-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Kkromer #10148 üzenetére
balika333-pedig hidd el...
Kkromer
Egy fotó alapján döntesz, hogy veszel vagy nem veszel valamit, na ez a gyalázatos vagy inkább szánalmas🙄
Nekem pl ilyen! Átlagban megvan a 7 óra SOT, semmi energia takarékos beállítás, egész nap wifi vagy mobilnet megy, 80% fényerő, 2db SIM stb...ritka az a készülék ami ennél többet tud👍[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
mrThomi
addikt
válasz Kkromer #9423 üzenetére
Ha van kérdésed szólj, nem vagyok egy hard user csak szeretem az újdonságokat.
Viszont valaki segíthetne ebben az ujlenyomatos dologban: Megnéztem az összes youtube videót és 2 olyan is van amikor a csavó csak éppen hozzáér akár kikapcsolt kijelzőnel és azonnal felold. Nalam meg folyamat azt írja hagyja az ujját hosszabb ideig az érzékelön...Az egyik vidiben a biometrikus azonositásnál az ujjlenyomatok beállításánál van neki olyan hogy gyorsabb felismerés. Nekem olyan nincsen, lehet kivették volna már egy frissítéssel ? AHH
-
mrThomi
addikt
válasz Kkromer #9421 üzenetére
Szia, én 2 napja adtam el a note 9et. Igazábol oka nem volt, annyi talán hogy jön a nyár és a széles látószöget ki akarom próbálni tájképeknél, parton stb..., sürün cserélgetem a telókat kíváncsiságból de ugy érzem ez az s10+ most maradni fog egy darabig. (2-3 hónap xD) Note 10et várom valószínüleg arra fogom lecserélni. Note nekem férfiasabb, kényelmesebb a hátlapi ujjlenyomat olvasó, s10+nál nekem nem adja ez az ultrahangos olvasó, kicsit lomha és erősebben kell nyomni hogy feloldjon, de kinél hogy. (Bar samunal sosem volt erősség a fingerprint scanner S5 től kezdve borzalmas volt az összes) Ha kell a széleslátószög akkor S ha nem akkor Note a többi csak megszokás kérdése.
-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kkromer #7001 üzenetére
A linkelt képen látható, hogy majdnem 70 %-os töltöttségnél 4 óra kijelzőidőt hozott, az simán van 40-50 %-os előrelépés az S9 plus-hoz képest.
(#7002) MunezXBK !
Nálunk is van ilyesmi, vagyis, hogy egyes hívások nem jönnek be, ilyenkor sms-t kap az illető az elmulasztott hívásról.
Szerintem ez inkább készülék (pontosabban SAR értékben való elől járás) hiba.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
kchris78
veterán
válasz Kkromer #1278 üzenetére
ez igy van. plusz az oprendszer mukodesenek is masok az alapjai, ugy hogy minden poroghet a hatterben...
xr-em van (tudom mas kijelzo meg minden, de mindketto 6.1"-es) de ott azert egy 3000-es aksibol sokkal jobb ertekek jonnek ki.. akinek jobb a sotja 5-nel ott azer mar erosen bejatszik hogy dark mode es nincs kihajtva a proci. -
azigazimoris
aktív tag
válasz Kkromer #1282 üzenetére
Első full töltés után 24 óra alatt 6 óra SOT.
Nekem teljesen jó...
Nem vártam többet, de ha javul még, akkorMindemellett megjegyezném, hogy, aki hat órát bámulja a telefont 24 óra alatt, az éjszakát is beleszámolva, az már messze nem normális szerintem
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
SZULTA
tag
válasz Kkromer #1279 üzenetére
Szerintem már mindenkinek tiszta az h te fikázod ezt a telót minden téren vmi oknál fogva.
Aztan majd ha kijön egy frissítés h a kamera korul jelzi az értesítést akkor se vennéd meg vmi más ok miatt. Kezd unalmassá válni.Nekem s10+ on tökéletes az üzemidő 6-7 órás kijelző idő szerintem abszolúte rendbe van átlagos felhasználás során.
-
forgonati
őstag
Nálam már emiatt kiesne, ha most akarnék telefont venni. A Samu volt az egyetlen mostanáig aki megtartotta jól látható, méretes és konfigurálható RGB fényt. Gyökér Oneplus is elhagyta már a jack csatkakozóval együtt. Tudom, AOD van, de nekem az nem kell. Úgy látszik nagyon kell vigyáznom az S9+-omra mert egyhamar nem lesz normális telefon semelyik gyártótól lassan...
Keelah Se'lai!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...