Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit utána olvastam ennek az OTG ügynek. És a következőt tudtam meg. A gond az hogy a Neo nem ad áramot a pendrive használatához. A kábelt felismeri de mivel nincs áram nem tudja olvasni a pendrivet. A megoldás ez lenne. Csatlakoztatod a kábelt a telefonhoz. Csatlakoztatod a pendrivet is és egy külső energiaforrást. Így a telefonod máris látni fogja a pendrivet.
Eddig eljutottam. A kérdés csak az hogy mi lenne az a külső energiaforrás? Egy egyszerű mobiltöltő? Akkor viszont oda a mobilitás hisz csak olyan helyen tudnád használni ahol van lehetőség a töltőt hálózatra csatlakoztatni. Vagy létezik valami hordozható kis akkumulátor, amit az ember otthon feltölt és viszi magával? Mert sajnos akkumulátoros pedrive nem létezik.Nos gondoltam leírom ezeket hátha valakit érdekel a dolog, vagy többet tud illetve halott erről a lehetőségről.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged