- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HMárió #16751 üzenetére
Magyarázd el kérlek, minek neked egy szoftveres gomb a képernyő kikapcsolásához, mikor van 600 féle mód erre gyárilag. Szeretnék tanulni. Hátha tényleg szürkeséges és akkor együtt tudnánk lobbizni a Samsungnál, hogy csináljanak szoftveres gombot.
Köszi.
Te vagy az emberem. Mondj légyszi a 600-ból csak 1-et, hogy gyárilag hogy oldom meg a szofveres kikapcsolást.
Hogy miért kell ez nekem? Mert így szoktam meg kb 6-7 éve....illetve egy spiegen rough armor tokban van a telefon,amiben nem könnyű a kikapcsoló gombot nyomkodni. Még az iphone-omon is az assastiv touch gombra ráprogramoztam (2 gyors koppintás) a szoftveres képernyő kikapcsolást,annyira rááltam már erre.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged