- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeban58
tag
Nekem sajnos nemcsak a Messenger, hanem az Outlook értesítés is nagyon rapszódikus (kb. Android 12 frissítés óta). Az appok bizgerálása, újratelepítése és a telefon gyári visszaállítása (reset) sem oldott meg a dolgot. Azon gondolkodom, hogy a recovery módból történő wipe cache reset vajon segíthetne-e?
Utóbbi kettő között pontosan mi a különbség? A sima reset miért nem törli a cache-t?
(Eddig imádtam az S21 Ultrát, de most ez így nagyon gáz, hogy rányomok egy adott appra, és kiderül, hogy ott figyel benne egy csomó üzenet, amiről nem kaptam értesítést. És persze értem, hogy simán lehet, hogy ez nem a telefon sara...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest