Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Szerviz topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Hali
Van egy Galaxy Note-om (N7000), ami azt játszotta, hogy a bekapcsolást követően 10-60 másodperc után magától kikapcsolt. Töltőre dugva is ugyanez volt a helyzet. Akksit kivéve be sem kapcsolt.
Recovery-be belépve nem kapcsolgat ki, de nem lehet mount-olni sem az SD kártyát, sem az USB storage-et. Nyomtam egy data format-ot, most csak a Galaxy Note felirat van, ha bekapcsolom, nem megy tovább. A recovery használhatatlan, semmit nem enged. Mit lehet tenni? -
phanze
aktív tag
Lesz android lollipop a note-ra?
-
-
hamikike
tag
válasz
KTTech #22295 üzenetére
Megtaláltam a firmware-t, de a Kies azt írja a telefon nem támogatja az inicializálást, így a firmware frissítés el sem kezdődik. Egyébként minden mást felismer a telefonból.
A sammobil-ról letöltve a T-és firmware-t, letölthető az Odin3v3.09, itt röviden leírja a folyamatot is ([link]) ezzel is lehet oké?
Más: van-e értelme valamire kihasználni a még 2015.01-ig meglévő házhoz menő garanciális szolgáltatást? Mire, mit kell mondani, stb? -
hamikike
tag
válasz
KTTech #22293 üzenetére
Hol találom meg a romot (légyszíves adj linket) és hogyan tudom a legegyszerűbben telepíteni, figyelembe véve, hogy T-s a mobil. Valamilyen folyamatleírás is jó lenne.
Ha kérem a garanciális szervízt, az megteszi, vagy inkább próbálkozzak én? Milyen egyéb szoftver kell ehhez? -
hamikike
tag
válasz
hamikike #22289 üzenetére
Még kiegészítés, mert már csak így tudtam írni:
Nincs agyon telepítve, nem is használok sok appot, nem netezek rajta, nem nézek filmet közben, nem játszom rajta közben, stbés figyelem hogy mennyire terhelt a memória, milyen programok futnak, ez oké ezért szerintem ez nem jelenthet problémát.
-
hamikike
tag
Üdv! Kérem segítsetek!
Note 1 készülék, 2012-ben vásárolt (első tulaj vagyok) és még 2015.01.25-ig van kiterjesztett garanciája.
Nincs rootolva (lehet, hogy nem is lehetett volna), nem maceráltam csak használtam, és T-Homos.Problémák:
- sokszor váratlan helyzetben újraindul, néha használat nélkül is, csak azt látom kikapcsolt, volt olyan is hogy valami hülye képernyőtartalom villant be, mintha pl. gyári visszaállítást csináltam volna rajta, majd visszatért a régi felület.
- piszok módon belassul, néha 6-7-8-9 (változó) másodpercet is várni kell, ez főleg híváskezdeményezésnél és fogadásnál bosszantó, de az alkalmazásoknál is. Újraindítással ideig-óráig oké, de aztán kezdődik elölről. Próbáltam már aksi kivételt, de az macerásabb, és az is csak egy ideig segít.
- aksit egyszer már cseréltem, de az új sem bírja 1-2 napnál továbbMint látható, a kiterjesztett garancia még él. Érdemes helyszíni javítást kérni erre, illetve mit (mire, mit kell mondani, stb.) lehet egy ilyen "idős" készüléknél még garanciálisan javítást kérni? Mi az amit megcsinálnak zokszó nélkül?
Csinálnak-e rom frissítést így?Üdv
-
SteveJobs
őstag
Jó lett minden köszi,hogy írtál
-
-
SteveJobs
őstag
Próbálgatom de nem megy most se.
Segítene valaki egy picit ! Köszönöm!! -
SteveJobs
őstag
ugye itt ez a Note . Szeretném visszaállítani a gyári állapotra a dolgokat . Odinnal csinálom , de már 3x játsza azt el velem , hogy a Samsung logóig eljut a bekapcsolás során és utánna , újra indul a telefon és ugyan ez a jelenség végig .
Valakinek valami ötlet ? ( Tudom hogy kell csinálni, párszor megcsináltam gond nélkül .)
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok!
Egy pulzusmérő követelménye Bluetooth 4.0, akkor Note 1 esetén azt el is felejthetem?
Köszi előre is!
-
mrrr74
aktív tag
JZO54K.N7000XXLTA buildhez melyik PhilZ kernelt tudjátok ajánlani?
PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0 felmehet rá?Köszönöm
-
phanze
aktív tag
Nincsen valami 4.4 rom amin van snote meg minden spen feature?
-
SteveJobs
őstag
DU Asylum-hoz nem tudtok valami kernelt amivel jól működne ?
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Mobile Odinnal 4.1.2-re egyből fel tudok tenni 4.4.2-t?
Kernelt is kell mellé tennem, vagy az csak opció?
Mert ez a része nem világos. Elvileg csak fejlettebb recoveryvel megy, de lehet én nem értem pontosan.Köszönöm
-
Velocity
aktív tag
Sziasztok! Note 1-re lehet feltenni onscreen gombos android verziót?
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok !
Ha valakit érdekel a DU Asylum ROM-ot leszedtem a telefonról mert napi 2x-3x újra indult a telefon művelet közben .
Ezért úgy döntöttem feldobok egy másikat . Felraktam a legújabb SlimROM-ot .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524891
Ez most tökéletesen működik.
-
Reggie0
félisten
Üdv mindenkinek!
Pénteken kifolyt és elterült nagyjából 10 köbcenti víz az asztalomon és természetesen a telefonomat is érte. Szétszedtem, de a takarólemez alatt alig volt néhány csepp víz. Miután megtisztítottam próbáltam töltőre dugni, de elsőre "Battery overtemperature" üzenetet dobott, majd azóta csak "Battery disconnected" üzenetet és nem tölti az akksit. Szétszereltem a telefont, de a NYHL-ek nem voltak nedvesek.
A kérdésem az lenne, hogy a Móricz Zsigmond körtér környékén ki tudna-e segíteni valaki egy akksival pár percig, hogy eldöntsem az akksimmal van-e a baj, vagy a telefonommal. -
tasnadi3
tag
üdv mindenkinek
Meg találtam a megfelelő cuccost a telefonomra már fel raktam minden cuccot ami nekem kell rá egyedül a gps-t nem tudom be állítani a megfelelő kép méretre azt tudom hogy a telefonomnak a kép mérete 1280x 800-as és sajna erre nem tudom be állítani a gps-t
erre esetleg tud nekem valami megoldást a gps szoftver igo v9.6.7
-
KTTech
veterán
Új Asylum Dirty Unicorns 8.0 fent van a G+-on és az XDA-n is
Sajnos még nem Android L alapon, de már lassan az is jönni fog.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Az eslő hozzászólásban lévő rootot lehet használni? 4.1.2 van a telefonon
A legegyszerűbb Rootolás ICS/JB alatt:
Töltsd le innen a legfrissebb apk-t: [link] - (keresd az ATTACHED FILES részt.)
Indítsd el, engedélyezd az ismeretlen források telepítését. Engedélyezd a super su telepítést, és készVagy máshogy érdemes?
Köszönöm szépen!
-
KTTech
veterán
válasz
tasnadi3 #22254 üzenetére
Miért kezelné az Asylum a gyári billt...? Sőt, csak azt kezeli, az eredetit
(nem TouchWiz framework-ös, így a Samsung programjai kilőve). A kamerával semmi gond nincs, tökéletesen működik a Google Camera. Persze csak akkor, ha telepítve lett rá a normális, hozzá való GApps... (és persze a full Wipe is a barátunk).
Az Asylum Omni egyébként Kitkat (konkrétan 4.4.4), bár már nem frissített, szóval nem tudom mit hittél... Az Asylum DU pedig jól működik vele még ART alatt is.
-
tasnadi3
tag
válasz
nggabi #22253 üzenetére
fel raktam az asylum-ot a telora, hát őszintén meg mondom jobbra számítottam, gyári billt nem kezeli, kamera ne elérhető ,rajta , és elég sok alkalmazásnál , le állt , elsőre azt hittem, hogy olyan lesz mint a kit katy 4.4 de sajna nem így hát vissza került a gyári rom rá.
Milyen Navigácio szoftvert ajánlatok rá , és a felső állapotsort hogyan tudom módosítani rajta ?
-
SteveJobs
őstag
válasz
tasnadi3 #22243 üzenetére
ha megvan akkor a következő a teendő .
Odinból ezt :
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7000_cm-11.0/philz_touch_6.07.9-n7000.tar.md5
kell feltelepíteni . Menni-e kell . Ha nem akkor holnap még írni fogok .
Ha sikerült akkor újra indítod a telefont és a felrakni kívánt ROM-ot és a Gapps-ot felmásolod a telefonmemóriába .
Recovery-be belépsz (Bekapcsoló gomb+hangerő fel+Menü gomb) .
Bejön egy menü mint itt :http://www.trueandroid.com/2014/01/install-cwm-6045-advance-edition-on_4499.html
Install zip-be bemész és ott Choose zip from sdcard. Megkeresed a ROM-ot és telepíted .Utánna pedig a Gapps-ot rakod fel .
És így fent kell lennie. Ha mégse írj nyugodtan hol akadtál . És majd írok és próbálok segíteni .
(Nekem is harmadszorra sikerült , mert a Note elég vicces dolog ) Sok Sikert!De gondold meg a DU Asylum-ot mert nálam napi 2x ujra indul.
-
SteveJobs
őstag
válasz
tasnadi3 #22240 üzenetére
ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni .
De a link amit küldtél mindent trartalmaz . Van videó is hozzá tehát angol tudás se kell nagyon ahhoz , hogy megtudd csinálni . Lépésről lépésre megvan adva minden , mit , hogyan kell csinálni .Megjegyzés : Helyedben nem Note - al kezdenék mert alapból macerásabb a root csere rajta mint egy Galaxy-n például .
-
SteveJobs
őstag
válasz
tasnadi3 #22238 üzenetére
Szóval .
A telefont teljesen előröl kell telepíteni.
Odinnal felrakni a megfelelő gyári romot : sammobile.com - ról tudod beszerezni .
ha ez megvan én be is indul a telefon , akkor mehet rá a root amit ha googlera beütöd kidobja .
Fontos , hogyy root után írd be a build számot is mert nem mindegy milyent teszel fel .
Ezt szintén Odinból tudod megcsinálni illetve recoveryből .
Ha felment a root akkor menj erre az oldalra :http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-recovery/how-to-install-android-4-4-kitkat-rom-on-galaxy-note-gt-n7000/
itt le van írva a pontos menete a ROM telepítésének , annyi különbséggel , hogy te Asylum ROM-ot telepítesz fel .
Jó munkát és kitartást hozzá .
-
tasnadi3
tag
válasz
SteveJobs #22235 üzenetére
Üdv mindenkinek egy kis segítséget szeretnék kérni . Van egy 2 hónapja vásárolt N7000-es készülékem ami rootolva van , és valahogy az ics nem jött be mert van egy két dolog amit nem tudok állítani, és a 16 Gb-os belső memóriából csak 11Gb érhető el és az állapotsort se nagyon tudom húzni jobbra , se vissza balra , pedig faternak is ilyen készüléke , van neki 16 Gb érhető el , és az állapot sort neki lehet húzogatni, és MHl kábelel se tudok csatlakozni a tv-hez . De még a másik dolog ami idegesít hogy ha a laptopra akarok csatlakozni , az se olyan egyszerű mert azt meg az egyebekből, és onnan is csak az usb beállításokból tudok csatlakozni a géphez. Na ezért szeretném én le cserélni a rendszert rajta .
és ez fút rajta
Android verzio :4.0.4
Alapsáv verziója :
N7000XXXLRKernelverzió:
3.0.15-n7000XXXRI-CL811902
dpi@DELL167#3
SMP PREEMPT Wed jul 11 20:4:41 KST 2012Build száma
IMM76D.XXLI
Amit viszont fel szeretnék rá rakni az viszont ez
http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-roms/asylum-omni-rom-with-android-4-4-2-kitkat-for-galaxy-note-gt-n7000/
ebben szeretnék segítséget kérni , mert ez lesz az első telefon amit így csinálnák meg
Skype elérhetőség tasnadi666
A segitséget nagyon szépen meg köszönőm mindenkitől -
sanyikk
tag
Én már cserében godolkozom az év végén.
Note 3 ha összejön...
-
sanyikk
tag
Szia!
Én naponta (akár többször is) benézek a fórumba. Persze mozgás az valóban nem sok.
-
SteveJobs
őstag
Valaki még néha be néz ide?
-
werna4
csendes tag
Bocsánat Mindenkitől, most látom csak, hogy kicsit eltévedtem az előző hozzászolásommal a topicot illetően...
-
werna4
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud e valaki olyan boltot, ahol gyártói garanciával árulják a Note-3at. Mindenhol csak forgalmazói garanciát látok, illetve, ha csak ez utóbbi lehetőség van a beszerzésre, tud e valaki olyan boltot ajánlani, ahol nyugodt szívvel meg lehet venni a készüléket akár forgalmazói garanciával is (nem baj persze ha árban is kedvező
)?
Köszi előre is
-
KTTech
veterán
válasz
SteveJobs #22223 üzenetére
Jelenleg a Chasmodo féle Asylum DU-t használom (mai build megy fel éppen, eddig a 7.9 stable volt majdnem 1 hónapig, utoljára 1 hetet bírt a teló újraindítás nélkül, persze töltögetve) egy CM11-es skinnel. Bevált ez a vonal nálam... de ízlések és pofonok, a Liquidsmooth verzió is ígéretesnek néz ki.
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni,hogy hogy kell beállítani a hogy hanggal jelezzen ha e-mail jön. Mindent beállítotunk de nem szól. Screenshotokat küldjetek. Köszi.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Böngészőben megkeresem a youtubot elindíttok egy videót hang van kép nincs ez miért van?
Válaszotokat előre is köszönöm -
SteveJobs
őstag
válasz
beloadjoker #22189 üzenetére
Szia!
azzal a módszerrel amit leírtál felment a root. meg is köszönöm .
Viszont megjelent egy sárga háromszög bekapcsoláskor a telefonon . Azt , hogyan tudnám eltüntetni onnan ?
Válaszodat előre is köszönöm . -
törölt tag
Megmaradt a Note gyari doboza es egy bontatlan folia, amit mar nem tudok mire hasznalni. Utobbit meg egy helyszini szerviz alkalmaval kaptam ajandekba. Ha valakinek kell es eljon erte Kaposztasmegyerre szivesen odaadom neki. Priviben a tobbit.
-
KTTech
veterán
válasz
sanyikk #22205 üzenetére
Íme, az XDA (Asylum) Team D.I.R.T. DU topic, első hsz-ben a linkek.
-
KTTech
veterán
Kipróbáltam a Dirty Unicorn mai, stabil változatát (az Asylum Omni már többé nem frissül, és bugzott is az utolsó, így kapott egy Factory-t a teló). Eddig pozitív a dolog, ami külön tetszik, hogy megeszi a CM-es témákat, így ismét nagyon jól néz ki a teló
(Cobalt-ot kedvelem)
-
sanyikk
tag
Az 4.4.. androiddal nem merül jobban a telefon mint 4.2.1-el?
Korábban volt fent Omni és nekem akkor nagyon merülősnek tünt. Szívesen kpróbálnék valami újabbat, ha ajánlana valki egy jó üzemidejű Romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS routerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest