- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Én sem találtam, viszont rootolás után odin módban átváltott a system status offical-ról costum-ra.
Ha újrahúzom odinnal a gyári romot ez visszaáll vajon, vagy kell még valamit futtatni hozzá? Mert így ugrott egyenlőre a gari.
A hangerőt én is feljebb állítottam az általad leírt módon, nálam 87-nél is betorzít a zenelejátszóban és a csengőhangok egy részénél, de youtubenál és videókban nem, szóval én 90-re állítottam mert hangosabb sokkal de nem torzít semmivel jobban.Zenénél megoldottam az eqval, csengőhang meg amúgy is olyan van beállítva amit éppen nem torzít, és mostmár szinte üvölt a telefon, sokkal jobb így videózni stb.. rajta!
A knoxot én letöröltem minden formájában, hasznát nem veszem , viszont elég sok ramot evett, mióta kirootoltam és letöröltem a felesleges cuccokat, a szabad ram mérete 800 mb körűl alakul 400 helyett.Szóval eddig megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest