Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
válasz
#68216320 #22198 üzenetére
Hát üzemidőnél gondolhattál volna az android L-re de mostmár m1 :/ 2 év gari és szervíz meg van erre is. Romolás monsdjuk nme függ vele szorosan össze hiába fejlesztői teló /bár nekem mondjuk főzött rom plusz linux szokott lenni rajta
/ megoldás van a csicsákra csak hát amivel nálam a samsung elrúgta a pöttyöst az a knox !!! s3mam után note 3at akartam venni de nem lehet szabadon romolni knox miatt :/ és gari nélkül meg nem merném :/
Ezektől függetlenül grat a készülékhez mert jó vas van abban is!! -
törölt tag
válasz
beloadjoker #22197 üzenetére
Azt akartam először, de nem volt kedvem küzdeni az üzemidővel. Illetve a 2év gari és a kényelmes szervizelés is szempont lett az elmúlt időszak alapján. Romolást meguntam, ezt csak használni akarom "átlagemberként".
Csak ez a sok csicsa ne volna bennePersze van megoldás erre is.
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #22195 üzenetére
Ma megjött a papír és a teljes vételárat levásárolhattam. Mivel a garancia utolsó napja volt mikor beadtam a telefont, elég jól jártam szerintem, h a black clippinget nem tudták javítani. Hozzádobtam még egy kis kp.-t és vettem egy S5-öt. Így búcsúzom a topictól és a Note-tól. Ez elmúlt 2 évben jó társam volt. Remélem a tesó is az lesz. Legjobbakat Note tulajok!
-
törölt tag
A telefonomat 2héttel ezelőtt a futár elvitte a szervízbe, mert zavart a "black clipping" jelenség. Tegnap jött egy e-mail illetve ma egy hívás tőlük, hogy cserére jogosító papírt fogok kapni, amit a vásárlás helyén, esetemben a WestEnd-ben lévő MM-ben érvényesíthetek. Az e-mail az alábbit tartalmazta:
"A gyártó a többszörös javítások miatt, ügyfél elégedettségi szempontból egy csere engedélyt hagyott jóvá, amit szervizünk rövid adminisztráció után ki fog állítani, és futárral kiszállítjuk. Kollégánk a napokban keresni fogja Önt."
Ez most valami levásárolható utalványt jelent? Vagy másik telefonra cserélhetem? Csak Samsung vagy másik is? Mert ugye N7000 már nem kapható. Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
punisher1
aktív tag
válasz
beloadjoker #22189 üzenetére
Sikerült minden rendben a root-al is.Köszönöm szépen a segítséget.
-
punisher1
aktív tag
válasz
beloadjoker #22189 üzenetére
köszi kipróbálom,amit elfelejtettem írni én úgy is jártam,hogy feltettem philz cwm-ből a CWM-KitKatCompatible-t onnan feltettem a romot bejött minden ok mondom megint belépek a recovery-be erre megint a philz cwm jött be csodálkoztam ez hogy lehet mikor a KitKat compatible cwm-et raktam fel.
-
beloadjoker
őstag
válasz
punisher1 #22188 üzenetére
szóval először is sammobileről magyar N7000XXLT5 rom letölt utána pedig felrak 3.09es odinnal ehhez van kernel amit itt találsz: http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16461#files ugye ez kell nekünk: PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0.tar.md5
ezt is akkor feltettem így már van cwm meg asszem root is bár azt nemtom mindegy cwm a lényeg ugye philz cwméből felraktam ezt: n7000-CWM-KitKatCompatible.zip akkor már ez a cwm volt fent és utána feldobtam omni-t legfrissebb nightlyt meg gappst reboot aztán rájöttem hogy nincs root
aztán még feldobtam cwmből ezt: http://download.chainfire.eu/452/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.02.zipés ennyi lenne root root chekerrel leellenőrizve minden jó
haverom is örült neki itt volt nálam is a teló egy napig
-
punisher1
aktív tag
válasz
beloadjoker #22187 üzenetére
előre is köszi
-
punisher1
aktív tag
válasz
KTTech #22185 üzenetére
Igen,Asylum lenne,de a dirty-t is kipróbálnám ha menne
.
Nekem jelenleg ez van fent:Android verziószáma:
4.1.2
-----------------------------------------------------------------------
Alapsáv verziója:
N7000XXLT3
------------------------------------------------------------------------
Kernelverzió:
3.0.31-1103517
dpi@DELL202#3
SMP PREEMPT Sat Apr 20 02:25:55 KST 2013
--------------------------------------------------------------------------
Build száma:
JZO54K.N7000XXLT5
--------------------------------------------------------------------------
És gyári recovery van rajta:Android system recovery <3e> nem CWM!
Rootoltam a gyári recovery-ből amit úgy csináltam,hogy apply update from external storage alól telepítettem a :
-Root_SuperSU.0.95.Only-signed.zip
-Root_Busybox_1.20.2_Only_(No_SuperSU)-S2-Update3-signed.zip
ezt követően Play-ről leszedtem a Root Checker-t ellenőriztem és minden OK a rootolással.
A gond az,hogy az XDA-n is csak tőmondatokba van leírva ezt töltsd le telepítsd,ja és ha jól olvastam azt írja ha előzőleg is omni asylum előző verziója volt a telefonon.De arról már nem szól a fáma,hogy valaki gyári rendszerről gyári recoveryről indulva mit hogyan csináljon.
Itt néztem:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2051904
És akkor ott az oldalon az első menüpont:"1. download Raw r4 kernel from here"rákattintok erre:500 Internal Server Error
Ez zsír mondom,sebaj leszedem máshonnan és végül odáig jutottam,hogy ezeket töltöttem le különböző oldalakról:
-omni-4.4.4-20140814-n7000-NIGHTLY.zip ezt innen szedtem:http://dl.omnirom.org/n7000/
-raw_kernel_r4_j43.zip ezt már nem tudom honnan szedtem le 5.73MB méretű
-pa_gapps-full-4.4-20131105b-signed.zip ezt XDA-ról szedtem le
-philz_touch_6.48.4-n7000.zipNem tudom jók-e amiket leszedtem de nekem olyan segítség kellene aki tudja,hogy erről az állapotról ami nekem van gyári rendszer és gyári recovery-ről mi a menet és leírná lépésről lépésre.Én akárhogy próbálkoztam vagy el se indult vagy sehogy se lett rootolt.
Bocsánat a hosszú írásért és előre is köszönöm ha valaki részletesen lépésről-lépésre leírná. -
punisher1
aktív tag
válasz
beloadjoker #22183 üzenetére
én is ezzel vagyok,voltam bajba sehol se találtam a rootolását.
-
punisher1
aktív tag
Ennyi feladtam,mindennel próbálkoztam de akkor se lesz rootolva az omni.Marad a gyári rendszer....
-
punisher1
aktív tag
válasz
KTTech #22179 üzenetére
Szia!
Tudnál nekem linket küldeni megfelelő Philz CWM-es kernel-ről és RAW kernel-ről?
Tehát amíg leírtam,hogy gyári fel és rootoltam a két zip fájlal addig jó ügye?és utána kellenek amiket írtál,gapps-ot azt próbáltam amit fent írtam.Mind kettőre a omni és dirty romra is ugyanez a menet igaz? -
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Segítsen valaki mert 2 napja nem sikerül root-olnom az új romomat.
Így csináltam:1.Feltettem a gyári 3 fájlos romot+pit repart pipálva ez szépen fel is ment
2.Telepítettem a gyári recoveryből a root_SuperSU.0.95.Only-signed.zip-et majd a Root_Busybox_1.20.2.2_Only_(No_SuperSU)-S2-Update3-signed.zipet.
3.Play-ről leszedtem a root checker-t ellenőriztem minden oké zöldel kiirta Congratulations stb...
4.Letöltöttem a feltenni kívánt romot-gapps-ot és cwm-et:
-omni-4.4.4-20140721-n7000-NIGHTLY.zip
-pa_gapps-modular-full-4.4.4-20140811-signed.zip
-n7000-CWM-KitKatCompatible.zipNa most jött a kálváriám mivel csak gyári recovery van fent az alól nem tudtam feltenni az új cwm-et sem a romot.Csak úgy tudtam megcsinálni,hogy odinnal feltettem a PhilZ-cwm6-DDLSC-ODD-4.93.6.tar.md5 recoveryt majd abból telepítettem fel a n7000-CWM-KitKatCompatible recoveryt és az alól a romot és a gapps-ot.Működik minden csak nincs root és sehogy nem is sikerül.
Kipróbáltam a dirty unicorn 4.4.420140804.v7.8 verziót az meg állandóan elszállt ezzel a hibaüzenettel,hogy:
"Sajnos a com.android.systemui alkalmazás leállt."és állandóan kikapcsolt...
Most mérgembe visszatettem a gyári romot mert egyiket se tudom így használni. -
beloadjoker
őstag
Nem tudtok akkor nekem linkelni kernelt amit fel kell tennem? sose tudom melyik kell rá amit tudok mondani róla root van rajta 4.0.3 XXLP1
szóval tudnátok segíteni llinkelni? -
phanze
aktív tag
válasz
beloadjoker #22174 üzenetére
Én kernellel raktam rá recoveryt mert máshogy nem tudtam de attol nem kapcsolt be!
-
nggabi
félisten
válasz
beloadjoker #22174 üzenetére
a rom manager nem jó ötlet.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Ha mar van root a telon akkor cwmet nem lehet feltenni simán rom managerrel amit playbol le tudok szedni? Vagy feltetlen kell kernel csere? Mert linuxrol vagyok es ma hozza haver a telojat nincs nagy kedvem ha nem muszáj virtuális wint feltenni odin miatt
Ja igen custom romot tudtok ajanlani ?
-
domesz
aktív tag
Hali!
Jönnék egy galaxy megás i9205 kérdéssel mert a sajátja nagyon ki van halva, és hátha itt is kapok megoldást.
Szóval root + cwm van a telefonon de ha gyári alapú vagy full gyári romot akarok telepíteni vagy feltenni egyszerűen nem indul el, bármit csinálok (full wipe stb természetesen megvan)
Custom romok pedig hibátlanul mennek, de lassúnak érzem.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
köszi
-
phanze
aktív tag
Sziasztok!
4.4.4 es c romnak a twrp recoveryèbol viszza lehet tenni a stock jb èt?(ès ha nem lehet akk hogyan tudnám vissza tenni?Melyik a legjobb rom szerintetek?
-
KTTech
veterán
válasz
beloadjoker #22169 üzenetére
Nincs... és nem is lesz.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Tippmix46 #22161 üzenetére
Sziasztok!
Nos megvolt az aksi cserém...sajnos a probléma nem javult az új aksival sem...azaz kb 3%-ot merül a telefonom óránként függetlenül attól, hogy repülő vagy normál módban van és ami a lényeg, hogy nulla perces képernyő, wifi, net, hívás használattal...magyarán ha leteszem az asztalra de semmit sem csinálok rajta (pl. repülő módban van) akkor 100%ról képes 1,5 nap alatt nullára lemerülni...valahol, valami szívja az energiát vagy nem tudom...A szerviz hétfőn vitte el házhoz jövünk szolgáltatással...péntekre ígérték a visszaadását...kíváncsi leszek mit mondanak..
-
beloadjoker
őstag
Hali!
4.1.2nél van már frissebb gyári rom a telóra?
Üdv!
-
-
Csöcs mindenkinek a kezébe meg mindenhova!
Note 3 került a látótérbe. Tudnátok mondani tapasztalatot hogy mennyi ideig tart ki a jaószág akkumulátora ha doszt megy rajta a wifi, mobilnet és napi 2-3 óra pofázás?
-
phanze
aktív tag
Sziasztok
Föltettem a legfrisebb c romot ès az a baj hogy nem tudod csatlakozni a mobilszolgáltatohoz.mi lehet a problèma?
-
roli654
tag
Nekem olyan problemam van hogy a telo teteje melegszik netezes kozben. Akar 2g akar 3g. Sot egy ido utan forro es akkor jobban merul
valakinek valami otlete ra?? Persze most kivetelesen gyari rom van rajta mert customnal is csinalta :/
-
Tippmix46
senior tag
-
Csarlee
tag
Sziasztok!
Búcsúzom a topiktól, vettem egy Padfone 2-t...
Üdv,
Csarlee -
KTTech
veterán
válasz
#68216320 #22148 üzenetére
Jobb a gyárinál maradni... sajnos eddig amit vettem utángyártott akkukat (fényképező, ahol 20E a gyári...), egyik sem hozta a gyári kapacitás felét sem pár töltés után... Mobiltelefonoknál még szervizes koromban sokat küzdöttem velük, még a gyárik is problémásak tudnak lenni - pl. még térerő hibát is tudnak okozni -, nemhogy az utángyártottak...
-
törölt tag
válasz
KTTech #22147 üzenetére
Igen, ezt olvastam ma reggel en is. Lehet, h kioregszik a note, de en varok meg egy evet a lecserelesevel. Nem erzem a kesztetest, h megvaljak tole. Egesz korrekt kis ketyere meg mindig. DU-t feldobom ra en is aztan idonkent azt frissitem. Egy uj aksit kap, mert 2 ev alatt biztos romlott mar az erdeti. Nagyon szerencsere nem, mert gyari rommal is megy egy napot siman. Lattam valahol utangyartott brutal meretu akkut hatlappal. Erdemes megvenni? Vagy jobb a gyarinal maradni?
-
KTTech
veterán
válasz
KTTech #22138 üzenetére
Sajnos "hivatalosan" ejtették az Asylum OMNI ROM-okat, nem lesz több az N7000-re (Chasmodo tegnap jelentette be)... kiöregszik szépen lassan a kis kedvencünk. A Dirty Unicorns továbbra is frissül napi szinten, szóval én is clean install előtt állok (mindegy, amúgy is panaszkodott, hogy nincs elég hely a programoknak...)
-
Amalgam
aktív tag
Szeretném a free mail fiókomat beállitani, de nem tudom, hogy pop3 szerver mezőbe mit kell irni. Nem tudnátok segiteni?
-
hamikike
tag
Segítsetek!
SG Note1
Új aksi, 2 napos. Elméletileg eredeti samsung. Legalább is kivülről ua.
Kezdetben minden oké, most viszont merülés közben kiírja "Az akkumlátor lekapcsolva." Kb 10 %-nál kezdte kiírni. Tulajdonképpen rádugtam számítógépre (addig oké) és ott kezdte, de szerintem semmi oka nem lehet.
Kikapcsoltam, kivettem, vissza, bekapcs, ua.És nem tölt, csak merül. Mi lehet az oka. Valami beállítás, vagy búcsú az új(?) aksitól?
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok! A barátom note-ján elromlott a kikapcsgomb. Ha megnyomja nem zárja képernyőt hanem feldobja hogy "ki akarja-e kapcsolni"
utána meg újraindul. Már meg lett oldva alkalmazás segítségével, hogy le tudja zárni. Szerintetek mennyibe kerülne a szervizelése? -
phanze
aktív tag
Ti milyen 4.4.4 romot ajánlotok?(és hoogyan telepitsem a legfrissebb recoveryt gyári romra?
-
KTTech
veterán
válasz
roli654 #22129 üzenetére
Valószínű ez az ár a gyorsabb működésért... általában valamit-valamiért adnak. Ha gyorsabb a ROM, többet is fogyaszt, jobban melegszik... de lehet, hogy simán csak elrontották a GPU vagy a CPU frekitábláját és beragad max. frekin vmelyik. Ha ez van, akkor ROM csere, ha nem, akkor az előző.
-
roli654
tag
sziasztok! jelenleg ez a rom van a telefonon Arya mod V7 nos a következő a problémám. Ha nyomogatom 5-10 percig vagy akár huzamosabb ideig, akkor elkezd melegedni. Persze fényerőt levettem stb.. kernelt nem raktam fel még rá mert egyenlőre nem tudom melyik lenne a biztosabb. Más romoknál is tapasztaltam ezt a melegedés jelenséget. Gyári romon ilyen nincs. Valakinek valami ötlete van rá?
-
phanze
aktív tag
válasz
Kisfarkas77 #22120 üzenetére
Annyival nem erősebb hogy érdemes legyen váltani ,majd note 4 re kell váltani
-
phanze
aktív tag
válasz
Velocity #22126 üzenetére
Szia én azt mondom hogy a note 1 et válaszd.
1.A gps szerintem nagyon jo,pár másodperc alatt talál jelet!
2.A note 3 clone valamivel erősebb de amire te használnád arra ez is elég.
3.erre a bluetooh os dologra sajna nem tudok válaszolni még nem probáltam(nekem is egy hete van meg)
4.sajnos a kijelzőméretét se tudom pontosan megmondani kb 135*65mm.
5.Szerintem a folyamatos töltéssel ovatosan mert elromlik az aksi ,ha látod hogy a 80%ot elérte akkor vedd le a töltöről(porolto azért nem kelll!
)
-
Velocity
aktív tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem:
1. szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni?
-- Galaxy Note I (N7000) használtan
vagy
-- Galaxy Note 3 klón újonnan?A készülékek közel egy árban vannak.
autóba lenne beépítve, tehát fontos a stabil GPS (ez az S3asom esetében nem igazán van meg), úgy hallottam másik topikban, hogy az MTK-s telók ebben nem valami jók... a note3 klón nagyobb kijelzős, **elvileg** nagyobb teljesítményű, viszont belülről csak egy kínai valami, ami nem sejtet túl jót2. egyszerre hány BT eszközzel tudja tartani a készülék a kapcsolatot? Egy időben csatlakoztatnék rá bluetooth-os OBD II csatit meg BT-s fejegységet is.
3. mennyire árt a készüléknek ha állandóan, folyamatosan töltőn van? Lehet így használni vagy vegyek mellé egy poroltót is?
4. ha valaki megtenné, hogy megméri a kijelző méretét pontosan, azt megköszönném (mm*mm)
5. ha valakinek van külsőleg leharcolt, de egyébként jól működő készüléke hibátlan kijelzővel, amit szívesen eladna akkor akár mondhatna is egy árat
Köszi
-
KTTech
veterán
válasz
#68216320 #22123 üzenetére
Próbálj másik profilt használni, az segít valamennyit (ahogy megváltozik a gamma görbe). Én általában a "természetes" vagy "film" nevű beállításokat szeretem (nem tudom mi van a gyári ROM-ban), kikapcsolt dinamikus javítással. Ha nagyon gáz, meg lehet próbálni egy újabb kijelzőcserét is, persze.
Off: kb. 3 hete vettem a barátnőmnek egy Galaxy K Zoomot (kb. Note3 Neo a belseje), azon már megszüntették ezt a jelenséget... de még az S3-on is fellelhető volt nyomokban. A következő telóm tuti N3 Neo lesz
(főleg hogy a K Zoom aktív használattal majdnem 6 órát elketyeg SOT-ben)
-
-
törölt tag
A "Black Clipping" jelenség szoftveres vagy hardveres probléma? Ugyanis mindegy, hogy milyen fényerőn használom a kijelzőt, a fekete részek alsó részében ugyanúgy nincs meg az átmenet. 4-es szint alatt fekete, felette világos szürkés-barna. Kb. 16-20-as szint felett kezd igazi szürke és átmenet lenni.
-
Kisfarkas77
csendes tag
Sziasztok.
Tobben irtatok hogy note 1rol nem erdemes note 2re valtani. csak az ertek kulonbozet miatt vagy mas okbol is -
phanze
aktív tag
Hogyan lehet telepiten legegyszerübben a legfrissebb touch cwm recoveryt?
-
phanze
aktív tag
Sziasztok ezt találtamhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2713871
Felszeretnèm tenni ezt a romot,megmondanátok hogy telepitsem/mik a követelmènyei?(a telo rootolt ès le tötöltöttem a romot meg a stock google appsot 4.4.4 hez.)
-
rob72
tag
Persze próbáltam bár az az érdekes hogy ha mondjuk feldugom töltőre akkor kb 2 másodperc mulva reagál rá.
-
rob72
tag
Hali.
Nemrég vettem hasznàltan egy note 1et. Eddig nem próbáltam azt hogy usbvel a gépre kötöm most pedig hogy kiakartam próbálni hát nem megy csak tölti. Próbáltam másik adatkábellel másik géppel de semmi. Persze megpróbáltam odin módba de abba se reagált semmit. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest