Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
a barométer szenzorotok jól mér? Mert nekem igen nagy -14 hpa az eltérés a ténylegeshez képest
-
laci0530
senior tag
válasz
Tsebacsi #4694 üzenetére
Tudom, visszaolvastam, át is jött a szitu. Csak mókáztam kicsit.
#4695 KissT90: Gratu hozzá, leld örömöd benne.
Gear VR-t az edigital.hu is árult 40 ezres körül, amikor még előrendelésben ajándékba kaptuk a telefonhoz, de elképzelhető, hogy ha a jofogas.hu-n körülnézel, találsz olcsóbban bontatlant ebből az időszakból is kifolyólag.
-
KissT90
újonc
Üdv, én is csatlakoztam a klubhoz egy gold S7 edge készülékkel.
Sajnos nem kaptam hozzá Virtuális szemüveget, de nagyon szeretnék egyet. Nem néztem még körül esetleg tudok valahol vásárolni külön ? Köszönöm a segítséget.
-
mrThomi
addikt
válasz
spanglee001 #4691 üzenetére
hat irtam h direkt leteszteltem a progit h ebreszt e, de 8 oraval kesöbb, reggel mar beragadt...
szoval a progival elvileg minden oke
hol lehet ezeket megnezni mikor allitja magat takarekra ? -
jose999
senior tag
válasz
spanglee001 #4691 üzenetére
Nekem is vagy az Alkalmazás optimalizáció vagy a takarékos mód a tippem első körben
-
mrThomi
addikt
sziasztok
valakinek volt mar problemaja au ebresztessel ? tegnap este beallitottam az alarmclock extremet , le is teszteltem rögtön es 1 perc mulva ebresztett is. de mar reggel 8 kor nem volt hajlando megszolalni es fel oraval kesöbb mikor fölkeltem latom mar 8.30 van. Ranyomtam a homegombra es amint föleledt a kijelzö megszolalt a szundi
mi a banat törtönhetett ?
-
jose999
senior tag
Valaki nem talált véletlenül egy 16-os Toshiba, 30MB/S-es kártyát?
benne felejtettem egy Sd slotban! A kártyán felbecsülhetetlen értékű információk vannak, ami más számára értéktelen!
-
gyga
senior tag
Nah megjött a tok, tapasztalatok:
- az ablakos kezelés igen jól működik lehet szépen minden infót látni az ablakban ha a power gombbal felélesztem a kijelzőt
- az összes gombot kivéve a home meg lehet nyomni normálisan, zsebben nem nyomódik be semmi fölöslegesen.
- kellemes fogást biztosít, jó az anyaga
Negatív (szoftver probléma)
-bezárt fedlapon keresztül csak 1:1 es képeket illetve videókat készíthetünkez bameg ... remélem javítják tök kényelmes lenne vele bezárt fedéllel fotózni erre elbasszák ezzel az 1:1 korláttal...
-
válasz
-FreaK- #4677 üzenetére
Hehe ilyet nem csinálnék. A feltételezést köszönöm
Jelen esetben én laptop alaplapokkal dolgozom, amiket a német központi szervíz küld nekünk, elviekben teljesen szétszerelve (szóval a gépből csak a lapot kapjuk meg). Mivel központi osztásos a dolog, a user, ha beviszi a gépét, onnantól az alaplap már nem "hozzá" tartozik. Az javítás után egy másik ember gépébe kerül (ha kerül). És itt a buli, ha a user vagy a szervízben a szétszerelő ember bennefelejt valamit, az már sosem tud visszakerülni a tulajhoz, mert nem tudni, kié volt. Ramokat, sd kártyákat, wifi kártyákat szoktak benne hagyni, pár havonta valamit. Ez kb. meg is felel a százalékos aránynak. Legutóbbi kártya egy spanyol csajé? volt, ezen nem volt semmi adat, szóval még visszakeresni sem tudnám.
Ezt akkor tanulságképp is írom nektek, hogyha leadtok laptopot, nagyon figyeljetek, mi marad benne, mert ha a szervízben nincs rögzítve, hogy mivel ment-jött, (pedig szabály lenne) akkor így járhattok. Nekem felesleges visszaküldeni a központba, ott ugyanígy lehúzná valaki, vagy bedobnák a "közösbe".
-
-FreaK-
veterán
válasz
Tsebacsi #4672 üzenetére
Szóval jól értem, hogy akkor te bizony kilopod a szervizelésre leadott telefonok(?)-ból a benne felejtett SD kártyát, rajta az ügyfél minden adatával?
Mert ha igen, az igazán remekül hangzik, és növeli a szervizekbe vettet bizalmat...
Ha nem jól értettem, akkor bocsánat a feltételezésért.
-
norbi93
senior tag
Nekem a linkelt tokjaid közül a második van. Vettem eddig 4 szilikont, egy gyári clear cover tokot és ezt. Eddig toronymagasan veri mindegyiket, iszonyat jól passzol a telefonhoz, nem lötyög-csúszkál benne sehol, a gombok baromi jól nyomhatóak benne. Pluszba a tetején és az alján picit meg van magasítva a keret, így arccal az asztalva rakva sem ér a kijelző az asztalhoz.
Szürke van az s7 edgen, az előző oneplus 2-mön pedig ugyanilyen volt csak piros, ami a valóságban inkább halvány narancssárga volt. -
laci0530
senior tag
válasz
Tsebacsi #4672 üzenetére
Csak jóhiszeműen kérdezem: ha javításra a micro sd-kkel együtt adták le a szervizelésre váró telefonokat, nem készült az átadott dolgokról átvételi elismervény, ami alapján - meg egyébként is - visszajár minden a készülékek javításra leadóinak?
Vagy lehet, félreértem a helyzetet, és nem javításra leadott készülékekről, hanem a szervizeléshez valahonnan beszerzett, véletlenül "kibővített" panelekről van szó, akkor bocsi és használd egészséggel..
-
Bubukain
senior tag
olasz telóra felrakható a török rom? knox számláló nem ugrik tőle?
még mindig nem tudom miért ment el a CSC
bár most olvasom, lehet hogy kellett volna factory reset az odin után.
de hát sok év ios után eszembe sem jutott ilyesmi -
Azért megvan az előnye annak, ha az ember szervízben dolgozik. Pár hónapon belül a második MicroSDHC kártyát találom az egyik panel SD slotjában
Akkor 8GB-os, most egy 16-os Toshiba, 30MB/S-es. Még jó, hogy nem rendeltem végül kintről. Ez egyelőre pont elég lesz a zenékre meg a fotókra
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
csutizs #4666 üzenetére
Majd nézd már meg ha üzeneted jön jelzi-e többször, mert nekem csak egyszer mikor megkapom. Pont az lenne a lényeg hogy ha nem veszem észre csak jeleznie kéne még meg nem nézem. Lehet hogy valamit be kellene állítani hozzá. A neten úgy olvastam hogy nem kell kinyitni a tokot hogy megtudd volt-e nem fogadott hívásod, stb.
-
intercell
csendes tag
Tegnap visszaraktam ODIN-val az első romot, az APAW végűt. Az egyik hiba rögtön eltűnt, azaz már nem csak edge hálózatot látott mindenütt, hanem LTE-t rögtön. Feltöltöttem 100% a telót este, gondoltam megnézem, mennyit eszik reggelre, sima idle time, még az always on displayt és az éjjeli óra funkciót is kikapcsoltam. Eredmény:
Sikerült 58%-ra merülnie reggelre...
Semmilyen alkalmazás nem ette az akkut, csak a "cella készenlétben" és az "eszköz készenlétben", mindkettő elenyésző mAh elhasználva:
Azaz elvileg a 3600mAh (4.35V) kapacitásból összesen 61+38mAh ment el, ami cirka 3-4% kellene hogy legyen, erre mégis 58%-ra, 3.9V-ra lemerült az akksi.
A GSam Battery Monitor ezt mutatja:
Van valakinek ötlete még esetleg, hogy mit lehetne még kipróbálnom, vagy garanciáztatni kell a telót 3 hetesen? A Speedshopban vettem, cégnévre függetlenül, van rá esély, hogy ott kicseréljék vagy Samsung szervizbe kell vinni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Így egy hónap után összegezném a tapasztalataimat egy Xperia Z2-t cserélve, mert néhányan kérdezték már privátban is, csak sajnos nem volt sok időm leírni.
Pozitívumok:
- nagyon gyors, legtöbbször, vannak kisebb akadások, de hát ez Android tulajdonság
- az akkuhasználat beállt hasonlóra, mint a Z2-nél volt, reggel 4-től este 22-ig 50-55%-ra esik le közepes használat mellett 100-ról. A képernyőidő nálam csak 4-5 óra, de a hálózatok folyamatosan mennek és a Z2-nél sem volt sokkal több 5 óránál, ami nekem bőven megfelelő, mert éjjel mindig töltöm a telefont.
- az ujjlenyomatolvasó nagyon gyors, bár van amikor nem pontos (=elsőre nem ismeri fel), de ez 10-ből max. 1-2x fordul elő és az ujjam elég izzadós
- nincs restart, fagyás, stb. nálam, volt, hogy két hétig ki se kapcsoltam, csak az új System UI béta telepítés restartoltatta velem - Telekom legutolsó frissítés van fent
-Negatívumok (megszokás kérdése + később talán javítják)
- hangerő gombok a bal oldalon, jobbkezesként rémálom
- home gomb mindig benyomódik, amikor veszem ki a zsebemből...
- alsó jack csatlakozó
- nincs sztereó hangszóró
- a legalsó hangerő is is hangos, mind csengőhangnál, mind értesítésnél - lehet, hogy már mindenki süket, de én szeretem, ha diszkréten jelez a telefon és nem az egész épület azt hallgatja, mikor kapok smst vagy egyéb értesítéstezzel szemben a max. hangerő kicsit alacsony, legalábbis fülhallgatóval
- eldobálja a beállított saját csengőhangokat (már 3x történt meg) - ezt láttam már néhány előző android verzión, de rohadtul utálom, amikor nem jelenik meg a hangválasztóban az Alarms, Ringtones, Notifications mappa teljes tartalma vagy egyáltalán be sem olvassa, mert olyan kedve van és még csak rá sem lehet venni (reboot nélkül), hogy újra felismerje + újra be kell állítani, mert ugye, amit már egyszer nem talált meg, az soha többé nem fog visszakerülni a helyére...
- akkukímélő módban lehetne sokkal több beállítási lehetőség (mint Xperia Stamina)
- always on szívja az akkut (kb. 3-4% óránként, ami nekem sok) és nem működik energiatakarékos módban (miért nem? - költői kérdés a Samsunghoz)
- edge panel funkciók csábítóak, de sajnos még nem konfigurálhatók jól. pl. egy twitter listakezelésnek nagyon örülnék vagy több személyre szabható funkcióknak a saját helyeknél
- fényképező: erre sokat egyelőre nem tudok mondani, nem sokat használtam még, bár annyira nem nyűgözött le (főleg a 12MP miatt és hogy 11-12 megás képeket gyárt alapból, ami azért a minőséget nézve nem indokolt). A középső torzítás megvan, de normál fotókon nem venni észre és ez nem zavar annyira, mint másokat. Talán (biztosan) idővel jobb lesz, vagy megtalálom a megfelelő beállításokat, a Z2-nél is így volt először, aztán 1 év után szuper fotókat tudtam már vele készíteni
- automata fényerő szabályozó kimondom: NEM MŰKÖDIK ÚGY, AHOGY KELL. Magyarázhatja nekem bárki, hogy de, ez így jó, nekem az egyenletes fényerő változtatás alapkövetelmény lenne, de ez. kb. 10%-ig alig növeli a fényerőt, utána meg vakító és csak azon belül van kevésbé, közepesen vagy égetően vakító árnyalat. Lehet, hogy ez amoled sajátosság, de akkor nekem nem tetszik. 0 állásban sajnos már pont olyan alacsony, hogy olvasni csak megerőltetve lehet, de növelve meg elkezdi kivilágítani sötétben a szemet. Kültéren, napsütésben viszont jól működik, bár ott nyilván a "feltolom maxra, hadd lásson a user" elv működik.Gear VR:
- jópofa, van benne potenciál, bár kb. fél órát használtam összesen. Nem mondom, hogy felesleges, de
pl. gyerekek jól el tudnak játszani veleTokok:
Samsung Galaxy S7 Edge Case Full Clear Transparent Invisible Cover Slim Thin Slight Protector Original Rock with Package (1 szürke+1 átlátszó)
Gumi, tökéletesen illeszkedik, vékony, jó anyagminőségű, bár sok védelmet nem ad, de legalább a hátlap nem karcolódik. A gombok borításával sokkal jobban lehet kezelni azokat. a szürke jobban áll a fekete telefonnak, alig látszik, hogy rajta van. A belső felülete textúrázott, sajnos kívül sima gumi, pedig nagyon jó lett volna a fogása azzal a textúrával, igaz lehet, hogy jobban csúszna, mint a tapadós sima gumi. Ezzel meg vagyok elégedve.Samsung Galaxy S7/ S7 Edge 2 in 1 Hybrid Durable Shield Armor Rugged TPU+PC Silicon Shockproof Back Cover
Ez még nem érkezett meg, ha megjön, beszámolok róla, mennyire védi a telefont.Kijelzőre nem tervezek se fóliát, se olyan tokot, ami eltakarja.
Összegezve: nálam bevált a telefon, megérte lecserélni a Z2-t, bár az még egy darabig nálam lesz, főleg a fényképező miatt.
-
gyga
senior tag
Ma jön az S wiew cover [link] majd mesélek ha érdekel valakit.
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Tegnap vettem én is egy Edget
és már volt egy rossz tapasztalatom..nemtudtam hívást indítani mert rögtön kinyomta...csak telo újraindítás után lett jo..és ma megint bejátszotta ezt..furi
...Ti milyen zenelejátszót használtok ? Google zene annyira nem jön be
-
laci0530
senior tag
-
nuri
aktív tag
Pont ma reggel Spigen tokot, úgyhogy természetesen most megy le az ára:
http://www.androidcentral.com/spigen-offering-variety-galaxy-s7-s7-edge-and-lg-g5-cases-under-4Ha többen összeálltok még szállítás is ingyenes lesz (bár nem néztem Mo-ra küldenek-e).
-
laci0530
senior tag
válasz
fojtviki #4659 üzenetére
Sajnálom.. nálam is Note 3-at váltott, de igazából mostanra már megszoktam, az elején volt furcsa. Egy dolog az, ami a mai napig hiányzik, az az infra a távirányító miatt.
A Note 6-ra én is kíváncsi leszek, ha igazak a pletykák (6 GB ram, chromebook (vagy Windows 10) hibrid tok, akár 256 GB háttértár, valószínűleg elgondolkodtató lesz váltani idejekorán az S7 edge helyett arra. Bár azért azok a specifikációk túl durvának tűnnek, nem szokott ennyi minden egy generációváltás alatt megvalósulni.
-
HorviGabi
aktív tag
Megjött a led view cover tokom,minden szép és jó,kivéve hogy pl. nem fogadott hívást vagy üzenetet egyszer kijelzi, mikor épp megjön,aztán nem mutatja folyamatosan vagy legalább időnként hogy van olvasatlan üzenetem vagy nem fogadott hívásom. Nem tudom mit kellene beállítani vagy csinálni. Gondolom néha csak ki kellene jelezni hogy lássam. Vagy nem vártam vele eleget. Nem tudom egyenlőre mi lehet.
-
laci0530
senior tag
-
csutizs
tag
válasz
spanglee001 #4654 üzenetére
Felnőtt témát hogyan lehet nézni? Akár fizetősbe?
-
Vincent-Vega
tag
Senkinek nem ajánlom a pólusban lévő fortuna gsm fóliáját.Meg úgy alapból az üzletet sem.
7 ezer forint volt,amivel nem is lett volna baj,ha valóban minőségi,és nem addig bírja amíg ki nem veszem a zsebemből.
Buborékos,a hajlított oldala rögtön feljött az első tokban,ami ráadásul SZILIKON tok.
Ha ez nem lenne elég,még utolsó bunkó,gyökér parasztok is.
Aki teheti MESSZIRŐL kerülje el a fóliájukat és boltot is nagyívben. -
laci0530
senior tag
válasz
fojtviki #4650 üzenetére
Na, nem baj, az a lényeg, hogy összejött.
Más: srácok, eddig nem nagyon szórakoztam a Gear VR-ral, max. kb két órát, de most, hogy a gyerekek elaludtak, elővettem és a Streetview-val körbenéztem a világban: iszonyat jó móka. Igazából egy forgószék is kell hozzá, de anélkül is nagy élmény.
-
tomas01
aktív tag
válasz
spanglee001 #4608 üzenetére
Note 4-ben volt...
-
MartOOn
addikt
válasz
Grafy12 #4643 üzenetére
Ne! Az istenszerelmere neee! 99%-uk uber gagyi. Festekhibasak, nem fexenek fel rendesen a felületre, átüt a telo eredeti színe... Szoval van baj. De elkepzelheto h akad belole jo is de az is kétoldalú ragaccsal kapaszkodik csak a festett rész alatt. Szóval én sokat nem adnék érte...
-
Songo
senior tag
válasz
vadászcsiga #4644 üzenetére
nem szeretem mert az bámulni kell
5-10 mp is mire villan 1et. ezért keresek már valami jó appot.
-
Grafy12
aktív tag
EZ vajon milyen lehet? Lehet rendelek egyet próbának.
-
Songo
senior tag
sziasztok. Bocsi hogy nem olvasok vissza sajnos elmaradtam egy 2-3000hsz-el
Van már valami normális app amivel az always on kijelzőm a mailt viber és messenger üzenetet is kijelzi ha kap az ember fia valamit?
köszi
-
Limpii922
csendes tag
Valaki esetleg tud valamit az otao tempered glassokról?
A gyártó oldalán elvileg lehet kapni de a link nem működik -
MartOOn
addikt
válasz
james008bond #4637 üzenetére
Hát nekem sikerült. A vizeset valoban konnyebb de ez sem tul nehez.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4630 üzenetére
megrendeltem... ha hülye is felrakja akkor én is...
-
MartOOn
addikt
válasz
james008bond #4623 üzenetére
Az amit en raktam fel nem volt drága nem válik fel es széltől szélig fedi a kijelzőt.
a Screenknight araban van es egybol 2db-ot küldenek. Szoval van más megoldás is mint a gumírozott kijelző...
Bar jelenleg nem elérhető az amazonon.
[link]
Jah és Lifetime warranty van...
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4627 üzenetére
ezt?
és nem tapadós a tapintás? -
nidal11
csendes tag
screenknight folia
-
spanglee001
addikt
válasz
kettőt
-
leslien
nagyúr
válasz
dobsz egy linket pls...
-
james008bond
őstag
válasz
leslien #4584 üzenetére
ScreenKnight.
Az nem jön fel.
És full széltől szélig tart.
És nem kerül egy vagyonba.
És UK-ból Postán 4 nap alatt ideér.
Mondjuk, sokaknak nem jön be...inkább olyat tettek fel, ami nem fedi le a kijelzőt, vagy feljön a széle és attól meg ocsmányul néz ki, de legalább karcolódik is ott, ahol feljött és összegyűjti a port.... -
SeatZola
őstag
válasz
gyurikabmx #4565 üzenetére
+1 Én is Note4-ről váltottam. Cerkát nem sokat használtam, így nem is hiányzik. Ami viszont egy áldás az a fókuszálás sebessége. N4-el nem volt könnyű a kiscicámat fotózni, de az S7-el szuper. Meg gyorsabb is a teló, meg kényelmesebb is fogni, meg vizálló is, meg az akksi is szuper. Én nem bántam meg a cserét. Sőt!
-
Sziasztok.
Ma erkezett egy s7 edge. Beallitasok utan jelezte, hogy van rendszer frissites. Ok frissit. Most a rendszer frissites telepites 100% es mar egy oraja ez megy. Csak porog a nyil es ennyi. Gondolom ez nem normalis dolog? Ilyenkor mit lehet tenni?
-
laci0530
senior tag
válasz
szimike79 #4612 üzenetére
A flip tok miatt egyelőre marad, nem akarok homokszem miatt összekaristolt kijelzőt (legalábbis ahol védi). Én sem értem, miért gyártanak ilyet, és a képeken sem így nézett ki. Mindegy, tapasztalásnak jó, azért tettem csak fel, mert korábban ígéretm, beszámolok. Hát, csalódás, ennyi. Majd jön a következő.
#4613 Mart00n: na, ez már valami. Ütősen néz ki, szépen sikerült felrakni.
-
MartOOn
addikt
En is felraktam a kijelzofoliamat en is meg hatra a chrome skint. képek itt
Eloben jól nez ki. A slickwraps skin nekem bejon kár h nincs eleje. A folia olyan amilyen de legalabb pontos a vagasa es rahajlik az edge reszre is. 2db volt a dobozban szóval van időm kivarni a spigen uvegét.
-
szimike79
őstag
válasz
laci0530 #4610 üzenetére
Mondjuk így nem sokat ér, bár a kijelző közepét védi. És így eléggé ronda is. Majdnem olyan mintha az S7-re való lenne. Azt viszont tényleg nem értem miért gyártanak ilyen fóliát, ami nem fedi le az egész kijelző. Az íveknél nem karcolódhat?? Ráadásul az egész felületen nem lesz homogén a tapintás.
-
laci0530
senior tag
Megérkezett a kijelzővédő fóliám. Az ebay oldalán olyannak látszott, ami a széleken is véd, de sajnos amit küldtek, az csak a képernyő közepét védi. Megreklamáltam, de azért felhelyeztem, ilyen (a semminél jobb, a tapintása jó egyébként):
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Ma döbbentem rá, hogy kivették az uv mérőt a telóból?
-
RichErm
csendes tag
Mikor erkezik a javito frissites kb?
(Kamera stb...) -
Bubukain
senior tag
válasz
expendables #4600 üzenetére
szerintem egyiket sem, úgy csináltam ahogy ott le van írva
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.10.7
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.10.7
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutescsak a firmware file-t raktam be az AP rublikába
-
MartOOn
addikt
Megérkezett a slickwraps chrome skin-em. Meglepetésemre csak hatulja volt benne...
eddig mindig minden skin eleje+hatulja volt de sose hasznaltam fel az elejét. Ez lett volna az első eset mert tetszik a kontraszt a mély fekete kijelzo es az ezust also- felso káva között. De most meg pont nem "jár" hozza eleje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest