- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most nem kellett csinálnom semmit, ahogy megírtam az előző üzenetet, már újra volt hálózat, néha gondol egyet és ezt csinálja. Ha még 1x ezt produkálja, akkor felhívom a vodát, hogy mi a baj, mert tuti nem a telefon hibája, mivel van a családon belül, s3 és a3 is, és mindkettővel volt már ilyen jellegű baj az elmúlt 1-2 hétben.
Gondoltam a telefonszámra, de már késő volt, de még is mit tudna tenni? Rejtett szám tiltva van, ha meg van szám akkor van ki után keresni
Na mind1, nem nagyon van félni valóm, és nem is nagyon szoktam..
ha meg akció van, úgysem árt egy kis mozgás, mert már megint 116Kg vagyok
-
Parallaxis
addikt
itt most nem erről van szó, amit írsz/írtál, az csak neked/nálad/ott, abban a cellában, azon a településen/környéken gond, de nem általános probléma.
Végül is csak kb. 20 készülékről (ezekkel találkozom és hallok róluk panaszt) és a teljes Balaton északi partról beszélünk
tuti egyedi probléma.
-
Parallaxis
addikt
ahhoz annyira gyenge térerő kellene, hogy a telefon nagyon sűrűn leváltogasson (külön kérelem nélkül) 3g/2g módokba és vissza
A probléma az, hogy nem váltogat, hanem elveszti a térerőt és onnantól nem elérhető a készülék (a statisztikában szépen mutatja, hogy hány %-nyi időt nem volt elérhető az adott eszköz).
De ezt már írtam régebben is neked, meg azt is, hogy ez nem Note 4 függő probléma, hanem Telekom és adott település.
A környezetemben lévő tucatnyi LTE kompatibilis készülék (S4, S5, Alpha, Note 2-3, Note 4) mind ugyanígy reagál, ha 4G-n vannak. -
mrc4y
tag
memória kártya nincs, sim kártya cserélve lett, a factory reset segített legutóbb bár utána is néha újraindult majd egy idő után már nem de nem értem miért csinálja megint, ez a +1 év szerviz hogy működik ha csak az tud segíteni? ( gondolok itt arra, kinek kell írni, kit kell kihívni, mik azok a hibák amikbe javítanak is, pénzbe kerül-e), más: fényképezője ha valami nagyin közelit akarok fotózni homályos képet csinál és nem tud fókuszálni, ez hiba vagy sem?
-
Fernet
senior tag
Köszönöm a válaszod!
Kicsit elgondolkodtattál a telóval kapcsolatban. Annyira azért nem olcsó, hogy "csak" egy évre tervezzek vele. Nem tudom milyen hátrányom származhat abból, ha esetleg a későbbi frissítéseket már nem kapja meg. Mindegy, úgyis várok a következő akcióra, majd meglátjuk addigra találok-e másik mobilt ami frissebb.
Nekem most Lumia 925 van, szeretem, nincs gondom a WP-vel, azért akarom cserélni, mert egyrészt nem bővíthető és nagyon hamar elfogy az a 16GB (vagyis hát ami marad belőle a rendszer mellett). Másrészt nagyobb kijelzőt szeretnék. Meg a változatosság miatt most az Androidot próbálnám ki.
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
2 kérdésem is lenne. Ha megnyitok egy képet/videót, akkor a telefon felajánlja a programokat, amivel meg lehet nyitni. Ezerszer rányomtam már a "mindig" gombra, alapértelmezetté téve ezzel a YouTubeot, Galériát, stb. Az alapértelmezett programok között ott is van minden. Mégis rengetegszer rákérdez ismét. Miért?
Másik. SwiftKey billentyűzetet használok. Sokszor gépelés közben "eltűnnek" az ékezetes betűk, hosszú nyomásra nem történik semmi. És itt is sokszor kérdez rá a telefon, hogy melyik billentyűzetet választom. -
Balazska15
senior tag
Nagyon köszönöm, ennyire pontos tájékoztatásra nem is számítottam
A linkedből sajnos egy szót sem értek (esetleg a kötőszavakat), de nem is mennék bele ennyire mélyen, mert elfogadom amit leírtál.
Még egyszer köszönöm a segítséget! Remélem hamarosan Note 4 tulaj leszek, biztos lesznek még akkor is kérdéseimTovábbi szép estét!
-
Amit a MM-ban néztem az atom sárga volt( mint az enyém), melléraktam a Edge plus-t és az hófehér volt mellett ( még a párom A5 telefonja is gyönyörű fehér volt mellette).
és igen megnéztem a képernyő beállításokat....
itt egy teszt videó a képernyőről ( ebben is sárgának írják a kijelzőt): Samsung Galaxy S6 Edge Plus - REVIEW
aki ezek után sem hisz nekem, az nézze meg élőben!
-
blu79
addikt
- te teljesen hülyének akarsz nézni?!
Egyértelmű hogy olyankor nem képeket nézünk meg stb. és ha mondom hogy teljesen azonos beállításon van a 2 teló akkor az azt jelenti hogy úgy is van. Én is meglepődtem hogy a kèt telónak nem ugyanaz a féhér szín, hanem eltérő bár mindkét teló tmob-os
-
blu79
addikt
- úgy hasonlítottuk össze hogy kipróbáltuk a különböző képernyőmodokat, és az övé sárgás tényleg, ha nem raktam volna a telómat mellé nem vettük volna észre, mert nem feltűnően sárgás, aki ilyenről nem tud nem veszi észre, én azért vettem észre mert ismerem a telómat és mikor megnéztem az övét feltűnt hogy kicsit mintha másabb, ekkor összeraktuk és megnéztük és valóban picit más a fehér szín
-
Yeeeti
tag
Azt tudni kell, hogy t-mobile függő és semmilyen változtatás, felrakás, csere nem történt a telefonon, mivel céges. Megkaptam 4 hónapja addig lte felirat majd tegnap gyári visszaállítás óta 4g felirat.
Se hívás kezdeményezés/fogadással, se a mobilnettel nincs gond.
Product code/csc hol tudom ellenőrizni? -
apaszka
veterán
Akkor is jó mint mondod a kamerája a nóta4nek! De az egész készülék verhetetlen szerintem is!
Mostanában próbáltam pár másikat,de nem adnám ezt oda érte!Tybike81 is!
A tudása jó a kamerának! Ha persze a manual camera app megkapható lenne,akkor csúcs lenne sokáig!
Na de ezért nem kapjuk meg szerintem!Így ezt tudja így is!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy belelehet csúszni.. Volt/van a Telekomnál olyan, hogy bizonyos készülékből csak függetlenül van Náluk készleten is..
Persze ugye van amelyikből ez megkülönböztetésre kerül, pl. a Note 4-nél C/F, de pl. volt Náluk olyan Sony modell is, ami csak függetlenül volt eleve Náluk kínálatban.
-
S e t h
nagyúr
Ez már finomított verzió, mert egyrészt említést tettél róla, hogy VÉLHETŐEN, másrészt belefűzted a felhasználói élmény romlását is, így már kerekebb a történet.
Én nem kevés könnyet hullattam volna, ha nem használok tokot, mert vigyázás ide vagy oda, bizony csattant nem egyszer az aszfalton a telefon egy kocsiból kiszálláskor, vagy verekedésben.
Az hogy vigyázzak rá folyamatosan mint egy hímes tojásra és babusgassam mert olyan szép az nekem plusz teher, így meg egy tokban oda esik ahová akar és nem kapkodok a szívemhez. -
S e t h
nagyúr
írtad, hogy óvod a készüléket, márpedig kellő odafigyeléssel sokkal jobban garantálható tok nélkül a jobb állapot megőrzése.
Ez annyira az egyéni felhasználástól függ, hogy nem is lehet általánosító kijelentést tenni, hogy márpedig kellő odafigyeléssel biztosítható a jobb állapot a tokos védelemmel ellentétben.
Egyáltalán miből derült ki, hogy a karcokat és a törést az üvegen a tok okozta? -
F_Gergely
őstag
köszönöm, irtam a topicba. Soha életemben nem kerültem ilyen helyzetbe, én is mosolyognék, de nem szeretnék ezért rendőrségre járni, olyan munkahelyem van ahol az ilyen rossz színben tüntetne fel, függetlenül attól ki a hibás. Remélem a topicban kapok tanácsot mit csináljak.
Szívem szerint nem venném vissza, és jelentsen fel, de nem akarok rendőrségre járkálni munkaidőben. -
hzoltan
tag
Szerintem portugál szolgáltatós volt (910f), amit az üzlet felvásárolt és saját garanciával árusított. A Knox miatt vittem vissza, mert hiába a gari, ha a Knox 0x1, akkor 10e-kel olcsóbban tudtam volna eladni. Visszavittem, elhoztan egy Nexus-t, amit beszámíttattam egy újabb modellbe
-
hzoltan
tag
Lehet, hogy modemet is cserélt vagy egyéb dolgot csinált, nem tudom, a lényeg, hogy utána ment a 4G, garanciát, mint üzlet vállalt a készülékre, ezért nem is foglalkoztam vele.
Nem akartam fals infot adni, Samsung romolásban nem vagyok annyira otthon, utoljára talán az S2-őn meg Nexusokon cseréltem le a rendszert, de mostanában maradok gyári rendszeren.
-
SzlobiG
félisten
Megkockaztatom hogy a 1 giga ram nem hoz kb semmit a konyhára, de persze látnom kéne élőbe. Viszont volt ott egy P8-as huawei na az vaj sima volt gyengébb hardverrel.
Igen számomra is a plus az amire érdemes lenne cserélni a mérete miatt én a stylust sose használom szal csak a méret miatt van note.
-
mycso
veterán
Írtad, hogy szoktál itt Miskolc környékén is időzni.
Én általában Miskolc - K.barcika vonalon mozgok.
Ma hagytam az LTE-t bekapcsolva és "13% lefedettség nélküli idő", ami elég érdekes, hiszen ahol a napom nagyobb részét töltöm, ott tökéletes a lefedettség...Ezt csinálta az előző note4-em is és a mostani is ezt csinálja minden nap.
Holnap, ha nem felejtem el letiltom az lte-t és meglesem úgy mit ad.Ja és ennek is karcolódik a lézervágott kerete.
És még mindig recseg a hátlapja (ami a másik note4-en nem recsegett.)Tehát vannak ilyen létezhetetlen problémák, amik mégis léteznek.
mod.: mivel pesten jó volt, így én is a szolgáltatóra tippelnék, bár van itt sár a telefon részéről is...valamire túl érzékeny, vagy nem is tudom, de valamiért a sok hálózati mód közötti váltásban megfárad, aztán egyszer csak nem vált, hanem eldobja a netet. Viszont megfigyeltem, ha nem kapcsolom ki-be a netet (eddig ezzel orvosoltam a problémát), akkor kb. 1-3perc után magától helyreáll (viszont amikor épp használnám, akkor nincs időm perceket várni).
-
Parallaxis
addikt
ez egyszerűen ez nem igaz, mert nem a készülékkel van gond - sokan leírták már itt, hogy más típusúakkal is tapasztalták a jelenséget -, hanem a szolgáltatással
Hurrá, végre ugyanazt mondod, amit én
Tudod, én egyszer sem írtam azt, hogy ez a készülék problémája, sőt, direkt kihangsúlyoztam, hogy több tucatnyi LTE képes készülékkel van ugyanez a gond az ismeretségi körömben. Ez biza a Telekom sara és innentől érdekes, hogy nálad nincs ilyen probléma ugyanott (pl. Balaton part). -
mycso
veterán
Leírtam már én is többször, hogy nálam meg borsodban sz@r a 4g.
Amikor Budaörsön voltam, egy teljes napon át nyomkodtam és ott meg tökéletes volt.
Ez tény, ez így volt akkor is és azóta is így van...
Most annyi a különbség, hogy néha a 3g-h közötti váltásnál is megadja magát, bár ritkábban, mintha az lte is aktív.
Tehát engem sem tudsz meggyőzni, mert nálam nem úgy van ahogyan nálad. -
Parallaxis
addikt
arra pont nagyon ritkán járok, de pest, veszprém, somogy, zala (utóbbi háromnál főként a balaton környékén), vas, illetve b-a-z megyében sűrűbben és nem találkoztam kimondott problémákkal.
Veszprém megyében mindenhol problémás a 4G, ha mást állítasz akkor az érdekes, mert különböző készülékekkel, különböző településeken, mindenhol gondok vannak vele.
De múlt héten Zalában voltam, ott se jobb a helyzet.Ugye nem a T-nek dolgozol?
-
SX Wave
aktív tag
Értem én hogy kell mozogniuk, de nem hinném, hogy annak a résznek kéne mozognia 2mm amit a képen bejeloltem. Mozgó részek szerintem nem láthatóak. A hang meg nem érdekes, lehet hogy csak halucináltam
...mégsem. Mindegy, az nem érdekel, de ez a 2mm igen. Helyemben vissza vinnétek? Nézzétek már meg légyszi, hogy nálatok mozog e az a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest