- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
patoga #33623 üzenetére
már megtette copy/paste
-
apaszka
veterán
válasz
patoga #20085 üzenetére
Gondolom, kamera 2 sincs, és valóban lezárva a Bl? Vissza térés nics ugye?
Szóval nem tett ki magáért megint a SAMSUNG.Ad is, meg nem is!
Bár várható volt tőle.
Kíváncsi vagyok mit cseszett el benne, hogy vágyjál az új típusra. Mert ugye az olyan jóóó és jobb is....
Pl
Nóta 3 nál is a kamera nem lett javítva, hogy a négyet kívánjad, mert ebben sokkal jobb lett minden........ -
tjokai
senior tag
válasz
patoga #20011 üzenetére
Hát most nem lettem túl boldog
Sajnos a gyári TW felület nagyon öregíti a Note 4-et, első dolgom volt feltelepíteni a Nova Prime launchert, így nagyjából megfelel......de nem az igazi
Azért valahol reményedem h frissítéskor valami S6 féle dizájn érkezik, a remény hal meg utoljára
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
patoga #18548 üzenetére
Valahogy biztosan, kérdés root nélkül lehet-e, még sosem csináltam.
Más.
Van köztetek olyan, aki használja, használta a Naked browser pro alkalmazást?
Én évek óta használom és egyik pillanatról a másikra azt írja, hogy nem kompatibilis a telefonommal, ami röhej, mert egyébként csak egy factory resetet nyomtam és utána most már nem tudom feltenni, tegnap is böngésztem még vele.
Most szégyenszemre egy warez verziót használok, ami megy is, ergo nem értem mi a probléma, írtam a fejlesztőnek, válasz még nem jött.
Lehet ennek olyan oka, hogy tiltotta Magyarországot? -
S e t h
nagyúr
válasz
patoga #17642 üzenetére
Vodás független az enyém is, ugyanez a hibajelenség a mai napig lollin.
Érdemes nézni a kijelzőt miután fogadtad a hívást, másodpercekig nem történik semmi, én már a fülemhez sem tartom ilyenkor, nézem a kijelzőt és amikor látom, hogy már él a vonal, akkor kezdek csak beszélni. -
-
apaszka
veterán
válasz
patoga #14849 üzenetére
Igen ,teljesen ! És nekem is az a tartóm van!
(#14853) Pow
Ok!
(#14860) zack
Kétszer adtam az LGnek sanszot. Bazi nagy csalódás volt mindig. Én még cerkával sem vennék még egyszer LG-t.
Lehet,hogy én fogtam ki mindig a hibás darabokat,de kétlem.
Ismerőseim közt van pl G2 is ,és mutattam a tudását nekik az ő telefonjukon,és ki voltak akadva ,de azt mondták már mindegy . Nekem meg fontos egy telefonon az amiért eladták nekem.
-
válasz
patoga #14286 üzenetére
azonos használati mód mellett, a note 4 üzemidejének kell jobbnak lenni, ha valaki nem így tapasztalja, akkor az csak eltérő használat miatt lehetséges; link
HorviGabi; üzenetek -> opciók -> beállítások -> értesítések -> üzenet megtekintése (fogadott üzenetek villámnézete az állapotsorban és a zárolt képernyőn)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
patoga #12261 üzenetére
Igen felugrik egy ablak, hogy ENGEDÉLYEZÉS, de aztán nem történik semmi. l Egy sima wav file-t a belső tárhelyből az SD-re nem másol át, bármit csinálok vele. Új mappa létrehozásánál ugyanaz, csak itt meg a végén kiírja, hogy az SD kártya nem található. XD
Szóval nem tudom, hogy mit, vagy hogyan kellene másképp csinálni, de nálam ez nem működik.
-
leslien
nagyúr
tessék ezeket feltenni
-
b.bela1
őstag
Dettó ugyanez.
Most elindítottam szinte mindent amit lehet, nem győztem végigpörgetni. De 2,43 fölé nem megy. Szépen ment így is. Cpu-z-vel néztem, mind a 8 mag megy. Ez nem gond? Ha kilövök mindent 1,8. Akkor is ketyeg mind a 8. Lehet, hogy ez tényleg normális, így működik. Ha másoknál is így megy akkor ok. . -
ConCord
csendes tag
Tettem én mindenhova, a surfin bird (amit csengőhangnak használok), már kb öt példányban van a telefonomon, de a lejátszó nem látta. Ahogy írtam csengőhangnak is csak az alkalmazás beállításokon keresztül tudtam kijelölni.
Bár most jut eszembe, hogy amikor vettem a telefont elsőre sikerült beállítani, majd 1-2 nap után vettem észre, hogy alap csengőhanggal csörög, a beállításoknál a csengőhangra "ismeretlen szám"-ot írt ki, és onnan kezdődött a csengőhang-zene macera. -
aTom_DJ
tag
"Nekem hétfő óta van meg, exynos editilalos. Kedden nem volt valami nagy akksi időm, tegnap mar hozta a Note3 szintjét. Valamivel több, mint 5 óra kijelzőidő, másfél, két óra telefonálás mellett."
Ezt fura olvasni, mert nekem a snapdragonnal nagyon durva jatek kell, hogy 5 ora ala menjen, de altalaban 6,5-7 vagy tobb is osszejon! Jelenleg 45 perc kijelzo ido alatt merult 14%-ot es ebben volt kb fel ora Real Racing. Fenyero auto+5%
kep1
kep2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged