Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Én sem találtam, viszont rootolás után odin módban átváltott a system status offical-ról costum-ra.
Ha újrahúzom odinnal a gyári romot ez visszaáll vajon, vagy kell még valamit futtatni hozzá? Mert így ugrott egyenlőre a gari.
A hangerőt én is feljebb állítottam az általad leírt módon, nálam 87-nél is betorzít a zenelejátszóban és a csengőhangok egy részénél, de youtubenál és videókban nem, szóval én 90-re állítottam mert hangosabb sokkal de nem torzít semmivel jobban.Zenénél megoldottam az eqval, csengőhang meg amúgy is olyan van beállítva amit éppen nem torzít, és mostmár szinte üvölt a telefon, sokkal jobb így videózni stb.. rajta!
A knoxot én letöröltem minden formájában, hasznát nem veszem , viszont elég sok ramot evett, mióta kirootoltam és letöröltem a felesleges cuccokat, a szabad ram mérete 800 mb körűl alakul 400 helyett.Szóval eddig megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest