Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Nekem a screen mirroring kell es az gyarivan nincs :/
-
KakasSoft
tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Nekem lassan másfél éves. Előtte cm futott évekig az előző (i9000) telefonon. Ezt szoktam meg.
Lehetne ragozni, de emlékeim szerint, a gyári szoftver kiakadt cpu magokkal ill. qcamera hibákkal küzdött vagy küzd. Előbbi mpdecision hiba lehet szerintem, ha ez leáll nem kapcsolta ki a magokat ill. beragadtak 1190 vagy más frekin, nem volt alvó mód. A qcamera probléma ismert volt már a neo előtt pl. a nexus 5-nél a google ígéretett tett a javításra. Persze ez szoftveres. Azért léptem ide be, mert ezeket itt írkálták annak idején, ha van kedved olvass (#716)-nál léptem be, "nekem nagyon melegszik alul", "hamar lemerül" stb. Akkor kiderítettük, hogy két különböző kamerával szerelt verzió terjedt el a piacon, az XX és az XC pda (és XW orosz
). Frissítve az ellenkező verzióra azonnal eldobta a kamerát. Frissítésnél a korábbi hibákat javítani hivatott verziót vártunk, de amikor a pl. XX telemre megprobáltam a magyar független XC felrakni (XX-ből magyar nincs csak amivel kidobták), jött a meglepetés.
Lehetne ezt ragozni tényleg. A gyári TW helyett az S6 TW szebb. Végszó: nem elég hogy nem frissítik lollipop-ra a neo-t (lehet marketing), de még a 4.4.2 is elmaradt. Lehet az S7-re koncentrálnak.
Tehát kinek a pap..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehetne ragozni, de emlékeim szerint, a gyári szoftver kiakadt cpu magokkal ill. qcamera hibákkal küzdött vagy küzd. Előbbi mpdecision hiba lehet szerintem, ha ez leáll nem kapcsolta ki a magokat ill. beragadtak 1190 vagy más frekin, nem volt alvó mód. A qcamera probléma ismert volt már a neo előtt pl. a nexus 5-nél a google ígéretett tett a javításra. Persze ez szoftveres. Azért léptem ide be, mert ezeket itt írkálták annak idején, ha van kedved olvass (#716)-nál léptem be, "nekem nagyon melegszik alul", "hamar lemerül" stb. Akkor kiderítettük, hogy két különböző kamerával szerelt verzió terjedt el a piacon, az XX és az XC pda (és XW orosz
Tehát kinek a pap.....