- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Csak érdekesség képpen, a stock android böngészőn működik, a teljes képenyős mód, a flash, és a könyvjelzők gmail fiókba szinkronizálása, ezeket mind a samsung rontotta el, csak nem tudom miért
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, kérdésem : sgs4 google edition , van aki használja? fel lehet rá dobni a samu sw ? mennyivel rosszabb vagy jobb?
-
zeus76
csendes tag
sziasztok!új vagyok a készülék használoi között s opera-val szeretném használni az adobe flash playert de nem megy mi a teendő ilyenkor előre is köszönöm a segìtséget.üdv
-
ricsi0307
senior tag
Ma vettem észre hogy a mobilarena mobilos nézetén ha vannak képek is a cikkben vagy tesztben akkor kegyetlenül laggol ha fel vagy le görgetem az oldalt? Másnál is jelentkezik ilyen probléma?
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok!
Birtokomba került egy 64 Gb-os Samsung Micro SDXC memóriakártya, a kérdésem pediglen az volna, hogy mit ajánlanátok, ha exfat-ra szeretném formázni?
-
lukoz
aktív tag
Ha van lehetőségetek, tegyétek fel a legújabb MGA-s német /dbt/ [link]független romot. Hihetetlen gyors az összes többiehez képest!! ;-)
-
kengyel
nagyúr
Olvastátok ? Ki tudja mi itt az igazság
-
válasz
bee_jay #14576 üzenetére
arról olvashattál cikket, hogy a telefon részletének az elmaradása esetén nem lehet korlátozni az ahhoz kapcsolódó előfizetést, ebből volt utóbb probléma, ezt szabályozták le.
a t-mobile esetén vagyok járatosabb, itt az ászf; link (4.2 és 10.4)
4.2. Díjfizetés
4.2.1. Az Előfizető az Előfizetői Szerződés megkötésével egyidejűleg egyszeri belépési díjat, valamint a Díjszabásban meghatározott esedékes díjakat köteles megfizetni, amely előfeltétele a Szolgáltató rendszeréhez való csatlakozásának. Ezen felül havi rendszerességgel az Előfizető igénybevételi díjat köteles fizetni. A díjak mértéke mindenkor az érvényben levő Díjszabásban foglaltak alapján kerül meghatározásra. (Eszr 4. §)
10.4. Mindaddig, amíg az Előfizető a 4.2. pontban meghatározott Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti. A kedvezmény igénybevételekor kötött megállapodás aláírásával létrejött tartozáselismerés az esetleges behajtási eljárás során felhasználható.simán tilthatja a szolgáltató a készüléket, hiába nem részletre lett vásárolva, ha a kapcsolódó előfizetésre még van hűség, és a számla befizetésében megfelelő hátralék mutatkozik!
-
bee_jay
tag
Én úgy tudom, hogy csak abban az esetben tilthatnak telefont, ha az nincs kifizetve, illetve ha ellopták és te kéred, hogy letiltsák. Számlatartozás miatt nem tilthatnak telefont. Valahol olvastam is erről egy cikket, de most nem találom...
-
Arween
senior tag
Jaj bocs nem írtam bele ,de igen használt telefonról lenne szó amit megvettek 1-2 hete/hónapja és most eladják.Természetesen amit részletre vettek meg eleve szóba se jöhet,de ha kp-ra ki lett fizetve a telefon és csak az előfizetés köti az eladót megvehető-e a telefon amennyiben számlával igazolja a teljes vételár kifizetésének tényét?Vagy ha nem fizeti az előfizetését tilthatják a telefont is?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Christian79 #14554 üzenetére
Először is nem csipog idétlen hangon bekapcsolásnál és kikapcsolásnál.A rendszer maga is gyorsabbnak tűnik.Másrészt meg szívesebben használok gyári rendszer sallangok nélkül.
-
kavics325i
őstag
válasz
supertrezi #14569 üzenetére
Vagy üzenet olvasása feloldással
-
válasz
xrvman #14568 üzenetére
most olvasom, hogy a tegnapi más volt, nem a tervezett - ahol csak 1 órás kiesés valószínűsíthető - fejlesztés;
Tegnap a késő esti órákban tapasztalt lassulást, illetve bizonytalanságot a mobilnet szolgáltatással kapcsolatban az egyik hálózati eszközünkben fellépett műszaki probléma okozta, amelyet a szállító bevonásával kivizsgáltunk és elhárítottunk, így a szolgáltatás röviddel éjfél után már ismét hibamentesen működött. Ezúton is köszönjük türelmeteket és megértéseteket.
forrás; link -
xrvman
őstag
#14547 kengyel
#14540 ricsi0307és akinek T-Home szolgáltatós mobilnete van, és elmegy a mobilnete, nyugalom, semmi gond.
Fejlesztéseket eszközölnek a hálózaton, előfordulhatnak egy, -több órás leállások, de akár egész napra is kimaradhat. -
válasz
mézespálinka #14565 üzenetére
akkor pláne...
supertrezi; bármilyen feloldás is van beállítva, előbb azt kell nyitni, hogy az üzenet olvasható legyen.
-
supertrezi
aktív tag
Ha lelőttetek volna, se jöttem volna rá...
Kösz a válaszokat. Meg se próbálkoztam ezzel; valahogy úgy véltem, hogy a csak képernyő feloldását ajánlja föl nekem, pedig én egyből az SMS-t akarom olvasni; szóval "hüjegép".
Alles klar, Herr Komissar.
Még annyit kérdeznék, hogy nektek hogy csöng? Nekem úgy van, hogy kb. 1 másodpercig csak igen halkan csörög, s mikor a képernyő feléled, akkor vált a beállított hangerőre. Ez másnál is így van, vagy csak magánfícsör?
-
válasz
mézespálinka #14563 üzenetére
akkor ott valami szoftveres probléma van, esetlegesen teljes nulláz lesz a vége, mert 30 másodperc akkor is rengeteg, ha nagyon sok kép van adott mappában.
birkocs; szia, csak óvatosan az ilyesmivel, az alapelvek szerint nem megengedett a marketing, az ilyen jellegű felhívás...stb; link
-
birkocs
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S4 nyeremény a láthatáron! Érdekel valakit?Lessétek meg!
http://www.facebook.com/Ismerkedj/app_480583338699943 -
válasz
supertrezi #14556 üzenetére
rányomsz fent az üzenet ablakára, átdobja a jelzést az alsó négyzetbe, azon egy simítás - írja is, hogy feloldás a képernyő végigsimításával -, és már olvasod is a megnyitott üzenetet.
igaz, nekem minta van beállítva a feloldáshoz, de annál is működik a dolog. -
dobolson
senior tag
válasz
supertrezi #14556 üzenetére
Úgy nyílik meg az üzenet a zárképernyőről, hogy először ráböksz az üzenetre, majd az alatta lévő nagy négyzetben elhúzod az ujjad. Ha csak ráböksz az üzenetre és mást nem csinálsz, nem fogja megnyitni.
-
Bossi
őstag
válasz
mézespálinka #14555 üzenetére
Szia,
nekem T-s rommal volt a galériában akadás, lassúság rátettem egy gyári romot azóta jó.
-
válasz
Christian79 #14554 üzenetére
a függetlenben nincsenek szolgáltatós - illetve a szolgáltató által preferált - alkalmazások, bár ezeket a szolgáltatós firmware verzióból is eltávolíthatod, ha zavarnak.
mézespálinka; 30 másodperc?
be is tenné a kiskaput, de még 5 másodperc is sok lenne!
van memóriakártya a telefonban, és arra dolgozik a rendszer? mert annak a hibájának esetleg betudható lenne a dolog. -
supertrezi
aktív tag
Üdv.
Ha üzenet jön, akkor kiírja, hogy Új üzenet, de esküszöm, gőzöm nincsen, hogyan kéne megérintenem magát a kis ablakot, hogy megnyissa nekem. Nyomogattam itt, nyomogattam ott, simítottam lefelé, de általában egy ideig semmi se történik (csak előtérbe ugrik a záróképernyő áttetsző fehér téglalapja lent; az üzenet téglalapja meg a háttérbe kerül; ha ismét megérintem, akkor vissza), aztán sokadik kísérletre mégis megnyitja. Fura. Elvileg nem lenne elég csak megérinteni magát az értesítést?
Mivel így nem sikerül, általában lehúzom a redőnyt, s ott nyomok rá az értesítésre; vagy a zárolt képernyőn alul megjelenő üzenet ikont elhúzom valamelyik irányba. Ezek a megoldások működnek, csak érdekel, hogy más meg tudja-e nyitni az SMS-t a képernyőn megjelenő üzenet megérintésével elsőre.
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Galériában mikor albumot választ az ember (rábök) másnál is iszonyú lassan hozza be a kamerával készített képeket/videókat? Nincs erre valami gyógymód? Nem vicc, kb 30mp mire megnyitja...
-
ricsi0307
senior tag
Pöpec sikerült minden.Fent van a legfrissebb gyári független rom a root is megvan, már csak egy fasza touchrecovery fog kelleni és kész.Köszönöm a segítséget tényleg egyértelműen le van írva minden az 1. hsz-ben.
-
csabám
addikt
válasz
Christian79 #14550 üzenetére
Nem feltétlenül szükséges. Felrakod a cwm-et vagy odin-al vagy recovery-vel és kész is.
-
Christian79
tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a recovery telepítéséhez kell-e rootolni a telefont?
-
Arween
senior tag
Szolgáltatónál vásárolt telefont (Telenor) milyen feltételekkel szabad megvenni?Eddig csak független telefonjaim voltak,így ez nem volt kérdés..
-
kengyel
nagyúr
Jó reggelt ! Most reggel visszajött a mobilnet. Az miért volt, hogy az adatkapcsolatot manuálisan engedélyeznem kellett ? Előtte folyamatosan be volt kapcsolva.
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Korábban írtam hogy fel kellett tegyem a gyári ROM-ot, garanciális dolgok miatt. Azóta visszatettem már a régi rendszeremet is NAND backup-ból, minden megy tökéletesen, kivéve a WIFI. Az nem hajlandó aktivizálódni még sokadik újraindítás után sem. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
ricsi0307
senior tag
Ahh srácok ugyan azt tapasztaltam mint itt többen, meló végén nem volt netem. Azt hittem valamit leszedtem amit nem kellet volna a gyári appek közül, és a full belakott zenével megpakolt telót leformáztam
Viszont ha már így alakult a dolog akkor fel akarom rakni a legfrissebb gyári független romot.Nagy gond ezzel nincs, de olvastam erről a product kódról.Mit kell nekem ezzel kezdenem? Jelenleg gyári trés rom van fent root meg minden egyéb nélkül.
-
lajki7
senior tag
Sracok nektek be van kapcsolva vagyis van ertelme bekapcsolni ezt a "Olvashatosag javitasa" opciot?? Beallitasok/Kijelzon belul talalhato
-
rekyt9
csendes tag
Még egy kérdés. igazából amióta megvan a telefon megvagyok vele elégedve semmi problémám nincs vele hála isten. Viszont a hangcsúszkát érdekesnek találom,van hogy sokat késik miközben adom a hangerőt a telefonnak. Nem annyira idegesítő de feltűnő azért...másnak is fordult már elő?
-
rekyt9
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket kérném. Ma délután dolgoztam közben a szekrényben volt a telefon,előtte semmi problémám nem volt vele. Este mikor kivettem arra lettem figyelmes hogy nincs mobilnetem. Semmit nem állítottam el rajta,mobil kapcsolatot ki-be kapcsoltam telefont újraindítottam blokkolási üzemmód sincs bekapcsolva. Wifi működik de a mobilnet nem jön vissza sehogy. T-mobilos vagyok. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm! Időközben visszaolvastam és látom írtátok hogy frissítenek
akkor megnyugodtam
-
kengyel
nagyúr
válasz
komoramazsi #14528 üzenetére
Azzal most mindenkinek gondja van. kali jóvoltából olvasd el ezt légyszíves
(#14529) kali
Bocsi lassabb voltam
-
válasz
komoramazsi #14528 üzenetére
fejlesztés van a t-mobile hálózatán, ezért vannak/lehetnek kimaradások; link
kengyel; amit korábban is írtam, ha nem ismert a rendszer előélete, akkor pláne érdemes tiszta alappal kezdeni belakás előtt, mint szépen belakja az ember, időt és energiát bedobva, és utána jönnek az esetleges problémák, ami miatt mehet a nullázás, és veszendőbe a belakás...
-
kengyel
nagyúr
válasz
komoramazsi #14525 üzenetére
Miért ,az most nem jól teljesít rajta ? Az a legfrissebb gyári rom
(#14526) kali
De azt nem írja hogy miért akar tiszta telepítést . Valami nem jól működik a telefonnál ?
-
válasz
komoramazsi #14525 üzenetére
az mindig érdemes, pláne ha nem ismert a rendszer előélete.
itt találsz több állományból álló friss (xxubmga) firmware verziót, re-partition kipipál, és úgy felhúzod, ezáltal garantáltan tiszta rendszered lesz, és arra tudsz megfelelően építkezni; link -
kengyel
nagyúr
válasz
komoramazsi #14523 üzenetére
Egy jó kis fóliát érdemes venni rá, akár fényest, vagy matt kivitelben. Az utóbbin nem látszanak az ujjlenyomatok , de kicsit sötétít
Most milyen rom van rajta jelenleg ? Itt vannak a romok listája, és olvasd át a téma összefoglalót is. Ott is találsz nem keveset, megéri átnézni.
(#14525) komoramazsi
Most a legfrissebb XEH gyári független romod van fent. Mit akarsz rajta még frissíteni ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
komoramazsi #14521 üzenetére
Egy ilyen fóliával kapod a telefont.
Azt nem lehet előre tudni melyik rommal veszed, de ha tiszta helyről származik akkor frissíthető bármikor. Erre több alternatíva is választható.
-
-
válasz
komoramazsi #14518 üzenetére
szia,
csak a csomagolási/szállítási.
i9505xxubmga -
kengyel
nagyúr
válasz
komoramazsi #14518 üzenetére
A T.s telefonon nem volt.
XEH : I9505XXUBMGA
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy van a készüléken gyárilag kijelzővédő fólia ?
Valamint melyik most a legfrissebb hivatalos magyar független rom verzió ?
Előre is köszönöm !
-
2008Kft
tag
válasz
königarjen #14512 üzenetére
Megyek én is ha kell
szeretem az ilyet...
-
törölt tag
Sziasztok!INNEN rendelt már valaki?Azt írják, hogy 2 év gyári + 2 év bolti gari (sw-re) MOndjuk vásárlás után le tudnám ellenőrizni Samunál, hogy valóban van e IMEI alapján rá gyári gari.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
königarjen #14510 üzenetére
Az a lényeg, hogy ide találtál.
-
csacsi67
addikt
válasz
königarjen #14508 üzenetére
Figyelmetlen voltál az emberi jóhiszemüség sajna itt már senkibe nem szabad bizni.Olyan mint az ország.
-
Kékes525
félisten
-
Bossi
őstag
válasz
königarjen #14503 üzenetére
Értem amit mondasz de, Te azt értsd meg, hogy akár egy lopott készülék is lehet nálad csak megbuherálva
-
supertrezi
aktív tag
válasz
königarjen #14503 üzenetére
Mondjuk visszaszerezni a pízt nem lesz egyszerű, valóban, hisz ők tudták, hogy nem azt adják el nekem, amiért te fizettél. De akkor válts halkról Hulk üzemmódra.
-
csacsi67
addikt
válasz
königarjen #14499 üzenetére
[link] Erre számolj. Tudod ez olyan mintha vennél egy használt autot és elviszed 1 hét mulva eredetiség vizsgálatra és nem egyezik a motorszám .Ne irjam a továbbiakat
supertrez: Itt büncseleskménys esete áll fenn.Biztos nem közölték vele hogy az imei szám át van irva meg nem legális uton lett függetlenitve.Ugranak rá a rendörök.
-
königarjen
tag
Csak nem szeretném ha visszanyalna a fagyi, aztán még nekem lenne bajom belőle. A papíron amit kaptam rajta van, hogy örökgaranciát vállalnak a letiltás ellen, nem mintha ez sokat javítana a helyzeten.. Akkor ez ha jól gondolom, akkor ez a telefon már használt is, csak akkor újrafóliázták?
-
lajki7
senior tag
válasz
königarjen #14499 üzenetére
Agyon kell baszni oket! ha akarod elmegyek veled
persze csak ha bpi vagy. Akkor majd vissza adjak biztosan
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest