Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
válasz
Massmurderer #22798 üzenetére
Akkor a 22782es?
Azt néztem de nem ad ki semmit. Vagy csak olyan videókat amin már az 5.1 rendszert mutatja be de azzal kitörölhetem...
Vagy akkor melyik? -
Beethoven
tag
válasz
Massmurderer #22796 üzenetére
A 22779es hozzászólásra gondolsz?
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Note1-et hogyan lehet 5.1-re frissíteni? Csak rootolással?
-
tt124307
tag
válasz
pall.gergo #22791 üzenetére
A PhilZ "kernelt" és a gyári ROM-ot is a PDA-hoz kell tallóznod az ODIN-ban.
Ha az ODIN segítségével (pit fájl) repart-ot csinálsz, akkor a teljes fájlrendszer törlődik szerintem, úgyhogy nem fogod tudni utána elindítani a gyári rendszert csak a recovery-t. Én nem próbáltam, de szerintem logikusan végiggondolva ez így van. Elvileg sammobile-on fent vannak mind a szolgáltató alapú "magyar" ROM-ok, mind a "szolgáltató független" változat, de nekem egy örökkévalóság lett volna onnan letölteni, ezért rántottam le gyorsan a holland XEN változatot. Szerintem nincs különösebb jelentősége a dolognak, főleg ha nem hosszú távra tervezel a gyári ROM-mal.
A "PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1.tar" igazából nem a klasszikus értelemben vett kernel, ez egy recovery, gyakorlatilag a PC biosának, vagy még közelebbről egy linux rendszer bootloader-ének megfelelő alacsony szintű "oprendszert" jelent, ahonnan pl. a fájrendszer manipulációt tudod elvégezni, mentést / visszaállítást tudsz csinálni vagy éppen ROM-ot, azaz oprendszert tudsz telepíteni. Lehet, hogy nem pontos a hasonlat, de így kb. el lehet képzelni a szerepét. -
pall.gergo
tag
válasz
tt124307 #22779 üzenetére
Húú Nagyon frankón összeírtad. Köszönet érte.
A "PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1.tar" Kernelt az ODIN-ban a PDA-hoz tallózom ügye?
Valamit ahogy írtad neked nem látta a belő memóriát.
Akkor az úgy is megoldható, hogy a CWM recovery megvan, és még a fent lévő gyári rendszerből megnézem minden frankó-e a belsővel?Valamint ha nem tetszik Odinnal vissza a gyárit? Ott is a PDA-hoz tallózom ügye?
http://androidxda.com/samsung-galaxy-note-gt-n7000-stock-rom
Itt találtam Gyári Telenort.
A kernel gondolom az is okozhat gondokat főleg hogy nem gyári romhoz van kitalálva. Arra mi a megoldás ha vissza szeretném teljesen állítani?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22789 üzenetére
Nem sproltal kicsit És vegyél Egy 3-ast? Az lett volna igazi előrelepes
-
Massmurderer
őstag
válasz
gzbotii #22787 üzenetére
cm-Resurrection_Remix_LP_v5.4.1-20150409-n7000 ez van fent nekem.ami 28ai,azt is néztem de abba volt bug rendesen.hangzásnál volt valami mer nem szolt ugy mint az elötelévövel,ami most is fentvan.viszont azt a vacak google keresövackot ami alapkijelzön fent van sehogy nem tudom eltüntetni.nekem nem kell az
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22786 üzenetére
Ez a régebbi vrrzioval. Jelenlegi eddig okes
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22783 üzenetére
Nekem az a fél nap alatt csak a locksreen és a SIM kártya eltűnése jött elő
-
gzbotii
nagyúr
Van új Resurection 5.1!
-
tt124307
tag
válasz
Massmurderer #22780 üzenetére
Nem, a DU helyett felteheted akár a CM11-et, akár a Nightly Owl-t (ha éppen nyalókát akarsz), de akkor szerintem más kernel is kell, elképzelhető, hogy CWM-ed lesz TWRP helyett stb. Minden működhet, de akkor néhány ponton változik a leírt sorrend. Ha a cél az átparticionálás (nálam ez volt a legfontosabb), akkor a PhilZ féle CWM-ből azt a kernelt és / vagy ROM-ot told fel, ami neked tetszik.
Ha tévedek, akkor majd mások kijavítanak. -
tt124307
tag
válasz
Massmurderer #22778 üzenetére
KTTech leírása alapján
1. ODIN-nal PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1 4.1.2 kernel-t és megfelelő pit fájlt (én a 6GB-osat választottam) feltenni, mellette repart-ot kiválasztani. Ezzel eléred, hogy PhilZ féle friss CWM-ed lesz, amiben tudsz pl. particiókat formázni és tudod a Raw kernelt telepíteni
2. Reboot az "új" CWM recovery-be
3. Raw Kernel r10 Omni kernel telepítése (ez után TWRP-d lesz CWM helyett!)
4. Partíciók formázása. Nekem itt volt a problémám, hogy a /emmc-t nem sikerült formáznom
5. Reboot az "új" TWRP ceovery-be
6. Dirty Unicorns 8.2 ROM telepítése
7. Raw Kernel r10 Omni kernel ismételt telepítése
8. Gapps telepítése (PA Gapps Micro modular 4.4.4)
9. FSTrim telepítése (futtatása)
10. Újraindítás immár az új 4.4.4-es "rendszerbe"
----------------------------------------------------------
Innen szépen újraindult, beállítottam a rendszert, telepítettem az appokat az immár 6GB-os /data partícióra, de nem volt internal SD, vagyis /emmc partíció
Lehet, hogy van egyszerűbb módja is annak, hogy valahogy megformázd, visszanyerd, de én így folytattam:
----------------------------------------------------------
11. ODIN-nal gyárti 4.1.2-es ROM (éppen a XEN-t sikerült gyorsan letöltenem, XEH-t nem találtam, de gyakorlatilag mindegy) telepítése (pit fálj és particionálás nélkül, hiszen már 6GB-os a /data)
12. 4.1.2-es gyári rendszer indítása, beállítása.
13. Jelezte, hogy nem OK a belső SD partíció és felajánlotta, hogy particionálja (hurrá!)
14. Van belső SD, 7.x GB
15. Telo download módba, és az 1-10 lépések ismét, de az 1. lépés esetén a pit fájl és a particionálás kihagyása (hiszen az már rendben van, azért végeztük el a fenti lépéseket, hogy átparticionáljuk a rendszert).
16. Rendszer működik szépen, minden OK, már csak a sárga felkiálltó jel (ROM számláló miatt) van bootoláskor.
17. Ha zavar, akkor telepíted a Triangleaway apk-t, futtatod (spéci "recovery"-be újraindul, ott engedélyezed a ROM számláló alaphelyzetbe állását).Kb. ennyi, így működik.
Fontos, hogy a fentieket mindenki csak saját felelősségre és nagy körültekintéssel végezze el, könnyű félrenyúlni valahol! -
tt124307
tag
válasz
Massmurderer #22776 üzenetére
Stock ROM-ot visszatettem, abból meg lehett formázni. Most már mehet vissza a DU úgy, hogy minden partíció OK és a /data is végre 6GB-os
Lesz hely végre az appoknak-
-
tt124307
tag
válasz
KTTech #22759 üzenetére
PLEASE HELP!
A megadott sorrendet követve elvégeztem a lépéseket, de a /emmc partíciót nem tudtam formázni a cwm-ből. DU ROM ugyan felkúszott, de azóta nincs "belső SD-m". Hogyan tudnám visszaszerezni, mert ez így nem kerek. Nem szeretnék össze-vissza kattogtatni, mert félek brick lesz a vége. -
Massmurderer
őstag
válasz
pall.gergo #22773 üzenetére
kernel mindenkép kell.azt recobol is simán felteheted,de elötte a memokarira ted fel a kernelt.
-
pall.gergo
tag
válasz
KTTech #22759 üzenetére
Üdv.
Nagyon köszi ezt az össze állítást. Nagyon jó. Nálad mik a buggjai ennek a rendszernek ?Pár dolgot leírnál részletesebben, hogy konkrétan melyik filet konkrétan hova kell tallózni ?
Pl: A Pit file a data file a 4-6-8-10-12GB-os? Természetesen amelyik szimpatikus. Gondolom a 4GB bőven elég.
A kernel "PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1.tar.md5" ? Azt hova a maradék 4 helyből ből ?A TWRP-be hogy kell menni ? Meg a ROM feltöltés,RAW kernel újra felrak,Gapps,FSTrim. Ezt TWRP-ből szépen indítgatom mit sima recoveryből az " install zip for SDcard" ?
És még annyi, hogy még szűz a telóm. Egyből mehetnek rá ezek ezeket? Természetesen "a legegyszerűbb rootolást" megcsinálom és mentem az EFS mappát.
Köszi előre is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22769 üzenetére
Az is volt nekem ez előtt. Annyira nem nagy előre lépés.
-
Massmurderer
őstag
kérdeztem a helyeket ahol lehet venni komplett kijelzöt.nem is az ár a gond csak olyan h*lyék hogy nem tudják azt elmondani mikor a képen rajta van az árunál hogy azt a részt tartalmazza e amibe az alaplap meg a többi cucc belemegy.igy meg nem veszem meg hogy nem tudom hogy kell e még pluszba vennem valamit.45000-54000ig van,szintöl függ de egy értelmes,normális választ eddig nem adtak
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22767 üzenetére
Nekem meg a kijelző rendetelgkedik..össze vissza érzékel (akkor is ha hozzá sem érek). Főleg a felső harmadánál. Remélem nem alaplap
-
gzbotii
nagyúr
Nagy a csend. Senki nem ROMolgat?
-
Riged
csendes tag
Hello,
Azt szeretném kérdezni, hogy innen hogyan tovább?
Először is ami az első hozzászolasban van legegyszerubb Root-ot megcsináltam, majd felraktam az Mobile Odin-t itt betalloztam a kernelt majd ez után ugye kéne a rendszert ami egy N7000XXLQ3 csak ezt a rendszert sehol sem találom és azt szeretném kérdezni, hogy akkor lehet másikat is vagy frissíteni kéne a rendszert vagy mit?Előre is köszönöm!
-
gzbotii
nagyúr
Valaki nem tudja, Resurection az CM alapú? Raw10 kérnék miatt kérdem, hogy melyik verzió jó alá
-
KTTech
veterán
válasz
Massmurderer #22760 üzenetére
A repart minden esetben teljes nullázást jelent (annyira, hogy a belső SD is formázásra kerül, csak a külső SD marad meg).
-
Massmurderer
őstag
válasz
KTTech #22759 üzenetére
hali.engem csak a patricionalas érdekel.most ugy én fltetem a resor... romot.raw 10 kernel van fent.2gb a patricio a programoknak nálam,ez az alap.ezen akarok én változtatni.na most ehez kell valami + vagy csak odinal feltolni a ptricohoz a cuccokat,mert ami linknél volt és angol nyelvü a patriciohoz valahogy kukot se értetem belöle.ujra kell pakolni a romot vagy ilyesmi???
-
KTTech
veterán
Összeszedtem egy komplett 4.4.4-es packot (kb. 400MB az egész):
- Odin
- Pit fileok a reparthoz (4-10GB DATA), csak 16GB-s N7000-hez
- PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1 4.1.2 kernel a reparthoz- Raw Kernel r10 Omni kernel
- Dirty Unicorns 8.2
- PA Gapps Micro modular 4.4.4
- FSTrim- Triangleaway (mivel az odin használat előhozza a sárga háromszöget bootkor...)
Letölthető innen.
A folyamat kb így zajlik:
Teló download módba,
Odin indít, Pit és kernel betallóz, repart kipipál, majd indítás.
Teló újraindít CWM módban
az új partíciók formázása
RAW kernel feltöltése
Reboot TWRP-be
ROM feltöltés
RAW kernel újra felrak
Gapps
FSTrim
Reboot
teló normál indítása, első lépések befejezése, majd a triangleaway telepítése és követni kell az utasításokat. -
KTTech
veterán
válasz
Massmurderer #22755 üzenetére
Én szoktam játszani, de nincs vele gond (5.x-en volt, ez is az egyik ok, ami miatt nem raktam vissza még).
-
ux1
addikt
válasz
Massmurderer #22755 üzenetére
Pl. Ha megvennéd?
-
Massmurderer
őstag
1 kérdés.játszik valaki a teloval?ha igen,viszi e rendesen azokat a játékokat amihez tartozik obb mappás file.csak mert leszedtem jópár ilyen játékot,és mindnél azt irja hogy a memokarira az android mappába az obb mappába másoljam be a hozzá tartozo mappát.bemásolom,a játék elindul de mindig azt irja ki hogyfinish download stb azt bezárja a játékot.10játékbol kb 1 indult el rendesen,a többi ilyen hibával kilépet.
-
KTTech
veterán
válasz
gzbotii #22743 üzenetére
Itt a 8.2-es. Máshol ez nem igazán van fenn, mivel "unofficial", a DU N7000-es támogatásának befejezése után készült.
A PAGapps már fogósabb, mivel a fejlesztője törölt mindent, ami a 4.4.4-hez való volt, de feltöltök egy működőt micro-t a tárhelyemre meló után.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22749 üzenetére
Értem én, nem is hibáztatlak/vádollak, csak más nehogy nekiessen.
Sajnos nem kaptam semmit, amit kolléga nem jön és segít ki egy linekel, addig tolok egy Resurection remix 4.4.4 ROM-ot rá.Slim újra merül mint titanic (10 órát bír kb), PowerAmp folyton beakad, stb.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #22747 üzenetére
A Jewel az a HTC Evo 4G kódneve. Ha ezt flasheli fel valaki, instant kuka a készülék.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22746 üzenetére
Hát szerintem nem, mert pl a Mako az a Nexus 4 kódneve (volt nekem is olyan, ROM-oltam is) Manta meg a Nexus 10-é. Más mappákban meg M8 és M7 gondolom a One szériára vonatkoznak.
Ha rosz ROM-ot flashelek fel akkor brickeltem a készüléket... -
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22744 üzenetére
Jewel a Note1 kodneve?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22742 üzenetére
Eddig én is eljutottam, de az oldalon nem kapom ROM-ot
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22740 üzenetére
Tudom én jól, sokat mokoltam régebb is.
DirtyUnicorns rom kellene, amit a kolléga ajánlott -
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22738 üzenetére
És a ROM-hoz is kéne
-
Massmurderer
őstag
s5 romot leszedtem,de még nem probáltam ki.több mint 800mb
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22730 üzenetére
Nem látta a SIM kártyámat, így ment fel egy SlimKat. Majd ha javítják.
-
KTTech
veterán
válasz
Massmurderer #22726 üzenetére
Itt az okosság és a szükséges PIT-ek.
-
KTTech
veterán
válasz
pall.gergo #22724 üzenetére
Olyan nem létezik főzöttben. Használhatóan stabil a leírásomban levő például.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22728 üzenetére
5.4.3
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22718 üzenetére
En már kaptam egy hibát: kijelző kikapcsol, de nincs képernyőzár. Csak restart segített.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pall.gergo #22724 üzenetére
4.4.4-el amit en hasznaltam az SlimKat volt, uzemidoben nem volt a legjobb, PowerAmp folyton beragadt vele. Vége fele voltak ujraindulasok is.
Most amit ajánlani tudok 5.1-el az a Resurection ROM, fennebb linkeltek, beszeltunk is róla. Eddig elég jo, en is ma raktam fel reggel. -
pall.gergo
tag
Üdv.
Van olyan főzött rom ami nem fagy és teljesen stabil ? 4.4.4 vagy 5.1 ben ?
-
KTTech
veterán
válasz
Massmurderer #22718 üzenetére
Nálam a telepítés felénél fagyás (amikor állította vissza az alkalmazásokat), majd boot közben halál... mentem vissza 4.4.4-re
-
gzbotii
nagyúr
Most valahogy nincs kedvem a belkot rendszert legyalulni és újra belakni, lehet vasárnapra marad. Addig még várom a tapasztalatokat tőled
-
Massmurderer
őstag
2500mha aksival most töltés után 38óra 44percet ir ki
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22710 üzenetére
De volt telepítés elott HR?
-
tt124307
tag
válasz
Massmurderer #22710 üzenetére
XDA-n azt olvasom, hogy TWRP kell neki, nekem meg CWM van. Femlegy CWM-ből is? Te milyen recovery-ből toltad fel?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Massmurderer #22708 üzenetére
Az uj Resurection? Dirty vagy clean instal volt?
-
Massmurderer
őstag
feltetem az uj romot.kegyetlen gyors.jobb mint az elözö.antutu majdnem 30000 most.semi piszka.
-
Massmurderer
őstag
válasz
gzbotii #22705 üzenetére
na megérkezet az új ressurection rom [link]
esurrection Remix Lollipop 5.1.1-r1 - v5.4.3
- Update to android-5.1.1_r1
- Themes: Add rotation and translation to composed icons
- QS: Add heads up tile
- Add preinstalled PitchBlack Theme
- Option to use volume keys to control media volume anytime
- Frameworks: Allow/Prevent notification light in Zen mode
- Invert notification backgrounds
- Fix HTC headset handling.
- AudioService: fix crash when no music player found
- frameworks: display: Added automatic brightness configs
- Fix ANR caused by hwuiTask thread
- framework: add KillSwitch stubs
- fix Notification volume slider linking
- Added carrier selection to DataUsageTile
- Show Optimizing app dialog on first boot
- base: ConnectivityServer: Don't reap the new network
- ScreenCap : Add jpeg support
- Fix: In Afrikaans the unit name is not before size but after.
- Return of Silent mode
- doze: Do not bother checking proximity for the DOZE_ACTION intent
- printspooler: Print view crash.
- qs: support for all timeout value in case set by user apps
- Update boot string
- Frameworks/base: Compile-time optimize SQLiteConnection
- Hide Volumepanel on incoming call
- Remove minimal dead zone at navigation bar (fix Nexus 4)
- Make MediaPlayer fail fast on UnknownServiceException.
- PowerProfile: allow overriding default power profile
- AudioManager: update references to application context
- Edit boot dialog swap strings
- Fix boolean hasNavigationBar issues
- Keyguard: only tint the sim card drawable when multisim is enabled
- Update navbar layout
- Themes: Add palettized icon background support
- frameworks: prepare for Profiles trust agent
- SystemUI: improve visualier tile state management
- ConnectivityService: add persist.radio.noril
- Heads up tile : open notification settings action on long press
- Heads up tıle : Grey out off vector
- Telecomm: Fix doc-comment-check for linking of hidden API.
- NotificationMgr: Only do DOS protection if not updating a notification.
- SystemUI: add a disabled state for Quick Tiles
- SystemUI: Set Occluded to false when keyguard is not showing
- Black Screen: Fix dlfree error when delet mZipInflater.
- Launch app privacy settings when tapping on PG notification
- Settings: re-index search after setting new lockscreen
- Settings: fix search key not opening search
- settings: fix RTL layouts
- translation imports
- G3 Kernel & performance ,sensor,wifi improvements
- Performance improvements and bug fixes
- includes Other cm 12.1 and AOSP updates
- For extended changelog, track github activities -
gzbotii
nagyúr
Végül nem cseréltem le a Resurection 5.1-et. Amit sajnálok, hogy nincs a ROM-ban opció OTA updatre.
És egy nagy bug: hívás indításkor a csúszás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest