- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
david5745
tag
( #1887 ) beaglepuppy mint mondtam már elvileg ha használttam egy kicsit megírom
(#1890)Death Adder csinálnék szívesen de nincs hozzá megfelelő eszközzöm és nekem az Exynosost javasolták a kollégák
( #1893 ) boksz ezt elvileg erre tervezték [link] teamwiever esetleg ??? Gépről telora tuti megy
Ha félre van csúszva a kijelző és a kamera sincs közepén akkor kihez forduljak az extrem digitálhoz vagy a Samuhoz ??? Egyre jobban zavar a dolog pedig még tart az újdonság varázsa
A nyalóka mikor jön ??? Azt hittem nagyobb lesz a telefon de nem csak én hanem csoporttársaim is mondták komolyan mondom sokkal kényelmesebb mint a 3.2" Nokia 5230 am volt ami kicsi volt de vagy 2,5 cm vastag
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged