Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
Dare2Live #52807 üzenetére
Hali!
Maga a samu menürendszer nem volt logikus nekem, maga a teló o.k.,de ezek a meghibásodások borzolták eléggé a lelkivilágomat( kijelző, alaplap, etc etc)
Amit sajnálok az az ip67, az nincs az új telóban, meg az aod idöintervallum megadás.
Apróbb bugok vannak még pl aod beragad az óra, és ha hozzáérsz akkor ugrik a pontos időre, de nagyon fluid a rendszer.
Nekem jobban bejön a MIUI.
Üdv Nagya -
Helltak
őstag
válasz
Dare2Live #8326 üzenetére
Nekem is volt S6-om elég sokáig. Nagyon szerettem, de az üzemidejével elégedetlen voltam.
Nálam is már az eleje óta le van tiltva, meg jó pár dolog amit úgysem használok.
Olvastam nexus fórumon is volt hasonló probléma, nem csak Samunál.Martoon: Megelőztél
Így van, szinte minden "naprakész" gyártónál ott a hiba. Mate 8-am is van, annál is többet fogyasztott mint kéne szerintem. -
csabesz89
tag
válasz
Dare2Live #3118 üzenetére
ja persze, tudom, ebben inkább csak kis messenger, soundcloud zenehallgatás, kis net, kis fész volt.Úgy nekm is volt már 6óra amikor nagyon sokat nyomkodtam első napokon. Csak mondom hátha van olyan akinek ezt a kijelzőidőt hosszabb távon is hozza, és nálam van a gond, de akkor talán nem.
+valaki írta hogy este csak 2-3%ot esett neki, nkm azért annál többet, de ma lemérem majd AOD nélkül is, kiváncsi vagyok -
-FreaK-
veterán
válasz
Dare2Live #2943 üzenetére
A Lightroom féle profilozás jutott eszembe, ilyesmire gondoltam. Még nem hallottam olyanról, hogy egy gyártó ilyesmit beépít a teló kamera szoftverbe. (Ahogy írod, esélyes, hogy el sem fogják ismerni, hogy ez hiba.)
Ezért az ellentmondásA Lightroom-os lencse profil is ilyen maszatolást csinál a korrekció után? Még sose néztem utána közelről a képeket.
Igazad van, azt el is felejtettem h a fix obik jobbak torzítás tekintetében, akkor viszont ez azt jelentheti, hogy egyszerűen csak vacak, silány minőségű lencséket használt ezúttal a Samsung/Sony?
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Dare2Live #1000 üzenetére
tökéletesen leírtad, hogy miért is az a véleményem, ami. egyszer majd lehet jó lesz, csak az egyszer lesz, most meg most van.
azt nem látom, hogy a következő generációra hogyan forrná ki magát, hogy a felbontás miatt meg tudod számolni a pixeleket és a pentile mátrix miatt nem homogének a színek, plusz elmosódottak az élek, de úgy legyen.
felraktam, megnéztem. a VR-nek pont az lenne az élménye, hogy bele tudjam élni magam, ilyen kép mellett nekem ez egyszerűen nem megy. és nem a polygon szám zavar, hanem a fentiek.
-
törölt tag
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dare2Live #985 üzenetére
Pedig mennyi fikazo volt, hogy minek a QHD. Kozben a VR meg olyan pixeles, mint egy Minecraft...
Az, hogy a kirakott telefon kulseje milyen, ne csaljon meg...nem tudhatjuk, hogy hogy kezeltek azelott, hogy te a kezedbe foghattad. Kozel sem karcoodik ugy, mint mas fedlap, foleg nem ugy, mint egy muanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest