Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
válasz
tomee007007 #3070 üzenetére
Tegnap este figyeltem, rádugtam és elvileg ment töltés, legalábbis a kis akku ikonban ott volt a villámjel és írta is. Viszont 2 óra alatt 2 %-ot töltött rá, reggelre ez felment plusz 20 %-ra. Nem értem.
Ha tölt, akkor miért csak "kicsit" tölt?
Ilyet próbált már valaki cserélni ilyen hibánál? Nem egy vészes összeg, hátha ez is segít.Amúgy van olyan alkalmazás ami méri, mutatja a töltőáramot? Nem lehet ezt valahogy ellenőrizni?
-
Sera26
aktív tag
válasz
tomee007007 #3067 üzenetére
Most próbáltam kitisztítani mindkét oldalon a csatlakozókat, végül is volt benne retek. A kölykök használják és bizony volt ebben csokitól kezdve minden
Mindenesetre rendeltem egy új kábelt ebay-ról, hátha az is segít. -
Sera26
aktív tag
válasz
zolivissza #3065 üzenetére
Azt hiszem ez már nekem is a második kábelem, de akkoriban nem ettől javult meg.
Lehet berendelek egyet próbaként. -
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a gyárilag adott töltőn kívül mással nem tudom tölteni a tabot? Akármilyen samsung 2A-s töltő dugok rá, nem tölti, csak kizárólag azzal, ami eredetileg mellékelve volt.
Más, hogy korábban volt problémám lassú töltéssel, akkoriban megszűnt magától, most viszont újból előjött, hogy kb. 24 óra kell 10%-ról 100-ra tölteni. Mi lehet a gond? Cseréljek akksit esetleg?
-
Sera26
aktív tag
válasz
antibes2000 #2899 üzenetére
Szia!
Öszintén szólva nem nagyon érdekel már, alig használom a tabot. Amikor lemerül, felteszem töltöre és rajta van amíg full nem lesz.
De tény, hogy a hiba még fennáll, viszont nem rendszeres. -
Sera26
aktív tag
válasz
antibes2000 #2858 üzenetére
Ebayről van, szimpla kínai csoda, azonban az utóbbi napokban figyelem a töltési időket és nem teljesen vagyok megelégedve
Eleinte a kábelcsere megoldásnak tűnt, de szerintem mégsem ez a valódi ok, mivel hasonló időket produkál néha, mint amit most írtál.
Gyanús, hogy valami app akad fel és esetleg amiatt nem tudja tölteni.
Olyat próbáltam, hogy töltés előtt a feladatkezelőből csinálok egy memóriaürítést és figyelem, hogy mennyi idő kell neki, hogy fullra menjen az akksi.
Eddig még nem teljesen egyértelmű, de mintha lenne valami összefüggés.
Még próbálkozom. -
-
Sera26
aktív tag
Nekem ugyanez a gondom pár hete.
Először csak gondoltam véletlen, de most már biztos, hogy valami nincs rendben.
Tegnap reggel 7-től este 8-ig nem sikerült feltöltenie fullra, csak 80 %-ra (20%-ról indult).Mondjuk nekem ebay-es kábelem van, lehet ez a baj?
Akksi probléma is lehet? -
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Létezik ehhez a tab-hoz működő MHL adapter? Keresgéltem Ebay-en de ilyen csatlakozóval nyoma sincs, csak a micro usb-s változatok elérhetők.
-
Sera26
aktív tag
válasz
tomee007007 #2731 üzenetére
Na ezt jó tudni.
Köszönöm a tanácsot. -
Sera26
aktív tag
Hello!
Itt is cserélhető az S-Pen hegye mint a Note telóknál?
Nagyon elnyűttnek tűnik már. -
Sera26
aktív tag
Hello!
Pár napja a T-s Tabom jelez, hogy van új frissítés. Le is tölti minden alkalomkor a 95 mb-os csomagot, de a telepítésnél hibát jelez. Azt írja, hogy vigyem szervizbe vagy használjak KIES-t.
Ez lehet azért mert korábban CF Autoroot-al megbabráltam?Root nélkül lehet sikerülne?
-
Sera26
aktív tag
A független romok közül melyiket érdemes telepíteni?
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
T-s, legfrissebb rommal frissített tabot lehet rootolni? Garancia nincs rá, így minden megoldás érdekel.
Szeretném leszedni róla a számomra szükségtelen app-okat. -
Sera26
aktív tag
Még valami kérdéses számomra.
Ha veszek most egy kb. 1 éves tabot, tudom még regelni a Samsungnál (ha persze még nem volt) vagy van valamiféle "határidő" ameddig ez lehetséges? -
Sera26
aktív tag
-
Sera26
aktív tag
Hello!
Annak idején a T-Mobile az LTE-s változatára ennek a tabnak mennyi garanciát adott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest