-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz mrThomi #20060 üzenetére
Ez attól függ, hogy milyen sávszélességű a neted és hogy milyen közel vannak az eszközök a routerhez. Nekem az 50 megás nettel éppen nem akadozik a nappaliban, ahol 2m-re vagyok a routertől, de a szobában, ahol a "buta" TV-t Chromecast 2-vel okosítottam fel, ott már nagyon szaggat, pedig az sincs messzebb 7m-nél, csak közzé került egy fal. A Chromecast a rokonságban hasonló feltételek mellett, csak több száz megás nettel hiba nélkül fut. Szóval a DeX-es megoldás egy másodperccel tovább tart elindítani, de stabilan megy.
-
laci1892
őstag
válasz mrThomi #20060 üzenetére
Valahogyan... nagyon mindenki leragadt a filmezés mellett.
Nincs okos tévém momentán így csak felhozatam példaként hogy, erre is használom vagy lehet használni..
De alapvetően... : Lépjünk már tovább a filmezésen :D ... Lényeg a lényegben a teljesítmény bőven alkalmassá teszi a mobiltelefont dex együttes használata mellett egy középkategóriás notebook (!) Leváltására. Bár remélem notebook-ot senki nem azért vesz, hogy kizárólag filmezzen rajta... 🙄
-
veterán
-
Peak
addikt
-
válasz mrThomi #9390 üzenetére
Ez első generációs, ultrahangos leolvasó. Majd 2 generáció múlva hipergyors lesz. Az első generációs, optikai, kijelző alatti leolvasók még rosszabbak voltak, ráadásul még a mostaniak is kevésbé biztonságosak. Persze tudom, hogy ez téged nem vigasztal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
-
sgeza
veterán
válasz mrThomi #9388 üzenetére
Nekem simán felold rendszerint elsőre. Ha nem elsőre old fel, az leginkább azért van, mert sötét képernyőn nem mindig találom el a megfelelő helyet.
Azért azt érdemes észben tartani, hogy ez a képernyőn történő ujjlenyomat olvasás viszonylag új dolog, én hajlandó vagyok kicsit türelmesebb lenni ezzel kapcsolatban, és nem összehasonlítani a már kiforrott eddigi megoldással. Mindazonáltal abszolút értelemben nem rossz.
Sokan olyan hibákra viszont meg legyintenek, ami idegesítő, zavaró, szoftveres bug, és egyszerűen lehetne javítani. (Ez nem neked szól, csak úgy általánosságban írom, hogy ennek pont fordítva kéne lennie!)[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz mrThomi #9315 üzenetére
Az értesítési LED hiányára vannak megoldások, néhányat próbáltam is, de nem tetszett egyik sem. Viszont van gyári megoldás, igaz, nem fénnyel, hanem hanggal. 3 percenként ad rövid hangjelzést, ha értesíteni akar. Én ezt használom, nekem ez a megfelelő, ugyanis a hangot meghallom akkor is, ha nem látom a telefont. Egyébként emellett az órám is jelez.
-
TODI1111
veterán
válasz mrThomi #9315 üzenetére
Üdv itt. Note 9-ről jöttem én is és nem bántam meg.
"nehéz lesz a kameralyukat megszokni"
Én is tartottam tőle, de hidd el gyorsabban megszokod mint gondolnád.Alapból sajnos nincs értesítési "fényjelzés".
Értesítési lehetőségről itt írtam egy keveset. Ha megtetszene akkor így kell telepíteni. Természetesen úgy is be lehet állítani, hogy a kamera körül jelezzen. Az áruházban megtalálható még az Always On Edge program amivel szintén tudsz értesítési jelzést beállítani a kamera körül.
Az akku nálam talán egy picivel jobban bírja mint a note 9, de mivel minden este töltöm bármennyi is legyen még a maradék benne így nem tudnám megmondani, hogy mennyi a különbség. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...