- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Időnként kioperálom a tokból a telefont tisztítás céljából, és ilyenkor a SIM kártyát is kiszoktam venni, hogy megnézzem a Theme Store teljes kínálatát. Ennyi szemetet hogy lehet oda feltölteni, ráadásul pénzt is elkérnek ezért. CM Theme Engine-hez én olyan szuper témákat vettem, hogy ihajj.
Mondjuk találtam most egy jót Material Black néven, 99 cent volt, full fekete-fehér, elég jól néz ki az amoled kijelzőn, most egy ideig marad is.
-
megabe
tag
válasz
#67656192 #16377 üzenetére
Bármi lehet, de szerintem a tények jelenleg más irányba mutatnak.... Ahogy az új Samsung okosóra és televíziók smart rendszere is az új rendszerre épül, illetve jövőre tovább lépve (Samsung fejlesztői konferencia:[link]) kezdik kialakítani megerősíteni a rendszerüket. Persze ettől még nem biztos, hogy sikeres lesz, de a Samsung van elég nagy ahhoz, hogy (lásd Samsung pay) bele merjen vágni egy globális projektbe és megnyerjen nagy neveket a cél elérése érdekében.
Majd az idő eldönti, hogy ez menni fog vagy sem..... -
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Egyenlőre úgy tűnik, hogy a joy napoktól kezdve én is boldog tulajdonosa leszek egy S6-nak. Most nézegetem a kiegészítők kínálatát.
Üvegfóliát nem szeretnék, mert a hajlított kijelzőre nem való szerintem. A sima gyári fóliával vannak tapasztalataitok?
A Spigen tokok közül van olyan széria, amit kifejezetten nem ajánlotok? Láttam, hogy leginkább a Neo Hybrid ajánlott. Olyan tokot szeretnék, mely egy szintbe képes hozni a hátlapot a kamerával, hogy az asztalra helyezve ne mozogjon, illetve kopjon a kamera. Kinéztem még egy Nillkin Victoria bőr hátlapot is, ezzel van valakinek tapasztalata?
Keresek még nagyon olcsó vezeték nélküli töltőt. Mire kell figyelni? A nokia vezeték nélküli töltője működik vele? Ez esetleg működne?
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
ssgt1981
senior tag
Nem konkrétan a készülékhez kapcsolódik, de nem találtam alkalmas fórumot. Ha beregisztrálok a Spotify-ra, akkor az ingyenes próbaidőszakot követően megtudom szüntetni költségek nélkül a szolgáltatást? Csak egy francia nyelvűalbumot szeretnék meghallgatni amit más forrásból nem tudok beszerezni.
-
bakker911
újonc
Sziasztok!
Olyan problémában kérnék segítséget hogy van egy Galaxy S6-omés elvittem szervizbe, amióta visszakaptam az akkumulátor a kijelző szerint nem tölt fel 100%-ra hanem csak 70-75%-ra akármennyit van a telefon a töltőn! Utána megint visszavittem ezzel a gonddal de visszaküldték azzal hogy az eszköz tökéletesen működik de ugyanúgy nem tölt fel 100%-ra! Amikor teljesen lemerítettem hátha megjavul 1%-nál még vagy 2 órát ment a készülék! Lehet e tenni házilag esetleg ami nem kerül a garancia elvesztésébe mert munkához is használom a telefont és nem szeretném megint felküldetni a szervizbe! Ha tud valaki segíteni azt nagyon köszönöm!!!! -
Kékes525
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
megabe #16372 üzenetére
Szerintem nem butaság. Hogy mit akar a Samsung az egy dolog, hogy mi lesz az meg egy másik. A tizen meg nem lesz soha ios hanem megy a symbian után a kukába. Szerintem már késő uj op rendszert utjára indítani,nem azért mert nem lehet egy jót írni hanem azért mert az androidra/köré/mögé már nagyon sok minden épül. Vannak próbálkozások de... Nem beszélve arról, hogy egyszer minden lufi kidurran. Az okostelefon biznisz is csak egy bizonytalan ideig fújható lufi.
-
Doma88
tag
A gyári fülesről mi a vélemény? Van olyan "jó" mint anno az S3-mas fülese?
-
megabe
tag
válasz
#67656192 #16282 üzenetére
Butaság ez a felvetés szerintem. Nagyon jól látható, hogy jelenleg a Samsung adja el a legtöbb telefont és az egyetlen igazi "ellenfele" az iphone-nak. Viszont annyi igaz az egészből, hogy a Samsung saját maga akarja alakítani a dolgokat ezért fejleszti a Tizen operációs rendszerét és pár év múlva saját rendszerrel akar majd csúcstelefonokat eladni, szépen lassan kivonulni az android alól, illetve több lábon állni....
-
törölt tag
válasz
migabi24 #16367 üzenetére
Nagyobb pénzzel mostanában nem ajándékozom meg őket, az már biztos.
Szerintem ha ők is érzik a bajt akkor pont az ellenkezőjét kellene csinálni.: Megtartani az eddigi vásárlókat és ha kell kinyalni a s*ggüket nehogy elpártoljanak. Első lépésként pont a garanciális ügyintézés rugalmasságát, gyorsaságát kellene átgondolni, később mondjuk lehetne az árakon gondolkodni meg a szoftver fejlesztőket kirugdosni.......meg gondolom lenne másnak is pár ötlete@luser2000:az asszonyéra nálunk is jött ma valami efféle, gondolom egy kis purhab valamelyik biztonsági résre.
-
migabi24
nagyúr
válasz
#67656192 #16365 üzenetére
Nem is akárhogy, tovább szigorítanak, egy fórumtárs beszámolója elszomorított
"Most ment el a szervizes.
Nem cserélte a beégett képernyőt, mert KNOX01.
Azt mondja notebookra kell kösse a telot és az mindent kiolvas, tehát nem lehet elmismásolni.
A notebookos moka kb 1 honapja van.
Oktober 1 ota regisztrált premium kategoriás Samu telokra is megszunik a házhozjovos szerviz.
Ők meg mennek be a kozponti szervizbe" -
törölt tag
Az első intézkedés már meg is van : a szerviz sorvasztása.
-
ssgt1981
senior tag
A hívásvárakoztatást hol lehet bekapcsolni?
-
Peat76
őstag
Megint többet merül a telefon éjszaka, nálam rezgőn van csak Gsm-en, máskor 1-2% volt , most meg 6% , mi a tököm meríti ?, semmi uj telepítésem nem volt..
-
Angel78
aktív tag
válasz
#67656192 #16355 üzenetére
Apropó szervíz.
Az imént hívott egy kedves női hang a tmx-től, hogy a prémium postás doboz beérkezett és már tovább is adták a készüléket javításra, valamint hogy a hétfői nap folyamán (már nem mertek időpontot mondani) vissza is szállítják részemre. Öröm és bódogságVasárnap bejelentettem szerda délben elvitték, péntek délben beérkezett és talán hétfőn meg is kapom...
-
McMuthee
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az S4-ből ismert érintés nélküli vezérlés, lapozás, görgetés.. stb. van-e a telefonba? Illetve videó megállítás, ha leveszem a tekintetem a kijelzőről... és egyéb extrák?
-
zahi07
csendes tag
Sziasztok.
Akinek van ilyen telefonja az fel tudna dobni egy olyan videót ahol hangos zene szól , csak azért hogy mennyire recseg a felvétel milyen a mikrofon?? De írásos véleményeket is várok.
Köszönöm szépen. -
gyendre2
tag
Sziasztok.
S6 tulaj lettem, mit érdemes rá venni fólia vagy tok?
Tudnátok linkelni mind2 ből mert azt hallottam nem minden üveg fólia áll jól a telefonon és nem ér végig.
Tokban pedig valami nagyon mininal lenne jó. Bár én tok nélkül is elhordom.
Köszi! -
batai15
félisten
Mivan mostansag hogy ennyi embernek gondja van a telefonnal?
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani,hogy a Home gomb világítson? -
w333
félisten
válasz
vtommy #16341 üzenetére
Valamilyen szinten +1 persze ez csak szőrszálhasogatás, de ha belegondolsz akkor 200+ ezerét ez elvárható lenne ...
Én amit észrevettem és baromira idegesítő az -az előlapi + hátlapi kamera, ahány darab S6 és S6 Edge -t vagy Note 4 telefont fogtam a kezemben egyik telefonban sem állt tökéletesen középen a kamera, jobbra-balra-le fel össze vissza de nem áll pont középen, tudom apróságok és nem befolyásolják a működést, de akkor is ennyi pénzért figyeljenek már oda kicsit jobban a minőségre
-
A hetekben szert tettem egy új zöld színű edge-re, de egy picit csalódott vagyok.. Miután nekem nagyon számítanak a részletek, alaposan megnézegetve a telefont, a nagy prémium külső ellenére mégis felfedezhető rajta néhány előnytelen megoldás.. A home gomb itt ott jobban kiáll, lenyomásra elég "olcsó" hangot ad ki, a műanyag felülete picit megtöri a szép felső üvegborítás összképét.. de ez hagyján, ami leginkább zavart, hogy a micro usb aljzat mellett nem elég, hogy eléggé durva a műanyag, de még ferdén is áll benne az aljzat.. Kövezzetek meg, de ezek nekem számítanak.. És akkor a jack csatlakozóról nem is beszéltem
Például ezen a képen is érződik(új lapon, nagyítva), miről beszélek:
Félreértés ne essék, ezektől eltekintve 98%-ban elégedett vagyok a telefonnal, évek óta márka hű vagyok a samsunghoz. Ezt is azért vetettem fel, mert kíváncsi vagyok rá, hogy más, Ti, hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz, van e még, akit ez rajtam kívül zavar? Vagy túl sokat várok el
? Sosem volt még iPhone-om, de nekem úgy tűnik, ott azért a kicsengetett 200+ ezerért cserébe az ilyen apróságokra is odafigyelnek, mint említettem.
-
törölt tag
válasz
Maxximus #16339 üzenetére
Ez egy feneketlen kút.....ide semmi sem elég, mindig több kell.
Nem hinném, hogy ha holnaptól mindenki befizetné az adóját, egy pillantás alatt kifehéredne a gazdaság akkor levinnék az áfát x-re, és az 500 adónemből 5-öt csinálnának.Ez tényleg tyúk vagy a tojás esete ahogy Bylan kolléga fejtegetett.
-
válasz
Amos17 #16334 üzenetére
Nem teljesen vág ide a samsung jövő képéhez,de ebben teljesen igazad van. Az a baj ezzel,hogy ez egy paradox helyzet. Alapból mi sem vagyunk (mint Kelet Európaik közül senki) velejéig romlottak. Az nekem viszont elfogadhatatlan, hogy itthon a negyede,ötöde az átlagkereset Ny Eu-hoz képest, USA-hoz képest, de pl az USA-ban anno 2 éve a NEXUS 7-emet 65.000 ft-ért tudtam megvenni itthon ugyanez 85.000 ft volt Miért? A gazdasági hátterét tudom, azt nem kell elmagyarázni. Ide születtünk és ezért jöhet minden cumi? (Adó,Áfa,stb)
Hülye amerikainak ha ha a 500 dolláros iphone-t beáraznák 2500 dollárosra, mi lenne, Csak nem ár érzékenység??? Mint nálunk?Persze, hogy nem akarunk adót fizetni. a svédek , németek sem akarnának ha ilyen ár-érték arányuk lenne.
Pont ezért vagyunk 20-ad rangú piac a samunak is.
Bocs, nem roncsolom tovább a topicot -
Austin F.
tag
válasz
Hency77 #16317 üzenetére
"Ebay-en melyik eladótól vásároltál? Mert én már kb 2 hónapja rendeltem"
45 nap az eBayen a reklamációs határidő, azelőtt kellett volna egy reklamációs ügyet, úgynevezett case-et nyitnod. 45 nap után már cseszheted, semmit sem tehetsz. Csak reménykedhetsz, hogy esetleg mégis megjön.
-
Amos17
tag
válasz
Maxximus #16324 üzenetére
Egy dolgot tennék hozzá a drága árakhoz. Ha az átlagfizetéshez arányosítva nézed tényleg drágább, mint más országokban de ennek az oka egyszerű. Mégpedig az amit mindenki elfelejt és egy gazdasági tény.Ha nem vásárolna a többség szürkeimportos dolgokat (ahol ugye az áfát szépen eltüntetik jó kis céghálozatokon keresztül) akkor több lenne az adóbevétel és akkor lehetne kisebb áfakulcsot használni ami jótékony hatással lenne az árakra. És most ne jöjjön senki azzal, hogy "én honnan tudtam volna, hogy szürkeimportos. Mindenki tudja azt! Ha valami nagyságrendekkel olcsóbb a sufni gsm boltokban pl akkor biztos lehet benne, hogy az eladó cég költségvetési csalásban vesz részt. Ha az áfa bevételek kiesnek azt magasabb áfával lehet pótolni, viszont a másik irányban nem ilyen egyszerű a dolog mivel nem lehet csökkenteni úgy az áfakulcsot, hogy nincs mögötte a pénzügyi fedezet ami pl a Szja, társasági adó, áfa, stb. Azzal, hogy valaki ilyen adózás szempontjából kétes cégeknél vesz valamit indirekt módon támogatja a fekete és szürke gazdaságot és hosszabb távon a termékek árának emelkedését támogatja akaratán kívül. Sajnos amíg nem változik meg az emberek hozzáállása az adófizetéshez ez az áremelkedés továbbra is megmarad (ha a jövedelmet terhelő adókat nem fizetik be az állampolgárok, mivel minimálbérre vannak bejelentve, akkor nem marad más megoldás. mint a fogyasztást terhelő adókat emelni azaz az áfát, jövedéki adót, stb).
Szóval nem a Samsung árszabása a legnagyobb baj, inkább a magyar emberek adófizetési morálja sajnos.. -
ron8
senior tag
Hali! Van mod rá h a képernyő ne legyen ennyire kékes?
-
bari012
tag
válasz
capafog23 #16329 üzenetére
De, Mastercard Mobil PayPass szükséges hozzá.
Más témában lenne kérdésem.
A Telekom fiókból letölthető online pecsét nélküli garanciajeggyel van már valakinek tapasztalata? -
ricsi0307
senior tag
válasz
capafog23 #16328 üzenetére
Köszönöm a választ
Egyébként írjátok, hogy mennyire túlárazott a Samsung. Ebben egyet kell értsek de nem teljesen. Ha most akarsz venni zászlóshajót mit veszel? Ott a G4. Gyengébb proci, gyengébb kijelző véleményem szerint gyengébb kamera, nincs ujjlenyomat olvasó. Olcsóbb is 40-el általában. Huawei P8-al nem lenne gond de a Kirin proci ami benne van nagyon gyenge egy csúcskészülékbe. A HTC készülékére rá se nézek sok rossz tapasztalatom van velük a Sony meg egy vicc a Z3+ával. Kínai gyártók között mondjuk Xiaomi Mi4C majdnem kopp ugyan az a hardver mint a G4 csak kisebb kijelzővel csak még olcsóbban a One+ 2-ből pedig sok mai dolgot kihagytak na meg ugye a Snapi 810 tojásfőző edition... És itt kb. véget is ért a kinálat ebben a szegmensben. A kínai kínai gyártók pedig mint a Meizu Doogee vagy Lenovo (nem a Motorolára gondolok) jelenleg csak az alsó-közép szegmensig tudnak jutni, ugyanis MTK procival nem lehet megváltani a világot Helio X10 ide vagy oda. Még a Huawei-ben bízok hogy a Mate 8 megfelelő lesz valószínűleg belerakják az alázó új Kirin erőművet és hozzácsapnak egy jó árat akkor talán arra versenytársként lehet tekinteni. Szóval lehet, hogy túlárazottak de pont annyival tudnak többet a konkurenseknél, hogy megmerjék lépni ezt az árat. A garancia más kérdés ebben egyetértek veletek.
-
capafog23
őstag
válasz
ricsi0307 #16276 üzenetére
Én tőlük vettem 2-3 hete S6 32GB goldot 2 év garanciával.
Felhívtak telefonon hogy egyeztessék a rendelést, ott rákérdeztem a garanciára. Azt mondták az első év az gyártói garancia, szóval egyből mehet a samsungnak ha valami baj van. A 2. évbe meg a boltnak kell küldeni de ők is tovább küldik a samsungnak.Megbeszéltünk egy napot hogy mikor hozzák majd, akkor hozták is időben.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Maxximus #16324 üzenetére
Az árak mindig is durvák voltak ha kijött egy csúcskészülék....
így volt ez anno a Nokiánál is mikor pl, a 8310, 6510 jelent meg. Ott álltam a barátom boltjában mikor valahonnan szerzett 20 db ot és az emberek összeverekedtel a telefonokért 160-180 eft -ért..(akkor az a 160 jöval többet ért mint most 250 egy edge-ért). Samsung elég sokat költ fejlesztésre, a feltörekvő kinai gyártók nagy része copy zik. Ha nem lesz samsung nem lesz kiről... -
Sajnos,sztm meg teljesen megalapozott ez a cikk ha elszakadunk a a jelenlegi helyzettől és a jövőbe nézünk.
Ha megnézzük a feltörekvő kínai andridos csodákat amik tényleg kezdenek prémiumok lenni fele annyiért,sokakban meg kérdőjeleződik, hogy ér ennyit, hogy samsung legyen a telefonja, ha szinte ugyanazt megkapja fele annyiért.(Itt a fórumon is sokszor felmerült ez a kérdés ugye?)Nem véletlen volt a BADA és a TIZEN rendszerek hadrendbe állítása inkább kevesebb sikerrel.Az apple ezért van brutális jó pozicióban, mert tudták ha több a hozzá adott érték és saját op rendszerükben csak saját maguk működnek akkor nem kell árletörő konkurensekkel bajlódni,ezt persze megfejelték egy nagyon profi brand építéssel,amit (nem csak a samsung) nagyon sokan csak próbáltak copy-zni, mert mindenki számára példa értékű amit az üzleti életben megalkottak.
Én megalapozottnak találom a cikket ( a Sony,HTC példa is ezt erősíti), ha nem tud átállni saját oprendszerre ami baromi ütősnek kell, hogy legyen a samsung és marad az android világában akkor megeszik a feltörekvő kínai andoidos gyártók.Kevesebb profit,visszavett fejlesztés,kivonulás ez az üzleti ciklusa ezeknek a folyamatoknak. Jobbik esetben egy közép szintű termékvonal kis költséggel életben tartása , de csak addig ameddig profit van benne, vagy a teljes samsung mobile eladása más (kínai?) cégnek (Akai,Alcatel)
A részvényesek...hát igen azok azért fognak őrjöngeni, ha nem jön a megszokott "brutális" profit és ha ezt megneszelik,ennek az előszelét ők fogják felgyorsítani ennek a folyamatnak a ritmusát a tőke kivonással.(És rakják be az almába...mert őket nem érdekli, hogy nem lesz jó kis S6 ami tényleg jóés jó kis S6 edge)
Sajnos tapsztalotból tudom ezeket a dolgokat, valami hasonlót élünk át a cégnél ahol dolgozom,teljesen a cikknek megfelelően leírtak alapján.
Még egy dolog.Én igazából akkor éreztem magam elégedettnek amikor még az S1-et vettem anno 145.000 ft-ért. Volt azóta S2,S3,S4 mini duos,S5 duos, de már régóta túl árazottnak tartottam a samsung csúcs gépeket amikor az S4-et valami 239.000 ft-ért lehetett előrendelni a speedshopban, akkor már éreztem, hogy valami elveszett. Valjátok be ezeket az árakat azért mindenki durvának tartja, nem? Azok is akik lazán meg tudják venni újonnan (jó és tudom, hogy ez nem a pénzünk szerint van árazva és MO- piacát pon telibe sz..-ja minden gyártó).
Ez a folyamat elkezdődött már. Pont pár hozzászólással ezelőtt a prémium garanciát taglaltátok, hogy már ez sem a régi. Mi történt? A hazai képviselet költséget kezdett optimalizálni,vevőket veszített ezáltal valószínűleg. Így kezdődik...mindig.
Én sajnálnám amúgy, mert szeretnék még S7,S8,Sx-et -
Danny365
őstag
válasz
ssgt1981 #16322 üzenetére
Ha weboldalakra gondolsz, akkor a gyári böngésző elvileg tud ilyesmit, én személy szerint még nem használtam a Samsung böngészőt, de ezt olvastam.
Ha nem weboldalakra gondolsz, akkor szerintem leginkább jövőre fognak elterjedni ezek, mikor sok készüléken ott lesz már a 6.0 Marshmallow. -
ssgt1981
senior tag
Létezik plyan program ami jelszavak beírása helyett újlenyomat elenőrzéshez köti a különböző fiókokba való bejelentkezést?
-
-
Hency77
tag
Igen,ráírtam én is már úgy kb 2 hete,jött is válasz hogy a hajószállítmány nehézkes a migránsok miatt..
szerintem ez csak kitaláció volt,azóta sem jön a cucc.. most ráírok még egyszer..
-
-
ssgt1981
senior tag
Eltudnátok nekem magyarázni, hogy mi az a mobiltárca és, hogy működik?
-
törölt tag
válasz
Vikooo #16308 üzenetére
Én sem gondolnám, hogy rövid időn belül kiszáll de mint elképzelés nem ördögtől való. Az 5 év ebben a világban hosszú időnek számít, így nem is mernék jósolgatni.
Viszont elég csak a Nokiára Ericssonra gondolni. Egyik sem tünt el csak a mobilos divíziót dobta. Ez a két gyártó meghatározója volt nem is olyan rég a mobil világnak. Az N8 után a Nokia is addig totyogott mint a szarógalamb a symbiannal mig a többiek az ios/androiddal állva hagyták egy pillanat alatt. Valamire csak alapozza az elképzelését az elemző.
Az viszont nem biztos, hogy beleszámolja, hogy a Sony Htc és akár az lg is nagyobb bajban van. Utóbbi 3 gyártó nincs az első 5ben sem.
Tulajdonképpen nekem teljesen mindegy, hogy mit csinál Samsung, tudok váltani. -
siti23
csendes tag
Sziasztok! Most vettem észre a háttérkép beállításoknál, hogy zárolt képernyőnél több képet ki lehet választani. Ha beállítom véletlenszerűen változik a megjelenő kép. A képek cseréje "random" történik, nem tudom milyen időközönként. Tapasztalt valaki hasonlót. Tetszik ez a funkció...
-
Hina
aktív tag
Tulajdon képpen ez a cikk egy dologra jó, hisztériakeltésre.
Igazából egy konkrétum sincs a cikkben, csak spekuláció. Ennek a hatására meg a nagyérdemű mit tesz? Mikor telefon és telefon között kell dönteni, nem vesz olyat, amelyik cég a közeljövőben "kiszáll a mobilpiacról"... met szeretne továbbra is megfelelő alkatrészellátottságot, terméktámogatást a készüléke mögött tudni.
Tehát ez egy önbeteljesítő jóslat inkább mint tény.A szerzőjét meg falhoz kell állítani
-
Kékes525
félisten
válasz
prannk #16302 üzenetére
Bloatware ami kéretlen, előretelepített szoftver, ami számodra felesleges. Package Disabler Pro (Samsung) Ezzel tudod tiltani vagy törölni.
-
prannk
őstag
Bloatware az mi?
hogyan toroljem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Futás, futópályák
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest