Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Al Capone #20194 üzenetére
Sajos elég komolyan gondolták . De ha már így elbax@k akkor lehet pl úgy hogy a "Home" gombbal előhívod a "Google circle to search" funkciót és a jobb szélső gomb kattintásával, az épp a kijelződön található teljes tartalmat fordítja magyarra .
Ez van . . Minden új frissítéssel kapunk egy kis " meglepit " .
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
A tollas fordítót vajon komolyan gondolták, hogy így elbsszák? Van erre valami megoldás? -
janaman01
addikt
Hát akkor fel is nyomtam, rá egyből ment us egy bizt. frissítés is...majd látjuk
Köszi
-
janaman01
addikt
Sziasztok , eltelet már egy kis idő a frissítés óta!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, felrakjam e ( már csak biztonsági frissítések végett is) vagy várjak e még vele? Már kezdek mebarátkozni vele ha nem lesz majd benne pl a tollal való fordítás lehetősége stb... -
ffrdgc
tag
Új frissítéssel szélesebb lett az edge panelem. Hol tudom vissza állítani?
-
Laraxior
titán
...és mire érdemes lecserélni amúgy?
1-2 hónap és itt az S25U, de az megint teljesen új telo, ki akar betatesztelő lenni?
-
pontyos
senior tag
válasz
Multikiller #20174 üzenetére
3 éves lesz a teló lassan
- térerő hiba nálam nem volt
- akku másfél napig megy nálam, egy régebbi frissítés idején még a 6,5 óra képernyő is megvolt, azt hiszem be is raktam id anno a képet
- nagyon nehezen válnék meg tőle, talán U25 ha jobb lesz a fotó minősége
- hosszú kirándulásra mindig ezzel megyünk, a túra app megy folyamatosan, gps, net stb.. még sem volt, hogy lemerült volna estére, és lassan 3 éves ( a Google és Xiaomi telók a csapatban takarékos módban futnak), nekem megy fullban és 6-8 órás kirándulásokat is bírja, és hát az útvonalat ezen nézzük végig. persze nem végig megy a képernyő!
szerintem sokan telerakják full felesleges app okkal, és ki tudja mennyit vesz le akku időből
plusz fontos megjegyezni, hogy mégis csak egy csúcs mobil volt anno, így kevés problémád lesz vele -
válasz
Térerő gondom nincs, akku meg jól bírja (pedig a céges felhasználás is rajta van) - nekem eddig tetszik.
-
válasz
gyuri81 #20176 üzenetére
+1, akksi, térerő. ✓
Siralmas volt mind kettő, akárhogyan taknyolta az ember a fw-t, bármilyen beállítás mellett, SoT és üresjárati fogyasztás is gyötrelmes, hála a SoC-nak, gaming élményről nem is beszélve.Tapasztalatok 2 év távlatából:
-Gagyi üzemidő ahogy írtam.
-Térerő gyenge
-Nálam 2 év után beégett a kijelző, pedig "értelmesen" volt használva.
-Keret a kezdetektől elkezdett kopni, de valami gusztustalanúl.
-Kijelző is könnyen karcolódott nálam,
az oleophob rétegről nem is beszélve.Tudom hogy egyes embereknek ez életük telefonja, meg 2 hétig is elmegy egy töltéssel a fiókban, én is vagy félmillióért vettem, de ez van és a tényeket el kell fogadni.
Ez helyett már érdemesebb egy S24u. -
válasz
Messzire kerülöm ezt a szériát sajnos, másfél évig kínzott a gyerek betegségeivel.
Gyenge akksi, térerő gond, nem csörgött ki..stb stb
Soha többet... -
gjoco1
addikt
válasz
Szia !
Nekem az akkuval semmi gondom nem volt . Jól hozta az üzemidőt . . Viszont a térerővel sajnos nálunk főleg a Tkom nagyon karcsú . De hogy megnyugtassalak nem csak ez a típus .
Most S23 U t használok , de az sem acélos térerő terén .
Ez már korábban szinte az összes Note típusú telefonommal így volt . ( Note 10+ - Note 20 U )
Nálam a S22 U nál durva volt , mert hajlamos volt random eldobálni a SIM etket .Ebből azért ne vonj le messzemenő következtetést . Lehet másnál nem okoz gondot .
-
Multikiller
tag
Sziasztok!
Most tervezek S22 ultrára váltani, de kicsit elbizonytalanodtam. Rengetegen panaszkodnak külföldi fórumokon, hogy megadja magát az alaplap, gyenge az akku, nincs térerő. Mennyire jellemzőek ezek az exynos processzoros változatra? -
Skatysuti
tag
Jó reggelt a témához hozzá szólva nekem (samsungcare) a telefon januárban cseréltek töltőportot. A telefont mindenhol megharcolták a szélei kopottak lettek ütődések keletkeztek.
Tokban bubifóliával becsomagolva fóliával küldtem el. Természetesen a fóliát is leszedték.
Sajnos hosszas levelezés után az volt hogy bizonyítsam be nem volt előtte sérülés a telefonon.
Természetesen karcmentes volt.
Mielőtt elküldtem a telefont még gondolkoztam is rajta hogy körbe videózom.link -
Laraxior
titán
válasz
gjoco1 #20166 üzenetére
Dehogynem.
Nőveremnek teljesen osszetaknyoltak a telefonját, mert baja volt a toltessel. Erre egy kabelt athuztak az akku felett, hogy vegye a toltest, de tenylegesen fogalma sincs a telefonnak arrol hogy mennyire van feltoltve. Termeszetesen az akkucsere dijat kifizette
Hazahozta, itt mutatták meg neki a szervizben... inkabb vesz egy uj telefont. -
alex.3
tag
Sziasztok, ma kaptam kézbe a szerviztől a telefonomat, többek között alaplapot és akkut cseréltek, de szerintem itt valami nem OK. Az akku ugyan olyan gyorsan merül, és az IMEI szám sem változott, akiknél volt ilyen csere azoktól kérdezném, hogy náluk is így van, vagy tapasztaltak valami változást.
-
zhorvath
aktív tag
Az mitől lehet, hogy én tudok kifelé hívást indítani (Telekom e-SIM-ről és Yettel fizikai SIM-ről is), de engem egyiken sem tudnak hívni?
A telefon újraindítása oldotta meg a helyzetet, de addig lemaradtam néhány fontos bejövő hívásról. -
CP111
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #20150 üzenetére
Aki ezen akar velem kommunikálni, azt degradálom! Én nem vok hajlandó ilyen fo.....t használni!!!!
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, csak nekem vagy másnak is döglődik a messenger az ultrán? Tegnap kezdte állandó leállás hibaüzenettel, kiléptem bétából felraktam a simát és ugyan azt csinálja
Már vagy 4x újra telepítettem, valakinek valami ötlet?
-
pontyos
senior tag
Frissítés óta a Gboard betűméret óriásivá vált
Természetesen a teló betűmérethez igazodik, de borzasztó nagy lett valamiért, egyszerűen nem találok megoldást, hogy kisebbek legyenek a betűk!
A beállítás menü, billentyűzet méret le fel beállítás nincs rá hatással. Köszönöm ha van ötlet! -
janaman01
addikt
Egyelőre nem frissítettem még a 6.1.1 re semmi baj most a telóval. Szerintetek menjen a frissítés vagy hanyagoljam?
-
ace05
senior tag
válasz
adamka1313 #20140 üzenetére
Van beállítva, de nem megy.
-
adamka1313
tag
Van beállítva ébresztés ? Én azt vettem észre ha nincs beálítva akkor nem igazán működik.
-
gjoco1
addikt
-
ace05
senior tag
Hogy tudnám az adaptív töltést életre kelteni, anélkül, hogy visszaállítanám a telefont? Mióta nyáron szervízbe volt, nem megy. Amúgy nem értem, miért nem lehet almát követni ebben, ahol ki lehet jelölni a felkelés időpontját és ahhoz igazítja a töltést?
-
Megjött az októberi update!
semmi extra! -
Laraxior
titán
Ma ujraindult a telefonom, de megakadt a logonál
még szerencse, hogy megébredtem, es nem kestem el a munkából
Jott valami update, vagy mi kinja lehet. Tegnapelott, meg fotozas kozben hibat jelzett a kamera es leallt. Oke, utana ment rendesen, de eddig sose talalkoztam ilyennel.
Nem is ohajtok megvalni tole még vagy 1-2 évig, ha nem rendszeresiti a gondokat -
BIG001
csendes tag
Köszönöm!
-
BIG001
csendes tag
Sziasztok! Most vásároltam egy S22 Ultrát.sajnos nem tudom, hogy van-e jelentősége, hogy melyik oldalával teszem vissza az s pent. Még Note-s koromból emlékszem, hogy nem volt mindegy. Köszönőm
-
adamka1313
tag
Ugyan az a rendszer csak a 23 és attól lefelé nem kapott másik verzió számot...
-
n0is3es
aktív tag
Z Fold 3 5G, One Ui 6.1.1 frissités érkezett
S22 Ultra meg csak az Ai aminek értelmét nem látom, főleg úgy hogy jövőre fizetős lessz
-
Agent_007
tag
válasz
nyergess #20082 üzenetére
sziasztok.
nekem eddig semmi bajom nem volt a telefonnal, imádtam...
ma reggel viszont megjelent a nyergess által leírt mobilhálózat vesztés, ami iszonyat dühít. ami furcsa, hogy telefonálni tudok, de mobilnet nincs.
bárkinek bármi ötlete mit lehet ezzel kezdeni? (nem vennék új telefont, az nem igazán opció.)
köszi előre is minden segítséget. -
n0is3es
aktív tag
Srácok, valakinek valami ötlet az értesítésekkel kapcsolatban? Előre is köszi
-
Capella
senior tag
válasz
n0is3es #20118 üzenetére
Itt nem arról volt szó, hogy megy a sideload telepítés, vagy blokkolva van.
Hanem arról, hogy lehet-e egyáltalán és hogyan telepíteni olyan régebbi .apk fájlokat, amiket az Android 14 rendszer alatt már nem enged.
Van olyan API level, ami alatt nem megy a telepítés, csak az általam jelzett adb parancsos módszerrel, ami kiiktatja a rendszer API szint ellenőrzését.
Ez az Autoblokkoló mondjuk nálam sosem volt bekapcsolva. -
n0is3es
aktív tag
válasz
Capella #20112 üzenetére
Beállítások-Biztonság és adatvédelem-Autoblokkoló ki és mehet a máshonnan letöltött apk telepítés (Mókolt Mi Fitness appot használok, Kínai régiós Mi Watch S2 miatt)
Ui: ki lehet kapcsolni hogy ne a One Ui küldje az értesítéseket hanem másik alkalmazás? Pl dynamicSpot (Dynamic Island copy) de jól működik csak kár hogy minden értesítést 2x látok
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Ma ezt dobta a telefonom. 😞
Nem tudom ezt mennyire kell komolyan venni, de azért nem szándékozom futni hogy akksit cserélhessek...
Főleg, mert gondolom elég drága lehet a csere...És amint látszik a képen a térerő általában ennyi, hacsak ki nem állok az ablakba, nyitott ablaknál, mert akkor van...
Folyton keres dolgozik, és itt a munkahelyen sokkal gyorsabban is merül emiatt, így többször is kell tölteni. -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Épp most szembesültem azzal, hogy bármilyen oldal, kép, esetén a középső gomb hosszú klikk, jobb oldal fordító ikon és azonnal fordít automatikus nyelv felismeréssel magyarra. Így akkor a ceruzás variáció már nem is kell!
-
-
n0is3es
aktív tag
Srácok vissza tudom tenni az A13-t a telefonra? Az sw már meg van de odin-t nem találok
-
Sziasztok,
Az új frissítés és gyári visszaállítás után a Play áruházból csak a Google termékek frissítését tudom telepíteni, a többi frissítést letölti, de az "alkalmazás nem telepíthető " hibaüzenetet kapok. Találkozott már ezzel valaki?
Köszönettel,Z
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest