Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Két napja sikerült egy T-mobilos ilyen kütyüvel meglepni kis családomat. Még nincs határozott célom vele, csak ismerkedünk. Elkezdtem a topikot az elejétöl olvasni, de addig is lenne pár kérdésem ha lehet. A fő használati helye leginkább itthon lesz, meg hétvégi elutazásnál hogy a notit helyettesitése.
Kell egy tok! De olyan, amiben hordozni is lehet, megfelelő védelmet ad, és megtámasztja ugy kb 45 fokban. (Olvasás ágyban) Erre valami jól bevált tip?
Kellene hozzá kábel készlet. Pendrive, meg HDMI használatához. Ezt lehet valahol kapni?
Billenyű, egér?
Ami zavaró az a tálca színte állandó jelenléte. Ezt el lehet valahogy tüntetni? Föleg netezésnél jönne jól, de pl. A galériánál is. A gyári böngésző, meg a Chrome tényleg nem tud teljes képernyós módot?
Hirtelen ennyi, de bőszen olvasok addigis kösziKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Pár kérdés még maradt bennem.
Pl.
Hogyan lehet megváltoztatni a NET megosztás WiFi-vel SSID-jét és jelszavát?
Hogyan lehet 2 (vagy több) hahgazonositót beállitani élesztésre: (és a kézit tiltani vagy elrejteni?)
Belső tárhelyet átnevezni (fájl kezelö 0, meg 1 ként hivatkozik rájuk, mig máshol a "belső tár" van helyesen)
Köszönöm.Ja, holnap meglesz a tok is (lehetőleg fehér)
a fehér, 16GB-os T-s 8020 LTE-hez
(asszony egészségügyes, fehér a színe. Fehér sztetoszkóp, fehér füles, fehér tablet, fehér tokban)[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz Ablakos #1171 üzenetére
Köszi
A hosszan nyom, az bejött. Viszont Ìgy be lehet állitani az SSID-t tetszőlegesre is (meg persze a jelszót is)A gyári böngeszőböl a mentett jelszavakat ki lehet másolni?
ÉS ami még fontos lenne az egy full screen-es böngésző (próbáltam többet is de eddig sikertelenűl)
Zavaró még a nagyítás is. Pl. Egy képernyő felbontásánàl kisebb video megynyitásakor (MX player, de bármelyik) csak addig engedi a képet nagyítani, mig a kép széle elèri a bal oldalon a képernyő peremét. Onnan is nagyitható tovább, csak nem koncentrikusan, hanem a bal oldal fixàlva marad, és a kép jobbra tólódik. Galéria is így működik sajnos.
És az is sajnos, hogy már 3x ujraindult (mindig több képernyös felületröl)
Ezen kívül tetszik, bár kár, hogy mindig csak éjjel férek hozzáKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Ah. A lebfontosat, meg elfelejtettem.
USB csatlakozáskor, lehet választani, hogy média lejátszóként, vagy fényképező gépként látszódjon a gépen. De nem lehet háttértárként? Az csak fokozza a gondot, hogy Linux-ot használok :-(Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz banhammer #1176 üzenetére
"Windows alatt az Intézőből lehet másolni rá fájlokat."
Igen, ez nyilvánvaló. De ettöl még nem lesz meghajtóként vagy mappaként elérhető. Nem 1 gépen kellene, elérni, hanem bármilyen gépen (mint írtam is pl. Linux alatt is). Nem WiFin, hanem csak sima USB csatlakozással.
-
oncsi
őstag
Megtudná esetleg valaki mondani, hogy:
Miként lehet a fő képernyön minden oldalnak külön háttér képet beállitani?
Lehet-e a gyári böngészőben megadni, hogy az utoljára megnyitott oldalakkal nyiljon meg mindig? (sokszor elfelejti)
Ext2-Ext4 es pendrive-ot kezel e root nélkül?
Van valami módja a több felhasználó kezelésének? Profilok pl. (Ez nagyon fontos lenne)3hetes tapasztalat:
A kezdeti kissé tavolság tartó használat után, azt vettük észre, hogy már 1 hete nem kapcsoltuk be az itthoni pc-t. Kapott szép tokot, meg autós tőltőt, bár ez utobbit még nem kellett használni (simán megy 7-8 órát netezve) Rendesen kezeli az USB bill+egér kombót, Fat32 es wincsit, Minden pent kezel ami FAT32.
Nagy kár, hogy nem tud USB drive ként működni, és, hogy hiába a 60 Gbites net max 12/8 Mb körűl tud le-fel tölteni. (mellette egy Tré mobilos router tud stabil 50-et ugyan azzal a kártyával)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Sajnos muszály lesz rootolni.
1. Kell a full screen.
2. Kell egy teljes backup.
3. Kell egy jelszóval védhető mappa.
4. Kell az NTFS támogatás.
5. Kell egy kissé nagyobb hangerő
6 ke1ll a reklám blokkolò, mert már nagyon idegesit .
7. Nonszensz, hogy nem tudom pontosan beállitani az órát
8. Töbfelhasználos kezelő felőlet.Meg még egycsomo aproság ami most nem jut eszembe
-
oncsi
őstag
válasz banhammer #1195 üzenetére
Bekapcsoláskor nem syncronizálja magát semmilyen idő kiszolgálóhoz sem.csak kézzel tudom az időt beállitani, ami +- 15mp et ad, (okát nem tudom) minden telefonunkon van egy app ami egész órakor 2-t csippan. Félkor meg egyett. 30 éve megszoktuk, hiányozna. Ez is csipog de össze vissza. Rootolva van app ami syncronizál és akkor pontos. Csak hát a root-ra még túl új a kicsike. :-)
-
oncsi
őstag
válasz banhammer #1197 üzenetére
Ugyan így néz ki a mienk is, csak nem sim van benne, hanem adat kártya " hívásokat nem lehet kezdeményezni, meg fogadni". Csak internetre jó. Felraktam egy sync progit de az is root ot hiányol.
Más, lehet a bőngészőt menteni "jelszavakat, stb". Már 2x kellett egy mobilesearh.. valami miatt, mert mindig átìrja a kezdő oldalt, meg a keresőt. Ilyenkor csak az alkalmazások kezelése-mind-internet-adatok törlése segit. De aszony pár nap alatt visszahozza a play-en kutatava :-)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni alacsony rendszer csatlakozót? OTG kábelt készitenék, mert amit vettem, az annyira kilog, hogy a tokban nem is használható megdöntott képpel, mert nem fér el. Tölteni sem lehet így.
Megdöntött módban kellene az USB csati is, a pennek, tv kimenetnek. A fejreállitott mód, nem mindig használható.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Milyen Flash playert használtok hozzá? Sok video a YT-on azt mondja, hogy nincs telepítve, vagy le van tiltva. A gyári bőngésző-t favorizálnám, meg a Crome-ot.
Még egy HaHu-s képet sem tudok megnézni vele. Biztos user hibaKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz AlmaZoli #1237 üzenetére
[ITT] vettem én, de most nincs a listán. Bőr tok, 3 pozicióban rögzül, forgatható, minden kivágás stimmel. 5,5e körül volt. Elég tartosnak néz ki. És a legfontosabb, hogy teljesen védi a tab-ot. Az egész gép bepattan egy müanyag hátlapba, védve a peremèt is. Pàrnás a kijelző oldali boritása.
-
oncsi
őstag
Ismét van gondom a géppel (biztos user hiba).
Gyári video lejátszó
1. Nem nem nagyít full screen re. Nyujtani, nyujt, de akkkr torzul..
2. Nincs benne finom elóre hátra tekerés
3. Hangeröt nem lehet növelni 15 főleMX player
1 Nem támogatja a mindig felül képernyő modot. Több ablakos nézetben használhatatlan. Ez a legnagyobb hibálya.
2. Könnyü gyorstekerés
Kellemes, könnyen kezelhetö felület.
A kettö ötvözete kéne. Van ilyen?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Ja, és kérdeztem már. Hogy a gyári bóngészőt hogyan lehet lementenj (jelszók, kedvencek) mert hetente egyszer törölni kell, mert elfelejt dolgokat. Pl. Dropbox beallitásaimat. Youtubot nem jatszik le mar egyaltalan. (Ha törlöm az adatait, akkor megint jó egy pár napig.
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
Gyári böngészőben nem indulnak a youtube videók. Chrome-ban ha megnyitáskor rákérdez, hogy mivel indítsa el, és a videó lejátszót választom, akkor szintén nem indul. Ha az MX Playert, akkor igen. Legtöbbször. Mit kéne beállitani? Mit kavarhattam el? A gyári böngészőt használom leginkább.
A Youtube telepített progija viszont mindig megy. Csak az nem tetszik.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz tomee007007 #1251 üzenetére
Nem, gyári T-mobilos. Kb 1 hete sikerült egy app-ot feltenni, ami átirta a kezdő oldalt a sajátjára (valami mediasearch vagy mire) és ezt csak ugy tudtam visszaálitani, hogy töröltam az összes internetes beállitást (alkalmazáskezelő-összes-internet-adatok törlése) Azután minden gyárinak tünt. Nem tudom, talán itt volt valami, ami most nincs, és ezt hiányolná?
-
oncsi
őstag
-
oncsi
őstag
8020, kicsit több mint 6 hetes. Csak Net, és film nézésre van használva. 50%-os fényerőn, de LTE Net használattal kb 10 órát bír. Pontosabban SD video nézésekor óránként 9-10%-ot esik az aksi szítje. Energia takarékos módban van (CPU-Z szerint) jellemzően alaphelyzetben a magok kőzűl a 2, 3 a Netezésnèl mindig ki van kapcsolva, a tóbbi 400 és 1000MHz között váltakozik. Akadni nem akadozik egyàltalán, legalábbis amig nincs a háttèrbe futtatva pl. egy film. Szoktam ablakban filmet "halgatni", de akkor is csak kb pár tized mp-es akadás van, amíg bekapcsol több magot.
-
oncsi
őstag
Ugyan ilyen az enyém is. Úgyan ilyen konstrukcióban lett véve.
A lentebbi képen az a 8-10 óra használat, folyamatos mobilnet mellet volt. Egyébbként is fenn van a Net-en mindig a kütyű.
Fólia kell rá. Sajnos. Még a leg óvatosabb használatt mellett is látszanak rajta már most is nagyon vékony hajszál karcok. (SE miniPron 1 év utàn sem, pedig asszony táskában hordja)
Ugyan ilyen a tok is amit vettem rá. Tőkéletes, de 2 hibája van.
1. gyorsan kopik. Csak asztalon, ágyon, fotelban van használva, de már olyan, mintha 1 éves lenne (1hónapos a tok)
2.A megtámasztásra hívatott 3db csík a kijelzőn állandóan nyomot hagy. Zavaróan.[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
Még mindig keresnék full screen-es film lejátszót.
A gyári ragaszkodik a 16:9-hez. Annál nagyobra nem lehet zoomolni.
MX player meg a tálca főlé nem tud kerülni. Ráadásul nem tud háttérben futni, úgy,hogy az aktívablak sarkàban mindig felűl legyen.És ha valaki megtenné, hogy egy 8020 root-on végigvezet, linkekkel, ami ráadásul vissza is alakitható könnyen! Azért nagyon hálás lennék.
-
oncsi
őstag
válasz BetaBye #1355 üzenetére
Pl arra, hogy az a topik pont arra való. Azért csinálták. Ha beleolvasol, akkor (föleg a nyitó oldalát) akkor lathatod, hogy egyáltalán nem tipus specifikus programok kellenek hozzá. Nem számit, hogy telefon, vagy tablet !
Amúgy meg csak arrol szólna a hozzászólás, hogy ki, hány és milyen órát rakott fel a gyári felületre.
Hidd el annak a topiknak az olvasgatásával, sokkal tőbbre mész. (Nem rossz szándékból írom)[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
válasz banhammer #1426 üzenetére
Tudod változtatni az SSID-t (akár rejteni is) meg a titkosítást is tetszőlegesre.
Most nincs előttem a gép, de én is küzdöttem vele, meg kérdeztem is, de rájöttem végül is magam. Holnap pontosan megmondom ha gép előtt vagyok és addig nem jössz rá.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz pusihusi #1532 üzenetére
Sajnos nem tudok érdemben segiteni neked, mert nincs összehasonlitási alapom. Ez az első tab-unk, és főleg asszony játszik rajta. De az, hogy a zuma nem akad az szerintem nem info
De a kezelő felület szépen megy, Netezni kb mintha a notebook-ot használnám (LTE)
De párszor már kiakadt, egyszer ujra is indult.
Ami nagyon, de nagyon el van rajta szurva, hogy nincs sima USB, vagy külön töltő csati. És ami van, az is az aljánKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz banhammer #1558 üzenetére
64 GB-os micro XC volt már benne, működött, de várok hogy olcsóbb legyen, vagy nagyobb legyen ugyan ennyiért Állítólag nem teljesen jó az XC támogatottsága, de ezt gondolom majd javítják, másrészt mint írtam nekem működött egy Ilyen kártyával
[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
válasz pusihusi #1578 üzenetére
3000mA -es a gyári. Azzal amit lentebb linkeltem is, kb 4.5 óra. Egy egy izmosabb USB töltő (2A) 6-7óra. Pc USB csatiról (max 500mA) kikapcsolt tablett mellett is 14 óra. Bekapcsolva sokszor még színten tartáshoz sem elég.
-
oncsi
őstag
A 8020-as gépemet kellene root-olnom, mert pár dolog zavar.
Csak reverzibilis megoldás erdekel. A fő gondom a full screen hiánya, areklam elleni programom kellene, és egy full backup. Milyen programok kellenének hozzá ( a közvetlen Linkeket
(Mik azok a szÁmlálók, es miért vnnak amiket emlegettek? És természetesen erról is infó kellene, ha befolyásolják a rootolást)
KószönömKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
[link] Ezzel kapcsolarban van valakinek tapasztalata, vagy csak gyakorlati reménye?
Keresek egy táblázatos ósszehasonlítást a 80xx készülékek között. Ha valakinek van ilyen. kérem ossza meg.
Mintahogy nagyon hiányzik egy helyesírás javító alkalmazás, főleg gyári böngésző, es Chrom alá.
Köszönöm.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz tomee007007 #1635 üzenetére
A 11-12 óra film (sd sorozatok) de 50%fényerővel (ami este már zavaroan sok) mindig megvan. Kb ennyit bir LTE netezéssel is.
-
oncsi
őstag
Ja, és még annyit.
Roothoz kel win? Mert Linux az ithoni gépem Ubuntu) Persze megoldom, de itthon kényelmesebb lenne.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Van megoldás a következökre?
"A tulajdonos nem tette lehetövé a mobil eszközön való megjelenitést" vagy valami ilyesmi. (YT)
Szeretném a 16:9 es filmeket kissé széthúzva a full screen-en nézni 16:10 -en.
A gyári böngészö lementése pl. Jelszavak.
A Crome megy full screen en is. A gyári nemtud ilyet?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Ma (most) első alkalommal volt komolyabb problémám a géppel (8020)
Érdekes módon lefagyott. Nem maga a rendszer, hanem a képernyö billentyüzet soft, vagy valami.
A jelenség a következö volt:
Futott osztott asztalon 2 internet böngésző (sajnos szükséges néha), 1 TC, és az egyik böngészö alól letöltés kezelövel ment egy fájl átvitel (1.5G) az othoni gépemről.
Egyszercsak megszünt a kijelzön a tapi érzékelése. De csak az asztalon! Tálca felett ment rendesen. Semmi másra nem reagált. Leállitani nem tudtam, kikapcsolni sem. Nyomtam kb 30mp ig a power gombot, és leállt.
Újra inditás után az asztalra pakolt iconokat elfelejtette. Gyakorlatilag mindent ujra be kellett állitani
Valakinek volt hasonló jelenség.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Fontos lenne!!
Kellene nekem a gép rendszercsatlakozójának a pontos kiosztása (30pin) ha jól emlékszem.
Ha valakinek megvan az kérem, ossza meg velünk. Köszönöm.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest