- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laki
tag
Üdv mennyibe van egy mikrofon csere 10+ ba?Nagyon halkan hallanak,újrainditottam hátha de sajna nemlett jobb.Fogkefével próbáltam tisztitani de szerintem csere.
-
Laki
tag
Üdv,kis help kellene.Úrja kelett inditani a telót és most alulról felfele kell húznom a kijelzőt hogy elérjem az alkalmazásokat.De eddig oldalra húztam.Vissza tudnám állitani?
-
Laki
tag
Á elmult 2 éves már
-
Laki
tag
Nekem ujabban nemmegy a gyorstöltés pedig bevan kapcsolva.Másik töltövel sem.Simán megy gond nélkül.Csak nálam lehet bibi vagy elcsesztek valamit?
-
Laki
tag
Üdv.Tudnátok segiteni, ha telefonálok nemkapcsol ki a kijelző.Valamint a vowifi hivásoknál nemhallanak engem,én hallom a másik felet.Remélem van megoldás.Kösz
-
Laki
tag
válasz csorbajeno #29687 üzenetére
A sajátjával,nemhasználok semmit.Arcfeloldásnál is csak kóddal nyilik ugyanugy
-
Laki
tag
Tudnátok segíteni miért nem old fel ujlenyomatra?Beálitom,beregisztrálom az ujjam de valami biztonsági okok miatt csak kóddal engedi
-
Laki
tag
Nekem nemmegy az arcfelismerés,valami biztonsági okokat ir ki
-
Laki
tag
Skacok valaki segitsen.A kijelzöt tükrözném a tvre de csak a háttérképet mutatja,azt is fektetve.Mi a jó istent csinál?
-
Laki
tag
Skacok valaki segitsen.A kijelzöt tükrözném a tvre de csak a háttérképet mutatja,azt is fektetve.Mi a jó istent csinál?
-
Laki
tag
Üdv. Magyarországon a 4g meik frekvenciát használja?Kellene vennem egy gsm erősítőt
-
Laki
tag
Üdv én még nem frisitettem 10esre,érdemes vagy hagyjam igy.Jót is rosszat is halottam róla
-
Laki
tag
10+ ismeri az 5ghz wifit?
-
Laki
tag
Hol találom a dex módot?Álitólag benne volt ebbe a frissitésbe
-
Laki
tag
Skacok,kis segitség kellene.Ma rádugtam usb kábellal a telót az utórádióra /kenwood/levolt merülve.Töltötte is semmi gond de a rádió elkezdett keresni valamit a telón.Majd a telo feldobott valamit hogy töltsem le,meg is tettem,ez egy zenelejátszó volt a fejegységhez.Lehet vele lejátszani zenét de csak a telón,a fejegységen nemszól.Nemlehet hogy a tárhelyhez akart hozzáférni és onnan lejátszani zenét?Valakinek van igy összekepcsolva a telója a fejegységhez?
-
Laki
tag
Valahonnan lehet hozzá témát leszedni?Csak fizetős szarok vannak?
-
Laki
tag
A kamera felbontáson lehet álitani valahogy?
-
Laki
tag
válasz thedarkfox #6633 üzenetére
Köszönöm
-
Laki
tag
Skacok ezt hogy lehet kikapcsolni?
-
Laki
tag
válasz thedarkfox #6513 üzenetére
Nemértem mert ha bekapcsolom a netet, elküldi.
-
Laki
tag
Igen alap a mobilnet,de ne a keretemet keljen erre használni,és igen küld még valaki mms-t.Nem mindenki facézik meg mesengerezik vagy mittudom én.Ne kapcsolgassam ki meg be?Kösz de ha értelmesen nemtudsz válaszolni ne eröltesd.Nem kell a szarkazmus,nem mindenki telefonguru meg netguru.Azért kösz hogy megpróbáltad
-
Laki
tag
válasz JockeyEwing #6505 üzenetére
Ez nekem is hiányzik,álitólag csak dex-el megy
-
Laki
tag
Skacok most komoly hogy csak ugy küld mms-t ha bekapcsolom a mobilnetet?
-
Laki
tag
válasz thedarkfox #6389 üzenetére
Nekem elég lenne ha kiirná hogy elküldve hang nélkül
-
Laki
tag
Titeket nemzavar hogy sms küldésnél is ugy cseng a kézbesitéskor mintha smst kapnál?
-
Laki
tag
válasz TheBikerider #6279 üzenetére
Oké kösz dobok rá még 30at a 300ra.
-
Laki
tag
Ezen van olyan lehetöség hogy a tvhez kapcsolodva olyan legyen mint egy pc?
-
Laki
tag
Üdv skacok,p30pro-t váltottam 10+ra volna 1-2 kérdésem ha lehet,gomdolom valaki már vágja a témát Ha smst kapok miért nem mutatja a záróképernyön mikor felvillan a tartalmát.Csak egy kis boritékot tesz csak ki
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...