Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Aloha!
Vettem mégis egy 256-ost ma, szolgáltatós.
Android 11 van rajt, a kérdés, hogy olvastam itt laggolásokat, jegeljem addig a frissítést?
Vagy melyik update vágta haza?
Köszi. -
Szpisti
addikt
válasz
janosibaja #7389 üzenetére
A szögletesség ízlés kérdése, hogy kinek jön be, (nekem nagyon nem) de törékenyebbé teszi, az biztos...
-
janosibaja
őstag
válasz
Anulu79 #7388 üzenetére
Van szerencsém kézben tartani a 22-est. A kamera szoftveren állítólag reszelgettek valamit, de én nem látok különbséget. A cerka jól néz ki, de lövésem nincs, mire használnám. Viszont a készülék nagyon szép, nagyon-nagyon menő a szögletessége - kb ennyit irigyelek belőle.
-
fishme
tag
válasz
janosibaja #7373 üzenetére
Ezzel már próbálkoztam nem nagyon javított a helyzeten. Neked esetleg sikerült javítani rajta? Talán frissítés később segíteni fog legalábbis remélem.
-
stickrs
senior tag
Bocsi, azt nem irtam , hogy nem Mo-n élek, szoval itt Ausztriába csak 2 év garancia van. Köszi a válaszokat..átgondolom még ma, azthiszem ma van az utolso elörendelési nap..
-
szabeska
addikt
Van ez a Samsung féle App Booster, ami nálam telepítve is van, de sehonnan sem tudom elindítani, csak ha böngészőben rákeresek, ami átirányít a Galaxy Store-ba, és a megnyitásra kattintok. Hol lehet ezt normálisan elérni, melyik menüpontban? Még az áruházban sem dobja ki találatként... És az miért van, hogy a Samsung áruházban a saját alkalmazásoknál kizárólag a Samsung Szövegfelolvasó jelenik meg?
-
Taci
addikt
válasz
stickrs #7376 üzenetére
Az S22U-nak most még eléggé optimalizálatlan a szoftvere, viszont azért így is látszik a fejlődés az S21U-hoz képest. Idővel javítani fognak még a szoftveren, a képek még jobbak lesznek, szóval ha a fénykép/videó a lényeg, és "nem fáj" az extra összeg kifizetése, én mindenképp az új generáció megvásárlását javasolnám.
-
stickrs
senior tag
Hello, gondolkodom egy 512gb-s 21 ultra vásárlásán, most olyan 310k-ért láttam párat, amit kinéztem jövő májusig garanciás.. másik lehetőség az uj S22 Ultra szintén 512gb 405k, nekem a lényeg a fénykép/videó, de valahogy tesztekből nem jött át, hogy megérné a 22 U a felárat.. szerintetek?
-
HaliGab23
senior tag
Valami nem jó most a firmware-rel, mert nekem alig bírja ki a napot, és nem használom jobban, mint korábban.
Pl. 18h-kor már csak 15% volt, rá kellett töltenem és csak 3ó50p volt a kijelző idő.Máskor 5 óra fölötti idő megvolt és akkor is még volt 25-30% töltöttség...
-
Tomi881
tag
Tudna nekem valaki segíteni?
A telefonom elkezdett merülni, mint a Titanic, kb. 20 perc alatt lemegy 10%. Az akkustatisztikában a Simple Pay-t mutatja legnagyobb fogyasztónak, fut a háttérben folyamatosan és nen tudom mi okozza ezt. Eddig ilyen problémám nem volt, na most az alkalmazást már töröltem és visszaraktam, de a probléma fenn áll továbbra is.
Ötlete lenne valakinek esetleg? -
Capella
senior tag
válasz
-FreaK- #7364 üzenetére
Én az Apk Export appot használom a telepített programok elmentésére .apk fájlként. Már nem fejlesztik, de teszi a dolgát.
Úgy gondolom, hogy anno még a Playről telepítettem, de mintha már nem lenne rajta.
Innen (is) elérhető: [Apk Export 3.2.4] -
-FreaK-
veterán
Van egy app, ami régiókorlátos és majd egy Német VPN segítségével kell letöltsek valahogy a Play áruházból. Ha ez megvan, létezik rá valami megoldás hogy az appot leszedjem úgy a telefonról, hogy mással is meg tudjam osztani? Root nélkül kellene mindezt ráadásul.
Kerestem, de nem találtam egyéb appos oldalon sajna.
-
Rob Rob
tag
válasz
Zsoleszhun #7354 üzenetére
Nincs szégyellnivalója az S21U - nak. Jó döntés volt pár hete, "jó áron"negvenni és nem várni a 22-re. Fog még fejlődni a 22U de jelenleg én sem látok hatalmas változást. Még mindig azt mondom, hogy a 22U egy tollas 21U,uj ruhában.
-
gery14
senior tag
válasz
Maxxy10 #7347 üzenetére
Ami jó nagy faszság 3.év gari van rá szépen cseréljék a beéget kijelzőt.3 év akkor max 3x . az s8+ om anno 5x cseréltettem a kijelzőjét mert beéget. Nem gondolják hogy az 500E ft os telon nezem a beéget szar betuket foleg 3 év allat...
Nekem is mondta a kisscsaj amikor 1 hete rakerdeztem elkezdi 1x cserélik es kész hát én nagy vonalakban ezert vettem samsungot nem kellet vigyazni a telora sem a kojelzore ment a szervízbe kijelzo cserével aztán kaptal egy új telót vissza.. -
fishme
tag
válasz
Zsoleszhun #7353 üzenetére
Köszönöm
-
zoli978
tag
Sziasztok a héten lettem tulaja egy ilyen készüléknek Oneplus 6ról váltottam. Nagyon bejön de egy dolgot nem tudom hogy lehet. Az ébresztőn több napot kiválasztani mikor szóljon az ébresztő. A naptár sáv lenyílik, de csak egy napot lehet kiválasztani. Vagy ezt nem lehet megoldani?
-
Zsoleszhun
addikt
-
fishme
tag
Hello
Pár napja vagyok ultra tulaj, azt szeretném kérdezni hogy az normális e hogy 10-ből minimum hatszor nem ismer fel a telefon feloldáskor azt írja hogy az arc nem egyezik alternatív meghelenítes menüben már készítettem még egy fotót de nem segített. Másik kérdés hogy kamera appban jobb felső sarokban kis zöld pötty micsoda?
Android 12 van fent.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
dkovizoli
addikt
Kicsit úgy érzem, mintha hanyagolnának bennünket februárban
-
jose999
senior tag
Sziasztok! Az normális, ha az eszközkarbantartóban az akkumulátornál a képernyő bekapcsolt ideje nem frissül normálisan? Kb 10 perc képernyő használat után is ugyanazt az értéket írja...
-
Maxxy10
addikt
Az újaknál nincs erre szükség, tehát hacsak nem sérül javítás során az akkumlátor akkor megy vissza az eredeti.
Ez nem igaz.
Minden esetben mikor kijelzőt kell cserélni új akkumulátort kap a készülék. Hivatalosan a beègèst nem fedezi a garancia mivel ismert tény a kijelző adottsága. Samsung a garancia ideje alatt maximum egyszer jófejsègből átvállalja a javítás költségèt.
Az IP védelem meg teljesen ugyanaz lesz mint amikor kijön a gyárból. A lépéseket nem fogom leírni de kötelező a water resistance test minden IP védelemmel ellátott telefonnàl.
-
doooo
veterán
Nem azon a részen melegedne, ha az is lenne a baj (a kamerasziget jobb-alsó sarkánál van az SoC, stb, ott melegszik, ha melegszik). Inkább csak véletlenül kevesebb ragasztó kerülhetett oda...
Vagy (szabi_88 (és ahogy látom suti_88
), ezt neked is írom), amit a linkelt Reddit-szekcióban is írnak, az "oleophobic coating" hiányozhat onnan, tehát abból kerülhetett kevés oda, ami lekophatott egy bizonyos szintig (magyarázat az esetleges növekedésre). A szín, meg az alak, meg az, hogy az üveg maga nem tűnik elváltozottnak, vagy a készülékháztól elemelkedettnek, ez utóbbit teszi valószínűbbé. Ezt lehet javítani is könnyebben, elvileg. Csak újra fel kell vinni arra a részre ezt az anyagot.
De a legjobb lenne elvinni szervízbe (márkaszervízbe), és akkor ott rögtön kiderül a probléma; ha utóbbi, akkor nyilván jobban jársz.
-
szabi_88
friss újonc
Sziasztok! Az ultra-m előlapi kamerája felett a hangszóró bal oldaláról indulva ilyen sötét folt van a kijelző alatt. És terjed. Olyan mintha a ragasztó engedne alatta...vagy mintha a folyadék kristály lenne vagy mi...
(Fólia nincs rajta!)Jah és külföldi fórumon is volt aki járt már így. Garanciális a probléma? [link]
-
h3lios
addikt
válasz
volvoguy #7336 üzenetére
Sehogy, gyárilag sem az, csak IP szabvány besorolást kap.
A szétszerelés után már nem lesz ugyan olyan mértékig vízálló egy telefon sem, mint a gyártó sorrol lekerülve.
Mivel kézzel viszik fel a ragasztó réteget / kétoldalú ragasztót.Elvileg márka szerviz esetén nyomás próbát csinálnak a telefonon, hogy mi a helyzet, de javított készüléknél ilyenben nem feltétlenül bíznék.
Egyébként pont ma kérdeztem Samsung-os területi képviselőt akksi cseréről, ha beég a kijelző.
Régebbi Samsungoknál pont a Note 7 féle botrány után 1 darabig a beégett kijelző / más javítások esetén cserélték az akku-t is, mert ott úgy voltak kialakítva a telók.
Az újaknál nincs erre szükség, tehát hacsak nem sérül javítás során az akkumlátor akkor megy vissza az eredeti.
-
Szergej0818
csendes tag
Mik a tapasztalatok a kamera üveggel? Mennyire karcolódik? Én nagyon szoktam vigyázni a dolgaimra, de mondjuk zsebben tartva van akinek karcos lett? Nudient tokot rendeltem a gyári szilikon tok mellé, de ott nem védi annyira a kamerát maga a tok, mint a gyári esetben. Köszi előre is.
-
volvoguy
addikt
Hali! Csak érdeklődnék, ha szolgáltató garis a készülék, és kijelzőt kell cserélni, akkor minden esetben kap új akksit és hátlapot is a készülék vagy csak a kijelző? Illetve egy ilyen javítás nyilván márkaszervizben történik gyári pót alkatrészekkel...
Gondolom vizálósság, összeszerelési minőség ugyanolyan lesz mint előtte?
Mik a tapasztalatok?
-
Tin
veterán
Ja oké. Én is az elején néztem csak, akkor fej-fej mellett voltak, minimális különbséggel. Ennyit jelentett a Samsung utólagos finomítgatása. Megjegyzem, a topikja szerint a januári firmware-el még jobb lett az akku Exynoson, talán ezért is lett ekkora a különbség. Én anno a Note 20 Ultrán is azt tapasztaltam, hogy a kezdeti tesztek nagyon lehúzták, de én 3 hónappal a megjelenés után vettem, már akkor is oké volt, később pedig sose volt panaszom az akkura (Enynos 990). Pedig az S21U minimum 20-30%-ot ráver, és nem annyival nagyobb az akkuja.
Kíváncsi leszek az S22U-ra... -
Tin
veterán
Galaxy S21 Ultra Exynos2100 vs Snapdragon888 akkuteszt
1 év után, friss szoftverrel
A srác elmondja a videóban, hogy 1 éve használja elsődleges mobilnak az Exynos-t, tehát annak az akkuja már sokkal elhasználtabb, miközben a Snapdragont csak tesztekhez használja.
-
kakuk100
őstag
válasz
Zsoleszhun #7308 üzenetére
Köszönöm szépen! Az enyém is ennyi.
-
palesz53
senior tag
Arra nem gondoltam volna, hogy nova alatt nem működik majd.
-
palesz53
senior tag
Dupla koppos képernyő kikapcs csak nálam nem működik? (Januári patch.) Ébresztés az okés.
-
-Maci-
addikt
Kicsit off leszek, elnézést.
Galaxy tablet elővásárláshoz nem tudok kupont véletlenül.? -
h3lios
addikt
Nekem még nem jött meg a frissítés OTA-n kersztül... De ezt a laggolást igazán kijavíthatnák mert kellemetlen sok helyzetben.
-
Tin
veterán
válasz
Zsoleszhun #7308 üzenetére
Pont ez a verzió a januári firmware-ben is. Semmit nem frissült a kamera.
-
kakuk100
őstag
válasz
Zsoleszhun #7298 üzenetére
Szia! Légyszíves add meg a kamera névjegyének a számát.
Köszönöm! -
MadMancs
veterán
válasz
Zsoleszhun #7304 üzenetére
Szerintem nem újdonságként mondja, csak azt hogy s22 (is) tudja. :)
dnelb , Persze hasznos tud lenni. Mikor szükség van rá bekapcsolom, de normál használat mellett jobb kikapcsolva. :)
-
MadMancs
veterán
válasz
Zsoleszhun #7301 üzenetére
Csak akkor jelenik meg ha elég közel vagy egy számára kedvező tárgyhoz. Lényegében ez a makro mód. Első perctől kezdve tudja a teló. Én speciel kikapcsoltam, többször árt mint használ (pl vakut letiltja ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung S21 fe dualsim olcsóbb lett.
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest