Új hozzászólás Aktív témák

• KakasSoft

tag

válasz szupermacs #2314 üzenetére

Nekem lassan másfél éves. Előtte cm futott évekig az előző (i9000) telefonon. Ezt szoktam meg. :) Lehetne ragozni, de emlékeim szerint, a gyári szoftver kiakadt cpu magokkal ill. qcamera hibákkal küzdött vagy küzd. Előbbi mpdecision hiba lehet szerintem, ha ez leáll nem kapcsolta ki a magokat ill. beragadtak 1190 vagy más frekin, nem volt alvó mód. A qcamera probléma ismert volt már a neo előtt pl. a nexus 5-nél a google ígéretett tett a javításra. Persze ez szoftveres. Azért léptem ide be, mert ezeket itt írkálták annak idején, ha van kedved olvass (#716)-nál léptem be, "nekem nagyon melegszik alul", "hamar lemerül" stb. Akkor kiderítettük, hogy két különböző kamerával szerelt verzió terjedt el a piacon, az XX és az XC pda (és XW orosz :) ). Frissítve az ellenkező verzióra azonnal eldobta a kamerát. Frissítésnél a korábbi hibákat javítani hivatott verziót vártunk, de amikor a pl. XX telemre megprobáltam a magyar független XC felrakni (XX-ből magyar nincs csak amivel kidobták), jött a meglepetés. :) Lehetne ezt ragozni tényleg. A gyári TW helyett az S6 TW szebb. Végszó: nem elég hogy nem frissítik lollipop-ra a neo-t (lehet marketing), de még a 4.4.2 is elmaradt. Lehet az S7-re koncentrálnak. :D Tehát kinek a pap..... :D

Új hozzászólás Aktív témák