- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
#18001664 #24707 üzenetére
Nagyon szívesen! Kicsit több,amit a Mya ad,viszont akad pár dolog. A Kyubi olyan stabil minden alkalmazással,mintha gyári lenne,de mégis sokkal több annál. Nagyon szeretem! Más okokból veszett el a garim,de ha nem így lett volna,akkor is beáldoznám a garanciát azért,hogy szabadon használhassam,amiért ennyi pénzt adtam ki. Eddig minden telefonom rootolt volt és mindegyiken jobb rom robogott,mint a gyári!
-
dancsuri
veterán
válasz
#18001664 #24674 üzenetére
(Spanyol)
Changelog Kyubi Rom Note 5-Base Lollipop 5.1.1 N910FXXS1COK2
-Deodex
-Zipaling
-Rooteada
-Añadido busybox
-Libre de knox
-Multi csc
-Soporte ini.d
-Kernel Stock permissive
-Soporte bootanimation
-Mejoras en el Build
-Mejoras en CSC
-Muy suave y estable.
-Buen consumo de bateria
-Actualizaciones via OTA
-Fix escritura SD EXT.
-Fix stagrefight.
-Aumentado volumen en auriculares.
-Elimimadas actualizaciones de samsung
-Toggle linterna
-Modo privado funcional
-Modo brillo exterior
-Sidekey añadido
-Autostarts añadido
-Apps Ops
-Multi usuario habilitado
-300 fuentes añadidas
-Grabación de llamadas
-5 opciones de reinicio
-Nuevas opciones en menu apagado
-Screencast
-Posibilidad de desactivar la carga rapida (ajustes/pantalla)
-Bloqueo de llamadas y sms
-Icono Nfc en status bar
-Opcion de salir de internet
-Opciones desarollador por defecto
-560 dpi Rom
-Features Note 5
-Air Command Note 5
-Scroll Capture working!
-Update Supersu V2.52
-Temas Samsung funcionando
-Edge features only people y apps and cocktail notifications
-Todos los iconos del sistema estilo Note 5
-Sview working
-Kyubi extras
-3 minit battery compatible
-Updateme
-Xposed Framework
-Adaway
-Sitios web Kazica
-Bootsanimations totoame
-Ligero liteo de apps
-Mods SystemUi
-Temas Spen
-Sonidos Spen
-Muchas mas cosas por descubrir -
janaman01
addikt
válasz
#18001664 #24643 üzenetére
szerintem ezt keresed
-
-
dancsuri
veterán
válasz
#18001664 #24623 üzenetére
Recoveryből csinálsz 1 teljes mentést (ha nem tetszik az új rom visszatérhess) kb. 15 perc. utána Factory Reset, meg mindenféle vájp. felrakod a Romot
ha felment nem indítod újra hanem kilépsz download módba és odinnal felrakod a bootloader-t és a modemet majd hagyod elindulni (legalább 15 perc) -
apaszka
veterán
válasz
#18001664 #24580 üzenetére
Nem osztom a többiek véleményét!
Ha arra adsz garanciát, hogy nem lopott, és nem saras, akkor nincs gond ezzel.
Max még a kis alku nagyobb lesz, simán megéri.Nincs ezekkel a telefonokkal baj.
Ha egy év alatt közel nem volt baja, még párat kifog bírni.A megjelenéskor sokan cserélték,a kijelző "ferdesége" miatt és hasonló bazi nagy gondok miatt. Ez lecsengett, és ritka a meghibásodás mostmár!
Ha én most vennék gari nélkül is belevágnék. mondjuk 85 körül. Szerintem 10-15 el többet ér egy garanciás.
Persze ez az én véleményem, ami cáfolható természetesen mit el is fogadok. -
válasz
#18001664 #24354 üzenetére
Éppen a statisztika fitten tartása miatt időnként érdemes szinte nulláig lemenni.
Egyébként ugyanez a helyzet (sőt, még ilyenebb) a felső tartományban -- különösen Samsung telefonoknál. A 100%-ra töltés sokkal jobban igénybe veszi az akkut, amint a nullára merítés.
Ha az ember csak 90%-ig tölt, kb. kétszeres lesz az akkumulátor időtartama. 3,92 volt fölött ugyanis kb. minden 0,1 volt töltőfeszültség kétszeres igénybevétel az akkunak, és ez a görbe valahol 4,2-4,3 volt között még meredekebbre vált -- azaz ott az ember már megsüti az akkumulátort. A Samsung tudtommal 4,3 voltig tölt, ami nagyon a biztonságos tartomány széle, és már egyértelműen nem jó az akkunak.A lemerítés is tönkreteszi a lítiumos akkukat, de más a károsodás jellege, nem olyan drasztikus. A készülékek által engedett alsó feszültség még nem közelíti meg olyan durván a veszélyes zónát, amibe úgy lehet belecsúszni, ha az ember utána magára hagyja, engedi önkisülni az akkumulátort.
MaCS
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
#18001664 #24265 üzenetére
Beleuntam a telefonba... Amíg Nexus készülékeim voltak, akkor 1-1,5 évig mindig megtartottam őket, de a Note 4-gyel fél évig bírtam, meg ki akartam próbálni az iPhone-t, hogy miért van mindenki oda érte.
Csak egy dolgot írok le az iPhone 6S Plusszal kapcsolatban, az pedig a 8-10 óra kijelzőidő durva használat mellet! Note 4 kb a fele volt, talán 5 órát sose láttam az akku statban, pedig nem egy kis ratyi aksija volt. -
apaszka
veterán
válasz
#18001664 #24219 üzenetére
Most párat fotóztam itt a sötétben, hogy merüljön már le annyira, hogy ki kapcsoljon.
Igaz nem vagyok otthon mert úton vagyok, de nagyon kíváncsi vagyok hány %-nál kapcsol ki?Míg ezt írom 17et mutat.
Majd jelzem az eredményt.Szerk,
Haza fele nyomon a wazze navit, hogy kapcsoljon ki!
-
válasz
#18001664 #24094 üzenetére
pont a hétvégén voltunk debrecenben - provident kupa -, a főnix csarnokban és a lycium hotelben nyomtam legtöbbet a mobilinternetet - sokkal gyorsabb volt, mint a szállodai wifi -, de úgy általában elég korrekt a városban telekom 4g.
a reptér passz, arrafelé nem voltunk, de elhiszem, hogy ott már vadászós, az eléggé kiesik, ráadásul 1800 MHz van, a 800 MHz tovább elérne, de majd nemsokára... -
mycso
veterán
válasz
#18001664 #23928 üzenetére
Egyébként mit jelent az akku zabálás?
Nálam viber, messenger, facebook, gmail futnak-szinkronizálnak, manuál fényerő kb. 20%, napi 10-20perc telefon minimum, illetve pár óra chrome és egyéb netes alkalmazások, napi pár fénykép. Adatkapcsolat aktív folyamatosan, futnak a google helymeghatározó (állandó wifi), lépésszámláló alkalmazásai is...egy szóval elég sok minden fut.
Ram problémám nincs, 2napot, bár épphogy, de ki bír.
Ha többet nyomkodom, akkor pl. reggel 5-kor a töltőről levéve este 9 fele 20-30% körül vagyok.
Ez nekem teljesen korrekt. -
dancsuri
veterán
válasz
#18001664 #23625 üzenetére
gyári app törlésre elég a root + ez az app
ezzel szinte bármit átállíthatsz Wanam Xposed
ez hasonló csak tud Magyarul is GravityBox [LP] -
dancsuri
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest