- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz adamka1313 #19699 üzenetére
Tölem.is kérték ezt a smart supportot.Belenéztek,azt mondták a töltést nem veszi rendesen,meg sürün kikapcsolja a mikrofont....de az enyém nagyon melegedett,eldobálta a wifit,hálózatot,és merült mint a Titanic....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
adamka1313
tag
Neked miért kell cserélni az alsó alaplapot ? És hogy rendelted meg a szervízt? Rám is ez vár multkor már próbálkoztam de leráztak hogy először telepítsem a smart supporot hívjam őket és majd szoftveresen megjavítják.... persze
szerk: nekem pár munkanapot mondott a support
[ Szerkesztve ]
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
ace05
senior tag
Kérdésem lenne. Aki már futárral felküldte a tmx-nek telefont, általában mennyi ideig lesz ott? Rutin alsó alaplap csere, + remélhetőleg akku csere. Ha nincs alkatrész, sokáig elhúzódhat, tudom.
Jönni fog holnap a magyar posta, küldeni fognak valamit amibe berakhatom a telefont, vagy nekem kell becsomagolni. valamibe itthon? -
adamka1313
tag
Nálam sajnos hidegben sem megy feljebb... optimálisak a körülmények alacsony aksi töltöttség és 23 fok van a lakásban,(Telefon hőmérséklete 30 körül) és már februárban is észrevettem hogy nem akar gyorsabban tölteni csak nem igazán foglakoztam vele.
nggabi: ha garanciális akor miért ne ha már beküldetem akkor bejelentem azt is h naponta 3x kell tölteni akkor már az aksit is cseréljék ki ha már szét van szedve
-
SX Wave
aktív tag
válasz adamka1313 #19681 üzenetére
A párom megkérdezte tőlem, aki technikai dolgokkal egyáltalán nem foglalkozik, hogy kicseréltem e a töltött egy lassura
Az én 24U ebben a nagy hőségben az utóbbi egy hétben nem nagyon hajlandó 15W többet felvenni, sőt időnként lemegy 8W a töltés. A párom 23+ tartja a 15W körülit, viszont az S7+ tableten simán megy a 40-28W töltés. A lakásban 30°a hőmérséklet, a kábel 5A + 65W Baseus gyorstöltő. Nem ismerem a te töltési körülményeidet, de nálunk egyértelműen a hőség a gond.[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
SX Wave
aktív tag
válasz axlfsi #19691 üzenetére
Igaz nem nekem szólt a kérdés de a lapos kijelző felfog tűnni, főleg ha használtad az edge alkalmazást és a jobb vas miatt érezni a különbséget hétköznapi használat közben is.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
axlfsi
veterán
Micsoda véletlen! Napokon belül én is átülök egy S24U-ba és a 22-t megkapja az asszony ... nagyon kíváncsi leszek rá! Külsőre szinte semmi különbség, a belső sem fog szerintem feltűnni, de a jövőbeni AI fejlődésre kíváncsi leszek...
Milyen megfontolásból döntöttél a váltás mellett?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MODERÁTOR
válasz nggabi #19685 üzenetére
350 alá már biztos nem lehet már menni. kb 2 hete volt akció a kék színű S24U-ra, plusz 400 ezer feletti vásárlásnál volt extra kedvezmény (asszem 10%), plusz még vagy 3 samsung kuponnal 330 körül lehetett elhozni a kék 256GB-s készüléket. Én már drágábban vettem, mert nem tudtam az akcióról, és már lejárt, mire vásároltam, nekem 450 körülre jött ki az ára. Talán ennél még egy kicsit olcsóbbra ki lehet hozni, de nem sokkal (a kék elfogyott, a 400 feletti akció megszűnt).
Aki 350-ért adja, az nyilván az akció alatt vette, és minden létező kupont felhasznált.
Mondjuk én szívem szerint kitiltanám ezeket az apróról, de hát nem én vagyok a lapcsalád tulajdonosa (még alkalmazott sem).Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nggabi
félisten
válasz adamka1313 #19678 üzenetére
a 2 éves akksit ne akard gyorstölteni sztem amúgy is egy vicc, ha jól rémlik max 15 percig volt 45W utána ugyanúgy csak 15W.
ollie: mennyire lehet levinni az s24 ultra árát most? aprón 350ért is tolják az újat, gondolom akciós volt a napokban
"szenyor dzsíííí"
-
MODERÁTOR
Hamarosan búcsúzom a topiktól, mert vettem egy S24U-t. Viszont az S22U-t sem bántam meg, nagyon jól szolgált 2 évig. További jó fórumozást ebben a topikban!
Még azért időnként visszanézek ide, ha lenne kérdésetek a 2 mobil közötti különbségről.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ace05
senior tag
Múlt héten megtapasztaltam milyen androidon, mikor vészriasztás jön a telefonra (nem mo-n volt). Épp sziesztázzam, így kellemes volt erre a hangra kelni. Persze utána kiderült, hogy valószínűleg véletlen volt a kiküldés, mert tőlem 70 km-re lévő falunak szólt ahol bozót tűz volt, amit vízhiány miatt nehezen tudták oltani.
[ Szerkesztve ]
-
adamka1313
tag
5A kábelel használom jó a töltő is és minden... próbáltam több kábelell(5A 100w és 240w pd3.1 támogatott) töltőfejjel... eredeti(45w) és anker 313 mindegyikből csak 15w vesz fel míg más telefont s23u és stb 45 wattal tölti ugyan az a kombó csak az én s22ultrám nem vesz fel többet valamilyen okbál fogva
-
TTom65
tag
A 2.0-hoz sajnos másik kábel kell ami vastagabb és ez már a 45W-s Samsung töltőhöz is jó.
-
MODERÁTOR
Tudtommal a Samsunghoz is direktbe küldheted, de a legjobb, ha felhívod őket. Viszont nem biztos, hogy hibás a készülék. A gyári kábelével, amit az S22U-hoz adtak, próbáltad?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
adamka1313
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy eredetileg a T-mobilnál vásárolt s22u másodkézből. Megkaptam a telefon mellé a t-mobilos jótállási jegyet is és még legalább 1 évig garanciális is a készülék.Sajnos észrevettem H nem müködik a gyors töltés megfelelően( kiírja H super gyors töltés 2.0 de nem tölt soha 15w nál gyorsabban, mellette ugyan ezzel töltő kábel kombóval másik s21u-t 26w Tal tölti simán)Kérdés H ebben az estben milyen lehetőségek vannak garanciális javításra? Csak a T-mobilon keresztül vagy dirketbe a samsungnál(tmx)? // ha már beküldöm megpróbálnám az askit is cseréltetni
-
busman
veterán
Jött valami frissítés.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
SX Wave
aktív tag
Jogos . Az első Galaxy S1 2010-ben jelent meg, így volt egy év csúszás. Szokatlan is volt az elején, hogy a 2019-es S10 után, következő évben S20-ra ugrottunk. Mondjunk ilyen volt még a Note6 kihagyása.
-
SX Wave
aktív tag
Év elején kiadják a csúcs készüléket és az S széria számozása megegyezik az aktuális évvel. Így könnyű megjegyezni
-
axlfsi
veterán
válasz guriga1234 #19668 üzenetére
Persze, értem, nyilvánvaló ez minden ... volt nekem navim már Symbian rendszeren is, imádtam.
De az idő elment felettük. Hatékonyság már csak abban van és ott mutatkozik meg, amikor realtime és online korrigál, jelez, leterel, melyet márpedig csak úgy tud megtenni, ha naprakész és folyamatos információkat gyújt, majd azzal kalkulál. Így mondható el erről számomra, hogy időt, energiát és pénzt spórol.Azért egy offline navitól már hagy ne essük hanyatt 2024-ben (én manapság már a létjogosulságát sem látom, ... de van ismerősöm, akinek alig van online jelenléte, mert fél, hogy meglátják, mikor, hol jár és célzott reklámokat kap, meg anyámkínja... pedig nem maffiózó, csak egy egyszerű átlagpolgár).
De ennek itt tényleg semmi értelme. Felőlem mindenki azzal navigál, amivel akar
-
-
ace05
senior tag
Ha ki szeretném cseréltetni az alsó daughterboard-ot (usb-c) és az aksit akkor gondolom a tmx-be kell vinnem ugye? Szegedi vagyok. Gondolom egy 20k-ba és a munkadíjba fog kerülni? Már nem vagyok garis sajnos.
-
axlfsi
veterán
válasz guriga1234 #19663 üzenetére
Na, hát ezért nem érnek semmit se. De hagyjuk is ezt itt, eléggé off...
-
SX Wave
aktív tag
Egy hónap elteltével, még mindig szokni kell a lapos kijelzőn az Edge panel használatát. Előbb utóbb összejön
-
Sun777
tag
Ajándékba kapott Regalaxy kupont fel tudok használni?
Úgy értem, hogy nem az én nevemre lett igényelve eredetileg a kuponkód, de én küldeném be a saját telefonomat...
-
axlfsi
veterán
válasz guriga1234 #19659 üzenetére
Igen, ezekről már mind hallottam, de való igaz, nem próbáltam, amióta van Waze.
Ezek az amlített szoftverek ugyanúgy ügyesen valós időben a közlekedési viszonyoknak megfelelően navigálnak, korrigálnak, újraterveznek?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
TTomax
félisten
Tegnap a telefonom nemes egyszerűséggel lefőtt mint a kávé.A telefon tűzforró lett, hivásokat,wifit,internetet eldobálta, a telefont felhívni nem lehetett,sőt még egyszer a fényerőt is levette.... Ma vitte el a szerviz.Nem volt tűző napon....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
blueye
veterán
Lezárandó a sok OFFot, itt egy jó összefoglaló erről:
[waze-vs-google-maps-which-one-is-better] -
CP111
aktív tag
válasz polonic #19654 üzenetére
Maps térképet használ pedig.....
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
polonic
félisten
válasz axlfsi #19652 üzenetére
Nekem az a bajom a waze-val, hogy rosszabb lett az útvonaltervezése. Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy simán belevezet a dugóba, nem kerülteti el.
És nincs annál rosszabb, mint állni vagy nagyon lassan haladni.
Gugli maps többször leterelt már, mint a waze.
De ami a legjobb, a toyota saját rendszere. Simán lehozott a dugós részről, át a kis falun, aztán vissza.
Inkább megyek többett 40-50-nel, mint álljak vagy csorogjak 20-szal.A waze simán belevezet. Csak a nagyon nagy dugókat próbálja elkerültetni.
-
axlfsi
veterán
válasz Sun777 #19651 üzenetére
Most ebbe nem megyek bele, elhiszem, hogy Te ilyennek látod, ettől függetlenül, nekem nem volt még bajom vele, de nem is ez a lényeg, csak egy dolgot akartam kiemelni: enged a különböző alternativ útvonalak közül választani! ... jobb felső részén a képernyőnek (AA esetében) lesz egy felfelé jobbra és felfelé balra mutató nyíl, de egy szárral. Na, arra bökjél bármikor és tervez neked pár alternatív útvonalat ad-hoc, frissen ... én pl. a reggeli Bp-i dugóba érkezve, néha rá-rá nyomok és bizony van is, hogy jobban járok változtatni azon, amint amivel elindultam. Szerintem pont faszán működik, de kinek a pap, ...
-
Sun777
tag
válasz axlfsi #19650 üzenetére
Inkább stabilitási probléma lehet szerintem, az ugyanis van bőven a Waze-al. Egyszerűen néha nem tölt be rendesen (pl kereső, jelentés stb csak pörög pörög pedig van térerő, így csak térképet bámulom). Ezen kívül elég fapados a kezelőfelülete is, nem Android Autoval való használatra lett tervezve csak költséghatékonyan felnagyították a mobilos interfészt. És nem enged útvonalat választani, az van, amit ő akar, nem dob fel lehetőségeket. Nem működik jól a Google Segéd féle hangalapú keresés se. Pl. "Navigate to Tesco" kifejezést nem érti, legjobb esetben is csak megnyitja a keresőt de nincs ott a legközelebbi tesco, vagy épp tesco egyáltalán.
Az "is tesco open right now?" Kérdést se érti. A google maps ezekre szépen válaszol. Vezetés közben nekem nagyon kényelmes hogy csak nyomom a kormányon a gombot és mondom neki hogy mit akarok. (Sajnos ez magyarul nyilván nem működik, de nekem megfelel angolul illetve németül is. Kár hogy a Waze még a világnyelvek esetén sem oldotta meg a támogatást)De ettől függetlenül használom, pont az általad leírtak miatt. Nélkülözhetetlen app.
Én úgy szoktam hogy megnyitva hagyom a háttérben és átváltok google mapsre, vagy Sygicre útvonalat abban tervezek , hogy azért navigálni is tudjak, arra és úgy ahogy én szeretnék. A háttérben a Waze szól ha dugó van, vagy balesetet jelentettek stb. Persze dugó miatt van, hogy későn szól, hiszen nem tudja, merre fogok menni. De még így is jó.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz forintuser #19647 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Hacsak nem valami privacy hiszti (ami engem teljesen hidegen hagy, ha van is vele), viszont ami a hatékonyságát illeti és a közösség ereje (baleset, rendőr, kamera, stb jelezve mindig, mindenütt!) egy óriási dolog, párja nincs(!!!) szerintem.
Többször is már "mentett meg" egy vélhetően nagy dugótól, amikor idejekorán leterelt a pályáról, ahol baleseti dugóba futottam volna az egyéb naivgációs szoftverekkel, ... és nem ez lenne az egyik legnagyobb lényege?!
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz Locutus #19648 üzenetére
Esetleg nézz körül az AA fejlesztői menüjében illetve nézz el ide: [AA topic]
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
-
blueye
veterán
válasz guriga1234 #19644 üzenetére
MY22
De nincs benne gyári navi Az előző C-HRemben volt de mindig waze-t használtam abban is. -
Locutus
veterán
Mostanában az a gondom, hogy a telefon folyamatosan eldobálja az android autót. Egyszerűen menet közben kiirja, hogy a telefon nem válaszol. Kb negyed vagy félóránként. Le kell húznom, visszadugni, és csak akkor megy tovább. Vagy akkor sem, volt már hogy újra kellett indítanom a telefont. A kábel jó, mert töltés mindig meggy rajta, viszont ki is irja a telefon, hogy az android autó nem tud elindulni, az autó pedig, hogy nem válaszol a telefon. Sőt, mostmár az is kipipálhatjuk, hogy másik autóban, másik kábellel is ugyanezt csinálja.
A másik meg, hogy ha BT-n akarok spotify-t lejátszani, akkor működik, de kb 1 percig. Utána bezárja a spotifyt a telefon kész. Csak ha kábellel rádugom akkor működik folyamatosan. Már amennyire a fenti probléma engedi. Már az összes rohadt beállítását átnéztem, meg az engedélyeit is, és nem találom mit lehetne tenni vele...
Ötletek?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
janaman01
addikt
válasz TODI1111 #19634 üzenetére
Nem , nem, arra gondolok konkrétan hogy ne is kapjak értesítést hogy hívtak, mint amikor blokkolsz egy számot és hívástiltásba teszed.
Mert a ne zavarj módban igaz hogy nem csörög ki stb, de ha feloldom egyből ott vana az ikonon hogy kerestek illetve az értesítő sávban is.[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
TTomax
félisten
válasz TODI1111 #19634 üzenetére
Töltő kérdés.... én meg vettem a gyári 45w-os töltőt,mert nem drága.Ugyan kapsz olcsóbban csakhogy ahhoz nem kapsz kábelt. ÉN megnéztem a Samsung oldalán,hogy kik a hivatalos viszonteladók és megkerestem ki a legolcsóbb (aqua), ahol ha jól emlékszem 10.500 körül volt a 45wos , és valóban gyárit kaptam. Ráadásul így egy jó időre biztosítva vagyok, hogy az újabb telefont is tudja tölteni,feltéve ha samsung lesz.
Nem válasz akart lenni....sry...[ Szerkesztve ]
-
adamka1313
tag
Alternatívaként érdemes kiprobálni az Anker 313-t [link] (Nekem nagyon bevált) az tudja 45w( 5A kábellel! ) mivel a eredti samu nagyon drága éls tele van hamis szarokkal a net belőle.
-
tibz03
őstag
A Samsung PD (Power Delivery) szabvánnyal tölt, a Huawei meg - tudtommal - nem. Szóval ez alapján Huawei töltővel nem tudod kimaxolni a töltést. Nem szükséges tehát Samsung töltő, hanem egy olyan kell, ami tud PD-szavánnyal 45 W-ot, nekem se Samsung töltőm van, és megy a 45 W.
-
janaman01
addikt
Sziasztok . Nem egészen idevágó, de hátha mégis.
Azt valahogy , akár külső appal meg lehet csinálni hogy minden bejövő hivást blokkoljon csak a kedvencekben lévőket ne?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Hoes
aktív tag
Töltés kérdés!
Jelenleg egy gyári 66W-os Huawei fali töltővel és a hozzá tartozó kábellel töltöm az Ultrát!
Érdemes Samsung féle 45W-os töltőt venni, gyorsabban töltene vagy felesleges?
Valahol olvastam, hogy hiába használok nagyobb teljesítményű OFF töltőt, lehet lassabban fog tölteni mint a Samsung gyári 45W megoldása.Köszönöm!
-
Dr V
őstag
Asszem azt kijelző csere esetén is cserélik
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
subset
senior tag
Ha már szervizes témáknál vagyunk.
Akkut szeretnék cseréltetni.
Igazából nincs vele különösebb gondom (kíméletesen lett töltve) aránylag jól bírja még, de továbbadnám családon belül.
Bemondásra - hogy hirtelen lemerül stb. ki tudom cseréltetni gariban ?Használj Te is szabad szoftvert !
-
raskolnikoff
őstag
válasz blueye #19619 üzenetére
Köszi. Magyarán az alaplapra van +3 év garanciám, meg a hátlapra? (Amit nem értek, de OK) Bármi másra pedig lejár a vásárlástól számított 3 év múlva.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
blueye
veterán
válasz raskolnikoff #19618 üzenetére
Itt nézd meg a 7es pontot.
-
raskolnikoff
őstag
Nos az újraindulgatás miatt az Oktogonra vittem, ahol 12 naptári nap múlva mehettem érte, és a TMX csinálta a javítást amúgy. Alaplap és hátlap (?!) csere volt.
Kaptam egy munkalapot is a régi garijegy mellé.
Akkor most hogy is van a +3 év? Mert így kimondva/leírva nincs sehol ez a tény, csak hogy mikor lett kiadva a műhelyből a telefon.A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
tibz03
őstag
Szerintem olyan 170-180 körül, nézve az itteni aprós árakat. Én is hirdetem az enyémet, és már annyira levittem az árát, hogy ennyit már a Rejoy is ad érte, úgyhogy ha hétfőig nem viszik el az aprón, akkor eladom nekik. Szerintem nézd meg, hogy ott mennyit adnak érte, valószínűleg azzal jársz a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Szerintetek mennyit ér egy regalaxy-s (kijelző,hátlap,akksi) független,Magyarországi hibátlan 22U 12/256,az összes tartozékával,15 hónap garanciával?
-
dlaj
őstag
Sziasztok! A legutóbbi One UI 6.1 frissítés óta az AOD színe kék színű lett és sajnos nem látom, hogy hol lehetne visszaállítani fehérre, mert ez nekem nagyon nem tetszik. Nálatok is kék színű lett?
-
TTomax
félisten
válasz tibz03 #19608 üzenetére
Mondjuk az enyém fizetős volt nem regalaxys de az is ilyen gyors.A posta már jelezte ma meg is érkezik,pont egy hét volt.
-
TTomax
félisten
válasz tibz03 #19599 üzenetére
1, Igen cserélik.
2, Garancia a cserélt kijelzöre is van,hogy mennyi azt nem tudom.
3, Kb egy hétre számits,ebben a futár oda-vissza benne van.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Becsatlakoztam hozzátok én is egy Ultrával, Mate 50 Prót váltott, amivel ugyen semmi bajom nem volt de érezhetően húzzák kifelé a talajt a Huawei alól.
Egyelőre még a Huaweit használom amíg nem rakatok fóliát az Ultra kijelzőjére és hátlapjára.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12GB (SM-S908B/DS 5G) + Galaxy Buds Live eladó
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Burgundy, Szép Állapotú, Bordó, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Cream, Szép Állapotú, Független, Krémszínű, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Phantom White, Szép Állapotú, Független, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest