- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz Rinocerosz #7947 üzenetére
Akkor visszarakom a gyárit az a biztos.
Ajánlottátok ezt a Friját, ennél mit kell pontosan beállítani, hogy a telekomos hungary sw-t szedje le?
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ha nem a gyári telekomos, hanem a svàjci Android 12 van a telón, az okoz bármiféle kellemetlensêget, pl nem kapja meg a frissítéseket majd?
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, közben meglett
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ki honnan szedte le s20+ 5G-re a 12-őt? Sammobilon próbáltam, de hát ingyén csak 7 óra alatt jön le, ami gombócból is sokXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ti nem vettetek észre olyat, hogy ha pár percig/óráig a telefon kikapcsolt képernyővel le van rakva, és ujjlenyomattal oldjátok fel, akkor a főképernyőn, az óra nem háttérben frissül, hanem akkor állítódik be, amikor bekapcsol a kijelző? Kvázi lehet látni, hogy ugrik egyet
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ahhoz, hogy le tudjam tölteni az android 10-et samfrimmel, mit kell megadni ott a manuál résznél?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Nem tudom melyik frissítés óta, de akárhányszor feloldom a telefont, a közelsêgérzêkelő villog
Illetve amit mêg êszrevettem, amikor feloldom, a kezdőképernyőn akkor vàlt át az óra, vagyis frissül, eddig mintha egyik se így lett vna, másnál is ilyen?
S20+ 5G
-
bandi0000
nagyúr
válasz DrTechnoid #4382 üzenetére
Én egy sima Xiaomi Redmi Airdotsot vettem, bár botfülű vagyok, de szól, nyilvàn nem a felső ligában játszik, viszont olcsó
-
bandi0000
nagyúr
Használja valaki mêg a flipes gyàri clear view tokot?
Az a gondom, hogyha bekapcsolom az aod-t akkor nem làtszanak az értesítések, leg is a messenger, ha pedig kikapcsolom, a clear view aod-n làtszik, viszont az eltűnik kis idő múlva, ezen lehet vàltoztatni?
-
bandi0000
nagyúr
Az miért lehet, hogy OTA-n nem találom a legújabb frissítést, holott Sammobilon kint van már, és elvileg a független XEH verziót raktam fel én is
-
bandi0000
nagyúr
Amikor a telót optimalizàltra rakom, hogy menjen a 120hz akkor a nagyobb rendszersebességet kikapcsolja, ezt miért teszi, észrevehető ?
-
bandi0000
nagyúr
Samfirm-mel hogy tudom letölteni, a legutolsó XEH romot s20+ 5G-re? Mert nem találom a választóban a típust
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz kalapacsolok #3828 üzenetére
Ha viszonylag keskeny kell, de mêgis tartós, akkor a spigen neo hyridet ajánlom, nekem sokszor védte meg az s7 edget
-
bandi0000
nagyúr
válasz Tsebacsi #3801 üzenetére
a qhd 120 az csak duma, pont mint annó s10 szériánál, a 25w töltés majd szoftveresen jön, azóta sem
Bár a note megoldása sztem szoftveres inkább mint hw, korábbi pletykákban valóban újabb megoldás került volna bele, de az nem ilyen dinamikus megoldás lett vna sztemXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Ez a 60/120 hz üzemmód csak Fullhd/Qhd-n érhető el? Mert a note 20 ultránál volt olyanról szó, hogy van egy köztes megoldás is, és dinamikusan változtatja a tartalomhoz illően, ez itt is megvan vagy csak a 2 állás?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Jöttem én is megfigyelőnek egyenlőre
Van aki S10+ ról váltott s20/+ -ra? Nyilván teljesen egyedi a használata a telefonnak, de azért az akksi hogy bírja ?
Használja valaki 5G-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest