Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Hali,használ valaki Stunner ROM-ot?Pár napja tettem fel NX kernellel és nekem zabálja az akkut...Performance Controlban mit állítsak hogy tovább bírja?A dark stunner mit jelent?
Köszi a választ! -
Djuree
félisten
vmi jó jegyzet progit tudnátok mondani, ami a főképernyőn is látszik mit írtam be? vmi egyszerű kéne.
-
cotag
senior tag
Elköszönni, és a eddigi segítséget megköszönni ugrottam be.
Az utód egy S4 lett.
Szevasztok!!! -
asderr
aktív tag
Ugy ahogy mondod!
Holnao erkezik meg egy teljes haz a Notera amit tegnap vettem,ami ezen van megy a masikra,es haszonnal tovabbadom -
miauut
tag
Van olyan hívásrögzítő, mely a bt.-s fülesen történt beszélgetést fel tudja venni?
Thx
Miauut -
asderr
aktív tag
Üdv!
Majdnem hogy karcmentes full tartozékos,papiros fekete Note megér mostanság egy 50est? -
Amalgam
aktív tag
Én megvárom a Note 3-at, meg az One Max-ot, csak azután döntök, hogy lesz e csere jövőre, vagy sem.
-
Polllen
nagyúr
válasz
nggabi #20473 üzenetére
Sokat gondolkodtam, h mire érne meg lecserélni a note-t, de mindig rájövök, h a nekem fontos funkciókat más droidos teló sem tudná jobban, így csak pénz pocsékolás lenne.
Az meg nem ér nekem egy fillért sem, h kicsivel gyorsabb vagy hosszabb üzemidő legyen, mert most ez is elég...
Tiszta zsákutca ez a telo & ha változatosság kell, mehetek más platformra...
-
falijja
őstag
válasz
aizen92 #20474 üzenetére
Itt van előttem mind 2-ő minden nap....kijelző egy fokkal nem szebb a note 2-ben ha a sima note ba beállítom az élességet nx-ben sőt...sebességben sem jobb a note 2 de ez a 4.2.2 romnak köszönhető gondolom... aku 2-szer jobb bote 2-ben....kamera majdhogynem ugyan az de semmiképpen nem a note 2-ő a jobb....külső hangszóró note 2-ben hangosabb füllhalgatóval stunner rom miatt verhetetlen a sima note....kinézetben szvsz nagy vissza lépés a note 2-ő legfőképpen ezért nem azt vettem...( számomra igazából nem hogy jobb hanem rosszabb a note 2 mindíg aku közelben vagyok
)
-
aizen92
addikt
(OFF)(OFF)egy ideje filózok azon hogy váltsak note 2-re. de olvasom 1 hónapja a note2 topicot és csak hiba hiba hátán. kb csak arról szól a topic h ez nem jó, ez ment tönkre és nem csak szoftveres hiba az a durva. úgyhogy úgy döntöttem az az 1-1,5 óra kijelző időért nem váltok.
(/OFF)(/OFF)bár én 4.0.4et használok és kb 4-5 óra a kijelző időm ha ebookozok akkor meg 7-8 óra.
amúgy néha érzem h kéne a multiview meg egy két 4.1.2 feature.
van valami olyan fasza rom ami nyújtani tud 4 óra kijelzőt és esetleg ebookozásra 7 órát? -
handrash
őstag
válasz
Cynicelectro #20470 üzenetére
Tesztelem őket majd beszámolok.
-
handrash
őstag
Megjött ma az ebay-es töltő a 3 akkuval. Szerintem nagyon ügyes hamisítványok.
-
nggabi
félisten
válasz
wertigo1984 #20466 üzenetére
egy kicsit sukáros
-
Rabidsnail
senior tag
Hali! Ha olyan játékkal játszom,ahol nem kell érinteni a képernyőt,mondjuk NFS,akkor alvó módba vált egy idő után. Lehet valami módon kivételt tenni egy adott app számára? Köszi.
-
falijja
őstag
Stunner + nx párosnál van már valami jobb....?
-
watchfun
tag
Búcsúzom a topiktól, mivel elkerült a Note a háztól...
A kijelző körüli repedés elszaporodott, mire észbe kaptam már 3 db volt rajta, körben, egymástól elég messze - tehát megdőlt az a sejtésem, hogy a nem gyári autós konzol roppantotta meg mivel ott is volt repedés ahol a konzol nem támasztotta a keretet. Visszavittem de persze a szerviz véleménye szerint leejtésből származott a sérülés,így nem garis... Nos, ha valamiben biztos vagyok akkor az az, hogy soha nem ejtettem le és más sem - agyon is vágtam volna az illetőt. Sebaj, a bolt ahol vettem ílyen állapotban beszámította, szerintem elég korrekt áron. Mellétoltam még egy itthon heverő régi HTC-t, egy kis kp-t és most egy S3 pihen előttem az asztalon.Igazából az S3-at használva tudatosult bennem, hogy milyen marha nagy volt a Note. Azt kell mondjam, az S3 jobban hordható zsebben, a 4.8-as kijelző nem annyival kisebb az 5-3-assal szemben, hogy zavaró lenne. A sebessége valamivel jobb az S3-asnak, hozzáteszem, én nem piszkáltam egyiknek a szoftverét sem, használom ahogyan kiadták, esetleg 6-8 programot még ráteszek de többet abból sem.
A Note kiváló készülék, bár így utólag és tárgyilagosan szemlélve inkább hibrid eszköz, mint telefon. Tekintve, hogy a táskában mindig ott van velem egy 10 collos táblagép, az S3 pedig telefonként kezelhetőbb a Note-nál, így pillanatnyilag úgy érzem, jól döntöttem a cserével.
-
tzsolesz
nagyúr
T-Mobilos Note-ra azt mondja a KIES, hogy a telefon nem támogatja az inicializálást....
-
asderr
aktív tag
En most fogok hazilag plexit cserelni a Notamon,garancia van ra,igy az lehetoleg uszik,de legalabb repedesmentes lessz a telefon
Ebayrol az erinto tokkal vonoval 3100 forint -
Goatman
aktív tag
válasz
nggabi #20440 üzenetére
Köszi az infót, jobb mint a semmi..jól gondolom, hogy a krómkeret itt is integráns része a kijelzőnek, mint a többi Samu modellnél? A kijelzőt szakszervizben kellene cseréltetni vaskos pénzekért, hogy újra fullgaris legyen, vagy létezik gazdaságosabb megoldás is?
A kijelző amúgy teljesen ép, még gondolom akár értékesíthető is lenne talán, beégve sincs még, csak ugye adott a fránya repedés, plusz a krómkeret kissé "ütődött".
-
asderr
aktív tag
Joreggelt!
En ezt mar nembirom,nemeleg hogy tuzforro a telefon netezes kozbe,de meg valamiert hot lassu is.
Gyorsabb,stabil,kisse akkukimelo romot tudnatok ajanlani?
Elore is koszonom -
nagyj74
senior tag
Sziasztok. A telefonom nagyon melegszik a procinál. Néha meg is bolondul, volt, hogy kikapcsolt. Lehet ezt a nagy meleg rovására írni? Magyar független rom van rajta. Érdekes módon a hülyeségeit csak nagy melegben csinálja. A telefonom másfél éves. Köszi előre is.
-
asderr
aktív tag
Udv mindenkinek!
Csutortok ota vagyok Note tulajdonos kisebb nagyobb orommel.
Batar nagy,ez nagyon is tetszik.
Viszont az akku kevesbe. 2800mAh 3.7v. Nem gyari.
Mobilnetezve,1.2ghz max.min 200. Minden folos alkalmazas bezarva.es 2-3percenkent merul 1%ot,engem ez nagyon idegesit..
Ti hogy vagytok ezzel? -
handrash
őstag
válasz
Cynicelectro #20416 üzenetére
Én is rendeltem. Neked mennyi idő alatt érkezett meg?
-
dobsika
csendes tag
Note 2-m van eladó, ha érdekel keressetek.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Aki használja a Sweet rom V10 -et írna tapasztalatokat.Minden működik hibátlanul,fogyasztása laggolás...stb.stb....
Köszönet előre is.. -
kazmerr
aktív tag
Slim Bean-el van valakinek hosszabb távú tapasztalata?
Az FM rádió hiányát hogy lehet kikerülni?
Az hogy a toll nincs támogatva ugye nem azt jelenti hogy a programoknál nem lehet használni, csak azt hogy a muóüben nem élnek a szokásos shortcutok. -
Cynicelectro
aktív tag
Tapasztalatok az Ebay-en vásárolt akksikkal kapcsolatban(2500,- Ft volt 3db akksi és egy falitöltő):
-tovább bírják mint a gyári, de a gyári már régi
-a fali töltő lassabban tölt mint a teló
-mostmár csak a fali töltőt használom, nem rongálom az USB aljzatot, csak a hátlapot, ennek azért könnyebb a cseréje
-mostmár 4 akksival gazdálkodhatok, nem kell buherálnom a telót.
-azoknak ajánlom akiknek már nem polír a Nóta és nem sajnálják a hátlapot. -
Dondenis
aktív tag
Jelenleg mi a legjobb hivatalos JB rom? Esetleg valaki link?
-
Pietro 22
aktív tag
Melyik programmal lehet megnezni, hogy a telefon alvo modba kerul e mikor kikapcsol a kijelzo? Mert az android os sokat fogyaszt ejszaka.
-
Rabidsnail
senior tag
Miután kidívoltam a potmétert az s-pen-ből,akkor vettem észre,hogy van benne még egy!!!!! Azt addig nem láttam,mert egy pici műanyag takarta. Azon állítottam és remekül működik!!!!! Az első poti nem tudom mire volt jó,de az már a kukában állítgat!! Mivel a cerka így működik,annyira nem zavar a hiánya.
-
Amalgam
aktív tag
Mostanság elég gyakran előfordul, hogy reggel leveszem a telót a töltőről, és csa 85%-ra van feltöltve, pedig este 11--től, reggel 5-ig töltőn volt. Vajon miért van ez? Cserélni kéne az akksit? Nem púpos egy cseppet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest