Hirdetés
- OLED monitor topic
- RAM topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
-
vulnrea
aktív tag
válasz
RaveForce #25293 üzenetére
Nekem pozitív. Gyorsan zajlott minden, leadtam az igényemet neten, mert kijelző beégés volt. Rá 2 nap múlva hozták a csere készüléket. 1 héttel később pedig kaptam egy új készüléket. Viszont valami hiba lehetett a készülékkel, mert nem tudtam két napja bekapcsolni úgy, hogy előtte töltöttem fel 100%-ra. Ma hívtak, hogy már a szervízben van a telefon.
-
marquuard
veterán
válasz
migabi24 #25286 üzenetére
Mit jelent, hogy gyengébb volt a XEU a XEF-nél? Egyébként ezeknél a ROM-oknál a CSC-n kívül semmi más nem változik a csomagban, korábban is olvastam, hogy különböző régiós romokra tette le valaki az esküjét, hogy mennyivel különb a másiknál stb. Számtalan CSC-vel használtam már azonos verziót, és sose vettem észre különbséget. Mindig azt flasheltem, ami hamarabb kijött a havi biztonsági frissítésekkel.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Leslie1966 #25288 üzenetére
Köszi, akkor marad az fr
-
mycso
veterán
válasz
Leslie1966 #25288 üzenetére
Talán volt itt valaki régebben, aki home csc-vel vagy csc fájl nélkül rakott fel teljesen más régiós romot. Bár felment, de utána állandóan fagyott/összeomlott, tehát a lényeg valóban az, hogy nem járható út.
Mod.: vagy az eredeti rom csc fájlt tallózta be? (már nem emlékszem pontosan)
-
RaveForce
veterán
Küldte vki mostanaban szervizbe a telot?
-
migabi24
nagyúr
Telekomos romra raknák francia romot, meglehet ezt csinálni fr nélkül, ha home csc-vel rakom akkor nem formáz? 6-os droid nem akarok még 7-re váltani
-
marquuard
veterán
válasz
enginev3.0 #25255 üzenetére
De ez szolgáltatós (Orange), vagy az nem számít?
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki DACra kötve a telefonját?
Van egy SMSL Sanskrit típusú eszközöm, amit az S6 minden további nélkül felismert és küldte rá a hangot (digitális formában), de az S7e meg se mukkan. Vagyis érzékeli, hogy rádugtam, csak épp hang nem jön ki belőle.
A fejlesztői beállításoknál átállítottam USB Audio-ra, de semmi.Nem hinném, hogy valaha is használnám, de idegesít a tudat.
-
válasz
enginev3.0 #25279 üzenetére
Nem fut valami kijelző-babráló program?
Screen dimmer, Twilight, stb....Amennyiben igen, az a probléma forrása.
-
válasz
Clubforum2 #25269 üzenetére
Nem tudom feltelepíteni, csak a mégse gombra enged nyomni
Sikerült de ezzel nem lehet bejelentkezni YouTube accal
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Mostanában nem sok időm van fórumozni, ezért elnézést, ha nyitott kapukat döngetek, de hálás lennék, ha valaki segítene.
Pénteken véletlenül tulajdonosa lettem egy új, független S7 edge nek. (Az Asszonynak szántam, de nem tetszett neki)
A következőket vettem észre:
-Whatsapp üzenet jön, elolvasom, de addig ott marad az értesítési sávban, amég célzottan ki nem törlöm onnan. (Ha pedig kikapcsolom az értesítését akkor sehogy sem jelez). Ez bug, vagy van rá orvosság?
-SMS jön, kis boríték az értesítési sávban, de se felugró ablak, se gyors elérés az értesítési sávból, se a zárolt képernyőn. Ez normális?Köszi előre is!
Maci
-
Andrew10
aktív tag
válasz
toth_janika #25274 üzenetére
Nem hinném, hogy az aksi élettartamán rontana ha így használod. Nekem vezeték nélküli gyors töltöm van én is így használom elég régóta. Nem lett rosszabb az akku időm.
-
toth_janika
őstag
válasz
Andrew10 #25272 üzenetére
Nem baj, úgyis kölcsönbe van nálam. Egyébként, ha már töltőpad. Mennyire használ az az aksinak, hogy
1, nem gyorstőltő módban használva mindig ráteszem/leveszem. Pl.: Munkahelyen leülök az asztalhoz, ráteszem. Jön egy hívás, felveszem, beszélek, és visszateszem a padra
2, gyorstöltő módban ugyanezt csinálnom? -
Andrew10
aktív tag
válasz
toth_janika #25266 üzenetére
Ha a töltőt be dugod de még nem teszed rá a telót, a lednek valóban egy párat villognia kéne. Lehet, hogy nem jó.
-
Clubforum2
tag
válasz
enginev3.0 #25249 üzenetére
Tessék : http://newpipe.en.uptodown.com/android
Fülhallgató ikonra katt, és ennyi -
válasz
toth_janika #25266 üzenetére
Bedugtad a vezeték nélküli töltőt a konnektorba?
-
Ákkk
addikt
válasz
toth_janika #25262 üzenetére
Az s6-nak nincs vezetéknélküli gyorstöltője mivel nem támogatta és nem is tudja a vezetéknélküli gyorstöltést.
Amúgy minden vezetéknélküli töltővel tudod tölteni csak a fast charge -t nem mindegyik tudja ...☺ -
D4ni
őstag
válasz
toth_janika #25262 üzenetére
Igen, de baromi lassú
-
toth_janika
őstag
Hello!
S6 vezetéknélküli gyorstöltője használható S7E-vel? -
Peet91
aktív tag
válasz
kakuk100 #25254 üzenetére
Az elsők között tettem fel a BTU-t, és nekem semmi bajom nincs vele, egyetlen helyen van hiányos fordítás, ami többször említésre került itt a topikban, de ezen kívül hibátlanul muzsikál. Ha viszont nem sürgős a frissítés, akkor várd meg a mi régiónkra kiadott ROM-ot, bár szerintem teljesen mindegy.
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #25255 üzenetére
Az jó szokott lenni
-
Jött egy Francia 7es droid
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik 7-es Romot érdemes feltenni? Melyik a legjobb?
Köszönöm. -
viera
őstag
válasz
vadászcsiga #25251 üzenetére
Örülök,hogy segíthettem.
Ezért is jó ez a topic. -
viera
őstag
válasz
vadászcsiga #25248 üzenetére
Beállítások-Alkalmazások-Gmail-Engedélyek
-
Nem tudtok háttérben futó YouTube appot? Amibe be lehet jelentkezni
-
vadászcsiga
félisten
Köszi fiúk, akkor kutatok.
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #25243 üzenetére
Nálam is ez volt a múltkor, valahogy meg kellett adni a gmail-nek megint hogy hozzáférhet a névjegyzékhez mint mikor ujrarakod a romot. De mar nem tudom merre találtam meg.
-
viera
őstag
válasz
Kipróbáltam és nekem sem dobta fel a neveket.Viszont pirossal kiírta a címzettek alá,hogy "névjegyjavaslatok engegélyezése".Amikor engedélyeztem utána már jó volt.
-
Loboda
senior tag
válasz
Nálam nincs ilyen, elkezdem írni a címet már dobja is a lehetséges neveket!
-
vadászcsiga
félisten
Gmailben ha címeztek egy levelet és elkezditek pötyögni a nevet, nektek megtalálja és kitölti? Nekem fejből kell tudni mert egyáltalán fel sem ajánlj semmit. Nem merem már a droid appok topikjaban kérdezni mert vannak Samsung specifikus bugok mint pl az FB groups app hibája.
-
Galahed
senior tag
válasz
katona.jozsi #25238 üzenetére
Igen sajnos én is ezt tapasztaltam, van itthon Sony meg Huawei is, azoknál jobban össze van rakva a a szoftver... mindkettő jobban teljesít
-
katona.jozsi
aktív tag
Kipróbáltam az ultra energiamegtakarítás sémát éjszaka. Kíváncsi voltam, hogy így mennyivel fogyaszt kevesebbet készenlétben a készülék. Kijelenthetem, hogy semmivel.
Közelébe nincs a Sony Ultra Stamina módjához.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Digital #25234 üzenetére
Szia nekem is elrepedt. Nekem van ez a biztosításom tegnap vitték el a cserére. Így is elég költséges amúgy 33 ezer az önrész. Amúgy találtam google keresőbe nem egy helyet ahol cserélik 85 és 100 ezer között mozog és 1-2 óra meg is lehet várni a telefont.
Nekem a TMX-be vitték nagyon sok rosszat olvastam róluk kiváncsi leszek én hogy kapom vissza a készüléket. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Yogibear974 #25233 üzenetére
Samsung temaaruhaz.
Van meg egy jo kis tema. Heavy Dark Matter. -
Digital
addikt
Sziasztok!
Tesóm készülékén elrepedt az üveg, az lcd működik.
Van lehetőség az üveg cseréjére? -
Yogibear974
senior tag
válasz
Jack Oneill #25232 üzenetére
Ezt samsung appból lehet letölteni, vagy play?!
-
M_David
tag
válasz
szabosasito #25212 üzenetére
Köszi a fekete tématippeket, találtam a javaslatok közt fogamra valót!
-
Varszegig
veterán
válasz
freezespider #25182 üzenetére
Még az is lehet. Nem valami app kavart be?
-
D4ni
őstag
Több probléma is lehet:
Vastagabb , ezért könnyebben beragadhat, vagy károsíthatja a telefon belső szerkezetét
4G+, ugyebár a szolgáltatók ezt is elkezdték mostanában küldeni
HD hívás, nekem a vágott kártyámnál nem volt HD hívás, míg nem cseréltem alap nanora
Könnyen lehet,hogy a vágás pillanatában sérül a chip (lehet ez repedés, vagy karc)
Azért erőltetik a vágást, mert a cseréből nincs jutalék, ellenben ha sérül a chip úgy fizethetsz (nagy részben)
-
Kossuth
tag
A microSIM-em majd 3 éves, de a 4G-t tudja, mert a Sonyt úgy használtam.
Mindenképpen cseréltetni fogom, nem akarok egy 200ezres telefonnál vágott chipes simmel reckírozni.
Csak bosszantó, hogy papíron küldték, a valóságban meg nekem kell érte mennem.
Remélem ez az első és utolsó problémám az S7e-el, bár ez sem a telefon miatt van konkrétan, hanem az ügyintéző figyelmetlensége miatt.
Hogy ne csak off legyen: 26%-ra volt merülve a telefon. Kikapcsolt állapotban töltőre raktam 15 óra 15 perckor és 16 óra 30 percre 100% a töltöttség
-
Yogibear974
senior tag
válasz
gerner1 #25203 üzenetére
Nekem,Telenyomornál szépen átvágták! A keretet is odaadta, hony jól jöhet még!
2000-es nedves polírpapirrl áthúztam a sorját,(keretet is )hogy ne a telefonba hulljon, oszt' jóva'. (Még a régi telóba használom az adapterével)
Honap megyek a kisz kékszégért :-)
Aztán csak FD lett webes 2 év gari! Tudom lutri, de Full hw,sw gari...azér átnézem a brossúrát, hogy mi a helyzet a beégésre! Nehogy szívás legyen! :-o -
anadroid
senior tag
válasz
enginev3.0 #25200 üzenetére
Lehetni lehet, csak nem ajánlott. A nano SIM vékonyabb. Ha nincs szerencséd, odabent bántani fogja a rugós érintkezőket.
-
-
Kossuth
tag
válasz
enginev3.0 #25200 üzenetére
Gondoltam rá, de bele kellene vágnom a chipbe is, mert nagyobb mint a nanosim chipje, és úgy már szerintem nem működne tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest