Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bcl

senior tag

válasz gyuri81 #19208 üzenetére

No, azért kiszemezem a pm-emből a releváns részeket :)
    Pici magyarázat: a Note8-amat tavaly nyáron összetörtem, volt is itt a video a topicban :) .
    Én váltottam N10+-ra, de az asszonyt a tavasszal becsaptam egy vadi új, két év garis Note 8-ra, szóval a kötődésem megmaradt. Igaz, ő DEX-et nem használ, de nem nagyon van különbség ebben a két telefon között.

Szóval...
    A Note10+ -hoz próbából vetettem a céggel egy Type-C - DP kábelt, azzal is megy, a DEX, legalábbis a N10+-en. De ez is csak fullhd-ben (mondjuk valami "Cablematters" vagymi "márkájú", szóóóval...) a monitor 43"-as 4k-s, szóval éppen mehetne...

Van most 5 hubom, kettőn 2db, hármon 3db USB3, és mindegyiken még egy gigabit Ethernet, egy HDMI, egy type-C töltő port, meg egy kártyaolvasó (micro sd + teljes méretű sd slotokkal).

Eddig 6db volt összesen... :DDD (egy meghalt, de az 5-ből is az egyik kicsit bizonytalanul működik ), de a FullHD-tól nagyobb felbontás sajnos elég lutri DEX alatt.
    Sőt, a Type-C-DP kábellel sem megy FHD fölé, pedig abban nagyon bíztam... A HDMI-vel is max FullHD, de az adapter (van egy ilyenem is; hótt noném, az ebayről van, asszem) amúgy jó. Még felirat sincs rajta... :DDD

Két hub tud 2k-t, az egyik bizonytalanul működik egy ideje (de ha megy, akkor jó), a másik a kettőből az egyik az, amit a cégtől kaptam. Az magyar beszerzés, majdnem 20k volt.

A monitoromnak is vagy Type-C bemenete, de ott sem hajlandó FUllHD fölé menni, sajnos.

Azért ragadtam le mindeféle nem-Samsung huboknál, mert a tabletemmel (Dell Latitude 11 5179) is használom őket, és ugye a Samsungét nem tudom ebbe beledugdosni. Fontos megjegyezni, hogy a
    - Type - C - DP adapterrel a tablet kiadja a 4k/60Hz-et
    - és az összes hubbal a 4k/30Hz-et a HDMI-n keresztül.

Csak a telefon finnyás...

Új hozzászólás Aktív témák