-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Sebestyen01 #854 üzenetére
Egy tulaj???
Ezt nem gondoltam...
Mondjuk meglepődtem tegnap reggel, mikor az asszony hívott, hogy megérkezett, mert 20-ára ígérte a vodafone. (Írország)Élmény beszámoló?
Eddig nexus5-öm volt, előtte meg nokiát próbáltam támogatni, de nem sikerült őket kihúznom a bajból.
Nagyon gyönyörű!
37 éves vagyok, de régen féltettem már ennyire telefont.
Talán annó az N8-as nokiámat.Gyors, azt minden esetre nyugodtan mondhatom.
Súlyos, érzed hogy a kezedben van.
De ezeket mind tudjátok.
Tényleg nem sokat volt még nálam, most dőlök hátra tapicskolni kicsit.
De a képe gyönyörű... Reggel ráültem a wc-re, és bekapcsoltam az Amerika Kapitány második részét, a liftes jelenethez tekertem, és annyira lekötött, hogy majdnem végignéztem a filmetSzóval nem bántam meg, és azért nem edge lett, mert az konkrétan majdnem 100ezer forintal drágább lett volna. Ez most 179 euróért lett az enyém, két év hűséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest