- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ForRedGlory #1096 üzenetére
Böngészőben ki lehet kapcsolni, ha a gyárira gondolsz. 3 csík, 3. ikon
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Dani46
tag
válasz azigazimoris #1098 üzenetére
Nem,azt kikapcsoltam,és tuti nem karc
-
Dani46
tag
Hali,akinek s10 van ránézne a telefonjára,jobb oldalon a szélén, középen kb,nekem van egy kb 1mm es csík pixel hiba vagy nem tudom mi lehet,főleg fehér háttérnél látszik
[ Szerkesztve ]
-
válasz ForRedGlory #1093 üzenetére
A téma áruházban keress rá a black-re és dark-ra, ha ott nem találsz, valszeg majd pár héten belül lesz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ForRedGlory
félisten
Van ez az ejszakai mod, ami tok jo... lenne... ha tema lenne, de ez minden alkalmazast sotetre valt, ami mondjuk a bongeszonel eleg gaz.
Nincs a Samsungnak normalis fekete temaja, ami csak tema? Esetleg en nem talalom?
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Akinek megvan és szeret fotózni jöhetne pár kép, akár ide akár, a mobil fotós fórumba vagy privátba is.
Érdekel nagyon mit tud a kamera az fog dönteni arról cserélek-e...Köszönöm
-
kelzsoca
félisten
Aki esetleg hamarabb regisztált ujjlenyomatot, mint a frissítés telepítése (ami ezen is javít) annak érdemes eltávolítania, és újra felvennie az azonosítót.
Az S10+ nálam éjszaka 5% merülést produkált.
-
hr2
őstag
S10 Akku 16 óra készenlét 6:21 SOT, 19%.
-
Lilifee
tag
Hogy kell a kamera beallitasoknal a HDR+-t aktiválni? Nálam szürke a gomb és nem engedi. Bocs ha láma kérdés..
-
fjoe4030
csendes tag
Sziasztok. Az ujjlenyomat szenzor jelzését nem lehet kitenni lezárt képernyőnél?
-
SuperMario
tag
válasz ZavaBalazs #1063 üzenetére
Köszönöm szépen, tökéletesen működik!
-
S e t h
nagyúr
Külön topikja van.
[Samsung Galaxy S10e - esszenciális]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hkari
őstag
Végre nekem is sikerült a füles igénylés.
Aki S9+ ról váltott, az nem vette észre, hogy mintha annak kontrasztosabb lett volna a kijelzője? Sok helyen a fekete itt még szürke.
-
leslien
nagyúr
válasz ForRedGlory #1069 üzenetére
ez melyik? a OP6 T?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ForRedGlory
félisten
31% -> 17ó 27p rendelkezésre állás -> 6ó 21p kijelző.
-
ZavaBalazs
őstag
hangerő le + bekapcs, de lehet az is működik, hogy oldalra végighúzod a kijelzőn a tenyered élét. (nálam működik, de nem tudom, hogy alapértelmezetten bekapcsolt, vagy csak én kapcsoltam be)
Endr00: passz. nálam konstans be van kapcsolva az éjszakai mód, de nyilván ennyit az nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
Endr00
aktív tag
válasz ZavaBalazs #1062 üzenetére
Nem tudom mit kell beállítani, de nekem egyre rosszabb. Nekem éjszaka is merült 10%-ot úgy hogy minden ki volt kapcsolva.
Samsung Galaxy S23
-
spider80
őstag
válasz SuperMario #1061 üzenetére
A gyorstöltésnek mindig az volt a lényege,hogy kb 20 és 80% között gyorsan sokat pumpáljon az akksiba. 90%-tól gyorstöltővel is csak csordogál már az adat. Ha 15-20 %-ról indulva néznéd, szépen pörögne a százalék számláló.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
noxon
őstag
Hogy lehet képernyő mentést csinálni gesztusvezérelt navigációs sávnál? Tehát amikor ki van kapcsolva a nav bar.
We live in a simulated world...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz SuperMario #1051 üzenetére
-bixby
-jobb fenn beállítások
-bixby key
-double press to open bixby + use single press
-run quick command fogaskerék
-go to quick commands
-fent + jel
-nevezd el fent a commandot, lent add a command
-type command - gépeld be, hogy lock phoneasszem így megy.
-
ZavaBalazs
őstag
tőlem is egy kis akku update (sima S10), 4:20 óta megy akkuról, 2:10 ebből bekapcsolt kijelzővel, böngésző, fb, chat appok, reddit, asphalt, 78%. az S8-am itt már olyan 60-65% körül tartana.
-
SuperMario
tag
Pont azért reméltem, hogy tudni fogja, bár talán jobb is, ha a Google kizár mindenkit egy ilyen alól, mint sem hogy bárki szabadon garázdálkodjon. Még bennük sem bíznék, ha jobban belegondolok. Reklamáció visszavonva.
Közben még egy dolog, amivel szembesültem: a gyorstöltés maximum az 5V-1.8A-s amazon-töltőfejemhez képest gyors, 71%-on állok és 41 percet ír a befejezésig. Ez is egyéni probléma mondjuk, a Dash Charge szerintem laptopokat képes lenne feltölteni ugyanilyen aránnyal, de valószínűleg 1 hét múlva már nem okoz ekkora megdöbbenést. (Igen, emlékszek a Samsung akku-gondjaira, de hát ott a VOOC, csak licencelni kell )
-
borand
aktív tag
Akkuban azért elég nagy a szórás. S10e-t senki se rendelt? Arra is kíváncsi lennék.
-
savoo
addikt
Hát ez tényleg valami brutalisan szól fülessel (xiaomi mi 4 hybrid) S7 után...
-
viera
őstag
Nekem is sikerült a fülesre regisztrálni.
Note9-ről váltottam és az akku kb.ugyanúgy bírja mint annál.De még kell legalább 1 hét mire beáll rendesen.A gyári fólia nekem tetszik,meg is lepődtem mert én nem nagyon viselem el ezeket ahogy a fix tokokat sem.Most is belebújtatós tokban tartom.A kijelző szerintem baromi jó,fényerőben is eddig a legjobb.Az ujjlenyomat olvasó nálam is nehezen ment az elején de a frissítés óta már egész jó,csak szokni kell.S7Edge óta nem használtam,az arcfelismerés nekem eddig jobban tetszett.Már csak a Galaxy Watch-ot kell összehozni vele.
Egyébként be lehet állítani a gyári böngészőt úgy,hogy eltűntesse a felső értesítő sávot?Ez az egy hiányzik de egyelőre nem találom.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
zola96
senior tag
válasz Greg Vinous #1041 üzenetére
Galaxy Themes gyári.. Azok mint optimalizáltak.
SuperMario: A SmartSwitch nem fogja az appdatat átvinni, mert azok titkosítva vannak. Ha bárki bármihez hozzáférne alkalmazásokkal odalenne például az smartbankok biztonságossága is. Egy gyártó költözőtető, vagy 3rd party app sem képes app datát hordozni, csak az itunes titkosított mentése.
[ Szerkesztve ]
-
SuperMario
tag
válasz ZavaBalazs #1002 üzenetére
Lehet (=biztos), hogy én vagyok még túl kezdő a Bixby-hez és/vagy a Samsunghoz, de le tudnád ezt írni nekem részletesebben? Tegnap próbáltam, de sem az If, sem a Then részen nem voltam teljesen biztos, mit kell kiválasztani.
(#1041) GoaGeorge:
Én már egy jó ideje csak MKBHD megosztott mappáját használom és még nem untam rá.Fél napos rövid kis vélemény:
OnePlus 3-ról váltottam S10+-ra. Első blikkre a hardver nagyon minőségi benyomást keltett, a szoftvert pedig gyalultam volna le a fenébe, ha lehet. Aztán ahogy teltek az órák azért ráállt az agyam, de vannak olyan egyszerű dolgok, amiket nem tudom miért hagytak ki, pl. az appok függőleges görgetése a vízszintes helyett, ikonok átnevezése, de ugyanennyire nem értem a beégetett appok szelekcióját.
Ezeken felül azonban minden más tapasztalat pozitív, a kamerát még kiviszem a természetes fénybe is, de már este az íróasztalon lévő papírokat fotózva is lenyűgözött az elődjéhez képest. A Smart Switch pedig meglepően részletesen engedett átköltöztetni dolgokat, bár az appoknál reméltem, hogy a saját beállításaimat is átemeli majd, de a szándékot így is értékelem. -
válasz ForRedGlory #1025 üzenetére
S10+? Elég jól hangzik ez a SoT, és 1-2 hét kell, hogy rendesen beálljon, vagyis még jobb várható.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
thamasz
senior tag
válasz Bella0707 #1047 üzenetére
Az S8 szériára az első évben kb semmi üveg nem volt ami ért volna valamit, majd kijött a Whitestone Dome az uv ragasztós üveggel, na az szuper, de elég drága. Később jöttek a kínai klónok aliról, nekem is volt több, teljesen jók. Szóval már nem para az edge kijelzőre az üveg. S10 esetében már nem kell rá sokat várni. A Whitestone már van is ha jól tudom.
https://www.whitestonedome.com/product/galaxy-s10-dome-glass/
Sorry azt írják hogy egyelőre nem szállítanak Usa-n kívűl.
Ha tud valaki beszerzési forrást az engem is érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Bella0707
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkozom új telefon vásárlásán és az S10 is szóba jöhetne. Tartottam kicsit az aksi üzemidejétől, de látom, hogy jókat írtok róla. Abban tudnátok segíteni, hogy lehet-e rá tenni kijelzővédő üveget? Még nem volt edge-es jellegű telefonom, nem tudom, itt hogy működik, csak azt tapasztalom, hogy az üveg nálam nagyon sokat védett eddig, nem merném anélkül használni -
ForRedGlory
félisten
válasz Greg Vinous #1041 üzenetére
Zedge
-
kchris78
veterán
fako? ez az egesz amoled sztori kb olyan a szemnek mint az izfokozo na-glutamat a kajaba, foleg ha elenk modra van rakva... rakattan az ember nekem olyan erzesem volt de inkabb a tv eseten hogy aztaa de jo felbontas de szep elenk szinek, brutalisan vonzza a tekintetet szerintem. termeszetes modban vannak jol kalibralt szinek..
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
válasz Quasi_modo #1039 üzenetére
Érdemes élőben megnézni, megfogni. Nekem képeken pl. tetszett a zöld, de élőben már nem, így inkább fekete lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Greg Vinous
tag
Ti honnan töltötök le ütős háttérképeket, amik az S10 felbontásában vannak és tényleg jó minőségűek?
Néhány wallpaper appot néztem, de nem élesek a képek, nem optimalizáltak a képernyőhöz. -
mateban11
lelkes újonc
Sziasztok.
Aki kézhez kapta már a telefont írna pár sort. Akarok venni egy S10-et, de kellenének a vélemények. Köszönöm. -
bounty123
őstag
Én pl. Nem hagytam azon. Ha fakó, állítsd át, ezért van a lehetőség rá, kinek a kedve szerint.
Sikerült a buds regisztráció, de azért a készülék kódnál adhattak volna támpontot, hogy ne kelljen a google-ben keresgélni, melyik milyen színt jelent, ez így kicsit gáz volt.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Igen, de én a regisztráció sikerességét vissza igazoló emailre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Sikeres Buds regisztráció után jön email?
Elvileg sikerült a regisztráció de email nem jött. -
adamsauvage
aktív tag
steady cam valami eszméletlen jó, éjszakai képek remekek, akksi eddig nagyon jó, mégvalami nagyon vékony tokot kéne rá szerezni hogy ne nagyon takarja el ezt a szép telefont de azért valamit védjen is ja és füles igényelve
iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
Gee_-
tag
válasz ckaresz122 #1028 üzenetére
Érdekes. Nekem tökéletesen rögzít.
Régi s8 telefonomról a Samsung biztonsági mentésből raktam át a telefonomra az appot, nem tudom ez számít e valamit. -
Gee_-
tag
Nagy meglepetésemre az ACR hívás rögzítő működik.
Nektek is jól működik?
Azt hittem erről le kell mondanom mert a pie már nem támogatja. -
SZULTA
tag
válasz ForRedGlory #1025 üzenetére
Nekem is hasonlo 6 ora készenlét 4 óra sot es 41%on van szuperjo szinten első töltés.
-
ForRedGlory
félisten
Első töltés: 100% -> 61% (7ó 19p készenlét, 3ó 51p kijelző). A Wi-Fi vs 4G kb fele-fele arányban oszlik.
Tényleg szar. (Internet, Fosbukk, youtube, általános nyomogatás ész nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Gratulálok mindenkinek aki megkapta az új készüléket. Használjátok egészséggel. Emellett nagyon vicces látni hogy a hardverapron hirtelen mennyi S9 és S9+ lett eladó. 😁
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
kissd01
tag
Arról tudtok valamit, hogy a kamera professzionális módban miért nem enged videózni?
-
ckaresz122
tag
válasz Terraxx000 #1017 üzenetére
Nekem is nyitva volt. Tavaly is az s9nél. Telenor nyitja garjegy miatt. No para
-
thamasz
senior tag
Az előbb ránéztem a telefonra, pikk pakk sikerült a Buds igénylés, úgy látszik vége a csúcsidőnek. Imei számot nekem kellett beírni, számlát pdf formátumban is elfogadta.
-
barmar
aktív tag
Mindenki hagyta termeszetes modon a kijelzo beallitasokat? Nektek nem fako ugy egy picit?
[ Szerkesztve ]
-
Terraxx000
csendes tag
Köszi, akkor jelzem a telenornak.
Másnál is nyitva volt a doboz? (telenor)
Remélem csak gari jegy miatt volt nyitva. -
kelzsoca
félisten
válasz danika0670 #1010 üzenetére
nehéz lett volna megküldeni a csomag mellé.
Valószínűleg csökkenteni szerették volna a visszaéléseket azzal, hogy az ajándékot csak "használt", tehát bontott készülékkel lehet igényelni.
-
Endr00
aktív tag
-
Terraxx000
csendes tag
Nektek mi volt a dobozban? Én az enyémből hiányolom a microusb -> usb c átalakítót. Nektek van benne?
-
danika0670
tag
-
veterán
válasz ZavaBalazs #1002 üzenetére
Nah az kiraly, akkor az a lgjobb megoldas.
Jov7en legkesobb en is beujitom az s10et🙃3njoy the Lif3
-
hkari
őstag
Nekem érvènytelen csatolmányt ír bármit is tallozok be....