- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Ebben nincs knox számláló!
Más:
Felraktam tegnap a cm12-t.Mellé a gapps pico változatát( google naptár, play áruház) a többi amire szükség van telepíthető playről.Pozitív tapasztalat: Kib..tt jó!!!Gyári romhoz képest is eszméletlen gyorsan fut, mindent azonnal végrehajt, böngészésnél is száguld!Ezenkívűl nagyon szép az egész rom, sokkal puritánabb a gyárinál, de mégis tetszetősebb, az animációk pedig nagyon bejönnek.Rengeteg beállítási lehetőség, bár a hivatalos cyanogenmodhoz képest kevés, de folyamatosan bővül a lista ahogy jönnek ki a frissebb verziók, ami kb. hetente történik.Egy ideig biztos fennmarad mert nagyon bejövős!
Negatív:Alap kamera appal hol jó a kamera hol nem, feldobtam playről a google kamerát és azzal nincs probléma, jól működik, bár a samsungoshoz képest kevés a beállítás.
A leírás szerint az nfc nem működik, bár én még nem próbáltam, sose használom.
Egyébb bugot még nem véltem felfedezni, talán az akksi picivel jobban merűl mint kitkattal, de lehet beáll majd, kitkattnél is kelett hozzá pár nap nekem.Nem bántam meg hogy felraktam, bár csak kipróbálás céljából akartam, de pár perc után beleszerettem.
Nyugodtan rakja fel mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest