- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdanika
tag
Sziasztok,
én egyre jobban nem vagyok megelégedve a kamera teljesítményével. Video közben nagyon sokat mozog a fókusz, valamint fényképezésnél is nagyon sok esetben nagyon nem sikerül eltalálnia a témát. Én vagyok ezzel csak így vagy másnak is böki a csőrét?
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
rdanika
tag
hol lehet megnézni mi a rom verzio?
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
rdanika
tag
válasz torrente777 #3512 üzenetére
én most 2 hónapja használom kb. megelégedéssel. Sajnos rózsaszín köd sosem volt, de már amúgy is elmúlt volna. Amúgy én ha egy negatívumot megjelölnék akkor az az ujjlenyomat olvasó, az valami tragikus. Pedig már minden tippet kipróbáltam amit itt leírtak az emberek.
Ez szerintem még az S10ben elment mert lehetett mondani hogy first gen meg minden. De azért 2 év alatt be kellett volna látni, hogy srácok ezt lehet ne erőltessük addig amíg nem megy rendesen.Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
rdanika
tag
Amúgy ahogy olvasom a fele hsz arról szól hogy szar ez a teló. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy bár tökéletes teló nincs, viszont ha körbe nézel a piacon igazából nincs más racionális választás androidos csúcskategoriában. Ami megbízható hírnévvel és szoftveres támogatással is rendelkezik. Szóval értek itt azt, hogy ha nem most ment volna tropára a telóm akkor vàrok még egy évet, de aki jelenlgek akar venni nem igazán van más választása.
-
rdanika
tag
válasz ForRedGlory #2143 üzenetére
Hello, nincs S20am viszont eddig az összes telefonomon külön kellett aktiválni a hívásvárakoztatás funkciót. Szóval gondolom itt is valahol a hívások beállításaiban kell. Kb ott ahol a szám kijelzést is tudod állítani.
-
rdanika
tag
Sziasztok,
Valaki véletlen vett sima S20 fehér verziót? Láttam, hogy egyes GSM boltokban lehet kapni. Valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest