-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
Tegnap ugye visszaraktam a gyári samsung romot, éjszaka volt az első töltés, ma egész délelőtt nyomkodtam és próbáltam, hogy mennyit bír, ilyen jó kijelzőidőm még nem volt ilyen használat mellett
bár, gondolom, hogyha egy egész nap használtam volna így kicsit kevesebb screen on timeot hoz, de ez most így tetszik, lehet, hogy azért emberelte meg magát, mert bizonyítani akar nekem a kicsike
Amúgy azt nem tudja valaki, hogy miért van külön 'Android rendszer' és 'Android operációs rendszer' is az akkuhasználati adatoknál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest