Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
yozsee11
aktív tag
válasz
majestic #9232 üzenetére
Nem raktam rá másik ROM-ot, így is az APD1-el jött, nem hiszem hogy bármit is változtatna, ha a magyart tenném rá. Gyári állapotba visszaállítottam első indításnál, nem rakott fel semmilyen plusz szolgáltatós progit.
Amúgy a telefon származási helye Szaúd-Arábia
Két Sim + MicroSD nem megy egyszerre, mert a második foglalat úgy van kialakítva, hogy vagy a memóriakártya megy bele, vagy keresztbe a SIM.
A telefon az Elite GSM-nél lett vásárolva.
Mivel Európában hivatalosan nem forgalmazzák a DualSIM-es verziót így a Samsung oldalán be tudtam regisztrálni, de nem tudnám igénybe venni a Prémium Assistance szolgáltatást ha valami probléma lenne vele.
(Azt nem tudom, hogy ha besétálok vele egy Samsung márkaszervízbe akkor mit mondanának rá, de remélhetőleg erre nem fog sor kerülni)
-
yozsee11
aktív tag
válasz
majestic #9230 üzenetére
Van.
Beállításokban megadható külön-külön SIM-enként, melyik hálózaton legyen fent, beállítható, hogy hívás, sms alapértelmezetten melyik kártyáról menjen, vagy pedig mindig kérdezzen rá. Ugyanúgy netnél is megadható.
Valamint az is beállítható, hogy akkor is lehessen a SIM-el hívást fogadni, ha épp a másikkal beszélek. -
pepetech
őstag
válasz
majestic #8920 üzenetére
Én arra írtam hogy ha valaki azonal akarja eladni. Én 160-ba hírdettem de mivel annyira fos a kijelzője hogy lett rajta hajszálkarc a semmitől ezért 145-ért tudtam eladni...miskolcon gyári függetlent hírdettek 150-ért. Bár lehet ezek direkt kerülnek fel üzlet rontás képp hogy lejebb menjen az ára.
Mondjuk már nem bánt mert megvan a huawei p9 és s7esge után meg vagyok elégedve vele. A vízálóságon és kijelzőn kívül semmiben sem rosszab napi használatban a papír forma pont nem érdekel
-
vadászcsiga
félisten
válasz
majestic #7058 üzenetére
Lehet hogy respring volt. Air-em amilyen szofttal jött az is állandóan respringelt. IOS 7-el jött ha jól emlékszem, 8 megoldotta. Aki nem tudná mi az, iOS-en a kezdőképernyőt springboardnak hívják, a respring annak az összeomlása, majd ujraindulasa. Úgy néz ki mintha rebootolna a rendszer, de nem.
-
-
spider80
őstag
válasz
majestic #7055 üzenetére
Ezzel most kb leirtad amit én is mondtam,illetve gondoltam: mindkettő jó rendszer a maga módján,de egyik sem tökéletes. Szépen leirtad az előnyöket,hátrányokat. Egyet értek velük. Az s7 nagy merülése meg atmeneti google probléma,ami s7et,s6-ot,lg g4-et,nexusokat is érint,szóval annak rövidesen meg kell oldódnia.
-
Deputy
újonc
-
MartOOn
addikt
válasz
majestic #6548 üzenetére
A google helymeghatározást mire használod? Az benyal egy nap min 15%-ot az akksidbol. Kikapcsolod es csak ez ad majd egy ora plusz SOT-t. Bemesz a fiokokba es amit nem kell szinkronizálni (pl nálam gugli zene, jatek hasonlok) azt Kikapcsolod ez is ad egy kis pluszt. Hasznalj sötét témát ez is plusz fél ora is lehet. Automata fényerő megint csak plusz... És tadam... Máris 6 ora SOT felett jarsz ami hiszti ide vagy oda de JÓ!
ha nagyobb porgesre vagysz fejlesztoi menü es osszes animacio kikapcsolása, porgosebbnek is tunik a telo plusz ezen is sporolsz ami ugye megint akksiban mutatkozik meg.
Es ezek a praktikak azert jók mert kozben meg arra használod a telod amire akarod.
Jelenleg 3 óra SOT-nal jarok es 70%-on van az akksi.
Kijelző 47%-ot android rendszer 14%-ot evett ma eddig.
-
a8l
aktív tag
válasz
majestic #6548 üzenetére
S6-nál még durvább 1 óra kijelzőidő után 37%-on az akku közel 70% az android rendszer.
Kellett nekem felrakni a gyerek telefonjára azt a 18MB-s frissítést. Remélem haamr javítják, mert az s6 nagyon durva így. S7 edge még elviselhető max naponta kell tölteni, de kibír egy napot mindenképp. -
Cuccok
tag
válasz
majestic #4784 üzenetére
Aham.. Kedvedért rákerestem és az első pont egy UK teszt ahol be is linkelte honnan is vette.
Idézek az oldalról:
"Please Note: The Samsung Wireless Charging Stand does not come with a UK mains plug included. You will need to use the mains plug provided with your phone in order to charge via a mains outlet."Hijjnye hát ezek is a magyar verzióból kaptak?
Ez a ködös Albion is tiszta balkán már...Járjuk még szerintem körül jó alaposan ezt a dolgot hogy van adapter nincs adapter van kábel nincs kábel, mert nem született elég felesleges hozzászólás még ez ügyben.
Mondjuk majdnem olyan szórakoztató mint az üvegfóliás, tokos, kameratorzítós téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NBA és kosárlabda topic
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest