- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Több videó és cikk is szólt róla, hogy simán egy fóliát az ujj alá téve fel lehetett oldani a készüléket függetlenül attól, hogy egyáltalán volt-e rajt bármilyen védelem és mi módon volt rögzítve az ujjlenyomat (az amit írsz a Samsung első védekezése volt, de ez megdőlt).
Az egyetlen "apróság" az, hogy egyetlen cikk sem tért ki arra, hogy milyen SOC volt ezekben a készülékekben, így lehet, hogy a hazai készülékek valójában nem is voltak érintettek, bár a javítás ezekre is ki lett adva, így valószínű igen. -
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #15409 üzenetére
Csak az S10 és Note 10 családnál van tiltva, vagyis jó eséllyel ezért.
-
Parallaxis
addikt
válasz bigsee #15401 üzenetére
Ti. a telefonon lévő olvasó azt a mintát rögzíti, ami a szenzor előtt az üvegen/fólián/szilikonon van. Ha az ujjlenyomat, akkor azt, ha az matyóminta a fólián, akkor azt.
Ezzel két gond van:
- az algoritmusnak fel kell ismerni, hogy az amit lát nem ujjlenyomat, ergo nem fogadja el, mint mintát
- az ultrahangos ujjlenyomat érzékelő pont abban különbözik az optikaitól, hogy nem csak a látott mintát vizsgálja, hanem mélységet is érzékel, így 3D-ben is letapogatja a barázdákat, sőt elvileg azt is vizsgálnia kéne, hogy az ujj élő emberé, vagyis van áramló vér a bőr mögötti szövetekben.Ha a Samsung érzékelőjét egy fóliával be lehet csapni, akkor a hardver mögötti szoftveres rész nagyjából semmit nem érő fércmunka, ami az ilyen érzékelők tudását képtelen kiaknázni és semmivel nem tud többet, mint amit az olcsó optikai szenzorok fel tudnak mutatni, vagyis a felhasználókat szépen becsapták (nesze neked prémium hardver és flagship minőség)..
-
Parallaxis
addikt
Ha az akksi feltöltött, akkor nem tölti tovább, de nem is merül, hiszen tápon van a készülék, onnan kapja az energiát. Ha kihúzod a töltőt, akkor kezdi el az akksit használni.
A készülék mindig az aksiról működik, amit írsz az nem igaz.
De ezt egyszerűen kipróbálhatod, teljesen lemeríted a készüléket csontra és rádugod a töltőre. Addig nem igazán fog bebootolni, amíg 1-2% töltést nem jelez (ez ha soká volt lemerülve, akkor 5-10 perc is lehet). Régebbi készüléken pl. Note 4-en még egyszerűbben letesztelheted, kiveszed az aksit és rádugod a töltőre.. a készülék meg se fog mukkanni. -
Parallaxis
addikt
válasz Winchester95 #13621 üzenetére
Pont, hogy 2020-ban elvárt lenne, hogy úgy működjön mint az iPhone-nál. Elég gáz, hogy feltörhető.
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #13223 üzenetére
Ez nem okosság kérdése, de ha te nem használod ki az adott készülék képességeinek jó részét, akkor mégis milyen jogon szólsz bele azok mondandójába, akik igen és ezen a téren hibákat/hiányosságokat tapasztalnak?
Ha veszek egy mobilt, kirakom a polcra és nézegetem, tuti nem fogok olyan hibákat tapasztalni, mint egy hardcore user.
--
Értem én, hogy hivatalból védeni kell a mundér becsületét, de ha ezt túltolod, akkor pont az ellenkezőjét éred el és ezt lehet a főnökeid sem fogják jó szemmel nézni
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #12843 üzenetére
de nem akarták.
Mert letojják a vásárlók igényeit.
Egyébként meg hol érdekel engem, hogy a világ másik felén mi van, ha én nem ott élek?
Bocsi, de engem és sokakat érdekel, ha ugyanazért a pénzért kevesebbet kapok, csak azért, mert máshol élek. -
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #12784 üzenetére
Egyszerűen kivezették az értesítési LED-et, mert párhuzamos funkciót valósított volna meg,
Milyen párhuzamos funkcióra gondolsz, ami évek óta ne lett volna meg az összes készülékükben?és persze helye se nagyon lett volna a nagyon vékony káván.
Simán megoldható lett volna, ha akarják.Korábban az FM rádiót is kivezették
Nem kéne butaságokat írnod, ugyanis kizárólag az Exynos-os verziókban van tiltva az FM rádió, az USA-ban, Kanadában forgalmazott Snapdragonos készülékekben (igen, még az S10-es családnál is) ott van még az FM rádió, a hardver egyébként mindegyiknél lehetővé tenné.Viszont hibának nevezni ostobaság.
Ebben van igazságod, valóban nem hiba, hanem kicsinyes spórolás. Ahogy telnek az évek, úgy lesznek egyre butábbak és egyre drágábbak a készülékek. A legjobb, amikor a Samsung menet közben vesz el funkcionalitást, ami a vásárláskor még megvolt (pl. lásd S9-nél a Professzionális Videó módot). -
Parallaxis
addikt
Már miért lenne alap dolog a fényképezésnél a felbontás?
Láttál te ilyen infót a színes, vagy fekete fehér filmtekercsen régen?
Akkor sem érdekelte az átlagos vásárlót a technika. Megvette a gépet, bele a filmet és kattingatott, aztán a labor előhívta ami sikerült.
Nem kell túl sokat a dolgok mögé képzelni. Az emberek zömét teljesen hidegen hagyja a technológia, sem idejük, sem hajlandóságuk nincs, hogy ilyesmivel foglalkozzanak.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Alapból az az álláspont, hogy senki nem ért semmihez, ezért nem is kell tudnod semmilyen technikai paramétert. Agyrém.
Nem agyrém, ez a valóság.
Miért, mit gondolsz, a szelfiző népség hány százaléka tudná megmondani egyáltalán azt, hogy mi az a felbontás?
Jó, ha a vásárlók 1-2%-a ért az informatikához és a fotózáshoz, így nem ők az elsődleges célcsoport.
De ez így van rendjén, mert ez sem más mint bármely más használati eszköz.
Te sem tudod, hogy a mikródban a magnetron milyen erősségű mikrohullámot bocsát ki és gyanítom nem is érdekel, csak az, hogy a kívánt idő alatt melegítse fel az ételt. A mobil vásárlók túlnyomó többségét sem érdeklik a technikai paraméterek, csak az, hogy szép legyen a fotó a kijelzőn és tudjon postolni a kedvenc közösségi portáljára.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #11106 üzenetére
Azért nincs, hogy ne legyen érdemes ellopni.
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #11059 üzenetére
Ugye tudod, hogy a kiállított mintadarabok hardveresen nem teljesen egyeznek meg a kereskedelmi készülékekkel?
Szóval pl. a vételi erőt nem nagyon érdemes tesztelni, mert teljesen más egység van bennük, gsm modem nincs is bennük. -
-
Parallaxis
addikt
"Ha a készüléket más folyadék, például sós víz, úszómedence vize, szappanos víz, olaj, parfüm, naptej, kéztisztító vagy vegyi anyagok, például kozmetikumok érik, öblítse le édesvízzel és törölje alaposan szárazra egy tiszta, puha ruhával. Ha nem követi ezeket az utasításokat, az hátrányosan érintheti a készülék teljesítményét és megjelenését."
Egy szóval sem írják, hogy ez hátrányosan érintené a garanciát, sőt mivel megemlítik, így a felhasználó megnyugodhat, hogy ez elfogadott, csak utána le kell mosnia.
Ha ez nem a vásárló megtévesztése, akkor nem tudom, hogy mi az.
--
Arról nem beszélve, hogy a készülékhez adott leírás kiemeli, hogy a készülék víz és porálló, ezt nem teszi semmissé, hogy a netes termékoldalon ennek az ellenkezőjét írja, és kijelenti, hogy a garancia nem terjed ki a vízkárra.
Amíg ez a kitétel nem szerepel a készülék DOBOZÁBAN lévő dokumentumokon (leírás, garancia papír), addig a Samsung konkrétan becsapja a vásárlóit.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz Yogibear974 #10398 üzenetére
Alapban benne van, épp azt mutatja
-
Parallaxis
addikt
válasz Atlantis #10072 üzenetére
ott meg nem találok opciót, hogy minden fiók bejövő leveleit egyszerre mutassa
baloldal fent menü: "Minden bejövő levél"
--
A Samsung levelezője nekem is jobban tetszene, de számomra érthetetlen módon nem ismeri az archiválás funkciót a Gmail-es fiókoknál.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
A helyzet az, hogy piszokul nem. Olvass el pár tesztet...
--
A Samsung a prémium készülékeinek hírnevét meglovagolva, eléggé túlárazva adja az alsóbb kategóriás cuccait.
Az A50 még pont határeset valóban, de az alatta lévő készülékek a kétpálcás kacat kategória, arany áron, amiknél 1000 jobb vétel van a piacon.De ez nem ebbe a topikba való vita, úgyhogy hagyjuk szerintem.
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #9684 üzenetére
"Valami fiatal rövidnadrág lehetsz, aki el van ájulva magától."
Nem bántásként, de szerintem most magadat jellemezted éppen
Velem kapcsolatban meg nagyobbat nem is tévedhetnél
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #9654 üzenetére
Nem tudom milyen vacak előfizetésed lehet, de 6 GB-om van amit külföldön is használhatok. Sőt a szállodai wifit is jó régen feltalálták már.
Az SD kártya bizony elég sérülékeny, az elmúlt 25 évben közel 30 db ment csak nálam kukába.
A vinyó meg abszolút biztonságosabb, mert egyrészt ilyenkor csak rövid ideig van használva, másrészt eleve mobil használatra tervezett 2,5"-ost használok ilyen célra. Azt meg, hogy te mennyire vagy tapasztalt a kérdésben hagyjuk, valószínű én már akkor smart eszközöket használtam, amikor te még azt sem tudtad mik azokA projektorhoz nem kell vászon, elég egy fehér, vagy világos falfelület és bizony nyaralás alatt is jól jön az esti filmnézés, ha gyerekkel utazol.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #9639 üzenetére
Mi viszünk eleve külső HDD-t, mert azon viszünk filmeket az esti mozizáshoz (meg mondjuk LG projektort is, amivel tök jól lehet mozizni a szálloda szobában ). A bőröndben alig foglalnak helyet és a gyerek jól elvan este így.
Az SD kártya lassú és sérülékeny, fotók/videók mennek rögtön a felhőbe, 4k-s cuccok meg este a HDD-re.
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #9620 üzenetére
4k-s videózáshoz, főleg 60 fps-nél az SD kártya nem igen rúg labdába.
Egyszerű a dolog, a nap végén szépen áttolja a napi képeket, videókat egy külső vinyóra az ember és nincs gond.
-
Parallaxis
addikt
A programok beállításait nem viszi át, csak a programokat, híváslistát, sms-eket és a rendszer beállításait és pár Samsung specifikus adatbázist (pl. jegyzetek). A külső alkalmazásokat újra be kell állítanod, ha vannak fontos adataid ezekben, akkor mentsed felhőbe, vagy SD kártyára.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #7184 üzenetére
Trollkodik a nénikéd!
A létező összes hívásrögzítőt végigteszteltem már, mert nekem is szükségem lenne erre a funkcióra. Leveleztem az ACR fejlesztőivel is (innen tudom, hogy alapból nem képes az alkalmazás arra, amit itt állítanak páran, mert azért az alkalmazás készítője szerintem erről jobban képben van). De az XDA több topicjában is jelen van ez a gond és megoldás sehol nincs rá.Huawei-re találtak megoldást, de Samsungra egyelőre nincs. Ha neked van ilyened akkor szívesen veszem a linket és ha működik, azt ide is meg fogom írni.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Mint írtam, ha ki vagyok hangosítva, pont ilyen jó, csak éppen nem használom a készüléket kihangosítva
- az ACR nem működik (normál hívásfelvétel), nincs benne a megfelelő driver és a rendszerből is hiányzik, így konkrétan lehetetlen amit írsz.
- megfelelő CSC-vel a gyári hívásrögzítést használhatod, az ACR ott sem fog működniEz nem hit kérdése, egyszerűen ha a szoftver erre nem képes, mert nem lehet megírni, akkor nem képes.
"Az Android 9-cel eltűnik a hívásrögzítési lehetőség a telefonokról
Május 25-én életbe lépett az Európai Unió GDPR adatvédelmi rendelete, amely a személyes adatok védelméről szól, meglehetősen szigorú feltételeket szabva. Mellette számos más EU-n kívüli országban érhetők még el hol szigorúbb, hol kevésbé szigorúbb szabályozások, amelyek érintik a hívás rögzítésének lehetőségét. A Google úgy látta, hogy egyelőre globálisan nem lehet megfelelni egyszerre az összes jogi követelésnek, emiatt eltávolította a hívásrögzítési lehetőséget az Android 9.0 Pie operációs rendszer verzióból.Korábban kínált maga az Android is hívásrögzítési lehetőséget, ehhez a hivatalos API-t az Android 6-ban távolította el a Google, most azonban a GDPR miatt azt a lehetőséget is megszűntette, hogy külső fejlesztők alkalmazásai is hívást rögzítsenek.
Mely OS verziókon működik a hívásrögzítés?
Jelenleg az Android 8.1 Oreo operációs rendszer az utolsó verzió, amelyen még működik az ACR és a többi hívásrögzítő szoftver. Ennél frissebb, azaz Android 9.0-ra épülő telefonokon már nem lesz használható ez.Mikor lesz ismételten hívásrögzítés?
A legtisztább válasz az, hogy sosem. Ez talán nem teljesen igaz, hiszen vállalati igények is vannak rá, ezért várhatóan készül a Google ilyen szolgáltatással a jövőben. A hírek szerint Németországban a Vodafone kifejezetten igényelné az androidos hívásrögzítési lehetőséget, ezért a Google dolgozik is egy speciális hívásrögzítési opción, amely valahogy úgy működne, hogy a telefonhívás során 15 másodpercenként egy gépi hang jelezné közben azt, hogy a hívás rögzítésre kerül.Miért nem lehet rögzíteni a hívást?
Bár sokaknak akár üzleti okokból szükségük van a hívásrögzítési funkcióra, azonban a jelenlegi szabályozás alapján erre kizárólag úgy van lehetőség, ha erről a másik fél is tud. A különböző ügyfélszolgálati telefonszámokhoz tartozó automaták már most is úgy kezdik a telefonhívást, hogy a beszélgetés rögzítésre kerül.Hogyan lehet akkor rögzíteni a hívást?
Az ACR többféle félmegoldást is kínál a hívásrögzítésére, azonban egyiknél sem ígérnek a korábbihoz hasonló, megfelelő hangminőséget.
Az alkalmazásban az Audio Source-t MIC-re (mikrofonra) kell állítani, a Recording Formatot pedig MP3, M4A (nem MP4), OGG, vagy FLAC formátumra kell állítani és beállítani azt 10-14 értékre. Ez lehetőséget biztosít más hangjának rögzítésére a kihangosított telefonon és egyes modelleken ha nem elég agresszív a visszhang tompítás és zajcsökkentés, akkor a másik fél hangja is rögzítésre kerülhet.
A telefon rootolása mellett egyes híváskezelő alkalmazások működhetnek. FONTOS! A telefon rootolása garancia vesztéssel jár, plusz ezzel például a banki és különböző fizetési szolgáltatások deaktiválódhatnak a telefonon, illetve az ACR sem támogatja így sem a hangfelvételt.
Jelen pillanatban tehát aki kényelmesen hangfelvételt használ a telefonján híváshoz és ezt szeretné megtartani, jobban teszi, ha nem frissít Android 9.0-ra. Természetesen aki nem használja ezt a funkciót, számára érdemes frissíteni a rendszert, ha arra a telefonja lehetőséget kínál." -
Parallaxis
addikt
Csendes környezetben használható a mikrofonos felvétel, én is így használom, de ettől még nem működik úgy, ahogy az 8.0- működött natívan.
Értelmetlen győzködnöd, ha a szoftver fejlesztője írja ki, hogy 9.0-n NEM működik a natív rögzítés az alkalmazásban. Ha nem haragszol a Google, az ACR fejlesztőjének nyilatkozata és a saját tapasztalatom számomra picit meggyőzőbb érv
-
Parallaxis
addikt
Tekintve, hogy ez EU-s CSC-vel nem lehetséges (fentebb leírták és az ACR fejlesztői is kifejtették már több fórumon is, Ők meg azért eléggé hihető forrás), nem kéne összezavarni másokat.
Amit hallasz az a mikrofonon át felvett hang, utcán, zajban, ahol a zajszűrés is keményen bekavar semmit, vagy csak nagyon halk szöveget rögzítesz csak. -
Parallaxis
addikt
De pont úgy működik. A másik fél hangját nem veszi fel, csak azt ami a mikrofonba behallatszik. Aki azt állitja, hogy nála működik, az téved. Csupán a csendes irodában vagy szobában jobban behallatszik a másik fél hangja.
Egyetlen működő megoldás az engedélyezett területekről való SIM-el való beüzemelés. -
Parallaxis
addikt
Valószínűleg túl sokan küldték vissza a telefont korábban 14 napon belül, és pont az előrendelői ajándék miatt rendelték csak meg, ilyenkor ugye ez óriási veszteség a Samsungnak
Ha a számlán rajta van az ajándék, akkor visszavételnél egyértelműen fogják kérni azt is. Most ha visszaviszi valaki a készüléket akkor semmit nem fognak kérni tőle és amilyen kaotikus az egész, simán kiszállítják neki utólag is az ajándékot (a MM 60 napos elállási gyakorlata mellett meg a későbbi kiszállítás is bukta).
Szóval, ha ez volt a cél, akkor óriási öngól sikeredett belőle.
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #2527 üzenetére
Az a te problémád, hogy mit hiszel.
Meg az, is, hogy te mit hiszel már csak azért sem, mert ez nem hit kérdése.
Én is úgy voltam vele, hogy nem izgat a dolog, egész éjjel töltőn hagytam, napközben gyorstöltöttem..
Eredmény:
- Note 4-nél 5 aksi fogyott el (4 cellahibás, 1 elpukkant).
- S7 Edge 2 aksi fogyott, mindkettő cellahibás lett.
- S8 Plus 1 aksi fogyott, cellahiba.S9 plusnál letettem erről a szokásomról, és eddig (lassan 1 év) semmi gond az aksijával.
Ha igazuk lenne a "foteltudósoknak"
Azok a "foteltudósok" általában olyan mérnökök, akik kicsit jobban otthon vannak a témában, mint mi. A gyártónak meg az az érdeke, hogy nyűdd el a készüléket, mert az aksicsere is pénzt hoz a konyhára.
A mai elektromos autókban is LiIon aksik vannak, mint a telefonokban
Igen.. és ennyiben ki is merül a hasonlóság a két eszközben használt akkumulátor és töltőelektronika között
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz ForRedGlory #1590 üzenetére
Ez a szabályzat nem erről szól. Ahogy fentebb is írták, a promóció arról szólt, hogy ha előrendelésben átveszel egy S10/S10+-os készüléket, akkor kapsz egy ajándékot. Ha a feltételek teljesültek, az ajándék jár.
A Buds-ot a telefon mellé kaptad (az, hogy nem egyszerre, az a lőtéri kutyát nem érdekjli),
Nem, nem a telefon mellé kapta (számlán, garanciapapíron az nem szerepel), így semmilyen módon nem kötődik magához az adás-vételhez.
A regisztráció és promóció megigénylése a készülék tulajdonlásához és az előrendelés tényéhez kötődik. Az, hogy később a tulajdonos eladja a készüléket, vagy bármilyen okkal eláll a vásárlástól, semmilyen módon nem befolyásolja és nem is befolyásolhatja ezt.Ha bármilyen okból visszakerül a forgalmazóhoz a készülék, az nem vonatkozik a promóciós ajándékra.
Már csak azért sem, mert az adott forgalmazónak ehhez semmi köze, a delikvens, ha akarná sem tudná mondjuk az EMAG-nál, MediaMarkt-nál visszaadni fülest.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Ezen a szinten 300+k, a minimum az lenne, hogy egyből egy új készülék/visszatérítés. Nem pedig szervizelgetés.
A Huawei pont ezt tette.
A Samsung a Note 7-nél azért csinált nagyobb felhajtást, mert komolyabb kártérítési perek voltak kilátásban és a teljes széria kukázása is olcsóbb volt, mint felvállalni egy csomó pert anyagi kár és ne adj isten emberéletben esett kár miatt. Egyéb szériahibákról a Samsung is kussol, sőt írtam példát, amikor tervezési hibás konstrukciót akkor sem ismert el, mikor tömegével fordult elő. Jelenleg (legalábbis itthon) a Huawei hozzáállása a szervizeléshez és a garanciához jobb, mint a Samsungé.
-
Parallaxis
addikt
válasz ForRedGlory #501 üzenetére
Na de inkabb segitek. Mindig fejlettebb telefonok jonnek ki es ilyen logikaval sosem eri meg telefont venni, mert ugyis jobb lesz a kovetkezo.
Ezzel általában egyet is értek, de itt nem erről volt szó.
A P30 Pro 20 nap múlva jelenik meg, akinek fontosak a fotós képességek, az ennyit igazán tud várni, vagy ha nem akkor esetleg később bánhatja.
A Note 10 fél év múlva jelenik meg, az már más tészta... erre igaz a véleményed, csak ezt párhuzamba állítani a P30 Pro megjelenésével nem életszerű.
Egyébként nem vagyok jós, de eddig a Note széria mindig az aktuális S széria fotós képességeit örökölte...
-
Parallaxis
addikt
válasz ForRedGlory #497 üzenetére
Nem hinném, a Note 10 fotós képességei jó eséllyel meg fognak egyezni az S10+-éval.
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #378 üzenetére
Te kiválasztod a lehúzáshoz legjobban passzoló teszteredményt, és azt harsogod.
Nem tudom mit szívsz, de biztos jó lehet az anyag
Semmilyen teszteredményt nem választottam ki, de nem is említettem...Ezzel csak azt éred el, hogy mindazt, amit írsz, el sem olvasom.
Ez eddig is így lehetett, mert halovány fogalmad sincs, hogy mire reagálsz.
-
Parallaxis
addikt
válasz fogtunder #358 üzenetére
de nem, semmit nem bukik vele az ember, sötét szobában az S10 az egyetlen front kamerájával simán gyorsabban beazonosítja az arcomat
Ja, csak éppen könnyen átverhető, így biztonság szempontjából semmit sem ér.
S9+-nál nálam sötét szobában is működik az írisz olvasó (tekintve, hogy infrás a cucc, nem kell neki normál fény) és egyáltalán nem lassú, bár a FaceID-is, 3D-s megoldások gyorsabbak.
-
Parallaxis
addikt
válasz Silenzio #347 üzenetére
Videós képességekben bizonyos szempontból túl is mutat az iPhone-okon
Most az S szériáról beszélünk, aminek jubileumi verziója az S10. Hol érdekes itt az iPhone????
Az S9/S9+-hoz képest nézem és nem látok semmit, ami miatt elfogna az váltási kényszer.
A lyukasztott kijelző egy iszonyú öngól, mert a notch legalább szépen eltüntethető, ha valakit zavar és csak egy státuszsornyi az elpazarolt hely akkor is, itt viszont kapunk egy közel 1-1,5 centis sávot, amivel elérték azt, hogy semmivel nem lett nagyobb a hasznos kijelzőterület, mint az elődnél (sőt, ha az S9+-nál kikapcsoljuk a státuszsort, akkor még nagyobb is a hasznos területe).
A kijelzőbe épített ujjlenyomat érzékelő csak addig izgalmas, amíg nem akarsz normális üvegvédelmet rakni a készülékre, mert azzal nem működik, az írisz szkenner elhagyásával meg az arccal való feloldás is gyengébb lett.
Semmi olyan wow faktor nincs az S10-ben, ami indokolttá tenné a jubileumi megjelenést (és bár ez itt csak az én véleményem, de elég sok helyen olvastam hasonlót másoktól is).
-
Parallaxis
addikt
de közel sem (volt) akkora arányú az a probléma, mint te azóta leírod számtalanszor.
Végülis nem olyan nagy arányú... kérdezz rá egy szervizesnél (itt is van pár a fórumon)... gyakorlatilag az összes ilyen készülék érintett, mert egy tervezési hiba az oka, nem véletlen, hogy javításra nem is ajánlanak F-es alaplap cserét, hanem inkább a C-sre átépítést, ahol ez nem fordul elő.
Mondjuk engem nem is érdekel(t volna) különösebben, mert egy évig sem tartom meg a telefonjaimat.
Jaja.. Szívjon a szerencsétlen, akinek eladtad.. Jó hozzáállás, igazi magyar mentalitás.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
-
Parallaxis
addikt
válasz Litván Zongora #312 üzenetére
iOS-en ehhez telepítened kell alkalmazást ami ezt lekezeli, Androidon meg a gépre egy drivert, hogy felismerje a készüléked. Szóval valamit tenned kell az ügy érdekében mindkét esetben
Egyébként én már jó ideje felhőt használok, így nem kell semmit sehova dugdosni
-
Parallaxis
addikt
Nézz már be a Note 4 topikba, garantáltan nincs ott rokonom
Persze, ha valaki Samsung fan, azt nem érdekli, hogy a kedvenc gyártója már egyszer letojta az egyik prémium termékük vásárlóit...
Hidd el, ha nem lett volna a kártérítési perek miatt nagyobb költség, akkor ugyanígy tojtak volna a Note 7 tulajokra is.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz Litván Zongora #307 üzenetére
engedi, hogy a telefonodat háttértárként (is) használd, és azt másolj rá és róla, amit akarsz.
Meglepődnék, ha nem tehetnéd ezt meg, mert ezelőtt jó pár évvel i4-el ez lazán ment, akár wifin keresztül is.
--
Engem egyébként a hívásrögzítés az egyetlen dolog, ami eddig Androidon tartott, amit az iOS valóban nem tud.. Nos most már az Android sem....
-
Parallaxis
addikt
válasz #24536576 #237 üzenetére
de durva is lenne, ha egy fapados, zárt rendszer nem lenne gyorsabb egy funckciókkat teletömött rendszernél.
Az iOS nem zárt rendszer (légy már tisztában a fogalmakkal, ha használod ).
Mellesleg mesélj már, hogy milyen valóban hasznos plusz funkciókat tud az Android, amit az iOS nem?
-
Parallaxis
addikt
így intézte korábban a Samsung is, ha például hasonló probléma volt.
Ezt meséld a rengeteg Note 4 tulajnak, akiknek emmc hiba miatt került szemétre a telefonja (gyakorlatilag az összes n910F-es készüléket érinti). A Samsung nagy ívben letojta a vásárlók fejét és a hibát nem ismerték el soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- EA Sports WRC '23
- Kézilabda topik
- Jövedelem
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest