Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Még annyit érdemes előtte leellenőrizni, hogy milyen állapotban van az SD kártya.
Én egy 64GB-os Samsung SD-t (pontosan már nem tudom pont milyet, de egy UHS1-es-t) vettem bele még újkorában.
Na az elképesztően belassult. Most tettem bele egy itthon talált 32-es régebbi SD-HC-t és az sokkal gyorsabb. Pedig pont azért tettem bele a 64-est annak idején, mert akkor az volt a gyorsabb. -
oncsi
őstag
Na, azt hiszem, hogy egy évre megint rendben lesz a Note. Megvolt a Root, meg a felesleges appok törlése. Került rá reklám blokkoló, meg pár programot aktualizáltam. Meg szerintem ami még fontos, hogy tiltsunk le minden fajta frissítést, ami néha jól jön (pl. az MxPlayer, vagy az Apex ami hátrányára "fejlődött"). Nekem bevált, és gyakorlatilag 1 évig felügyelet nélkül futott a JB. Nem hiányzott semmi újabb Droid.
Viszont szeretnék feltenni még rá egy rendes Recovery-t. Próbáltam a TWRP-t de nem találtam 8020 ra valót. 8000, 8010, meg 8013 ra van. Valaki tudna egy beváltat javasolni? -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #3043 üzenetére
Igen, de nincs gép közelben a Tab. Olyan root érdekelne ami telepíthető.
Emin
Ha JB van rajta, akkor nincs semmilyen megkötés. Ha KK akkor meg ott a Root és az SD fix.
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Eléggé áll a topik.Vagy nagyon jó a gép, vagy már mindenki eladta?
Lejárt a gari a 8020-amról, és kellene root, meg egy tisztességes (nem ocsmány színű grafikával rendelkező) ROM a 4.1.2 helyett. A Root a lényeg. Mi a leg egyszerűbb módja? -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #3040 üzenetére
4.1.2 nél (JB)
Nekem is az jön be. Majdnem mindent tud amit a KK, + jobb a multi window. kezelése+sokkal igényesebb a grafikája (vagy a KK frissités igénytelen a CGA szerű "színeivel"). Ugyan úgy 10 óra böngészést, SD filmnézést tud mint a KK. picit gyengébb a készenléti ideje, de ez is belőhető kis figyeléssel. -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #3005 üzenetére
Fenn van play-en is de az nem Magyar. Itt próbálkozzatok hárha fenn van még valahol a Magyaritott
-
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2976 üzenetére
A multi windows-t nagyon lebutitották a Note-hoz képest.
-
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2973 üzenetére
Erre várnék én is. A Tab S 10.5 nem hozta a várt "HÚÚ" érzést. A kijelzője pompás, de több mindenben visszalépés a Note 10.1-hez képest.
-
oncsi
őstag
válasz
Sziszifeca #2926 üzenetére
Az új aksi, még bőven nézhető fényerő mellett is tud pl. 9h xvid video-t, vagy wifi-n 10h böngészést.
1 éves korára alig csókként a kapacitása. Két évesről nincs tapasztalatom, mert gariban kicserélték.Ha nem lett frissítve KK-re akkor maradhat a gyári ROM. Root kell a felesleges vackok törléséhez.
Ha frissítették KK-re akkor érdemes lehet jobb ROM-ot keresni. (szerintem a JB a 8020-ason jobb, szebb mint a gyári KK.) -
oncsi
őstag
válasz
egyedülülő #2908 üzenetére
Pl. ezt
De van rá megoldás, csak éppen root kell hozzá. Szóval nem olyan nagy baj ha már nem garis a készülék.
Keress rá a SDFix-re. A fő baj a régi EGA minőségű grafika. Az valami kiábrándító -
oncsi
őstag
válasz
antibes2000 #2899 üzenetére
Szerintem kábel hiba (vagy csatlakozó). ugyan ez volt nálam is és Ezt tették vele.
-
oncsi
őstag
válasz
egyedülülő #2904 üzenetére
Az az utolsó hivatalos amit keszo kolega írt. Működik is rendesen, csak csúnya, és az SD kezelését (annak hiányosságait) nézd át mielőtt nekiállnál frissíteni. Én a 4.1.2-t használtam inkább, de megmaradt a családban a 8020-as, mert bizony van amiben jobb mint a Tab S amire leváltottam.
-
oncsi
őstag
válasz
egyedülülő #2901 üzenetére
Szia.
Amiket felsorolsz, azt természetesen mind tudja. Pláne azért mert ez csak SW kérdése. -
oncsi
őstag
válasz
mrbikerider #2891 üzenetére
Vissza lehet rakni, de a knox ugrani fog, bár a gari mint írtad már nem számit.
-
oncsi
őstag
Háromféle töltést különböztet meg a Tab. A Battery Widget Proban ez jól látszik.
1. a hálozati töltés.
2. Az USB töltés.
3. A bekapcsolt készülék utántöltése.
Az egyes az az eset, amikor kikapcsolod (nem megy a kijelző) akkor képes 1900mA-t felvenni, aminek a töltése nagyban az aksiba megy. Így 3-óra alatt feltölt.
A kettes amikor pl notirol, telefon töltőről, bármiröl aminek az áram leadása nem haladja meg az 500mA-t
Ezt hivja USB töltésnek. Ezzel kikapcsolt kijelzővel kb 12-13h a teljs feltöltési idő üres aksiról.
A harmadik eset nem is inkább töltés, hanem színten tartás.
500mA-es töltövel töltik (noti, gyengébb autóstöltő, stb.) kijelző megy , átlagos használat. Akkor a készülék fogyasztása nagyobb mint a töltése. Így is lemerül, de sokkal lassabban.
A lényeg, hogy az első, és a második esetet abban különbözteti meg, hogy terhelésre mennyire stabil a töltő feszültsége. Rossz kábel, és rossz töltő esetén csak USB töltésre vált (max 400-500mA) -
oncsi
őstag
P7500-ra lehet feltenni pl. JB-t? Meg elkellene egy kicsit gyorsabb proci bele. De a 8020-as inditósávja hiányzik nagyon, mert megszoktam. Asszony igy is szereti, mert 5 számitógép van kettönkre, de az (ez) mindig stabilan kezel mindent. Csak lassan.
-
oncsi
őstag
Igaz, de 60-ért a 8020 a legjobb vétel az árkategóriájában.
90-ért már több konkurens gépből lehet választani, és nem biztos, hogy a Note mindenkinek a legjobb választás lenne.
A Tab S meg gyakorlatilag az egyik legjobb gép a 120e Ft-os kategoriában. A kijelzője meg biztos, hogy klasszisokkal jobb bármelyiknél. -
oncsi
őstag
60-ért egy garis 8020 nagyon jó ár. 90-ért egy 2014 edition azért nem olyan jó, mert csak kicsivel jobb sebességben, kijelzőben talán, de a fő kérdés itt is a gari. Meg ugye az már KNOX-os, meg 4.4 sd korlát. ha szép és tiszta (le elnörizhetően) akkor talán. De a118e-ért a Tab S 10.5 mindenben jobb. persze ezt lehetne még fokozni, de a 8020 az ér/érték arányában mindképp jó vétel. Talán kis aklú is belefér
-
oncsi
őstag
válasz
Amalgam #2805 üzenetére
Ha úgy kapjuk meg, mint a 4.4-et, förtelmes grafikával. akkor inkább a 4.1.2. az kulturált. Knox biztos. sokkal kevésbé akad mint a 4.4 (dolphin kiakasztja. pl) akkor csak az SD FIX miatt talán jó lenne. de ezek a gépek már kifutnak a gariból, így szabad a vásár. jobb Romok is vannak már most is.
-
oncsi
őstag
válasz
Próféta #2799 üzenetére
De. Kell egy 4.1.2 -röl mentett könyvtárszerkezet. Valamelyik mappában vannak a frissitett fájlok. Azt kell visszaírni a helyére, és törölni a letöltöttet. Most nincs itthon ilyen 8020-as, ezért nem mondom pontosan a mappa nevét, de én is így jártam. Útánna már csak gari vesztéssel lehet "javítani".
-
oncsi
őstag
válasz
bosmajor #2771 üzenetére
Ez a jó hozzáállás. Pár apró szolgáltatást hoz, gyakorlatilag viszont. Elveszi az irányítást az SD kártya felett, meg a külső meghajtó (usb) ben is okoz kavarodást. Mindezek mellett még förtelmesen ronda is. Egyetlen előnye a több felhasználói profil. De ez is helyettesíthető.
-
oncsi
őstag
válasz
Ivan Gorchak #2765 üzenetére
Van microUSB ami támogatja, de ezen nem micro USB-van.
-
oncsi
őstag
válasz
Ivan Gorchak #2763 üzenetére
Elvilegnis az a legjobb minőségű. És megy vele rendesen.
-
oncsi
őstag
Nagyon sok video ac3 hangal van, azt nem viszi. Plusz a belső felíratosokkal sem boldogul. 3gp-vel sem. Meg a divx-el sem. Átlagos xvid videokhoz viszont jó. Meg az kitehető ablakba
Mx player Pro ráadásul full képernyös! Eltünteti a status bar-t. Picit talán jobb a képe, és a 200% hangerő is jól jön sokszor. -
oncsi
őstag
válasz
tom956ster #2755 üzenetére
Mx player a régebbi mindent lejátszik. Az uj ac3 hanggal alapból nem. De könnyen megoldható. Semmi kodec pakk nem kell, esetleg egyes procikhoz leszedi a sajátját a play-ről.
Ha nem játsza le, akkor ott a fájl-ban van a híba.
A kártyád meg símán lehet hamis. -
oncsi
őstag
És miben lenne az jobb, mint a 4.3? Mert a 4.4 az a 8020-on szörnyű. Komolyan kérdezem, mert megváltás a 4.4 után ujból a 4.1.2. Van azóta egy 4.4 -es Tab S, az az SD korlátozáson kívűl tetszik, használható. De a 8020-on egyszerüen gusztustalan. (Bocsi ha valakinek ez jön be)
-
oncsi
őstag
válasz
freddirty #2738 üzenetére
Szia.
Köszi, kicsit félre érthetően írtam. Van PC itt is, csak a megszokott gép amin szoktam a mobilokat bütykölni az nincs itt.
Otthoni gépen van minden info mentve, könyvjelzőzve, ami kellene, és mobil Net miatt nem szívesen kutakodnék felesleges letöltögetéssel.
Ha volna egy komplett link csomag, vagy egy tuti egybe minden szűkséges program, az nagyon megkönnyitené a dolgom. -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Kis segítség kellene. A 8020-as T-mobilos gépem egy barátomnak adtam. Óvtam mindentől, még több mint 1 év garival kapta meg. Míg nálam volt kapott új aksit, kijelzőt,stb, amit csak lehet cseréltettem a prémium gari lehetőségével.
4.1.2 volt rajta. Root sem, meg egyébként is szűzies volt a gép.
Ő viszont most jött haza egy 3 hetes USA körút után, és a Note meg valahol, valahogy felfrissült 4.4.2-re.
Ezt kellene visszarakni, mert így használhatatlan neki. Van fenn egy app, ami SD-ről fut, és oda is mentene. Naponta 1-2GB-ot írogatna rá. (Tachográf mentés) 4.4 alatt a fejlesztője szerint biztosan nem megy.
Most a hétvégén volna időm foglalkozni vele, de otthon (200Km) van minden pc-n.
Tehát kellene egy link a szűkséges programokhoz, ROM-hoz, hogy vissza tudjam állítani az eredeti 4.1.2-t
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
(Knox nem ugrott, tehát valószínűleg ota-n frissített, és most is van valami 90MB frissítés ami még várakozik) -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2695 üzenetére
Felraktam én is az augusztusit. Jobb volt a 4.1.2.
Visszatenném, de nem lehet. Két 8020 van a családban, meg barátomnak 1, és csak egyet frissítettem szerencsére. Magam áttéretem egy 10.5 Tab S-re de nem mindenben jobb. Pl. Pont a kijelző, ami egyébként gyönyörű fekete szinttel, de alacsonyabb fényerővel bír. Meg ezen alapból 4.4.2 van a nevetséges SD korlátozással. Készenléti idő, 1 hetesen meg LTE-vel kisebb mint a 8020 volt 1 évesen, miközben 8Ah-az aksi. Szóval kissé megosztó, de kétségtelen, hogy a Tab S a jobb készülék. Ez nagyon root-ért kiált. Mig a 8020 használható Root nélkül is. -
oncsi
őstag
válasz
koxminator #2674 üzenetére
A kívánalmaimnak sajnos kevés felel meg.
Nekem másokkal ellentétbenn fontos a jó hátlapi kamera, villanóval. Leginkább amire használom dokumentumok tárolása, küldése mail-ben, fax-on. Szerkesztése helyben. Fényképek azonnali feltöltése szerverre.Tehát kell a min. Hsdpa+ modem vagy LTE. is.
10' az kb még belefér, 12 nem biztos. 7-ek kiesnek mert kell a HD felbontás. Nagyobb nem fontos. Úgysem látom már.
JB pont tetszik a Samsungon. Nekem mindenre elég volt. KK a gyerekes grafikájával nekem finoman fogalmazva "hányinger" Másrészt semmi érdemlegeset nem hoz.
Kicsit jobb kijelző jól jönne ( a fekete eléggé gyenge, meg az egész szürke skála enyhén zöldes) és ez kijelző csere után sem javult. Asszony Tab 10.1-e sokkal jobb ebből a szempontból.
Multiwindow kell, mert a net közben szoktam rajta filmet nézni, meg dokumentumok írásakor jól jön a két felület egy másolom a lényeget művelethez.
egy érdekesség. 2012 Tab 10.1 írja-olvassa az ext4-et. A 2013 Note olvassa az ext4-et. A 2014 Note nem ismeri fel az ext4-et.
Jelenleg, hogy eladtam a 8020-at, rájöttem, hogy nekem az lenne az igazi most is
De Asus vonalat most még átnézem. Igéretesnek tünnek, meg az áruk is vonzó.
Kinaiakat mellőzném. Volt concorde, meg valami overmax vagy mi, de mindenben elmaradtak a Samutól (nem a Note-töl, hanem a Tab-tól) -
oncsi
őstag
válasz
koxminator #2670 üzenetére
Ha nem ilyet veszel legközelebb, akkor mit? Nekem egy barátom tett egy el nem utasítható árajánlatot a 8020-ra (most mindent cseréltek gariban, úgyhogy gyakorlatilag új volt a kicsike) De most vennem kellene egy másikat. De nem akarok K.K-et, meg még újabbat. Samsung nekem tetszik. főleg a multi window miatt.
Egy Tab S-t néztem meg egy note pro-t de azok mind KK-el jönnek ki.Ötlet? -
oncsi
őstag
válasz
mrbikerider #2655 üzenetére
Mindegyik hazai forgalmazású 2 év garis. Plusz ha regisztrálsz a mySamsung-on akkor még kapsz rá 2 hónapot. Próbáld regisztrálni, és kíírja a gari idejét.
Illetve a tartozékokra valóban csak 1 év gari van, de a plusz 2 hónap azokra is áll.
-
oncsi
őstag
válasz
Bferibörs #2647 üzenetére
Annyit még hozzátennék a garis javításhoz, hogy a kijelző csere az tartalmazza a komplett előlapot is.
A hátlap csere meg 5e Ft volt, mert a karc az nem garanciális hiba. Így ezt már előre lebeszéltem, mert ha én viszem be egy hátlapcserére, akkor az 5e Ft alkatrész és 5e Ft munkadíj lett volna.
Viszont így új a gép, mert minden fődarabját kicserélték már, plusz a teljes boritását. -
oncsi
őstag
Volt egy kis gondom a SG Note 10.1-el.
Az alap memoria néha crc hibát adott egy tömöritett fájl kibontásánál. Nem mindig, de naponta többször.
Prémium garis a gép, és gondoltam megemlitem, hogy az otthoni TAB 10.1-hez képest kissé életlenek a színek, meg a szürkékben is mintha lenne egy enyhe zöldes beütés.
Ehhez képest!
Helyszínre jött a garis szerviz. 1 óra alatt megvoltak. Kicserélték a kilójelzőt! Kicserélték az alaplapot! Kicserélték a hátlapot, mert karcos volt. Adtak 2 minőségi fóliát grátisz. És elnézést kértek, hogy elromlott a készülék.Ugyan ez volt Juniusban, csak akkor nem töltött eléggé. Kicserélték a töltőt, kábelt, és az aksit!!
Adtak akkor is 2 gyári fóliát, és akkor is elnézést kértek. (Valószinűleg kábel hiba lehetett)Szóval lehet sokaknak fikázni a Samsungot, de melyik is az a másik cég akinél ilyen profizmus van szerviz téren?
-
oncsi
őstag
Bt megosztással alig fogyaszt többet, de lassú (de használható). WiFi-n meg egy teló 2-3 óra alatt lemerül. Mármint ha a teló van megosztva. Ha a Note, akkor kb 12-13 óra alatt az is lemerül.
Nálam a Note osztja Bt-n, és az alig vehető észre a fogyasztásban. És még agyszer sem szakadt meg. Ugyanolyan stabil, mint a WiFi hotspot. -
oncsi
őstag
Néztem én is a youtube-on a technikát. Nem is a csere a problémás, hanem a szétszerelés. Vannak melegitve szétlapitott "pöckök" amiket csak roncsolással tudsz bontani. Meg millió helyan apró csatik, amik levannak ragasztva. Azokat is egyből észrevenni ha valaki később esetleg gariztatná. Az új digitizer, meg eleve tartalmazza a ragasztót.
A megajándékozott viszont azóta szerelmes a kütyübe. Elhanyagolja a férjét, kutyát is már a haver viszi sétálni. Szóval tiszta öröm a gép. -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2617 üzenetére
Rendes garijegyet (Samsungosat)
Számlát meg Tesco-sat, pontosabban egy Tesco-ban lévő boltét. Szerintem ez a gond, de még bizom benne, hogy válaszolnak valami kedvezőt.
De, megfogadtam, hogy nem veszek ezek után használtat.
Főleg megbízásból barátnak, aki felesége szülinapjára vette. De Telekom-nál az ára magasabb, mint a 2014-es.
Máshol meg gondoltam kétes a garancia.
Ezen meg lehet, hogy digitizert kell cserélni, mert karcos a kijelző. Mat fólia alatt nem láttam. De a tulaj tett rá fényeset, az meg valósággal kiemeli.
Több felé láttam eredeti-t 13-25$-ért. De szerviz azt mondta, hogy nem lehet kicserélni csak kijelzővel egyűt.
mert, hogy a kijelző össze van ragasztva a plexi digitizerrel. Ugy meg minimum 70e
Az hazugság, mert már cseréltem párat, (nem note-t, de Tab-ot, meg más típusokat is, meg a net is televan a technikával. Ott is látszik, hogy nincs semmi zselés cucc a panelen, mint ahogy a szaki mondta. -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2615 üzenetére
Én sem értem. Ennyit mondott az ügyfélszllgálatos hölgy.
Most várom a levélben küldőtt adatokra a gari milyenségére a választ. -
oncsi
őstag
válasz
Varszegig #2610 üzenetére
Megvettem egy nagyonszép 8020-at. 4.1 volt rajta, ahogy szerettem volna egyébbként is.
Előző gazdája csinált is egy gyári visszaállitást is. Ok. Elhoztuk. Sajnos nem lett prémium garis, mert Tescos t-mobilnál lett véve (?). Na mindegy, telepitgetem, és 2 óra mulva kiírja, hogy a frissités kész, vagyis letöltötte, a 4.4-et. Meglepödtem kissé
Gyári visszaállitásnál a frissités fogadása mindig automatikusra van beállitva. Ezt elfelejtettem. Ennél is jött a 3 percenkénti figyelmeztetés, hogy inditsam újra.
Össe kavics, ugysem prémium garis, ráengedtem a 4.4.2-t
Gyorsan, hibátlanul megycsinálta a cserét. De hogy ez a 4.4 milyen egy kezdetleges grafikával bír.
Ami szép volt azt elrontották. Inditósáv átment oldalra puf neked dolphin browser.
Az egész környezet olyan mintha megkértek volna pár alsóst, hogy ugyan rajzolják már meg a legördülő menűt.
A billentyüzete tetszik, hasonlit az eredetire.
A fekete alsó sávbol felköltöztették az órát, meg az értesitéseket. Most ott van az alsó fekete tálca szinte űresen. Nekem kifejezetten az jött be. Nem kellet a teljes képernyőt kitakarva előhozni az asztalt.
Ami benne volt az ment felülre, hogy ott is kitakarhasson valamit. Az egész roppant amatör hatást kellt.
A program felület kb nem változott.
Szóval használható (van benne pár tetsző ujítás) de emberek, de hisz ez csúnya mint a bűn.
Aztán a döbbenet, hogy mit nem tud, amt a 4.1 símán. -
oncsi
őstag
válasz
Varszegig #2608 üzenetére
Természetesen, de én a HW/ SW-t szeretném leellenőrizni. A My Samsung úgy is megmondja, hogy milyen gari van rajta, és meddig. Az érdekelne, hogy Romolták e, vagy biztosan onnan származik ahová a garija szerint. Nincs e gari vesztést okozó beavatkozás amit én is megtudnék nézni. Ne otthon vegyem észre hogy hoppá..
Hw tesztre nincs valami stabilitás teszt? -
oncsi
őstag
Ma este veszek egy barátomnak egy 8020-ast. Tudnátok egy gyorstalpaló színten, egy ellenörző listát csinálni? Mit, és hogyan kell leellenőrizni, hogy a prémium gari is biztosan meglegyen rá?
Nagyon köszönöm. -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2599 üzenetére
"Érdekesség, hogy a Galaxy Note 10.1 tulajdonképpen már közel két éves (2012 nyarának végén jelent meg), mégis kapott frissítést. Ez azt jelenti, hogy a Samsung akár a 18 hónapos Google által ajánlott támogatási időtartam után is hajlandó frissítést kiadni," Tec2.hU
Remek, valóban csak nézőpont kérdése. Gratulálok Samsung
-
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2597 üzenetére
Nincs bekapcsolva. Kézzel nyomott rá a keresésre. Most csak azt lehet állitani, hogy 30p vagy 1h vagy 3h után értesitsen újra.
-
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2595 üzenetére
Nem az én gépem. Barátomé, és előbb nyom, mint kérdez
Este a lassu nete miatt elkezdte, reggel kérdezte tölem, hogy ugye a root megmarad?
Most visszacsinálná. Ujrainditás után is csak azt jelzi, hogy kész a letöltés, és erre 3 óránként figyelmeztet. -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2593 üzenetére
Ha lejött a rendszerfrissités OTA-n de csak jelzi, hogy a szoftver frissitésre kész, de nem kezdte még el, hogyan lehet leszoktatni a 3 óránkéti figyelmeztetésről?
Hová töltödik ilyenkor a gondolom "iso" fájl? -
oncsi
őstag
válasz
Ablakos #2588 üzenetére
Long Term Evolution
tomee007007
Mert szinte kizárólag netezésre, meg film nézésre volna használva.
Kell a multi windows, (ezért a Note) meg az egzotikusabb fájlrendszerek írás-olvasása (NTFSEzért nem kell a 2014.
Nem kell a KK, meg a Knox
A 8000, 8020 prémium garival kb pont ideális. -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2585 üzenetére
Köszi, de kifejezetten 8020-as kellene. egy barátom venné a nejének.
És esetleg Tab 4 10.1 4G még ami szóba jöhet.
Az Ipon-ban még volt a múlthéten (vagy csak kint felejtették) -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Szeptember 6.-ig vennem kell egy N8020-at. Fehéret, újat, prémium garival. Hol lehet ilyet kapni, és mi lehet most az ára?
Ha valakinek van infója, az ossza meg legyenszíves.
Köszönöm. -
oncsi
őstag
válasz
pusihusi #2561 üzenetére
Azért szégyen ez a Samsungtól, hogy egy ilyen frissitést ki mer adni a tavalyi csúcsmodeljének.
Nekem nem tetszik az új ROM. Sajátomra nem is teszem fel. Viszont kénytelen leszek root-olni, mert nagyon kellene az NTFS támogatás. Egy dzsunkán készült névtelen gép ezt Minden mókolás nélkül tudja.
Ez a lentebb mutatott pusihusi féle root elég jó ha csak az a cél, hogy feltehessek egy NTFS támogatást nyújtó app-ot? -
oncsi
őstag
Valaki nemtudná megmondani, hogy ilyen 90' os elforditott OTG kábelt hol lehet beszerezni?
-
oncsi
őstag
válasz
koxminator #2503 üzenetére
Ismer valaki közvetlenül a készülékbe dugható (nem OTG kábelen) pendrive-ot?
A lehető legkisebb kellene, hogy állitva is lehessen használni a gépet.
Vagy olyan OTG kábelt, ami csak pár mm-es, és a kábel oldalra van elhelyezve? -
oncsi
őstag
Engem az érdekelne, hogy le lehet e menteni a felugró menűsort ( már többször kérdeztem), és felrakni egy TAB 10.1 re. Mi a magyarázata ha nem?
Használ valaki Hacker's Keyboard-ot JB es Note 10.1en? A TAB 10.1 en bevált, de ezen nem mennek az kurzor mozgató nyilak, meg a Ctrl+c copy, sem a nyilakkal kijelőlés sem a gyári böngészöben. Chrome alatt itt is jó.
Esetleg a TAB böngészőjét fel lehet rakni a note-ra? -
oncsi
őstag
Az MX Player Pro a Play-en most ingyenes, és root nélkül is tud teljes képernyön futni. Tehát eltünteti a tálcát. Ezen kívül ezt eddig semelyik lejátszó progi sem tudta.
Bocsi, de engem ez zavart mindig a legjobban -
oncsi
őstag
válasz
tomee007007 #2403 üzenetére
Nekem is gyári 4.1.2 van rajta.
Nem tudom hogy és hogyan jön ki a több napos üzemidő, de nekem alacsony fényerőn, filmnézés közben, legjobb esetben is 9-11%/h a merülés. Az egy hetes új aksival, de az 1 évessel is ennyi volt.
LTE-s internetezéssel, fórumozással 13-14%/h. De pl. online filnézéssel akár 16%-is lehet. Közepesnél nagyobb fényerőn meg símán 25%/h feletti is lehet.
Repülő módot be, és csak alap programokkal a legjobb fogyasztás is kb 1, 5-2%/h
Battery widget pro-t használok, de csak monitorozásra. -
oncsi
őstag
-
oncsi
őstag
Megvolt a 8020 garanciális javitása.
1nappal korábban mint igérték.
Abszolut korrektek voltak.
Visszaigazolták azonnal a mailben tet hibabejelentést.
Másnap felhivtak pontositás végett. Tegnap felhivtak! hogy esetleg ma is jó lenne e ha arra járnak.
Lentebb irtam a hibárol, meg a T—mobil hozzáállásáról.
Kijött egy srác, 10 percig nézegette valamijen programmal, majd kicserélte egy bontatlan újra az AKSIT meg a TÖLTŐT meg a KÁBELT.
Plusz adott egy foliát hozzá.
Mekkora is volt 1 éve a bolti és a gyári garis gép közötti különbség árban? És még van rá 14 hó amiben a tartozékokra is van garancia. -
oncsi
őstag
Érdemes a Samsungnál rákérdezni, mert engem ma a T-mobil elhajtott azzal, hogy a tartozékokra csak 1 év a gari, ami tegnap lejárt (éjfélkor)
De a Samsungnál elfogadták egy pénteki helyszini javitásra.
Sőt, a gari nélkül az aprón karácsonykor vett P7500 ra is kiderült, hogy lenne még rá 1 hónap garancia, ha meglennének a papirjai -
oncsi
őstag
válasz
pusihusi #2348 üzenetére
Nekem is 2 évet, meg reg után + 3 hónapot a Samsung.
És Május 26.án vettem. Tehát holnap lesz egy éves. Erre ma meghalt a töltője.
Csak annyit tőlt, mintha USB-röl tölteném (kb 500mA)
Ezzel is feltölt ugyan, de csak ha nincs bekapcsolva.
Másik töltövel jó.
Kérdésem az lenne ha valaki tudná, hogy a tőltőre is érvényes a kiterjesztett garancia?
Ha jól emlékszem, akkor a tartozékokra csak 1 év van.
Sajnos a papirjaihoz kb 1 hét múlva férek hozzá, megnézni így csak akkor tudom. -
oncsi
őstag
Vagy egy uj power management. Pl. Teljes terhelésen 1.4 GHz, minden más esetben meg visszaálna 1GHz-re.
Esetleg melegedés visszavenné szint 1 GHz-re. Nincs szűks az állandò òverclock-ra, csak amikor tènylegesen kel, akkor kéznél legyen.A file műveletek nagyon lassuak,
Lehet azon segíteni?A szintisztasaga példás. 8020 seholnincs mellette
A lentebbi hozzászolásban" A note szolgtatását lehet e a Tableten is vezni"
-
oncsi
őstag
Szertém a Note néhány szolgáltatását a note-n is élvezni!
Pl:
Gyorsinditaás hoz iconokat ìs pl. Bőngésző, Chrome stb.
Vagy a note billenytűzete a tabon jlenne.
Szoval ezekre kellene megoldás
Nagyon fontos. PLS.
Zoli -
oncsi
őstag
Én forditva gondolom.
8020 lett véve T-mobil akcióban 24x990 Ft-ért.
Persze kell hozzá egy XXL dijcsomag ami 9500 havonta. Csakhogy nekem kellett a gyors mobil Net. És ezért az előfizetéses XXL mondhatni adott volt. Ehhez jött egy havi 190 FT-os társkártya, igy két tab egy előfizetést használ.
LTE-vel a napi 9-10 óra működés megvan. Hot-spot meg lemeriti a telót 3-4 óra alatt. És sokkal lassabb mert az LTE tud kb egész pesten 15-30 MB le, és 15-20 MB-al felfelé. A teló HSDPA max 7Mb le, és 3.5 fel amit tud. Gyakorlatilag LTE érzetre olyan mint az asztalin egy Digi net.
Ha a tabot látod el sim-el, akkor a telefon nem merül le pont rosszkor. A 30GB / hó az pont elég átlagos netezésre. Letölteni meg úgysem tablettel kell. Arra meg van külön gép, külön ólcsó korlátlan nettel.
Ha meg mégis olyan perverz vagyok, hogy a Tabon akarok letölteni, akkor használom a wifi-t. De ez ritka, talán 2x volt ilyen eset 1 év alatt.
És mégegy érv. Használok egy Linuxos notit is. Az a tabon osztott netet, úgy használja (értem pl sebességre) mint a vezetékest. A telon osztottal, meg szinte használhatatlan (persze nem az, de majdnem)A 8020 ellen szerintem csak a ROM változatok kissebb mértéke szól (majd). De ez sem biztos.
Árban láttam már 5-10e Ft difit is, amit bőven megér a 8020 univerzálisabb használhatósága, és az esetleg késöbbi eladás könnyebsége, Talán -
oncsi
őstag
Szertném a Note ébresztő hangjait lementeni, és egy Tab 10.1-re másolni. Asszonynak tetszik, és a Tabon csak csipogásokat, megúnt hangokat lehet beállitani. Note gyári 4.1.2 root nélkűl.
Más:
Már idegesítően sokszor kilép a gyári böngészőből. Legváratlanabb időkben. Másnak is van ilyen tapasztalata? -
oncsi
őstag
válasz
muratomi1 #2107 üzenetére
70-et szerintem bármelyik verzió megér. Többet is hirdetnek 80-90e (LTE) is, de vigyázni kell, nehogy olyat vegyél, amit hűséggel vettek, mert jőhet a meglepi még a végén.
A nejem Tab 10.1-e bizony néhány ponton jobb mint a Note.
Pl. a kijelző színvilága sokkal szebb. Lehet ezt valahogy korrigálni?
Vagy a scroll sokkal "gördülékenyebb" a Tabon.
Ráadásul ez utóbbi néha a Note-on le is fagy. Elsötétedik a kép, és mintha csak a képernyő védő menne, de kikapcs-ra visszajőn a kép. -
oncsi
őstag
válasz
Darko_addict #2070 üzenetére
Igen. Firefox, Chrome, Delfin, meg a gyàri is. Viszont most csak a full üres telepités vann fenn, és most is csinálja. De most jut eszembe, hogy talán a " gyári adatok visszaállitása" lehet, hogy nem is elég? Lehet hogy gépre kéne tenni, és úgy felrakni egy új SW-t?
Semmi root, meg ilyesmi nincs rajta. De így használhatatlan.
Az asszony Tab 10.1 (7500) a nem csinálja. -
oncsi
őstag
válasz
Darko_addict #2066 üzenetére
PH látogatás után, ha előjön, már csak az újraindítas marad. De nem mindig, és nem egyből! Kb átlag 10-30 perc után. Főleg gyors scolozás közben. Ha PH- t nem inditom, egész nap jó.
Ja, és minden nézetben.
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
3 napja van egy kis problémám.
A gép egy SG Note 10.1 gyári 4.1.2, teljesen friss telepítés. Azért friss, mert a lentebb linkelt hiba jelentkezése miatt újra raktam.
Tehát : [link]
Megfigyelhető, hogy csak a PH ablakában jelentkezik.Jelentkezése után csak az újrainditásra javul meg.
Minden böngészőn ezt csinálja. Amíg nem inditom a PH-t addig hibátlan.
Mi lehet ez?Beírtam a PH Bugok topikba is, hátha nem is HW specifikus probléma.
-
oncsi
őstag
Hogyan lehet pl. egy böngésző icon-t elhejezni a (minek is hivják, azt, ami a középső érintő gombra felugrik pár alkalmazással?) Na szóval arra a csíkra.
-
oncsi
őstag
Újabban egyre lassabban, kissé akadozva ment. Gondoltam inkább újra rakom az egyébbként is sok próba telepítést megért rendszert.
De valami nem kerek. Teljesen jól működik, de amikor megvettem kb 11, 2 GB volt az üres hely, ami most alig 9GB. Nincs root, meg minden gyári. Semmi falhasználói adat nincs, csak egy sima gyári adatok helyre állitása volt. Mi lehet a gond?Ja, és minden mappa dátuma friss. A google keresés megint nem működik, de már nincs frissités amit eltávolítva megjavulna. (T mobilos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Politika
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest