Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
tt124307 #22876 üzenetére
Kizártnak tarom azt, hogy a telefon korossága miatt lenne lassú, mert akkor a már megnyitott programok is akadoznának. Ha a korossága és a mai alkalmazások hardver igénye lenne ok, akkor a saját alkalmazásainak, pl. a galériája, vagy más saját előre telepített programnak nem volna szabad nehezen megnyílnia. Az egész telefon minden utasításra lassan reagál. De ez nem is érdekel.
Ami érdekel: olvasgattam a kezdeti romolgatásokról, hogy format datára hajlamos volt elszállni. Ez rendszer függő volt, tehát a régebbi GB-ék voltak ilyenek, és a JB-nél már nincs ez a veszély, vagy kell-e egyáltalán ez a cwm-es mókolás, vagy csak simán odinnnal újra szoftverelni? Mert az S4-nél nem recoveryztem, hanem csak odinnal újrahúztam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest