- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 1440p-ről 1080p-re = több fps?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Nekem a cameraert megerte a valtas. Hasznos a 10x-es zoom es meg tovabb nagyitva is elfogadhato kepet hoz az algoritmus. Note9-nel zajtenger. Itt inkabb kisimitott, mosottabb.
A felhasznalasi elmeny kb ugyanaz viszont. Ha a kijelzot all in hasznalod akkor ugyanugy naponta fogod hasznalni a telefont. Aksiban nem lesz lenyegre toro elorelepes. Ha nem hasznalod, akkor viszont alig merul.Nekem nagyobb fajdalmam nincsen vele. De ha ugrassz, ne arra szamits, hogy huuu, meg haaa erzes fog varni teged. Otthonosan fogsz mozogni es finom elorelepesek lesznek benne. De 2-3-4-5-600k-s arat csak nagyon magad szempontjabol tudod esszerusiteni a valtas teren.
Nekem ez a kamera es a cerka volt egyben. 4-5 ev utan ennyi luxus belefer.... nekem. Neked? Eldontod
-
ace05
senior tag
Rövidre zárva
Az u1 ezeket az LTE frekiket támogatja: [link]Magyarországon elvileg ezek vannak: LTE 700 (28), LTE 800 (20), LTE 900 (8), LTE 1800 (3), LTE 2100 (1), LTE 2600 (38)
Amúgy én a helyében felvívnám a szolgáltatóját és megkérdezném, hogy milyen frekvenciákat szór a lakóhelye közelében. Én ez alapján elállnék a vásárlástól helyében. -
aswmaster
tag
Mi? Ezt most nem értem. Először is, nem 110, mert a keret/kijelző/aksi elment 10-ért, hanem 100k.
Másik, hogy mire is költöznék át? Ahhoz kéne akkor egy másik telefon is, nem?
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
gerner1
nagyúr
Próbáltam egy korábbi verziót is, abban pl működik a selfie kamera is, csak az elkészült képek nem jók (egyik kamerával se...). Szóval, szerintem van esély arra, hogy idővel esetleg az is működni fog valamelyik következő verzióban.
Bár, lehet, hogy mire azt is 'összekalapálják', nekünk is """kellemes boldogságot""" fog hozni ez: LINK -
Capella
senior tag
A zajszűrése elég jó a Sonynak, bár személyes tapasztalatom csak a legelső 1000X típusról van.
A tesztekben is elég jól szerepelt az aktív NC-je általában többihez képest. Bose, és még néhány, amit szoktak emlegetni. Persze ki mit hoz ki nyerőnek. Összességében nekem a Sony volt a szimpatikus választás, pláne mikor 150-ről 90 ezer alá csökkent az ára.
Az újabbak talán még fejlettebbek zajcsökkentésben, az XM3-ban külön proci van erre. Az XM4 pedig méginkább, a Sony saját lovát dícsérve azt állítja, hogy őszerinte az adatok alapján idén februárig legalább is tuti az XM4 volt a legjobb. De 380 eurót rebesgetnek árként.
Olvastam tesztet is róla, hangban is javult, meg kényelemben kicsit az XM3-hoz képest, de a legújabb verzióban leginkább a zajcsökkentést és az ezzel kapcsolatos dolgokat fejlesztették.
Az XM4 tesztben annyi negatívumot hoztak fel, hogy nincs IP védettség por és nedvesség ellen, és nincs aptX meg aptX HD. Háááát azt lehet, hogy aptX nincs, de van helyette LDAC, ami jobb, mint az aptX. LDAC az enyémben is van, arra állítottam a Note8-at is, hogy úgy csatlakozzon.Nyilván most a régebbi típust kifuttatják, akciózzák. Érdemes megvenni.
Amit írsz, hogy vonaton és buszon használnád, arra abszolút tökéletes. Nagyban csökkenti a külső zajokat. Vonaton, buszon, metrón én is használom. Van, hogy nem is zenét hallgatok a vonaton, csak a csendet.
Azt meg nem is tudom, nem is értem, hogyan lehet élvezni a zenét aktív zajcsökkentés nélkül közlekedési eszközön. -
-
Capella
senior tag
Persze, úgy gondolom.
Én még a legelső verziót használom ebből a sorozatból, az MDR-1000X-et a Note8-amhoz, és nekem nagyon bevált.
Az újabb verziójú füleseket már appból is lehet matatni.
Egyébként a napokban volt a bemutatója a legújabb 1000XM4-nek. Az aktív zajcsökkentésen turbóztak mesterséges intelligenciával, leginkább ezt domborították.
Kíváncsi leszek a bevezető árára.Látom közben Somatom említette a Bluetooth verziót is. Nos egy kicsit én is furcsálltam anno, hogy a Sony még az XM3-nál is a 4.2-nél ragadt, de azért ez nem akkora gond.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
Ott használható, ahol van kihelyezett VoWiFi -s set-top-box, illetve annak hatósugarában (WiFi). Tehát, korántsem mindenhol áll rendelkezésre. Továbbá, a WiFi jelerősség is (hiánya) azonos hatással van a merülésre (azonos a 2G, 3G, 4G, 5G térerő hatásaival..), tehát ha gyenge a jel, akkor a készülék jobban erőlködik, ezáltal pedig gyorsabban merül. Bluetooth, műholdas navi használatakor, a kérdéses jelszintek szintén ilyen hatással vannak (tehát: gyenge/rossza vétel = gyorsabb a merülés).
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Én S2 óta a Samsung világában vagyok, de jelenleg nem vágyom se a Note 10+ -ra, se az S20 széria bármely darabjára. Nem csak azért, mert most örülni kell a megmaradt munkahelynek és nem költenék 300+ ezreket új telóra, hanem egyszerűen nem ad annyi plusszt, mint amennyit rá kellene fizetni.
Szerintem a 9-es Note elég jól sikerült darab, kevesen cserélnék le ebben a helyzetben, ezért parázok, hogy a Samsung majd "tesz róla" egy upgrade-el, hogy elrontson valamit...Pont nemrég írtam fentebb, akku csere ,ha eljön az ideje és használom tovább. Lehet egyedül maradok a topicban addigra.
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Nagyon komplikált nekem a telefonvásárlás. Érzésem szerint rekordokat fog nálam döntögetni a Note. Azt gondoltam, hogy váltani fogok, mert nem tetszik az irány amerre a Samsung megy(röhejes ár, lyukas kijelző, fos kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó, exynos), erre a dzsunka kínaiak is beemelték az árukat a Samsung, Apple mellé... Így miért vegyek Oneplust? Fél éves Note10+ olcsóbb, mint a 1+ 8pro...
Viszont.
Ha kibírok még kb 2 évet, akkor a Note 22(?) "jó árban" lesz, az Exynos már nem saját tervezésű magokból fog állni, AMD GPU is lesz, ami szerintem pirítani fog, a kameralyuk eltűnik remélhetőleg, az ujjlenyomat-olvasót is illene végre rendbeszedni, új aksitechnológiát se húzhatják a végtelenségig... Szóval gari lejárta előtt cseréltetek aksit, kijelzőt, aztán szerintem jól megleszünk egy darabig.
Szerencsére már a vágyam sincs meg az új telóra, mert hátrányok is társulnának az előnyökkel, így minek költsek rá? "Vagizást" is kinőttem rég.+ Gari lejárta után már lehet, hogy megnézek egy "főzött" romot, hátha tudnak javítani az élményen(ami alapból se rossz).
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Szia,
Szerintem mind a Samsung készülékei mind pedig a cég hozzáállása nagyot javult az utóbbi pár évben. BlackBerry -ről és ájfonról jövök, szerintem jó az irány.
Mivel én be vagyok oltva a kínai telefonokkal szemben , nekem szinte biztosan Samsung lesz a következő is ha majd egyszer cserélem Note9-et.
Ez se tökéletes amúgy, de elég jó.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Saccco
nagyúr
Írták a changelog-ban, hogy babrálták.
Kijelző idő szerintem javult.
4,5 óra SoT mellett van még 32% akkum, ami olyan 6,5 órát jelent teljes töltésre.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
iceQ!
addikt
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
HaliGab23
senior tag
-
legenda
A gyakorlatban még semmi, akkor fog működni, ha a szolgáltatók (élesben) bevezetik, de a lényege az, hogy wifi hálózaton (is) lehet hanghívást bonyolítani.
Ahol nincs mobilos (2G/3G/4G) térerő, de van wifi, ott pont úgy elérnek és te is tudsz hívni, mintha lenne mobilhálózat és nem kell hozzá külön közösségi vagy hasonló alkalmazás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
legenda
Szia,
Használd egészséggel a készüléket, üdv itt!
A gyárilag a készülékhez adott fülhallgatónál sokat számít - bár minden más típusnál is -, hogy a megfelelő méretű gumiharang kerüljön rá, de ennek csak akkor van persze jelentősége, ha a hangja nem tetszik alapban.
A hangkép beállításához nézz rá a gyárira:
Beállítások -> Hangok és rezgés -> Speciális hangbeállítások -> Hangminőség és effektek
Több opció is van, ami számít, nálam például a Csöves erősítő Pro mindent visz.
Én is saját fülhallgatót használok - a basszus a mindenem, így egy Sony XTRA BASS szériásat -, de a gyári sem rossz szerintem, ha a megfelelő méretű gumiharangot felteszem.
Komolyabb igénybevétel esetén melegedhet minimálisan, de igazán melegnek sosem éreztem még a készüléket hosszabb netezés...stb. esetén sem.
Nálam a Facebook alkalmazás nincs használatban, így az passz, de zene hallgatásakor, közben böngészés, levelezés és hasonlók, akkor még csak langyosnak sem mondhatom.
A RAM konkrét kezelése:
Beállítások -> Eszközkarbantartó -> Memória -> Opciók -> Nem ellenőrzött alkalmazások -> Hozzáadás
A kapcsolódó optimalizáció több helyen is konfigurálható:
Beállítások -> Eszközkarbantartó -> Opciók -> Automatikus optimalizálás
Beállítások -> Alkalmazások -> Opciók -> Speciális hozzáférés -> Akkumulátorhasználat optimalizálása[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest