- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bacus
őstag
Na most ebben a pillanatban hozta a postás az izraeli kártyát. Még 9 van a telefonon, melyik jobb, először 10-re frissíteni (mert már kétszer feldobta..), majd bele az izraeli kártya, vagy fordítva, először izraeli kártya, majd utána menjen rá a tizes. (akkor ugyan az a frissítés jó lesz rá?)
kicsit tartok a héber feliratoktól..., hogy mégsem lesz olyan sima ügy magyarra (vagy angolra) állítani a telefont utána. Szívesen végig asszisztálnám a folyamatot, vagy néznék róla egy yt videót..
-
MrCsiT
addikt
válasz
fulton #15981 üzenetére
Szia!
Én a Note 10 Lite-ot erős ellenfélnek tartom a Note 9 ellenében. Olvass utána, és szerintem, ha tudsz, várj a vásárlással amíg elérhető lesz több helyen. Én Note 10 Lite-ra itt találtam egy előrendelési opciót, magát a boltot nem ismerem jól. Ha Origi új Note 9-et vennél, javaslom a Turbado.hu multit, mint beszerzési forrást.
-
Arageus
tag
válasz
fulton #15978 üzenetére
Én is nemrég csatlakoztam a note9 társaságához
csak imádni tudom.
Nekem fontos volt a jack + kivágásmentes kijelző, illetve az ára is. Használtan vettem garisan gsm bolttól.
Note4 röl váltottam, eddig az üzemidő remek, bőven kibírja az 1-1.5 napot ha nyomkodom (nem game, de emailek, értesítések, össz kb napi 30 perc hírolvasás, 1-2 rövidebb videó + bt-n folyamatosan össze van kapcsolva aktivitásmérővel. 1-2 hívás, meg még a napi 10-30 perc mókolás a kamerával - az újdonság varázsa xD )
De ha elfoglalt vagyok és nincs mindig a kezem ügyében szal csak értesítéseket nézem meg, emaileket stb, meg pár hívás / üzenet, akkor a 2 napot nekem kibírja.vásárláskori tipp: *#0*# a teszt menüje samunak, itt tudod csekkolni főbb dolgokat, kijelző, hangszoró, kamera stb. én nem voltam rest és majdnem mindent végignyomkodtam üzletben csávó elött, nemfogok véletlenül se olyan telót venni ahol van akár 1 pixel hiba / beéégés is a kijelzőn
Ha üveget akarsz majd rá, tudom ajánlani hogy UV ragasztósat vegyél / tetess rá, mivel ahogy hallottam a sima csak szélen ragadósak ritkán maradnak fenn hosszútávon, plusz az uv ragasztós kitölti az apróbb karcokat kijelzőn ha van, és üveg rátétele után mint az új.én updateltem 10 esre, persze update után teljes reset /wipe cache, szal mint ha új lenne, és rászántam azt az 1-2 órát míg újra belaktam. És korábbi kommenteket + külföldi fórumokat lesve jól tettem mert enélkül sokaknak "bugzik" néhol itt ott 9 után a 10es update.
Sajna ACR nem működik rendesen, csak mikrofonnal rögzít ami ritkán hallja jól hívó felet, de majd Thai SIM-el kitrükközöm ezt isMost úgy hirtelen ennyi jut eszembe.
-
fulton
addikt
válasz
Maxximus #15977 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Fontos az ACR igen. Ahogy olvastam az pont jó már a 10-esen. Nem?
Ezek szerint akkor te sem álltál át. Fagyás bármi egyéb?
Bár nem tudom hogy fognak jönni a frissítések, gyanítom hogy kapásból a 10es nagy update fogja feldobni, és abban benne lesz minden, bizitonsági stb egyéb.
Magyarán valszeg nekem elég natur, még elején lévő droid 8 lehet majd rajta. És nem igen lehet válogatni hogy milyen frissítéseket tegyen fel. -
válasz
fulton #15976 üzenetére
Én garis használtat vennék, annak jó ára a 9 esetén. 10-nél nyílván újat.
Üzemidő tényleg nagyon jó,kb 1*5-ese a 8-nak.
10-es android sztm hamarosan jó lesz, nem kell parázni tőle. (most is valakinek jó,valakinek nem), 8-as androidot akkor hagyj rajta, ha fontos a (stabil) telefon beszélgetés felvétel (Pl az ACR-el ,automatic call recorder).
2-3 hetente nekem is feldobja,skippelem és letojom. (még a 2019 jan-i 9-es android frissítést jelzi)
-
fulton
addikt
Sziasztok
Jelenleg egy Note 9 vásárlás előtt állok. Note 10 helyett. Szeretném a véleményetek kérni.
Főleg az üzemidővel vett meg. Állítólag 1 napot még nagyon nyomkodással is bír.
Jól olvasom hogy nem érdemes frissíteni Droid 10 re? 9 akkor kilővel. Vagy hagyjam fent a 8-ast? stabil vele a teló? mert akkor nem igazán frissítenék. Ezeket a frissítéseket el lehet rejteni hogy ne tolja mindig a képembe? (pl a mostani A5 2016-om állandóan felhozta értesítésbe, rendesen erőszakolta hogy tegyem fel) baromi idegesítő.
De azon agyalok, ha bekapcsolom a telót rögtön egy rakat frissítés kellesz neki, nem e csomaggal fogja telepíteni..hmui: mi az az ACR?
-
SX Wave
aktív tag
Úgy látom még mindig macerás az ACR használata. Volt N8 frissítettem 9 androidra, hát anyáztam jóideig az ACR miatt. Lett N9 maradt a 8 rendszer, tökéletesen működik az ACR. Reménykedtem hátha a 10 androidban megszüntetik ezt a debil korlátozást, de nem. Úgyhogy akkor még várunk.
Mellesleg a 8 androidban sokkal jobb a kétablakos üzemmód, mint a kilencesben és az alkalmazások kis ablakba méretezése felső sarokból húszassal is zseniális. Nem értem miért kell a jó dolgokat kivenni a következő rendszerekből.
De most tényleg, mivel tud többet a 10 a 8 androidhoz képest az űzzemidőn kívül? -
FőDudu
veterán
válasz
anadroid #15965 üzenetére
Koszi!
Ez az amit anno meg en is linkeltem, de a FR miatt akkor sem csinaltam meg.
Es most sem fogom. Marad az ACR ami nekem mukodik. Ha meg kihangositoval megy, akkor nem vesz fel es kesz. Napi 2x 10 perc (mar amit munkahely fele es haza autoban toltok).Eddig nem talaltam rendes mentesi modot android ala (root nelkul), arra meg nincs idom, hogy minden alkalmazast ujra belojek. Tul sok cucc van rajta, tul maceras.
-
anadroid
senior tag
válasz
Arageus #15966 üzenetére
Ha EU-zónás a telefon, akkor először ki kell onnan "emelni", tehát a jelenlegi ismeretek szerint thai vagy izraeli SIM-mel kell "megismertetni". Valószínű, hogy a Távol-Keleten más országok is értelmesebben állnak hozzá a beszélgetések felvételéhez (nagykorúnak nézik a felhasználót, és majd akkor birizgálják meg, ha visszaélt a lehetőséggel), így más orsázgok kártyái is jók lehetnek.
-
Arageus
tag
válasz
anadroid #15950 üzenetére
Nekem ACR 10-esen a hívó fél hangját elég halkan hallani, szóval valószínű amit mikrofon hall.
Beépített rögzítő? gondolom az csak akkor van ha külföldi SIM-el trükközöl elötte vele, ugye?
(szerk,.: közbe látom már a kérdésemre választ is kaptam fentebb, csak nem frissítettem oldalt kérdés elött)
Muszáj leszek énis beszerezni egy Thai kártyát akkor -
válasz
Kingfisher1 #15938 üzenetére
Ebbe bele lett nyúlva, a DBT-re lett ráhúzva (vélhetően Odin által) a XEH.
Itt a 10-es XEH, felteheted, leírás (az első, az 5 fájlos kell) és Odin letölthetőség a jobb oldalon.
Az összefoglalóban ott a SamFirm linkje, azzal gyorsan letölthető a firmware. -
Van egy Note9, aminek a kijelzőjén alul egy ütés hatására keletkezett egy kis repedés. Nem igazán látszik, stabil, nem mozdult el, nem is érezhető.
A nagy kérdés az, hogy ennek a Smart Clinic megoldásnak van-e létjogosultsága, illetve van-e vele tapasztalat.
Köszönettel: MaCS
-
-
FőDudu
veterán
Akkuido szerintem javult a 10-es verzion.
Reggel 8 ota eleg rohangalos napom volt, beszelgetesek is voltak es most jar 75% akkunal. -
Arageus
tag
Napokra bontja le az akkuidőt a grafikon és nem a "legutóbbi feltöltés óta" ahogy eddig volt.
Elég zavaró tud lenni, főleg annak aki nem minden nap ugyan akkor tölti. sőt, én van h 1.5 - 2 naponta töltöm csak. 10es ben eddig ez a legzavaróbb új "feature" -
iceQ!
addikt
-
ace05
senior tag
Jól látom, hogy 10-en nem írja ki a teljes akku idő fogyasztást? Ahogy nézem csak a diagramból lehet kiszámolni.
-
MrCsiT
addikt
Nálam már másodszor játssza el a 10-es, hogy képernyő feloldási kísérletre restart-al reagál a teló.. 9-en nem volt ilyen sosem.
-
Leslie1966
senior tag
DBT-re kint van a második Android 10-es.
-
Capella
senior tag
válasz
Anulu79 #15932 üzenetére
A Bixby és a hangerő fel gombokat nyomd meg előbb. Amikor ez megvan, a következő ütemben nyomd csak a bekapcsolót. Így jó lesz.
Ha mind a hármat totál egyszerre akarod, valósznűleg nem sikerül, és a powert már előbb megnyomtad, mint hogy a másik kettő már nyomva lett volna. -
seger
addikt
Telekom nem akarja a 10-et...
-
válasz
Kingfisher1 #15935 üzenetére
Szia,
Azzal valami nem stimmel...
Odin által tehetsz fel friss firmware verziót, akár a 10-est is.
Így esetleg megnézhető, hogy mi a helyzet: [link] -
Kingfisher1
tag
Üdv!
A telómon 2019. Januári biztonsági szintű szoftver van, február óta használom és még nem érkezett rá semmi frissítés.
Több ismerősömnek már lejött a 10 verzió is, nekem azt írja "naprakész "!
A telefont német mediamarkt -ban vettem függetlenül. -
apaszka
veterán
A fényképek szinkronizálás nálatok jól müködik?
Azt vettem észre, hogy a Google albumban csak akkor van feltöltve ha a telefonon kezdem szinkronizálni!
Ez mitől lehet? -
ati888
senior tag
Nekem tegnap frissült 10-re és ma nagy meglepetésemre, ahogy rádugtam az autóra egyből frissítette az android auto-t és faszán működik is a Waze és a Google maps is. Eddig sokat szenvedtem vele de most minden klappol.
-
Anulu79
addikt
Valakinek van valami jó tanácsa, hogy higyan tudok belépni a recovery menübe? Valahogy nem akar össze jönni és mindig caak bebootol a készúlék. Ennyire béna lennék?
-
apaszka
veterán
link. Ez igen! Mondok valamit, de inkább nem? 🤣
Szerintem a régiók miatt van a pixelben a lehetőség!
Eu nem kapja... -
FőDudu
veterán
válasz
#24536576 #15914 üzenetére
Nekem ma ment fel.
Igazabol ket frissites volt.Egy December 1-el keltezett Security patch kb parszaz MB meretben, majd utana rogton egy 1778MB-os csomag.
Az utobbi lehetett az Android 10, utana jopar app neki allt frissiteni.
Majd vegul az ACR es feldobott egy ablakot, hogy engedelyezzek neki egy helpert a beallitasok koztt, aztan ujra lesz hivas rogzites. No itt esett le, hogy Android 10 lett a keszulekem.Lathato valtozas nem tortent, majd meg atbujom.
-
-igu-
veterán
-
törölt tag
-
-igu-
veterán
Én semmit nem szoktam csinálni, most se variáltam semmit.
Viszont van gondom: az android 10-zel egyidőben megjelent a virtuális billentyűzet alatt egy gomb, ami eltünteti a billentyűzetet. Most minden egy sorral fentebb került, állandó félregépelés az eredmény. Ráadásul az új alsó sorban semmi nincs ezen az egy gombon kívül. Szeretném eltüntetni. Nem biztos, hogy a frissítés hozta magával, lehet, hogy én nyomkodtam el a dolgot, de akárhogy is, ez így most nagyon kényelmetlen. -
gyu70
tag
-
Anulu79
addikt
Néha úgy érzem, hogy ideje lenne már egy reset a készüléken. Bár nem értem, hogy miért mert pár hónapja volt. A kérdésem az lenne, hogy android 10-re való frissítés előtt vagy után érdemes resetelni? Már jelzett a készülék a frissítés miatt ezért kérdezem.
-
Mr. Sword
tag
Android Auto-t használ valaki? Mióta frissítettem 10-es droidra, azóta nincs meg az ikonja és alkalmazások kezelése menüből se tudom elindítani. Ha rádugom kábellel a kocsira, akkor elindul, de magán a telefonon sehogy. Van másnak ilyen gondja?
-
seger
addikt
válasz
thedarkfox #15902 üzenetére
Ez a 9-ben is benne van.
link -
thedarkfox
senior tag
A helymeghatározáshoz viszont visszakerült választható opcióként a wifi/bluetooth ki/be kapcsolása a nagy pontossághoz.
-
petymeg
addikt
Az is jópofa, hogy a naptár widgetre lehet S-peinnel firkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest