- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony7
tag
válasz
david5745 #34593 üzenetére
T-mobilos, tehát F. Normális használattal. Leginkább az nem használ neki ha elkezdek netezni. Akkor elkezdi nagyon zabálni az akksit. Próbáltam vissza rakatni az eredeti szoftvert de nem lehet . Szervízbe is járt a teló. Volt akksi ,töltő csere és nem változott semmi. Az volt a válasz fogadjam el ez ilyen. Csak pont az üzemidő miatt vettem meg ezt a telefont. Mikor vásároltam 6 óra meg volt netezéssel most meg a 3 órát nagyon ritkán tudom túl lépni. Szóval ezért érdekel, hogy a frissítéstől mit várhatok. Javulást vagy további üzemidő csökkenést.
-
apaszka
veterán
válasz
david5745 #34574 üzenetére
Nem bonyolult. Ők intéznek mindent.
Nekem volt pár komoly vállalattal dolgom sajnos.
Mindegyiküknél a meghallgatást megelőzően megegyezés született az én javamra!
Azonnal reagáltak, hogy vonjam vissza az egészet, és amit akarok meglesz.
Voda,lg, trémobil, lenovo, hogy csak a nagyokat említsem.Negatív reklám nem kell nekik!
Szerintem most a samu sem akar a mostani kudarcok miatt..
-
david5745
tag
válasz
david5745 #34311 üzenetére
Úgy látszik a Samsung tojik rám és a problémáimra mert még egy emailt se voltak hajlandóak írni, hogy lejárt a garid nem megyünk vagy csak nincs rá kapacitás vagy bármilyen kamu indok. Nem nagy tragédia de azért köszi Samsung
Konklúzió, hogy ha valami bajod van ne az utolsó napra hagyd
-
apaszka
veterán
válasz
david5745 #34320 üzenetére
Hát én nem értem ezt mostanában behal telókat!
Semmi gondom vele,a KNOX 0.1 en kívül.
Ma majdnem elcseréltem nexusra,de ez egy kivételes darab minek nincsenek ilyen bajai,így vissza léptem! Igaz megint az az áhított kivitelt ajánlottak érte!
De sem a színből,sem a 64 gigából minimum nem engedek! Inkább megmarad ez! Vagy elajándékozom itt a családban mint az előző telóim!Ez egy igen frankó készülék! Kár,hogy a szakácsok nem olyan frankók,hogy tökéletes portolásokat főznének manapság!
A Mesterek már váltottak készüléket.... -
Véreshurka
senior tag
válasz
david5745 #30648 üzenetére
Ebay-en nincs utánvét. PayPal-al kell fizetni előre és ha bármilyen gondod van akkor a PayPal-osokkal kell elrendezni. Olyan eladótól kell rendelni aki már sok eladást csinált és a pozitív visszajelzések aránya meghaladja legalább a 98 %-ot, mégjobb ha a 99 %-ot. Jelen esetben emberünknek 136159 db eladása volt eddig és a pozitív visszajelzések aránya 98,6 %. Nem rossz, de azért lehet ennél jobbat is kifogni.
Ha további kérdésed van az ebay-el kapcsolatban akkor tudom ajánlani ezt a fórumot, PayPal-hoz meg ezt.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
david5745 #30639 üzenetére
Akksi kit-et sajnos már csak Ebay-en találtam, de ha találnál máshol is akkor oszd már majd meg légyszi, mert engem is érdekel.
Külső akksi-t még akár nézhetsz innen is, ha nem szeretnél külföldről rendelni. Jelen vannakk itt a fórumon is. Most nézem, hogy jelenleg nincs raktáron...
(#30640) apaszka: a csomagolás alapján még akár tényleg lehet, hogy eredeti az ebay-es is. Itthon vetted, vagy rendelted vhonnan? De a borítékból ítélve rendelted vhonnan. Merről? Igazából nekem is csak a töltő kellene.
-
válasz
david5745 #17725 üzenetére
szia,
a beállítási folyamat melyik részénél áll le?
beállítások -> alkalmazáskezelő -> mind -> óra -> kényszerleállítás -> adatok törlése -> telefon újraindítása!
utána ellenőrizd az óra beállításait; beállítások -> rendszer -> dátum és idő
problémát okozhatnak például az automatikus beállítások, ha a szolgáltató épp nem úgy gondolja. -
Szpisti
addikt
válasz
david5745 #12584 üzenetére
Itt vettem. Igaz, ez Note 3-ra való tok, 3 miliméterrel rövidebb mint kellene, de minden máshol pont jó. Puha bélése van, sehol sem karcol. A Note 4-re készült tok mindenhol 8rugó, de fogalmam sincs hogy az mekkora méretű, el tudom képzelni, hogy ugyanekkora...
Bossattila: elöször csinálnék egy gyári visszaállítást, ha úgy is ugyanez a hiba, kicseréltetném a sim kártyát, és ha marad a hiba, csak akkor Samsung gari...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
david5745 #12417 üzenetére
Hivnak telefonon megkerdezik F szolgaltatos vagy C fuggetlen e a kedzulek te valadzolod C fuggetlen, es milyen szinu? Mondod feher, rogziti az adatokat, elmondja mikor tud menni a szervizes lepontositjatok es varod, megerkezes elott a szervizes is hivni fog hogy 10 perc es es erkezek... kell egy asztal a gar papir es aramforras! De ezt mind elmondjak majd iletve a honlapon is le van irva
-
Sebestyen01
őstag
válasz
david5745 #12407 üzenetére
Nem kapsz mas szinut ha barmiben is elter a keszuleked attol amit cserebe visznek nincs csere! Nem veletlen kerdezik meg hogy szolgaltatos e es hogy milyen szinu! Szoftot is ha szolgaltatos olyat tesznek ra! Ez nem csere bere fogadom hogy unom a feketet kell egy feher vagy forditva! Nekem nem porosodott es a kam se volt elcsuszva meg is csereltek mert nem olyan mint egy egezseges kedzulek, szetszedni igazitani nem tudjak igy marad ez! Note3 nal lehet a kijelzot cserelni itt nem. Mindezt a szervizes mondta, valaszolt az mindenre kommunikativ volt.
W333:
Egy 200k erteku valami igen is legyen hibatlan es mig az esztetikai hibakra is kiterjed a garancia /termeszetesen a gyarto altal elkovetettekrol,esetleges gyartosori osszeszerelesi hibakrol beszelek/ addig igen is csereljek ki egy MINDEN szempontbol tokeletesre! -
w333
félisten
válasz
david5745 #12407 üzenetére
A telefon sz*r ? (kijelző + a kamera elvan csúszva?) vagy más színt szeretnél
Most már úgy érzem hogy a felhasználók többsége át esett a ló túloldalára, minden kis apróság miatt (nem hibára gondolok) cseréltetni szeretné a telefonját, egy idő után pont emiatt fognak a Samsungosok beleunni a készülékcserébe aztán majd lehet várni heteket a javításra !
-
Sebestyen01
őstag
válasz
david5745 #12404 üzenetére
Igen ujat kapsz, a cserekeszulek egy dobozbol kerul elo uj kedzulekdobozt nem kapsz! A cseretelefon egy teljesen tiszta keszulek ott elotted fogja atragasztani az akksi alatti matricat, telepiteni a softot, es a hibas keszulek imei szamat, majd regisztralja a halozaton! Ha fuggetlen nem zarja le ha fuggo halozati zarat kap. Ha ezek a hibaid zokszo nelkul cserelni fogjak! Mielott kimegy a futar telefonon keresnek majd kerdezni fogjak hogy fuggo vagy fuggetlen illetve a szinet! Refurb kedzulekekt szerintem nem adnak ki meg mert szerintem meg van bisegesen raktaron uj! Rem segitettem.
-
dancsuri
veterán
-
silmatauki
őstag
válasz
david5745 #2924 üzenetére
"A másik leszedtem a Snap Camerát de nekem mint nem túl porfi fotosnak nem sok mindent mond a sok beállítás silmatauki tudnál ebben segíteni ???
"
- Klikk a három pontra bal alul
- Photo fül kiválaszt felül (ha nem az lenne kék)
- Lescrolloz a "JPEG Quality" menüpontra -> Best-re állít
- Tovább scrolloz egészen le a "Sharpness" menüpontra -> 0-ra állít -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
david5745 #2002 üzenetére
nincs egybe az előlap a kerettel.
itt az alkatrészek vannak az előlapra ragasztva,és úgy vannak belecsavarozva hátulról a keretbe.nekem így elég gyanús,hogy erre sem lesz házhozjövünk,mert az s5re sincs,bár ott az ip védelmet is tesztelniük kell előlapcsere után.
csak hát a ragasztás szétszedéséhez speciális szerszámok kellenek,amit nem hiszem h háznál fognak tudni/akarnak-e majd használni. -
Luser2000
addikt
válasz
david5745 #1975 üzenetére
A Samsung WatchON ismert hibája az Android 4.4.4 rendszert futtató készüléken, hogy az IR kódokat késve (vagy nem) küldi. A fejlesztők dolgoznak a megoldáson.
---
Állítólag a Tabletes verzió nagyon meríti az aksit. -
Luser2000
addikt
válasz
Én tegnap állítottam be a Samsung F6400-as tv-hez.
Azt vettem észre, hogy nem érzékel minden gombnyomást.
A ki/be- kapcsolás megy stabilan, de pl. a csatorna számának beírása az szinte soha.
A program léptetés is rapszodikus.Nem volt időm vesződni vele, hogy pl. egy újraindítás segít-e rajta.
Még ma próbálkozom, remélem nem hw hiba. -
-
leslien
nagyúr
válasz
kb 1 hónapja már nem lehet csak 720p ben...
más
Lollipop aosp probléma, jó nekünk egyelőre a kitkat.. csak rakják össze rendesen -
Parallaxis
addikt
válasz
david5745 #1904 üzenetére
Teljesen mindegy mit választasz, zavaró lesz, mert a Note 4 kijelzőüvege hajlított, így sem a fólia, sem az üveg nem tud felfeküdni a teljes felületre.
A kapható megoldások ezt úgy próbálják korrigálni, hogy pont olyan szélesek, mint a látható kijelző, így "csak" 1,5-1,5 mm-nyi területen áll el a kijelzőtől a fólia, vagy üveg:
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy míg friss a felrakás akkor azért zavaró, mert világos képtartalomnál látszik a foltos keret, pár nappal később meg azért, mivel mind a fólia, mind az üveg alsó felülete tapad, szépen maga alá gyűjti a port és a szennyeződéseket.
A képen egy Nillkin üveg van, amit én is a tok.shop-ból rendeltem és azóta vissza is küldtem, mert rendeltetésszerűen nem használható. Azóta egy másik rendelésből jött egy Remax üveg, ami annyival jobb, hogy legalább a széleken le van kerekítve, vékonyítva, így nem vágja az ember ujját, mikor kívülről befele elhúzza az ujját, de ez is ugyanolyan vacak keretet hagy és 2 nap után már poros a széleknél.
Próbálkoztam Nano Shine megoldással is, de azon kívül, hogy elköltöttem 4000 Ft-ot rá, semmi érdemi hatása nem volt, a felrakás után 3 nappal már észrevettem pár hajszálkarcot a kijelzőn.
Ki kell jelentenem, hogy jelenleg a Note 4-re nincs normális, kompromisszum mentes kijelzővédelem.
-
Parallaxis
addikt
válasz
david5745 #1830 üzenetére
Én fél nap tesztelés után kikapcsoltam az ujjlenyomatos beléptetést, mert csak felhúzott a nyavalyás.
Nyugodt körülmények között, otthon 10/10 alkalommal beengedett, menet közben, utcán, meg az irodában, többször előfordult, hogy egyszer sem volt hajlandó, úgyhogy kóddal kellett belépnem. Nekem ez így nem nem tűnik egy használható, megbízható megoldásnak. -
Parallaxis
addikt
válasz
david5745 #1656 üzenetére
Ha fóliát rakok rá a tok nem kezdi fel a szélét ???
Nem, mert a fólia nem ér ki Note 4-en a széléig, körben 2-3 mm-es részen a lekerekítés miatt nem lehet fólia.
--
delibab:
Erről a nanoshine-ról írhatnál
Sokat nem tudok írni, a leírás szerint felvittem a kijelzőre és ennyi. Látszani nem látszik, karcolódni meg szerencsére eddig sem karcolódott. Hosszabb távon meglátom mit jelent ez a védelem.
Én is személy szerint az edzett üveg fóliában bízom jobban, de Note 4 esetén ez sem járható út, a Nillkin üveget ki is dobtam pár nap használat után. -
baladam86
aktív tag
válasz
david5745 #1646 üzenetére
Számomra a Neo Hybrid fogása nem tetszik, illetve leejtés esetén szerintem nem nagyon véd.
A Spigen tokok minimálisan védik a kijelzőt, a perem kijjebb van, mint a kijelző, de én mindig teszek fóliát, valamilyen ultra crystalt javaslok, nagyon tiszta a látvány,mintha rajta sem lenne.
Átvettem a Spigen Tough Armort, elég brutál, elveszik a telefon vékonysága, de ebben egy percig nem félek, ha esetleg leejteném. Masszív dög, de a Note 3-nál hozzászoktam már a szinte ugyanilyen tokhoz. -
baladam86
aktív tag
válasz
david5745 #1629 üzenetére
A slim armor is bumszli, a tough armor a legbumszlibb. Neo hybrid valahol a kettő között van, nekem az nem jött be annyira még Note 3-nál, de masszív az is. Belebújtatóssal nincs tapasztalatom, azokat én nem szeretem. Neo hybridnél a keret műanyag, de nem kopik, nem gagyi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
david5745 #1596 üzenetére
Én szeptember 27-én rendeltem egyet gold színben, azt írták, hogy 29-én szállítják.
Most ez ott tart, hogy már november 12-re írják, de vannak kétségeim az akkori dátumot illetően is.Voltam bent az üzletben, azt mondták, hogy természetesen akciós áron kapom, viszont arra a kérdésemre, hogy érdemes-e más színt választani, mivel nem is nagyon tudok róla, hogy hoztak-e már be egyáltalán az országba goldot, az eladó azt válaszolta, hogy vannak érvek ellene és mellette is, lehet, hogy pár napon belül itt van, de lehet az is, hogy elhúzódik, beszállítótól függ.
Szóval ha nem ezt a színt választom akkor már itt lenne nálam a telefon, így viszont még akár több hét is lehet, fehér persze már lehetett volna.
Érdekes viszont, hogy a feketére most nincs kiírva időpont ,de véleményem szerint ez abszolút nem jelent semmit, mivel látható, hogy dátum esetében is tolódhat nem is keveset.
A media marktban akartak rám sózni fehéret, de arra hivatkoztam, hogy a koszolódás miatt nem kellene, azt mondta az eladó úgyis tokban lesz, akkor nem mindegy.
Nincs tapasztalatom erre nézve a fehérről, így ez a szín nem is kellene. -
MultiDoodad
aktív tag
válasz
david5745 #1594 üzenetére
Megrendelheted .. én szerdán rendeltem és azt írták ha lejár az akció akkor is ez az ár marad .. sőt ha nagyobb akció lesz akkor olcsóbban megkapom.. de semmi féle képen drágábban.. Gondolom ez evidens.
Viszont bosszant, hogy még mindig dátum helyett csak annyi van ki írva "beszerzés alatt" -
-
-
baladam86
aktív tag
válasz
david5745 #1097 üzenetére
SIII, S4, és Note 3 után is megérte váltani (nekem). Snapdragonosról nincsenek tapasztalataim, de az Exynos-szal szereltet most nagyon eltalálták, gyors, akadásmentes, melegedést én eddig még nem tapasztaltam, gyötrés után sem. Ha valaki szolgáltatótól el tudja hozni kedvező feltételekkel, nem hiszem hogy a Snapdragonossal "rosszabbul" járna, de ha olyan mániákus, mint én, és ragaszkodik a függetlenhez, akkor marad az Exynos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest