-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mert a ledet látom 8 méterről is, az aod-t nem. Persze megértem, ha ezek a dolgok nem zavarnak másokat. Engem igen. Ez az ujjlenyomat olvasó még a többi hasonló elven működő telefonhoz képest is gyenge. De ez van, ezt kell szeretni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GaS-
aktív tag
-
Teal'C
veterán
Hát az a szélén kamera ötlet rám is a frászt hozta. De majd feldolgozom. Először a lyukas kijelzővel is így voltam most meg tetszik. Van most egy A50 em amin oldalt van a kamera nem olyan gáz a gáz az hogy a tokgyártók valamiért úgy érzik hogy a kamera körül kell még 2mm plusz viszont így billeg az asztalon.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Megértem. Az s10 nálam azonnal kiesett a képből. Nekem az igazi az s10e lenne s10 plusz méretben. A lapos kijelzőt igazán visszahozhatnák már. Ez a lekerekítettkijelző ökörködés egy agyhalál.
Feleségemnek mutattam videókat, egyből az s10e-t választotta. Neki az tetszik. Én p30 Pro-t vettem volna, de ahogy a Huawei most áll... Inkább vettem ezt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gusthy
veterán
Hát látod ez érdekes kérdés. Jó lenne, ha valaki írna erről.
Abban kevesebb RAM van, aminek a frissítése "olcsóbb", nem tudom, hogy ez pl mennyit számít.@Linkin1994: Na ezt fejtsd ki kérlek. Nem látom az összefüggést (persze ettől még simán lehet, hogy van, kíváncsi lennék).
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Van értelme, mert egyrészt éjjellátónak is megteszi, másrészt, ha éjjel történne valami olyan, amit érdemes lenne megörökíteni, akkor azt meg tudod tenni sötétség- és zajmentesen. De ha már a valóság eltorzításáról beszélünk, akkor az első kép a valóság, a második és harmadik ugyanúgy nem valós, ahogy a negyedik sem, csak azokon a látnivaló hagy kívánnivalót maga után.
-
-
-
nbukta77
addikt
Fulesem jo arban eladtam. Mar 1 eves volt el ment 150€- ert. Csak azert csereltem buds- ra. Tab is csak azert lenne jo, mert akkor egyforma minden. Azt mondjak a tabs4 se rossz. Igaz biztos nincs olyan teljesitmenye, mint az ipad pronak.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nagyúr
Igen,a kameránál vettem észre,hogy egy pici lépcső van.
Ez így szimpatikus.Első frissítés gyorsan megjött ami az újjlenyomat olvasót javította,kellett is.
Mostmár hibátlan.Még a telefon megérkezése előtt vettem hozzá egy ilyen tokot.
#1162 ForRedGlory :
Link ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
thamasz
senior tag
Pont, hogy azt írták az ügyintézők, hogy a boltok saját készletei és a kiszállításos központi készlet két külön dolog náluk, külön kezelik, függetlenek egymástól. Ezért fordulhat elő, hogy ha valaki egy vidéki Telekom üzletbe rendelte elő személyes átvétellel, pénteken max. bemehet oda megnézni, hogy mások hogyan vásárolnak a bolti készletből S10-et, de ő nem fog kapni hiába rendelt elő, az majd csak 11-én fog érkezni az üzletbe.
Még jó, hogy én házhoz kértem.[ Szerkesztve ]