- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
kellemes meglepi volt a posta részéről!
Megjött a postás 16 óra után és hozta azt a cuccot mit utoljára rendeltem meg!
(a többi hol lehet?)
Első teszt OK!
Bár már bánom,hogy ezt rendeltem meg!
Kellene hozzá így adapter ,hogy a monitoromat is tudjam csatlakoztatni hozzá!
Sajna a cégnél nem egy ....a monitorom![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Prien
addikt
A gyári clear view tok pont ezt küszöböli ki, nem kell kinyitni, hogy lásd az értesítéseket, sőt még a telefonáláshoz sem. Működik a vezetékmentes töltés is és bármilyen autós tartóba szívesebben teszem a műanyag védőkeret miatt.
De igaz, mindenkinél más a megszokás.A kevés is több a semminél.
-
petymeg
addikt
Akkor tokozok én is.
Bal gyári Samu made in Korea, jobb 3 dolláros Alis made in China.Az eredeti anyaghasználata sokkal finomabb, a műanyag bőrszerű, a belső gumi is lágyabb. Az utánzat az sokkal merevebb, gagyibb érzetre is, de ami a legfájdalmasabb nem lehet használni vele a vezeték nélküli töltést és első kitámasztásra kipattant a hátsó támasz, tehát használhatatlan ez a legfőbb fícsör is. A gyári egyetlen hibája az, hogy a fekete is inkább sötétszürke, mintsem fekete. 7000 Ft-ot fizettem érte, többet nem is ér. Alisat senki ne vegyen!
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
apaszka
veterán
Én is vettem nyitogatós tokot anno. Igaz áttetsző műanyag. Szép benne, de nem jött be. Az is ott pihen egy éve a fiókban.
Autós tartóba ezek használhatatlanok és ha fényképezni akarsz is útban van. Szóval nem vettem azóta flip tokot és nem is fogok , mégha fillérhez közeli áron adják.Persze ez egy vélemény csak mi az enyém a sok közül ! Van kinek bejön és szereti!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
xhege
veterán
válasz Saccco #15393 üzenetére
Tényleg így van Nagyon tetszetős ez a led tok, de kipróbáltam és rájöttem, hogy még mindig nem praktikus ez a nyitogatás számomra több okból sem. Egyrészt az autós tartóba nem tudom betenni, másrészt mindig nyitogatni kell, hogy lássan lemaradtam-e valami értesítésről. Szóval nálam eladósorba került, pedig egyébként tényleg k. jó.
-
Saccco
nagyúr
válasz ToomyC #15392 üzenetére
Akkor mindenki így van. Én se szeretem, de most teszek egy próbát, maximum lesz két eladó tokom.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Prien
addikt
válasz Saccco #15385 üzenetére
Én is ugyanezt a kombót rendeltem be!
Megkockáztatom, hogy ez a bronz barna szín még szebb is, mint a fekete!
A Clear View tokot fogom majd használni, de lefóliázom előtte, mert karcosan csúnya lesz.
A teló pedig kap egy eazyguard fóliát januárban.A kevés is több a semminél.
-
Saccco
nagyúr
Valószínűleg nagyon. Eltettem vissza a tokjába, mert eltartja a védőüveg, ami a telefonon van. A másikat még nem próbáltam.
szerk.: A LED View nem érzékeny erre, ahogy nézem.
Egyből fel is ismerte.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz bdani94 #15383 üzenetére
Jó is, hogy megint emlegettétek, most gyorsan fel is raktam a Telenor-os készülékemre a decemberi frissítést.
Hajrá Odin, ne féljetek tőle.szerk.: A két hozzászólás közötti időben. Igaz az első előtt letöltöttem magát a ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
gyu70
tag
Januarra adta ki a kovetkezo androidot a samsung note 9re, szerintem mar kivarom a vegleges verziot.
-
petymeg
addikt
Szerintetek a telefont hogy lehet egy tab s6-ra tükrözni? Smart view-val nem látja egymást a két eszköz.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tylerddd
veterán
válasz #24536576 #15367 üzenetére
Ha így visszagondolok, szinte mindig innen értesültem a Telekom frissítésről és manuálisan csináltam vagy én kerestettem rá, hogy hátha és feldobta a lehetőséget. Olyanra nem emlékszem így, hogy magától jelezte volna. De igazából itt szinte rögtön bedobta eddig valaki és nem maradtam le pl. napokkal.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zermi
aktív tag
Akit érdekel az xda oldalon kint van az Android 10 Béta3 frisstés.
[link] -
törölt tag
válasz tylerddd #15366 üzenetére
Neked is b*szik jelezni a frissítést? Kicsit bosszantó számomra, hogy itt, vagy Sammobile-on kell értesülnöm róla, hogy van, aztán manuálisan keresni...(be can kapcsolva az automatikus)
12-én keresett utoljára szoftvert, akkor is manuálisan, és települt a decemberi bizt. csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz DDA40X #15363 üzenetére
Mentsd le az adataid, akkor maximum időt veszthetsz.
Én simán felraktam a XEH verziót a PAN-ra. Sőt OTA-n frissült újra PAN-ra. Utána az újabb verziós XEH-et megint felraktam. Főverziót is ugrott a telefon minden hiba nélkül.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ace05
senior tag
Van, egy illető csinál fizetős embereknek működő gcamot exynos-ra. Egy ideje elkezdte közzétenni a többieknek. Frissíti is, de értelemszerűen a támogatói hamarabb megkapják azokat. Itt nem kell két gcam verzió (egy estére, egy nappalra). Működik az éjszakai mód, fényképezésnél vaku továbbra se működik. Az elülső kamera root után megy, Nem mondanám, hogy nagyon smooth az alkalmazás, de még mindig megéri, mert jobbat csinál véleményem szerint mint a gyári. Ebben a telegram csoportban minden benne van.
-
seger
addikt
Van működő gcam?
-
ToomyC
aktív tag
Na megjött a LEDes tok, barna brutál prémium... értesítéseket jelez valahogy? Erre még nem jöttem rá...
-
Prien
addikt
Sestore-ban most érdemes nézelődni, tokok jó áron!
A kevés is több a semminél.
-
robi30
tag
Hogyan lehet a pulzusmerot elovarazsolni? (meg sosem probaltam :) )
-
bacus
őstag
válasz tylerddd #15339 üzenetére
Ha az sd kártyára mentesz, akkor fájl méret miatt lehet limit. Gondolom nem darabolja szét mint az akció kamerák, azaz itt egy videó 1 fájl, le kell állítani és újraindítani a videót helyette.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Pug
veterán
Video eseten, gyengebb fenyviszonyoknal, masnak is lilas a kep szeleinel a felvetel, vagy ez hardware hiba lesz?
-
tylerddd
veterán
Srácok! Most akkor van videóknál időlimit vagy nincs? Ugye írja a 10 percet 1080-nál és az 5 percet 4K-nál. Egy FB csoportban most posztoltak képet arról, hogy 10 percnél tovább rögzíti a videót. Now what?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem láthatom a telon a legutolso Telenoros frissítést? A telo nem mutatja, pedig elvileg már kijött november végén. Másnak sem látható a készüléken?
-
gyu70
tag
válasz ToomyC #15327 üzenetére
Kikapcsolt nfcvel is mukodik a tok minden funkcioja,en csak a fizetes idejere aktivalom az nfc-t. A mukodesi elvevel nem vagyok tisztaban, de a gyakorlati hasznalat tapasztalat alapjan nyugodtan allithatom, hogy igy van :) Es meg annyit, hogy az enyem is barna, fekete teloval es eddig mindenki szerint akit kerdeztem jol passzol hozza.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem a Bixby úgy szar ahogy van.
Ötlet szerűen, hol megy - hol nem és steril körülmények között is, nem hogy motoron stb.
Engedd el - szerintem!Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
bacus
őstag
Van aki közületek használja a bixby voice-t és sikereket is ért el?
Vettem egy új motoros sisak kommunikációt, ami hangra "ok google" aktiválja az egyébként kikapcsolt képernyőn is a bixby-t, próbálkoztam vele, hogy hogy lehet elindítani a google maps alkalmazást, vagy hívást indítani, de kevés sikerrel érti meg, hogy mit mondok.
(gomb nyomásra közvetlenül sem érti, nem a kommunikáció a "zajos")A maps -t még csak el tudom indíttatni, de utána megadni neki címet, azt egyszerűen nem tudom, hogy kell.
A névjegyekhez jó lett volna valami becenév (hívónév) rendelés, mert amikor véletlenül meg is érti amit mondok pl "call Alexa", akkor felhoz még 6 névjegyet, aminél az első a lányom, 4 amihez beírtam, hogy "Alexa oszt.főnöke", vagy hasonló megjegyzés, 1 meg teljesen marhaság, pl "Nagy János", aminek semmi köze nincs a bemondott kereséshez.
Szóval így használhatatlan. A google assistant megtanítható, hogy pl a "call mom", hívja, az "édesanyám" névjegyet, ilyesmit szeretnék, csak ahhoz fel kell oldani a telefont, ami ugye motoron kesztyűben igen problémás.Hogy kéne ezt jól csinálni? A note4-en az 5.x android alatt tasker és autovoice plugin kielégítően működött, de ezt már a hatos droid alatt sem tudtam életre kelteni.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, 20euróért lehet most nálunk led view tokot venni igaz csak barnát vagy lilát...gondolkodom a barnán, fekete telóhoz talán jobban illik...kérdésem az h.mint ha azt olvastam volna hogy a tokkal nem megy a fizetés mivel a tok is az nfc-t használja...ez így igaz?
-
seger
addikt
Most hogy visszakaptam gariból, teljesen megszűnt a fénykiszivárgás a két oldalt
-
seger
addikt
Visszakaptam a telefont usb, kamera, valami modul. Meg mikrofonnál cseréltek valamit.
-
duncanx
csendes tag
csengőhang beállításánál a kiválasztott hangfájlnál lehetőség van a "csak kijelölt részek" lejátszására.
Ez kb. a közepén kezd el lejátszani.
Hogy tudom beállítani, hogy kb. a 10. másodperctől játsza le? -
Saccco
nagyúr
válasz #24536576 #15319 üzenetére
Szerintem a kemény tok résszel vékonyabb, de nincs olyan Spigen-em.
Mondjuk a hátsó részt nézve, az ujjlenyomatolvasó körül egyforma vastagnak látszik.A Ringke Wave lehet annyira vaskos, a Dual X meg combosabb. Olyanokat is vettem, de nem használtam huzamosabb ideig egyiket sem. Az Onyx nem csúszik azért használom. Illetve a Dual X se, de az meg vaskos.
-
petymeg
addikt
Az értesítő sávra amikor bejön pl. banktól push üzenet, vagy sms és lehúzoma sávot ott a szöveg elég apró. Lehet azok méretét vhogy növelni?
-
seger
addikt
Holnap lesz 1 hete, hogy gariba adtam..
-
petymeg
addikt
válasz mézespálinka #15317 üzenetére
Majd a te telefonodon kitanulják a szakmát.
-
mézespálinka
senior tag
válasz #24536576 #15316 üzenetére
Nekem is úgy tűnik itt tudtak valamit rosszul....
Felhívtam 3 pesti szervizt 19k az akksi 5k a munkadíj, 24k gyári akksi, hivatalos szervizpartnernél.
Most igazából 2 gondolatom van:
-1. le akartak rántani (itt is hagyhatom azt itt csináljuk, nem kell küldeni sehova, 2nap alatt kész) de ha nincs fix baja az akksinak nem ajánlják mert 120-140k mert csak kijelzővel együtt lehet cserélni
-1/b: ha nem ajánlják mert drága akkor miért akarnának lehúzni?
2. szimplán rosszul tudták hogy kijelzőt kell-e cserélni hozzá, és akkor így bízzam rájuk? -
gerner1
nagyúr
Érkezett egy ~115 megás frissítés XEH -ra, OTA -n. Biztonsági szint: dec.1.
-
-
törölt tag
válasz mézespálinka #15311 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy kijelzővel van együtt az aksi... Legalábbis ezt mondták a szervizben. Remélem nem fog beégni a kijelzőm az utolsó hónapokban.
-
mézespálinka
senior tag
Na ezaz... azt mondták, hogy csak főelemmel+kijelzővel együtt lehet cserélni, csak az akksit nem. De majd felhívok másik szervizt, kíváncsi vagyok.
@xhege: igazából más volt a probléma: usb panel-t kellett cserélni. A hibaleírásban kértem hogy nézzék meg normálisan, mert az adatátvitel tuti nem megy a töltés meg ki tudja ezek alapján... (oké töltött, ott az ikon) de ha már szét van szedve....
De meg se nézték, elintézték annyival hogy HA nem jó az akksi azt csak pénzért cserélik.
Ezzel nem is lett volna baj, ha már 1x szétszedik akkor amit kell kifizetem aztán kész...
Azt írták hogy a teszteken megfelelt, az usb panel hibás volt, cserélték.Egy szóval: valós gondom az akksival nem volt, magam miatt akartam kifizetni egy reális árú cserét. Hogy ha már szét van kapva, cseréljék én meg kifizetem. Rettegek attól hogy a TMX hozzányúl, de most muszáj volt. Én is ilyen 20k-ra saccoltam volna, nekem annyit megért volna hogy 14 hónap után zsírúj legyen az akksi. Nekem is jobb, meg egy esetleges eladáskor is számít - szerintem -.
A szerviz ahol leadtam ott mondták ezt az összeget, ezért kérdeztem rá mert ez kicsit nekem túlzásnak tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz mézespálinka #15308 üzenetére
Annyiért már a telefon jelentős részét kicserélhetik, de még az is elgondolkodtató, hogy megéri úgy egyáltalán, vagy sem...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xhege
veterán
válasz mézespálinka #15306 üzenetére
Mennyi idő után lett cserés az akksi?
-
legenda
válasz mézespálinka #15306 üzenetére
Az összefoglalóban találsz hivatalos leírást (arra mutató linket), 18.000 Ft az ajánlott ár az akkumulátor cseréjére, ha az garancián túl történik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mézespálinka
senior tag
Srácok!
Akkumulátor cserére 120.000-140.000 közötti ajánlat mennyire reális(samsung szerviz)?
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz baladam86 #15303 üzenetére
Elméletileg "gyárit" rendeltem, ugyanonnan, ahonnan akciósan lehetett rendelni a led view tokot is (6-7 ezer forint között volt magyar GSM bolt). De ennek is kemény műanyag a hátulja és a kitámasztója sem atomstabil. Maga a tok masszív erős. Remélem nem egy alis szart adtak tovább felárral...
Bár official videókat megnézve, azo hátulja is kemény műanyag és az oldala gumis. Minden apró részletet megnézve szerintem eredetit kaptam, de ha mégsam, akkor is ezt használom, mert alapból nekem nagyon tetszik[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
baladam86
aktív tag
Megérkezett az alis "gyári" protective cover, Saccco-nak van igaza, gagyi az egész. Külsőre olyan, mint az eredeti, de az anyaga kemény, csúszós műanyag, a kitámasztó is gyenge, satnya minőség, az eredetivel ellentétben, ami rugalmas, és tapadós felületű, jóval masszívabb kitámasztóval.
Ha ilyet szeretnél, mindenképp gyárit vegyél, ami bár drága, de megéri, mert tényleg védi a telefont.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Prien
addikt
Clear View gyári tokot nem tud valaki olcsón eladót?
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest