Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandi0000 #24798 üzenetére
Mindegy, azért köszi, mint írtam marad így, de remélem, hogy az új édesség tényleg javít ezen.
------------------(#24791) Tsebacsi
Igazából, akkor veszem észre, de akkor nagyon, amikor a felségem megkér, hogy állítsak be valamit a mate9-sén valahol/valamit. Látványosan gyorsabb mindenben.
-
bandi0000
nagyúr
nincs értelme, néztem normállal is, ugyan az, igazából nem olyan nagy probléma ez szerintem, nyilván valamit elcsesztek, de én azt mondom inkább a nagyobb appokat nyissa meg sokkal gyorsabban, meg hát sztem már el kéne jutnunk oda, hogy ne azt csináljuk mint én, hogy mindig mikor befejezem a nyomkodás,t akkor teljesen kinyírom a futó appokat, mert nincs értelme, tehát ha pl reggel megnyitod a tárcsázót és nem nyomod ki,akkor este is rögtön megnyitódik majd
tudom, hogy más liga, de ismerősnek most vettem P9 lite-ot, és ahogy állítgattam majdnem hülyét kaptam, hogy mennyivel lassabb, nyilván nem percekről hanem másodpercekről volt szó, de érezhető volt, szóval nem hiszem hogy annyira gyors lenne a P9 is, max az ilyen kis appoknál
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
oAcido #24794 üzenetére
Kíváncsi vagyok! Köszi az infót.
-------------------(#24795) bandi0000
Nálam az ablak 0.5, az áttűnési 1X van. Akkor mind a kettőt nullára állítsam? Oké...
------------------------
Na, közben átállítottam nullára, ugyan gyorsabb lett, csak éppen a huawei animációval és áttűnésivel kenterbe veri, na ez nem mindegy...de marad így, mert valóban gyorsabb... -
bandi0000
nagyúr
>1s vagyis ha az összes animációt kikapcsolom, akkor rögtön nyitja a tárcsázót, de elsőnek teljes fehér vagyis a hátteret dobja be, aztán szinte rögtön kirajzol mindent, számológépnél is hasonló, de pl az órát rögtön nyitotta úgy ahogy kell, amint megnyitod az alkalmazásokat és nem zárod be akkor viszont rögtön visszalép bele
-
oAcido
aktív tag
A legelső béta óta nyúzom a 7-est (Odin-nal akkor felraktam, azóta egy FR-se volt a frissítések között).
Ha valami gyors lehet, akkor ez az. Amire böksz azonnal ott van az arcodba. Egyedül az animációt "kell megvárni", de ha kikapcsolod akkor minden pillanatok alatt történik.
Megjegyzem nekem a 6-ossal se volt gondom sebesség terén.
-
brumi1024
veterán
Nincs vele tudtommal gond, de a Samsung Pro és ez a Toshiba nem egy liga sebességben.
-
viera
őstag
Kezd kicsi lenni a 32GB-os kártyám.Samsung Pro-t használok most,de találtam egész jó áron 64GB-os Toshiba-t.Az is ugyanolyan gyors,csak nem ismerem.Milyenek ezek a kártyák?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Inkább arról beszéljen/írjon valaki, hogy a 6 után tényleg durván gyorsabb? Ha valami miatt várom, az csak emiatt van, mert egyébként Mate9 szanaszéjjel röhögi, amit már írtam, ha olyan alapdolgokat nyitok meg, mint tárcsázó, beállításokban való turkálás etc.. Egyszerűen nonszensz, hogy néha több, mint 1 másodpercet is elgondolkozik amit azonnal az arcomba kellene, hogy toljon ilyen "motorral a háztető" alatt.
-
válasz
enginev3.0 #24786 üzenetére
Hát nézd, Magyarország már több, mint 1100 éves. Ha ennyit kibírt nougat nélkül, kibír még pár hetet.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Mindig így szokott lenni, kiadják 1-2 régióra megnézik milyen gondok vannak, azután jönnek majd egyszerre több régióra ha nincs nagy gáz velük.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Hova siessenek. Sok helyen van eliras, forditasi gond. A szokozok helyett vonalak es pontok vannak nehol. A design tobb helyen nem all ossze, foleg ha masik temat alkalmaz az ember. Felhasznaloi elmenyt tekintve meg tobb hiba is van benne.
Nincs rendesen osszerakva a 6 fajta "teljesitmeny" sem, bar felo, hogy ez kesobb sem lesz rendesen tisztazva. A rendszer elso inditaskor nagyobb terheles mellett akadozni kepes, amig legalabb egyszer be nem catchel. Utana nagyon smooth.
-
Ez a frissítés így országonként nagyon lassan jön
-
Kasya
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #24784 üzenetére
YT tesztek alapjan a kepernyo erintese a szelek fele romlik, a szeleknel rossz. A hangszorot lefogja, kicsit torzitja a hangot. Az also hangszoro doboz hangot ad.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Van valakinek Ghostek Atomic tokja ? Mik a tapasztalaok vele ? Negatív, pozitív egyaránt érdekel.
Mivel nagyon zárt tok, nem árnyékolja nagyon a wifit, bluetootht és egyéb ilyen dolgokat ? Telefonáláskor a hangerő milyen?Köszönöm.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
Ferike81 #24778 üzenetére
Ott ne vedd meg 2 év bolti gari van rá.
Vettem már telefont náluk,számlát se adnak csak kitöltik a gari jegyet,és ha problémád van be kell vinned és ők javítják.
Szerencsére amit náluk vettem nem hibásodott meg.
Különben minden rendbe volt,előttem vágták fel a matricát a dobozról. -
Ferike81
senior tag
Akkor felejtsem el a dualt, vagy bízzak a bolti garanciában? Az a helyzet, hogy az MM árai és az általam kinézett bolt árai között van elég sok különbség. Ha nagy bajom nincs a 3 telefonnal, akkor gondolom a 2 bolt közti árkülönbség (95000ft) a három telefonnál már fedezi az esetleges felmerülő javítási költségeket. És ahogy olvasom a hozzászólásokat, nem mondanak rosszat erről a Partnero-ról. Na még nézelődök, hátha valaki tud még infót erről a boltról, vagy hasonló áron dolgozó megbízható boltot ajánlani.
-
-
hadogabi1
senior tag
Na fel is hívtam a tré kárrendezését. Inkább megcsináltatom mert nem biztos hogy így bírná a vizet stb.
Ki kellett töltenem 3 oldalas nyomtatványt 2 x elmondani mi történt majd közölték hogy 33 ezer lesz ha pozitívan bírálják el. Majd keresnek 2-3 nap múlva. Gondolom jövőhéten. -
Ákkk
addikt
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van ajánlott-nem ajánlott bolt, vagy csak a 2 év garanciát nézzem? Árban elég nagy a szórás, ezért gondoltam rákérdezek mielőtt rendelek. Már most eléri lassan azt az árat amit hajlandó lennék áldozni telefonra. -
gerner1
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24753 üzenetére
Dél-Korea kapott tegnap (G935LKLU1DQA1) . A Vodka-UK pedig, talán jan23-án kap.
-
Benex
senior tag
Romolgatni semiképpen se terveztem , de ránézek miféle rom ez
Nem szokásom eladni a készülékeimet , android fejlesztőként jól jön mindig egy készülék az aktuális mellé
-
Benex
senior tag
Köszönöm a választ , már töltödik is le a firmware
Anno az első szériás samsung galaxy s-t sz@rrá romolgattam , csak annak már van x éve , és azóta csak nexus készülékem volt (illetve becsúszott egy LG G4), csak már nem emlékeztem hogy a knox-t befolyásolja e-ez. Btw egyik telefonom se élte meg úgy a fél évet eddig , hogy ne lett volna rajta custom recovery és persze az elengedhetetlen root , de most s7-nél nem érzem annyira szükségét , főleg a knox miatt, meg amúgy se, majd ha a gari lejárt indul a móka (vagy ha már nem kap official updatet)
-
Benex
senior tag
Sziasztok , már régen romolgattam , odinozgattam és nem emlékszem pontosan hogy is van a garancia mizéria. Szóval ha én felteszm a UK 7.0-ás verziót odinnal attól még nem megy el a gari és ez a knox-hoz sem fog nyúlni igaz?
-
Adamster
újonc
Sziasztok! Találkozott már valaki hasonlóval? kibontottam a dobozából.. első újraindítás után ezt csinálta, utána factory reseteltem, majd azóta is már 2 hónapja előfordult 3x hogy ezt hozza be. Egyébként beakad az operációs rendszer is (ébrenmaradás probléma) kikapcsolok mindent.. google play szolgáltatásokat, akkor megjavul, de viszont most már az sem segít! Totál káosz a telefon, szoftverfrissítés sem segít. Mit tehetnék még? Telekomos gyári rom van rajta.
-
Nem jött új frissítés?
-
Telefonőrült
tag
Most azt írja hogy a hálózat ellenőrzése/utolsó simítások.Mivel nincs itthon wi-fi és a közelben nincs net így addig nem is fog továbblépni míg nem csatlakozik?
Jobb lenne ha kikapcsolnám és holnap net közelben folytatnám? -
migabi24
nagyúr
válasz
Telefonőrült #24748 üzenetére
Töröld az md5-öt a fájl végéről csak a .tar maradjon
-
-
Telefonőrült
tag
Sikerült megoldania gondot.
-
hadogabi1
senior tag
90 cm-esek az asztalok és pont pofára esett. Járólapra esett.
Csatolom a képeket.
Link
Most megnéztem amúgy 33 ezer a biztosítási önrész.... Na lehet hogy annyiért inkább várok még vele hátha leejtem máskor is.A képek G4-el készültek. Asszonyéval
-
hadogabi1
senior tag
Annyira fasza lett a telefon hogy a meloba utolsó 10 percbe leejtettem. Pofáraesett és a kijelzőn lett egy repedés. A felületén mindenhol érzékel mindent szóval nem zavaró egyenlőre. Nem lett sorjás a repedés széle ha végighúzom a kezen a repedésen akkor sem zavaró. Van a tré mobilnál ilyen plusz biztosításom rá az önrészért gondolom megcsinálják ami majdnem 30 ezer úgy emlékszem. Egyenlőre nem tudom hogy megcsináltassam-e vagy várjak vele.
Ami viszont kérdés hogy a ma felrakott új rendszerrel beadhatom-e a biztosításra cserére vagy javításra a kijelzőt gondolom csak a kijelzőt cserélnék. Nem -e kötnek bele az odinozásomba és hogy 7.0 fut. Előtte vissza kéne raknom a gyári t-s romot? Honnan tudom azt leszedni a legújabbat. Abba nem köthetnek bele hogy nem az eredeti van rajta mivel a lengyelt ők rakták rá a legutolsó garinál.
Vagy ne foglalkozzak a rommal csak jelentsem be hogy elrepedt leejtés után és kérném a garizást.Köszi előre is.
-
gyga
senior tag
6 on lehetett választani fhd 60 fps és 30 fps felvétel között. 7-en most csak fhd-t lehet kiválasztani most ez 30 vagy 60 fps?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
viera
őstag
válasz
Manka76 #24735 üzenetére
Ja,nekem jó így.
Csak kicsit meglepődtem,azért köszi.
Egyébként tetszik a 7-es,csak néhány dolgot még szoknom kell.Nem arról volt szó korábban,hogy a 7-es droiddal jön a Dark mód?Elég kevés a fekete téma,amit a 6-osban használtam az itt nincs már meg.Meg jobban tetszett,hogy az ikonok mögé szürke hátteret tett be,most meg fehéret. -
Manka76
senior tag
Azért maradt ilyen mert a BTU tartalmazza az XEU CSC-t is.
A legegyszerübb változat az hogyha felteszel egy szolgáltatós verziót ami csak 1 CSC-t tartalmaz (pl. Telekom) és utánna húzod rá a BTU firmet.
Nekem 2-ből 2-szer bejött.
A legjobb ha mindegyikből a 4 fájlosat teszed fel. -
viera
őstag
válasz
smidipeti1 #24732 üzenetére
Igen,letöltöttem az angol BTU-t,aztán mindent betallóztam a megfelelő helyre az ODIN-ba.Az enyém is Telekom-os.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gondolod, hogy a XEH-ben már nem lesz baszk? Vagy ezt most nem értem.
Mindegyikbe ez magyar nyelv kerül, ha ezt nem javítják, akkor magyar hivatalosban (is) ott fog virítani még a "baszk(ikám)"miért kéne észrevenniük?
Értelmeset nem is tudok erre válaszolni, ha szerinted ez normális. -
bajzal
őstag
Odin-al a downgrade sem jár knox ugrással? Tehát ugyan úgy ahogy felraktam a nougat-ot 4 fájlos formázással visszarakhatom a 6-ost és nem lesz semmi?
-
Úgy vettem észre, hogy a samsung.hu-s meg a samsung.com-os account el van szeparálva. Ugyanis a telefonon bejelentkeztem a samsungos accountomba, a samsung.hu-n meg nem engedett, csak miután regisztráltam ugyanazzal az email címmel egy új accountot.
(#24693) ΞΔGLΞ: miért kéne észrevenniük? Nem a magyar piacra szánták a romot, nyilvánvalóan magyarul tudó tesztelők nem is tesztelték, mert minek? Amúgy mivel ez nem funkcionális hiba, nem jelent semmit.
-
Telefonőrült
tag
Akik az új rendszert használják:Mennyivel jobb az előzőhöz képest?Üzemidő stb.
-
gerner1
nagyúr
A dual sim készülékeket, hivatalosan (eddig úgy tudjuk..) nem forgalmazza a Samsung Európában. Itt , a Select country legördülőben vannak azoknak a régióknak a kódjai, amelyekben (eddig?) hivatalos ennek a típusnak a forgalmazása. Ezért van ezekre a kódokra (csak) a hivatalos frissítések kiadása.
-
gyga
senior tag
7 BTU fent. egy pozitivum valahonnan lett 8 G szabad hely a telón. Sebességben ua. mint a 6. ja és gyűjtőmappaikonok hátterét hogy a brébe lehet feketére állítani mert nincs fekete szín a választhatók közt.
1 probléma
ha s cover tok bezárt állapotában veszem fel a hívást akkor nem lehet kihangosítani. -
brumi1024
veterán
válasz
Telefonőrült #24713 üzenetére
Igen, az új CSC-re érkező frissítéseket fogod megkapni.
-
Telefonőrült
tag
Ha felteszem az angol ROM-ot akkor meg fogom kapni a havi frissítéseket annak ellenére hogy az eredeti szoftver lengyel?
-
brumi1024
veterán
Ez a bug simán lehet egy betű elírása a literálokat tartalmazó fájlban, ezt elég könnyű elkövetni, ettől még azért nem nevezném bétának a szoftvert. A lényegi részek alapvetően működnek, nincs indokolatlan merülés, nincs teljesítménygond, nincs akadás, szól az ébresztő... Az Apple elkövet ennél nagyobb bugokat egy-egy új oprendszer kiadásakor.
-
DonJoee
tag
Azért, hogy valami értelmeset is böfögjek már:
Olvastam, hogy jópáran hiányolták az infraportot az S7-ből. Lehet, hogy most a spanyolviaszt találom fel éppen, de talán van megoldás:Igen, az S7-eknek az "alján" van a jack és elég hülyén nézne ki, hogy pl. fül mellé tett telóval irányítjuk a TV-t (mintha telefonálnánk), de ha ló nincs, ez is jó, nem?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Jack Oneill #24702 üzenetére
ez formalitás, vagyis maga az SW csere egyrészt max téglát csinál a telóból, kis eséllyel, de sztem biztosan javítani is tudod, másrészt meg elromlik a kamera és ráfogják h azé me nem gyári sw van rajta
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WinstonWolf #24678 üzenetére
felraktam én is, egyrészt mert jobb lett az AOD, másrészt meg új, de ha 2 hónap múlva jelent vna csak meg azt se veszem észre, mert akkora változást amit te vagy a többiek promóztak, az nem igen van, újabb más felület, kinek tetszik kinek nem, én pl gondolkozok a visszatérésen a galaxy lab miatt...
Más:
Tegnap rákérdeztem samunál h mi van az sw cseréjével, erre a válasz:
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a készülék rendeltetésszerű működését csak a telefon által automatikusan felkínált hivatalos szoftverrel tudjuk biztosítani. Amennyoben manuálisan más szoftver kerül a készülékre, a továbbiakban nem él rá a garancia, ugyanis olyan módosítások történhetnek a telefonon, amelyek befolyásolják a készülék további rendeltetésszerű működését.
szal igen garivesztéssel jár, de nem tudni miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest