- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz
Mikulásbá #4296 üzenetére
Olvasd vissza, kétszer is bepróbáltam a három napon belülit
A szerviz pedig még azelőtt volt, hogy írták, hogy nem tudják úgy összeilleszteni a szervizben, mint a gyárban. Kövezzetek meg, de ki nem szeretné két nap mézesmadzag után megkapni a készüléket?
Tudom, hogy nem vállalnak garanciát, de nem is ez volt a lényeg, hanem egy zsákbamacska telefon lesz mindig a zsebemben. A fényszivárgásról meg ne is beszéljünk.
Na de én befejeztem a sírást, és a kellemetlen tapasztalatoktól független ajánlom másoknak a telefont, mert nagyon jó készülék, de nekem már nincs kedvem visszatérni. (Egyébként mindig szerencsém van ilyen téren: S3 alaplapcserés volt, G4 cserekészülék - bootloop
).
-
james008bond
őstag
válasz
kentucky #4293 üzenetére
Én emiatt is még 1x átgondolnám a váltást io-ra:
No meg 1000 másik okból se váltanék, de te neked kell döntened.
Én biztosan nem adtam volna be 2 napos telefont szervízbe. A gari papíros részt sem értem. Ekkora értékű vásárlásnál addig nem jövök e a pulttól, amíg meg nem győződöm annak meglétéről.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kentucky #4293 üzenetére
Ezért Én nem váltanék.. Ugyan úgy benne van a pakliban, hogy az i8 meg másnap szétnyílik a töltőn.
Meg valahol ugyan úgy magadnak csináltál így egy plusz kört, mert most javítják, az idő, majd visszaküldöd, idő, visszaállítanak mindent, idő, új teló, idő..
Szal, alapból leraktad volna, hogy bocsi, de ez így nem ok, vissza mindent, indítsák el a folyamatot, már előrébb lennél, mint most.
Én ilyenért nem váltanék.. Benne van a pakliban, sajnos. Fogyasztási cikkekről beszéltünk (igen, arról..).
Hozzáteszem, a beázásra alapból senki sem vállal garanciát. Garanciális feltételek között szerepel szinte minden víz/cseppálló telónál.
-
kentucky
őstag
válasz
apaszka #4291 üzenetére
Nem volt kedvem visszaküldetni, meg töröltetni a rendelést, szolgáltatást visszaállítani plusz egy hetet vagy többet még várni, mire sikerül megrendelni a telefont, és akkor még nem is írták, hogy lehet ugrik a vízállóság. Mindegy, elvileg csütörtök-péntek kész lesz és visszaküldöm, aztán rendelem az iphone 8+-t. Jó telefon a note8, de ezek után elhihetitek, hogy nincs kedvem hozzá.
Az együttérzést köszönöm
-
thebear007
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #4286 üzenetére
Igen, a hívásbeállításokban.
-
csocsoszán
őstag
válasz
energy4ever #4288 üzenetére
Sajnos, nincs!
-
Tivike81
csendes tag
válasz
energy4ever #4278 üzenetére
Nincs ilyen opció.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bakker, a gyári email app nem tud plusz mappákat szinkronizálni? Nemár..
Imapon keresztül szinkronizálnék roundcube leveleket, de egyszerűen a mappákat nem szinkronizálja magától, csak ha megnyitom..
Ez még a Note4 idején működött gond nélkül.
-
Arthemi$
csendes tag
Nekem még mindig nem jött meg a frissítés, hát azért többet vártam a supporttól :\
Nem tudjátok, az apple earpodson mennek a control gombok meg a mikrofon a note8al?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A headset-tel való hanggal történő hívásindításra senkinek sincs ötlete a bixby-n kívül?
-
T0rnad0
addikt
Nekem is ez a fólia van fent, nem jött ki belőle a szösz, vagy 5x rámentem szöszleszedővel...Még nem volt idegzetem a másodikat felrakni, az lehet már jobban sikerülne
kazanka: sajnos én is rendeltem ilyet, de nem raktam rá, mert ez tényleg szörnyű. Note 7-en viszont olyan üvegfóliám volt ,ami pont a hajlatig ért ki, az nekem tökéletes volt, de még nem találtam hasonlót.
-
kazanka
őstag
válasz
mogyorosi55 #3903 üzenetére
-
energy4ever
addikt
Eddig a beallitasokon belul, talan a kijelzonel volt olyan, hogy "ultraerzekeny mod", vagy valami hasonlo nevu opcio, aminek az aktivallasaval kesztyun keresztul is lehetett hasznalni a telefont.
Most valamiert nem talalom ezt a beallitasi lehetoseget. Igen ideges vagyok miatta, mivel pont ezert vettem ujra samsung mobilt, mert azokba volt csak ilyen. Igy most munkahelyen munkavedelmi kesztyuben hasznalhatattlana vallt a note-om...
Remelem csak atraktak/atneveztek azt az opciot es valaki megtudja mondani, hogy hol, es milyen nevven van!? -
Teal'C
veterán
Én ha most venném akkor is kifizetnék némi pluszt és máshol venném részletre (már ha türelmetlen az ember és nem tud vagy nem akar gyüjtögetni) de szolgáltatónál soha többé nem vennék telefont. 12 évig voltam telekomos (havi 30-40ezer) majd kaptam egy sms-t hogy annyira megbecsülnek kapok 5e kedvezményt az akkor épp 200 körül járó csúcsmodellből. Na akkor mondtam hogy elég, ne nézzenek már hülyének. ennek már sok sok éve. Most UPC-m van mindenem szolgáltatásom az, és elégedett vagyok eddig. Havi 20e 2db mobil korlátlan net 300perc, tv HBO-n kívül minden, internet, telefon. Mert ők megbecsülnek. A majdnem full tv csomagot (HD) 400ft + ért kaptam.
-
Teal'C
veterán
Amúgy a korábban linkelt oldalt is beterítő fólia 5 csillagra vizsgázott 1 hónapja van fenn és egy hajszálkarc sincs rajta főleg mert pár napja a hat éves kislányom nekiesett az s-pennel. Szinezősset játszik a PENUP nevű programmal és egyetlen kis benyomódás sincs a fólián és a korábbi felvetés kapcsán nem jött fel sehol felső kis füleknél.. Nemtudom miből készült de nagyon frankó.
-
Drága telenor, francé nem független a telefon.
-
kentucky
őstag
Beszéltem velük du. elvileg már szét van szedve, nem küldték fel. Már annyira elegem van az egészből, nem is volt semmi baj amíg nem világítottak rá, hogy a vízállóság lehet, hogy ugrik ilyenkor, parázhatnák állandóan, hogy most vajon egy kis csobbanástól lőttek a negyedmilliós telónak, mert gondolom elküldenek a picsába, ha beállítanék egy beázott telefonnal. Már csak azt várom, hogy visszaküldjem a telekomnak és írjak nekik egy köszönőlevelet.
-
Teal'C
veterán
válasz
kentucky #4259 üzenetére
Én úgytudom mivel van ismerősöm a TMX-ben ,hogy ezeket a készülékeket kizárólag a TMX javítja mivel csak náluk van teknológia a 100% os javításra főleg a vízállóság miatt. szóval elvileg ők is felküldik Pestre.
Persze ez változhatott, mostanában nem volt szükségem szervízre.
-
Teal'C
veterán
válasz
kentucky #4252 üzenetére
Szerintem nyugodtan vegyél másikat, az előző telóm s8+ gyári érintő hivás volt, és csak mellesleg az úgynevezett sufnigsm ből volt mégis egy szó nélkül jóváírták ígylett note 8-am. Ez pedig hibátlan készülék sajnos becsúszik 1-2 szivatós darab.
Az meg hogy a szolgáltató paraszt hát ahhoz nincs mit hozzáfűzni.
-
bobace
addikt
A 14 napos elállás mindig az átvételtől indul.
Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja. -
WiLDoR
tag
Lenne nekem is egy kerdesem. Irtatok itt veteltol valo elallastol, meg ilyesmikrol.
Namost en a Telekomnal rendeltem egy Note 8-at masfel hete. Otthoni szamlacsomag terhere lett veve, reszletre, mivel a ceges dijcsomagomra nem tudom sajnos megvenni.
Felhivtam most a Telekom-ot, azt mondtak, hogy Gipsz Jakab vegre jovahagyta a megrendelest, amit itt a kollegaja 1,5 hete felvitt a rendszerukbe (jo gyorsan dolgoznak, mi?).
Namost, ha minden jol megy, talan-e heten vegre kezbe is foghatom a telomat, de ez meg nem biztos.Ami aggaszt, hogy kezhezvetelig nem is fogom latni, szoval lehet, hogy kapok majd egy gyari hibasat.
Ilyen esetben, mikortol el a 14 napos veteltol elallasi lehetoseg, vagy van ilyen opcio egyaltalan reszletre vett telefon eseteben?
Meg ugy mik a lehetosegek, ha a Telekom a rendelestol szamitott 3-4 het mulva kuldi a telot es gyari hibasan kapom meg? Ilyen esetben hova, kihez lehet majd fordulni vagy mik lesznek a lehetosegek? -
-
szokel16
csendes tag
Sziasztok
Most vettem Telekomtol domino kártyára Note 8-at.
Mint kiderült a dominos telefonra nem köthető biztosítás, pedig szerettem volna. (Elég vicces amúgy ez a dolog, nade mindegy...)
Tud esetleg valaki ajánlani, hogy hol lehet kötni ahol korrektek is ha baj van ?
Előre is köszönöm. -
válasz
hackeeeee #4238 üzenetére
Fog tudni, csak hetekbe is telhet, mire visszaállítják a vásárlás előtti állapotot azon az előfizetésen, de utána semmi akadálya.
kentucky: Nem véletlenül jeleztem előre, hogy erőltetik az elállást (viszontos üzletek, nem szeretnek saját készletből - adott esetben a webshopból - származó készüléket sajátjukra cserélni), de kérni kellett volna a vásárlók könyvét és az üzletvezetőt, akkor általában átgondolják a dolgot.
Így már jobban jársz az elállással, kivárod a visszaállítást az előfizetésen és rendelhetsz arra újra telefont. -
kentucky
őstag
válasz
csocsoszán #4235 üzenetére
Na jó, megjön visszaküldöm elég volt. De nem is veszek másikat, megalázva érzem magamat, hogy egy több mint negyedmilliós készülék két nap után megadja magát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
apaszka #4233 üzenetére
Öhm, mivel pénteken vette át, onnantól nézve 14 nap, és 15-éig állhat el a vásárlástól. Ne keverjük a fogalmakat..
Persze, ha nem tudják cserélni, simán mondhatja azt, hogy akkor köszi mégsem kell, csak onnantól az adott előfizetéshez nem fog tudni másik készüléket venni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #4236 üzenetére
Már megint?
Király! -
thebear007
aktív tag
Xeh dualra most jön le egy 576 megás frissítés.
-
kentucky
őstag
Nem a telemax csinálja, de egyébként velük sem volt gondom soha. Az a nagy gondom még, ahogx itt írták, hogy ha előfizu mellé vásárlok akkor extramacerás újrarendelni.
Azbpedig biztos, hogy írok panaszlevelet mert ez nem normális, hogy fel alá rohangálok hogy a kétnapos csúcskategóriás telóm működjön. Így is hányingert kapok ha belegondolok, hogy javítani kell a vadiúj készülékem. Ez ám a prémium életérzés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #4222 üzenetére
Jókérdés..
Noh, visszakanayarodva a hívás kijelzésre. A gear is szépen írjja, hogy melyik számra érkezik a hívás. Vagyis, melyik sim-re.
-
james008bond
őstag
De mi van ebben fél giga?
-
-
kentucky
őstag
Hiába erőltettem, nem cserélték ki a készüléket
Nagyon elgondolkoztam, hogy hagyom a pic*sába az egészet. Voltam Samsung szervízben, ott meg nagyon kedvesek voltak, de garipapir nincs kitoltve, ezert mehetek telekomba vissza, mivel netre meg nem toltottek fel. Vicc komolyan.
-
gilfoyle
őstag
válasz
csocsoszán #4210 üzenetére
Tényleg
Most láttam csak, hogy van ilyen... Amúgy ez volt az általam is említett kis trükk a Huawei telefonoknál. Ott is lakatolni kellett. No most majd meglátjuk mi sül ki ebből
Köszönöm a tippet!
Amúgy kb. éjfél óta megint jönnek rendesen az email értesítések.(#4212) hackeeeee Az alkalmazásváltóban jobb fönt a 3 pötty, ott alkalmazások zárolása...
(#4211) Kasya Mi az a Hiya???
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4210 üzenetére
Lakat?
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Üdvözlet az Note 8 tulajok/aspiránsok illusztris társaságának
, előző csütörtökön én is beújítottam egyet.
Előéletemet tekintve régebben Note 1, később egy Note Edge volt a birtokomban.
Egyelőre nagyon tetszik, illetve egyre inkább.Ha lehet mindjárt egy kérdésem, ez az alábbi app rajta van bárkinek a készülékén? Lényegében be van épülve a tárcsázóba, ahol a 'Legutóbbi' valamint a 'Névjegyzék' fülek mellett egy harmadik, a 'Helyek' jelenik meg, ezen felül fejlettebb hívásazonosításat és szűrést tesz lehetővé. Hasonló mint a Truecaller integráció Honor 8-ban.
De nem nálam. (A novemberi frissítést már felkúszattam a készülékre.)Itt lehet róla olvasni:
http://www.androidguys.com/2017/08/23/hiya-business-profiles-are-available-on-the-samsung-galaxy-note-8/
Egy hasonlót feltettem (sőt, lehet hogy tán ez ugyanaz, vagy legalábbis vannak átfedések a funkciókban) Play Store-ból, de az nem épül be természetesen a gyári appba.
Köszi előre is ha valaki tud róla, hogy ez van, lesz, várható, nem várható, stb.
-
gilfoyle
őstag
A gyári eddig jó volt, de este 4 emailről nem jött értesítés.
Az inboxot pár napja kukáztam, mert egyáltalán nem jött semmi.(#4207) CitroenC4 Nem user error...
Az érdekesség az, hogy pl az Inbox iPhone-on tökéletes...
A droid optimalizációja nem az igazi. Főként Samsungon vannak ilyen hibák. Pl. O5-ön, Nexus 6-on nem észleltem, Mate 9-en és P9-en kis trükk kellett, S8-on és Note 8-on folyamatos szívás van vele. -
gilfoyle
őstag
A gmail szinkron problémára van valami megoldás? Nálatok simán megy minden?
Nálam nem
Egy ideig jó, aztán megint nem. Próbáltam már a Gmail appal, a gyári E-mail alkalmazással, az Inbox-szal...
optimalizálás és akkufigyelés alól kivettem ezeket az alkalmazásokat.
A korábban javasolt Google naptár is fent van, a szinkronizálás engedélyezett...Ötlet?
-
S e t h
nagyúr
Tudtok olyan jack adaptert ajánlani, linkelni, amelyikkel nem gond annak használata?
Ugyanis a tokok jelentős részével a hagyományos jack kialakítás kuka, nem lehet teljesen betolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest