Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
+1
Annyit tennék hozzá hogy rengeteg androidos készülékkel a hátam mögött azt tudom mondani hogy a nem használt alkalmazások letiltása nem mindig célravezető, tud galibát okozni. Gyári 4.4.2-vel ennél a készüléknél max a Google Zenét érdemes, mert az az egyedüli ami állandóan fut a háttérben.
-
s3toraph
senior tag
Szia!
Pontosan úgy ahogy keszo írta!
Benne van valahol a beállításokban egy screen mirroring opció (lehet nem egyböl a főmenüben, hanem mondjuk képbeállításoknál, vagy vezeték nélküli technológiáknál, most meg nem mondom már pontosan hol van). Rányomsz és feldobja a TV-t a listában (már ha tudja a TV-d és előtte bekapcsoltad rajta ezt a funkciót, sony tv-nél hálózatok menüben legyen bekapcsolva a wi-fi direct, a funkció neve képernyő tükrözés és a bemeneteknél kell kiválasztani, samsung tv-nél scrren mirroring és a menüböl kell bekapcsolni, lg tv-nél vagy miracast vagy screen mirroring a neve és menüböl kell, philipsnél most meg nem mondom mi a neve a funkciónak). A listában ott lesz a TV-d, rányomsz és kiírja a tv hogy kapcsolódik az eszköz, majd a TV-n a tableted képét kell látnod egy az egyben.
(#2923) emin: Köszi, akkor így már biztosan tudjuk hogy márkán belül működik 4.4.2 alatt is.
-
-
oncsi
őstag
Háromféle töltést különböztet meg a Tab. A Battery Widget Proban ez jól látszik.
1. a hálozati töltés.
2. Az USB töltés.
3. A bekapcsolt készülék utántöltése.
Az egyes az az eset, amikor kikapcsolod (nem megy a kijelző) akkor képes 1900mA-t felvenni, aminek a töltése nagyban az aksiba megy. Így 3-óra alatt feltölt.
A kettes amikor pl notirol, telefon töltőről, bármiröl aminek az áram leadása nem haladja meg az 500mA-t
Ezt hivja USB töltésnek. Ezzel kikapcsolt kijelzővel kb 12-13h a teljs feltöltési idő üres aksiról.
A harmadik eset nem is inkább töltés, hanem színten tartás.
500mA-es töltövel töltik (noti, gyengébb autóstöltő, stb.) kijelző megy , átlagos használat. Akkor a készülék fogyasztása nagyobb mint a töltése. Így is lemerül, de sokkal lassabban.
A lényeg, hogy az első, és a második esetet abban különbözteti meg, hogy terhelésre mennyire stabil a töltő feszültsége. Rossz kábel, és rossz töltő esetén csak USB töltésre vált (max 400-500mA) -
Sera26
aktív tag
Nekem ugyanez a gondom pár hete.
Először csak gondoltam véletlen, de most már biztos, hogy valami nincs rendben.
Tegnap reggel 7-től este 8-ig nem sikerült feltöltenie fullra, csak 80 %-ra (20%-ról indult).Mondjuk nekem ebay-es kábelem van, lehet ez a baj?
Akksi probléma is lehet? -
oncsi
őstag
Nagyon sok video ac3 hangal van, azt nem viszi. Plusz a belső felíratosokkal sem boldogul. 3gp-vel sem. Meg a divx-el sem. Átlagos xvid videokhoz viszont jó. Meg az kitehető ablakba
Mx player Pro ráadásul full képernyös! Eltünteti a status bar-t. Picit talán jobb a képe, és a 200% hangerő is jól jön sokszor. -
lajozs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest