- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Igen ezt én sem szeretem. Érdemes valami külsős appot használni az akkuidő mérésre.
Apropó akkuidő. Nekem nagyon jó lett az utolsó frissítés óta.
Itt pl. előző este 74%-nál húztam le. Jó, semmi extra nem volt konkrétan csak netezés és kevés játék de akkor sem olyan rossz. Gyakorlatilag 50% akkut használtam el egész nap. -
Rinocerosz
őstag
Igazából sokat nem nyersz az s20+ al. Gondolom azért vannak ennyire egy szinten mert a plus verzióban nagyobb a kijelző.
Szerintem azt vedd meg amelyikkel boldogabb lennél. Sok játék, videó nézegetéshez inkább az s20+ mivel a nagyobb ház miatt szerintem lassabban melegszik fel. (Itt is inkább az s20 tulajoknál volt a melegedés)
Kompaktabb telefonnak meg ügye az s20 a tökéletes választás. Most, hogy megérkezett a One Ui 2.5 sokat javult az üzemidő és a melegedés is kevésbé érezhető.
-
xhege
veterán
Erre valaki tudna válaszolni? Ha az S20 és S20+ között azonos felhasználás mellett csak mondjuk 20 perc üzemidő különbség van akkor inkább előbbit, de ha 1-2 óra különbség van akkor utóbbit venném. A tesztek hasonló üzemidőt sugallnak, de érdekelne a felhasználóknak tapasztalata is. Előre is köszi a választ!
-
Rinocerosz
őstag
Igazából a samsungnak az üzemidő a baja. Nem tudom miért nem próbálnak valamit ezzel kezdeni.
Szerintem ha az üzemidő jobb lenne akkor nem is lenne kérdés, hogy az S széria a legjobb telefon.
Minden másban az élen járnak főleg a one ui felülettel.
Fotózásban is csak az esti fotókon kéne még egy árnyalatnyit csiszolni. Nappali képekben is verhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
nekem kényelmetlen volt nagyon a fogása a szélessége miatt,főleg ha még tok is volt rajta....az s20+ keskenyebb,így jobb kézben...sebessége is szerintem jobb ,és a 120hz is nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest