Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
szilasz007 #19284 üzenetére
Viszont itt jött el a rákfene: Ki az aki némi ügyesebb kép machinálás miatt fizetne havidíjat? Én nem. A szövegértés és transzformáció, ha tudna magyarul érdekesebb lenne, de nem érzem egy olyan szolgáltatásnak, ami miatt zsebbe nyúlnék.
Azért nem csak ennyiből áll az AI S24 ultrán se.
Pl. bármi van a teló kijelzőjén azt bekarikázod, felismeri és megtalál róla mindent a neten. Eddigi legdurvább példa, hogy egy idióta mém videóról kerestem, hogy melyik filmből származik. 2 másodperc se volt a megtalálása, pedig valami zs kategórás sz*r volt.
Vagy pl. sétálsz az oázisban és nézed a kézi gyepszellőztetőket (most csak mondtam valamit), ráhúzod a kamerát és szintén bekarikázod és kiköpi máshol ugyanez mennyibe kerül. Én konkrétan egy sima villanymotor adattábláját fotóztam le legutóbb és így kerestem meg a számomra fontos adatokat és árakat.
Másik dolog a szinte real time hívás közbeni fordítás (azért szinte mert nem teljesen valós időben csinálja, hanem rámondod, lefordítja és a másik fél kb 1 mondat késéssel hallja amit mondtál, mondjuk a saját nyelvén). Ezt még nem próbáltam de ott a lehetőség a menüben.
Szóval van ebben lehetőség bőven a képmanipuláláson kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest