-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Ha már ennyien irtogatjátok én is beállok a sorba.
Váltottam.
Aksit. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
4.3 as gyári romot használok, a tegnapi napig minden okés volt.
Tegnap meg ma üresjáratban teljesen lemerül a telefonom, a ludas a Google Play szolgáltatások, 78%
Van valami tippetek?
Esetleg nálatok is csinálja mostanság, talán valamelyik app frissítésben van valami hiba? -
xrvman
őstag
válasz
HELLAFLUSH #58601 üzenetére
ETA-U90EWE
Lehet kínai, vagy vietnami is.
Cirill betűkkel is írhatják. -
xrvman
őstag
válasz
Tesztelo.hu #57890 üzenetére
Vagyok
Kérem alássan a sűrített levegő tette a dolgát, közelség érzékelő szenzor jó lett.
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek! -
xrvman
őstag
válasz
Tesztelo.hu #57890 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hszeket
Amikor nem teszem oda, még nem sötétül el, amint odateszem a fejemhez, sötétül, de vissza nem jön már, csak home gombbal. Aztán újra már nem sötétül el.
Nézem a kódot és írok újra.
Szóval 0.0 fehér a képernyő.
Fölé vszem a kezem,a képernyő zöld lesz 1.0 és folyamatosan rezeg.
Abbahagyja, ha megnézek valami mást, pl a Gyroscope Sensor grafikonját majd vissza, akkor újra 0.0 . -
xrvman
őstag
Szerintetek mi lehet a gond?
Telefonáláskor a képernyő elsötétül annak rendje ás módja szerint, de vissza már nem jön a képernyő.
Teljes rendszer visszaállítás már volt, igaz vissza is pakolta az appokat.
Ugyanúgy változatlan. -
xrvman
őstag
Van egyébként a google-nek olyan hivatalos oldala, ahol a különböző típusokat és az elérhető verziókat, illetve a támogatási életciklusokat nyomon lehetne követni?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Független telefonra is kijött már a Lollipop? Még 4.3 van rajta és nem nagyon szeretném 4.4-re frissíteni, csak 5.0 ra vagy 5.1 re. -
xrvman
őstag
Én azt mondom és mondják sokan mások is:
Lementeni a fényképeket, és még amik kellenek az SD kártyáról is ....
Egy factory resetet, vagyis gyári visszaállítást mindenképpen eszközöljetek rajta, SD kártya formázással.
Ha így tisztán, úgymond szűzen indulva is előjönnek a bajok, akkor lehet beszélni szoftveres Lollipop bajról. -
xrvman
őstag
Érdekes én nem moddolgatom a telefont, sőt nem is frissítettem, hagytam 4.3 on és eddig az éd világon semmi baja nem volt ( / van /és remélhetőleg /lesz).
Lollipop alatt immár megint lesz SD kártyára másolás (zip, saját fájlok stb.) lehetősége, lehet ki fogom próbálni, de csak a hsz-ek után pár hónap elteltével.Érdekes ezt olvasni, hogy jó ár-érték arányú telefon
Hja kérem amikor meg lett véve, akkor ez volt a legjobb. És számomra még mindig a legjobb.
-
xrvman
őstag
Igen, innen olyat érdemes venni aminek van, vagy tud 2A kitolni magából.
pl ez:
http://www.edigital.hu/vesztolto/yoobao-master-m4-univerzalis-vesztolto-kulso-akkumulator-10400-mah-%28-2xusb-1+2a-%29-p448171.htmlKimenet: 5V DC 2000 mA és 5V DC 1000 mA
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
4.3 van fent a telefonon, 4.4.x alatt még mindig nem lehet zipet másolni az SD kártyára? Egyik ismerősnek Asus padfone 8 van és amióta frissült 4.4.2 re, azóta SD kártyára nem tudok átmásolni semmit. Se fényképet se semmit. csak amit maga csinál pl fotóval, az megy oda.
Itt is ez van a 4.4.x esetén? Nem tudom itt hol tartanak, mert nem frissítettem a telóm. Nekem SD kártyáról megy a navi. Fontos hogy onnan futhasson, és ne a rendszerből vegye el e tárhelyet. -
xrvman
őstag
Ha ezt a MHL HDMI kábelt megveszem, akkor látom a TV-n a kijelző képét?
Nem rootolt telefon, 4.3
http://ipon.hu/webshop/product/delock_mhl_hdmi_atalakito_fekete_5m_dl83297/664806 -
xrvman
őstag
válasz
lionhearted #40291 üzenetére
ES File Explorert használok és azzal pl fényképeket nem tudtam átküldeni a másik teló SD kártyájára.
-
xrvman
őstag
Az már így is marad hogy nem tudom használni a 32Gb os SD kártya tárhelyem? Mert ez így nem nagyon érzem helyénvalónak,
Pl free térkép alkalmazásoktól akkor búcsút is mondhatok? Belsőre nem nagyon pakolnék fel 4 gb térképet.
Nagyon nem tetszik így az a 4.4.2 újítás. -
xrvman
őstag
válasz
ThePlayer #38220 üzenetére
Teljesen gyári metódus
Kattints a beállítások ikonra.
Válaszd a Fiókok fület.
Válaszd a Mentés és visszaállítás lehetőséget.
Válaszd a Gyári adatok visszaállítása lehetőséget.Gyári adatok visszaállítása
Válaszd az Eszköz visszaállítása lehetőséget.
Válaszd a Törli mindet lehetőséget.
Várj egy pillanatot, amíg a telefon visszaállítja a gyári beállításokat. -
xrvman
őstag
válasz
ThePlayer #38211 üzenetére
442 vel nem szokott ilyen probléma lenni. Biztonságból még javaslok egy gyári visszaállítást így frissítés után is.
Ha az antenna probléma továbbra is fennáll akkor az sztem 3 napon belül visszavivős, cserés lesz.Gmail címed van, ahhoz használd a Gmail ikont és ne az E-mail ikont. szinkronizációt engedd.
Amiket leírtál nem az android sajátossága, pláne nem ennél a telefonnál.Az lehet a frissítések leszedése, és maga a frissítés persze kakaóba kelül neki.
-
-
xrvman
őstag
Asszem valami van a még nem egy éves telefonommal.
Azt vettem észre, hogy hirtelen, kismértékben, de váltogatja a fényerejét (villog?). Játékon belül is vagy pl a Play áruházban is hogy ha sötét vagy világos rész váltakozik, akkor az egész kijelzőnek fényereje, gyorsan váltakozik.
Egy jól reprodukálható oldal a playben: Ha a Traffi Hunter oldalát nézem, és a kis képeket képeket nem kinagyítva tologatom jobbra balra, akkor nagyon jól látni, főleg ha a videó rész eltűnik vagy megjelenik.
Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
4.3 van fent. -
xrvman
őstag
Találtam egy ilyen progit, ez konkrétam megmutatja melyik a GPS és melyik a Glonass.
GPS Data a neve -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Ki van kapcsolva a szoftver frissítés, ám kíváncsiságból megnéztem mi is a helyzet, elkezdett letölteni egy 424Mb-os frissítést, nyomtam egy mégse-t. Kérdésem az, hogy az mi lenne és érdemes e feltenni?
Gondolom 4.4 lenne... van e valami ellenvetés? -
xrvman
őstag
válasz
Don't Panic #22437 üzenetére
Tehát akkor megéri feltenni a 4.3 at
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Nincs root, teljesen gyári a telefon, knox van.
Úgy néz ki megjött a frissítés a telefonomra
Valahol olvastam, hogy valaki úgy csinálta, hogy gyári visszaállítás, majd frissített és újfent gyári visszaállítást csinált a telefonján.
Kihagytam valamit? Wipe chace, wipe dalvik chace? Ezeket csináljam meg? Esetleg gyárin nem tudom megcsinálni?
Vagy csak frissítsem oszt csók?
Válaszokat köszi előre is. -
xrvman
őstag
válasz
mgTerminator #19566 üzenetére
Screenshot ennek mi értelme van? Gyárilag benne van a képernyőmentés: bekapcsológomb és home gomb egyidejűleg lenyomod és picit nyomva tartod.
-
xrvman
őstag
Samsung Wifije csak 2,4Ghz vagy 5Ghzen is tud menni?
-
xrvman
őstag
Nekem most megjelent egy Denial log bejelentő szolgáltatás, mi is tulajdonképpen ez?
Hibajelentés a Samsung Electronics Co Ltd-nek, holott semmi hibát nem tapasztaltam.
Engedélyezzem vagy mi? -
xrvman
őstag
válasz
Giovanny #16327 üzenetére
Köszi, akkor inkább maradok, gondolom vastagabb is lesz, akkor meg a tok is kuka, nem éri meg.
OTG kábellel,nem rootolt készülékkel menni fog esetlegesen pendrive, vagy netán egy GamePad?
Ugyanis néha erősen nyomom az üveget játék közben, nehogymár az alaplapot szétnyomjam. -
xrvman
őstag
Ha veszek egy SAMSUNG Galaxy S4 Vezeték nélküli töltőpadot, akkor ahhoz kell vennem egy speciális hátlapot is? Ha vennem kell akkor az a meglévő Protective Cover+ tokba jó-e?
-
xrvman
őstag
Az tűnt fel, hogy nincs rajta asztali óra üzemmód. Ha már sAmoled és ki tudja kapcsolni az egyes pixeleket.. igazán betehették volna.
Még egy valami, autó mód nem volt benne? Mintha a frissítés előtt lett volna benne.
Rosszul emlékszem? -
xrvman
őstag
Dolgoznak a Google-s fiuk
Jó lett a webes Playban újra ott van a készülékem immár. Happy -
xrvman
őstag
HTC féle Zoe funkciót itt hogy nevezik, netán,ha esetleg van olyasmi?
-
xrvman
őstag
válasz
Gizmo94 #14993 üzenetére
Helyesen a Cover Link az iponhoz.
-
xrvman
őstag
Ott se. (Megnéztem a saját gépemen, és a Notebookon, de ua.)
Ugyanúgy csak a régit látni, ami előtt nincs pipa.
Félreértés elkerülése végett a telefonomon ott a play, onnan tudok telepíteni. Ám a PC-ről webről nem, mert nincs benne az eszköz.Ok megpróbálok ki be jelentkezni a telefonon, Bár most telepítettem onnan egy DOTS játékot pl. szal minden működik ott, értesít is ha van frissítés stb.
-
xrvman
őstag
Nekem eltűnt a Google Playból a "telefonom" amikor bejelentkezem, nem tudok onnan telepíteni, mert nincs eszköz. 1 hónapja vettem az S4 et, akkor benne volt, most pedig nincs.
Mi a ... lehet?
A régi ugyan bent van, de azt eladtam és a pipa nincs bent, hogy ne látszódjon. -
xrvman
őstag
#14547 kengyel
#14540 ricsi0307és akinek T-Home szolgáltatós mobilnete van, és elmegy a mobilnete, nyugalom, semmi gond.
Fejlesztéseket eszközölnek a hálózaton, előfordulhatnak egy, -több órás leállások, de akár egész napra is kimaradhat. -
xrvman
őstag
válasz
dani0113 #13952 üzenetére
Bocsi, de nem értem miért a drágábbikat nyomatod, amikor Iponban ugyanaz a Samsung S4 Protective Cover + tok olcsóbban megvan? Az Iponban webről lemaradt a +. Ott vettem és az amit lehet kapni, más nincs, csak egyfajta van az üzletekben. Nem létezik belőle + nélküli verzió
-
xrvman
őstag
válasz
manokaki #13893 üzenetére
Ez szerintem abban az esetben fordulhat elő, ha éppen le vagy korlátozva mobilnettel. Rendes nettel ilyet nem tapasztalok, se wifi, se mobilnet esetén.
Én még azt is megcsináltam, hogy meg se vártam míg betöltődik az origo, egyből húztam le, akkor is csak az első kettő lehúzás/ujjazás üres. -
xrvman
őstag
Most elképzeltem, amint egyes, nem is tudom hogy hívjam ilyenkor őket, nekiállnak és buher, kiálló bordájú hűtést csinálnak neki. (Kb. Kocsi motorháztetőből kiálló beömlőnyílás)
-
xrvman
őstag
őőő nem a linket szúrtam be
felettem levő hsz a jó link, nggabi, köszi
De újfent beteszem, immár helyesen, tehát érdemes várni a 4.3-ra. -
xrvman
őstag
Jó lesz várni a 4.3-ra
-
xrvman
őstag
válasz
heidrich #13687 üzenetére
Én végül is az iponban vettem meg. Nem kellett várnom több mint 1 hetet, másnapra megjött, olcsóbbért. jah és plusszos
Töltök fel mindjárt képeket róla(#13695) wmarci
Bemész a szolgáltatódhoz és kérsz microSIMet. Ha te neveden van a SIM, akkor csak személyi kell és a régi SIM.
Én a Telenornál csináltam meg a múlthéten, nem kellett fizetni semmit. -
xrvman
őstag
válasz
kengyel #13388 üzenetére
Igen azzal szemezgettem, de közben ezt is láttam
#13384) obga: Fényt is mér, jó lesz, köszi
-
xrvman
őstag
Sziasztok
Valahol csak simán Samsung Protective Cover for S4 van írva, ki van hagyva a + jel.
Samsung Protective Cover + for S4.
Létezik ebből sima változat is vagy csak a pluszos? -
xrvman
őstag
Ti mernétek használni SEALABOX 3XL-t? A 3XL elvileg S4 kompatibilis.
-
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
Samsung Accountot érdemes létrehozni?
-
xrvman
őstag
Ebbe a telefonba érdemes Class 10 MicroSD -t venni?
-
xrvman
őstag
válasz
._.Dante._. #12294 üzenetére
Egyes helyeken nincs kiírva mellé a + .
Létezik plusz nélküli változat is vagy csak ez az egyfajta van, csak más színekben?Samsung Protective Cover+ S4
-
xrvman
őstag
Szmájlik hol vannak ezen a billentyűzeten?
A térkép alkalmazásból hova lettek a saját helyek? -
xrvman
őstag
Egyelőre nincs SD kártya benne, mert még keresem a megfelelőt bele.
Futó programot hova másoljuk? Én a számítógépről felmásoltam egy mappát a telefon memóriájába az az ES File managernél hol látszódik? mnt\sdcard? -
xrvman
őstag
Térképből hova tűnt a labs? Jó lett volna, a szövegek nagyítása miatt, mo meg a + - jelet is kitettem volna, hoyg egy újjal is tudjak nagyítani.
Sőt a koordináták is kiestek... ejj. -
-
xrvman
őstag
Milyen elemlámpa alkalmazást ajánlotok ehhez? Gyárilag nem találok rajta semmit, ami a led villanót használná.
A másik meg névjegyeknél ha rábökök a képre, a gmail levelező nincs ott, csak a sajátja hogy lehet odavarázsolni a gmailt?
Naptárnál nem látom a saját bejegyzéseimet amit a google naptárban hoztam létre.
szinkronizálásnál a személyi adatok szinkronizélásánál hiba van. Megoldás van? -
xrvman
őstag
válasz
kavics325i #11802 üzenetére
Igen Wi-Fire kapcsolódtam, mert ugye frissítéseken csak nem fogom a mobilnettel intézni.
Amúgy megoldódott a probléma, a router kapott egy firmware frissítést, amit az előző hszben írtam. Jó lett!
Nem csak nekem hanem másoknak is probléma volt az S4 és Dlink router párosítással.
[link] -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg, kibontottam minden ok, de egy bajom van, ha felteszem az internetre akkor minden eszköz belassul internetileg. Próbáltam csatornát váltani 11 ről 6 ra akkor is fennáll. Természetesem a mobilon sem megy az internet. Elfelejtettem vele, majd újra csatlakoztam, akkor kb 1 percig jó volt, majd megint belassult minden internet, ill megállt.
Csak ennél a telefonnál van, minden más okés. D-Link-655 ös router van. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Az S4 teljes fényerőn nappal mennyivel marad alul a HTC One-val szemben? Nagyon vészes? S4 et szemeltem ki, csak ugye nappal, utácán és kocsiban kocsiban sokat használom s nem tudom mennyire számottevő a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest