- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Don't Panic #40767 üzenetére
nekem az egyre gyakoribb jelenség, hogy random újraindul a telefon ,egyre gyakrabban. eddig 2 szer volt 2 hónap alatt hogy ha belépek a képernyő galériába akkor behal és fekete képernyő... aztán ma olyat csinált hogy játszottam, középső gombbal kiléptem, lezártam. kioldottam, a hangerő félig volt, de hang az nem jött ki rajta... halkítgattam jobbra balra semmi... aztán filmnél elindult a hang. ez most volt először. tuti a rom a gáz mert eddig nem volt semmi bajom igazán... most sem gáz, de zavaró... remélem korrigálják azért, mert ez mégis csak hivatalos rom ami nem cm hogy fagyjon meg minden...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest