Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Megvolt... DEX töröl, gép újraindít, DEX vissza, telefon bedug, és... semmi.
Naponta használom, használnám, tehát nem alkalmi használatól van szó, de - ahogy írtam is - egy bő- de inkább talán két hónapja, 1-2-3 alkalommal jó, majd a telefont újra kell indítani.
Aztán ugyanazzal a géppel, kábellel megint jó. Próbáltam másik USB aljzatot is, semmi, amíg a telefont újra nem indítom.
Előtte atomstabil volt.A "hardveres" DEX megy ilyenkor is, tehát az rendben van. De a DEX for PC az 1-3 alkalom után a telefon újraindítását igényli...
Az októberi frissítésben bítztam, de semmi. Hátha a novemberi... -
-
MAQ12
tag
Ha beállítok alapértelmezett SIM-et hívásra, akkor működik a dolog a kocsiban is és a telefonon is jobbra húzással.
Az autóban (Opel Insignia) próbáltam az autó saját telefon menüjében és az Android Autóban is.
A probléma, ahogy látom, nem tudja a telefon melyik SIM-ről indítsa a hívást, amíg ki nem jelölök alapértelmezett.
Amit láttam más gyártó telefonjánál, hogy személyenként lehet beállítani alapértelmezett SIM-et, így lehetne a céges és magán kontaktokat is a megfelelő SIM-mel hívni egy mozdulattal.
Erre a Samsungnál van lehetőség? Én nem találtam meg... -
kuszal
tag
Az előfordulhat, mármint, hogy arra gondolt amit írtál :-)
De ezt maga a telefon sem tudja, sőt tudtommal az egész samsung ökoszisztáma.
Alapértelmezett számot lehet megadni és azt lehet elsődlegesen használni pl. autóban.Ahogy emlékszem a Xiaomi telefonok tudják, hogy arról hívnak amelyik kártyán bejött, kiment a legutóbbi hívás, SMS, stb. Így nem kell odafigyelni melyik kártyát használja az ember.
Nagyra értékelném ha ezt a funkciót a Samsung lopná és építené be :-) -
Sogi74
tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor - ha jól értem - van ami csak adatokat mozgat (Samsung Flow), van ami a képernyőt tükrözi (Smart View) és van a Dex és a Csatolt telefon ami hasonló és a telefon (telefon alkalmazásait) használom más kijelző segítségével, esetleg egér, billentyűzet és egyéb perifériák használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...